![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
![]()
ja też prosze o pomoc
![]() 1) Jest wietrznie i pada snieg. 2) Kiedy pada snieg, mozesz jeździć na nartach. 3) Dni sa krótkie zimą. 4) Jaka jest pogoda w Londynie teraz? 5) Wiosna jest moją ulubiona pora roku. 6) Jej sukienka jest za długa. 7) Szukam zielonego swetra. 8) Czy moge przymierzyć te buty? 9) Jakie rzeczy nosisz jesienią? 10. Co ty myślisz o tym krawacie? 11. Oni zawsze zrywaja kwiaty latem. 12. Często pada śnieg i jest mglisto zimą 13. Czy teraz wieje? 14. Tom czesto jeździ konno. 15. Ona nigdy nie gra na gitarze. 16. Mojej siostry sukienka jest za ciasna. 17. Twoja spódniczka jest za droga. 18. Ona zwykle nosi spodnie i marynarkę. Please, pomóżcie dziewczyny ![]() Edytowane przez Gonia Czas edycji: 2006-12-13 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Dot.: angielski pomocy :( Please, dla Was to b. łatwe
Cytat:
Edytowane przez cheer Czas edycji: 2006-12-13 o 16:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dzięki serdecznie, mnie pewnie zajęłoby to 2 dni
![]() ![]() ![]() Edytowane przez cheer Czas edycji: 2006-12-13 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Możesz ktoś "uratuje życie" gamoniowi?? plisss
Mam tekst do przetłumaczenia na niedziele niech ktoś pomoże plisssssss!!!
Język angielski w dzisiejszym świecie jest ważny, ponieważ posługuje się nim wielu ludzi w takich krajach jak np. Wielka Brytania, USA, Kanada, Irlandia. W krajach tych jest dobrze rozwinięta gospodarka, szybko i łatwo można dostać pracę. W pracy liczy się także znajomość obsługi komputera, gdzie również potrzebny jest język angielski gdyż programy zapisane są właśnie w takim języku. Osobie, która umie posługiwać się tym językiem jest łatwiej poruszać się po kraju, w którym obowiązuje język angielski. Język ten jak widać jest uniwersalny i ułatwia nam kontakt z ludźmi z tamtejszych krajów, a także zdobyć dobrą pracę za granicą. Teraz języka angielskiego uczy się w każdej szkole, wywiera się duży nacisk na jego naukę, bo jak widać jest przydatny i łatwy do nauczenia. Język ten cieszy się dużym uznaniem wśród młodych ludzi, ponieważ wielu ich ulubionych wykonawców śpiewa w tym języku, dzięki temu przyswajają go z chęcią i łatwością. |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Dot.: Możesz ktoś "uratuje życie" gamoniowi?? plisss
Jest taka zasada, że na forum nie odrabia się się za kogoś prac domowych. Niedawno na tym forum przetłumaczyłam dla kogoś kilkanaście zdań i zostały one usunięte przez moderatora, bo zostały uznane za pracę domową. Mogę ewentualnie pomóc przez PW albo maila.
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
podaje maila bigbroa@tlen.pl plisssssss
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Na forum nie odrabiamy prac domowych.
Wątek zamknięty. |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Dot.: angielskiii !! pomóżcie !
mam problem z angielskim, chcę napisać jak spędziłam czas podczas ostatnich wakacji... czy ktoś mógłby mi napisać, czy dobrze napisałam jak spędziłam ostatnie wakacje? za pomoc serdecznie dziękuję
![]() ![]() I rode to germany during vacations. There 10 days intend spend. I have left to journey bus. I ride with my sister case together and brother. Weather was suitable on touring after mountains top excellently. Mountains top intend tour alps. We wanted to tour neighboring city also. We have taken up residence after arrival on place in hotel snow white. There we have eaten dinner and we have used basin. Unfortunately, weather during journey begin deteriorate But we had hope, there will be tomorrow better, but we were mistaken. Weather was else worse bad next day, slowly begin doubting. We wanted to go upwards next day. We were jittery irritate very. We have heard message about it, in order to choose upwards, as it can be dangerously. Regions decide tour. I have depressed completely. There I have survived terrible problems There I have learned waitress be which who pole too and it worked in pub. We have resigned after three from this journey days and we have gone to berlin. There we visited a bit and we have returned to house. It was me regret of my sister very. There were my worst vacations in life. |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Szczerze mówiąc, niewiele można z tego opisu zrozumieć. Wygląda to jak tłumaczenie z polskiego na angielski słowo po słowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
chyba puszczone przez translatora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Wątek zamykam
![]()
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Tłumaczenie z angola
Witam
![]() Mam goraca prosbe do was ![]() /edytowane przez moderatora/ |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tłumaczenie z angola
Wyślę Ci tekst na PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Na forum nie odrabiamy prac domowych !
Do jutra jeszcze dużo czasu ![]() Zamykam.
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
![]()
Mam taki oto arkusz maturalny rozszerzony do ćwiczeń na jutro
![]() ![]() Spodziewam się odpowiedzi,ze nie odrabia się tu prac domowych . Ale to jest tyko pomoc i jeszcze z moim wkładem Strona 219 , zadanie 7 strona 223. zadanie 11 strona 224,zadanie 12 i zadanie 13 ![]() http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...2d022759f.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...91b20ea36.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...e72ceba04.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...0d0057694.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Paulina :3 Edytowane przez Pulcia1 Czas edycji: 2014-10-14 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Angielski pomóżcie
Lepiej wrzuć to na jakąś stronkę z zadaniami domowymi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.