Ślubujące w 2012 - część II - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-03, 21:19   #4861
Malgos_12
Zakorzenienie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Magnusia - Nigdy nawet w ustach nie trzymałam papierosa ani buszka nie pociągnęłam, nawet po pijaku bo zawsze pamiętam i potrafię się kontrolować a to chyba ostatnia rzecz której bym chciała spróbować... poważnie... zresztą nie mam powodu ściemniać... zawsze mnie to obrzydzało... zresztą mój dziadek zmarł na raka płuc i trochę pamiętam jak się męczył... może to jeszcze dodatkowo ... i wiem że jestem trochę nietypowa

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2013-01-03 o 21:24
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 23:10   #4862
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
poza tym małe sprostowanie, nie wszyscy próbowali palić... ja w ustach papierosa nie miałam i do tego byś mnie nie namówiła NIGDY, ale wiem, że jestem w mniejszości hehehe
ja też nigdy nawet nie spróbowałam i nie mam zamiaru choć wiele razy była okazja ale zbyt bardzo mnie odrzuca i nie ciągnie w ogóle

Magnusia trzymam mocno kciuki za rzucanie nałogu

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 10:43   #4863
Malgos_12
Zakorzenienie

Jojla - fajnie wiedzieć, że jest nas dwie
Stary 2013-01-04, 12:27   #4864
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
najgorsze dla mnie to, że pali moja mama i młodsza siostra, jak jadę do domu to po powrocie muszę wszystko wyprać bo drażni mnie ten zapach...

dobija mnie ta pogoda... cały czas chce mi się spać właśnie wróciłam do domu bo nasz remont trwa a musiałam zamienić męża, dziś "fachowcy" mają w końcu skończyć swoją robotę, którą zaczęli w połowie grudnia mam nadzieję, że skończą i nie będę już ich więcej oglądać

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 14:50   #4865
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasioonya;38418205[COLOR=DarkOrange
][/COLOR]

super, że remont już trwa coraz bliżej do zamieszkania w Waszym własnym gniazdku
co do ceny tych usług, które wymieniłaś, to myślę, że jest to cena odpowiednia do pracy, jaką fachowcy muszą włożyć w ich wykonanie. sama wymiana rur, przeniesienie piecyka czy poprawa elektryki to dość kosztowne usługi, bo przecież trzeba rozkuć ściany, wymienić bebechy, a później zamaskować dziury, zaszpachlować itd. i na to schodzi sporo czasu...
jak ja się cieszę, że mam Męża, który to wszystko potrafi zrobić sam no ale co z tego, skoro my na razie nie mamy szans na własne M...

przykro mi, że masz taką nieciekawą sytuację w pracy... ale pisałaś o własnej działalności - nadal o tym myślisz? szkoda, żeby praca kosztowała Cię aż tyle nerwów...
W pracy poprawa zachowania szefowej. Ale o kasie w ogóle nie wspomniała. Sama musiałam ją zagaić czy coś więcej dostane. Powiedziała że zapomniała... do tej pory jej się to w sumie nie zdarzało.
No ale trudno.

Fachowcy są znajomymi mojego taty więc wiem że nam wszystko dobrze zrobią. Już w domu nam robili i jest ok.
My na razie nie planujemy mieszkać w tym mieszkaniu. Chcemy je wynająć - to była inwestycja pieniążków. A mieszkamy w domu.

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ostatnio tzn od świąt mam zaburzenia snu nie mogę spać w nocy , a u mnie to dziwne bo jestem wyjątkowym śpiochem. Z 1 na 2.01 nie spałam całą noc, a o 6 wyszłam z łóżka i jak by nic wyszykowałam się do pracy. Myślałam, że jak wrócę z pracy to będę ledwo żywa i pójdę spać, a tu niespodzianka byłam wypoczęta i dzisiejszej nocy też nie mogłam spać bo chwile sprawdzałam czy TŻ się nie odkrył i czy się nie spocił bo jest chory i żeby jeszcze gorzej nie rozchorował się.

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------
W sumie to faktycznie dziwne jeśli lubisz tak spać. Ja ostatnio źle sypiam ale wiem że to przez problemy itp. Może się czymś martwisz?

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
JJJustynAAA
Gratuluję uprzątnięcia mieszkania.
Co dop sukni to długo miałaś wystawioną? Gdzie ją wystawiłaś?? Też chcę sprzedać a jeszcze ogłoszenia nie dałam....
Muszę Cię czymś pocieszyć. Moja szefowa jest mega okropna!!! Jak ma zły humor to czepia się o byle co, robi mi wyrzuty, że ktoś tam coś źle zrobił, tak jakbym to ja była czemuś winna. I denerwują mnie jej telefony z pytaniem:"co dzisiaj zrobiłaś?"albo wzywa mnie do siebie i każe opowiadać co robiłam przez cały dzień....oprze sie o krzesło, założy ręce na rece, wbija we mnie wzrok i pada: " no to powiedz mi co dzisiaj w ogóle robiłaś(np. o godz. 9 a od 8 zaczynam pracę). Ale najgorszy okres miałam przed auditami w firmie.....Miałam powiedziane, że mam siedzieć w firmie nawet do 24 ale mam zrobić to i to....ehh....duzo by pisać.....chociaż na razie (nie chcę zapeszać!!) po smierci mojej Mamy chyba się troszkę uspokoiła (ona jest ode mnie starsza o 6 lat- szefowa).
jak przyszłam do pracy to była baaardzo milutka, ale jak się dowiedziała, że wychodzę za mąż to jakby coś w nią wstąpiło (moje obserwcaje- musze dodać że jest singielką-oczywiście nie mam nic do singli!!). Więcej nie będę pisać bo bym mogła tak ciągle...
No to widzę że też nie masz ciekawie. Kurcze jak to czasami jest... Ja ciągle myślę o własnej działalności ale niestety rynek jest jaki jest więc narazie z obawy przed kryzysem muszę się wstrzymać. Ale chętnie byłabym panią dla siebie.
Natomiast praca u kogoś daje mi też doświadczenie i wiem jak nie będę traktowała swoich pracowników jeśli kiedykolwiek będę miała kogoś pod sobą.

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
-----

Magnusia - jak ci wysiądzie jakaś część to się nie zniechęcaj, na forach jest mnóstwo wskazówek np jak zacznie czuć spalenizną itd, w razie czego pisz to podam ci linki...
poza tym małe sprostowanie, nie wszyscy próbowali palić... ja w ustach papierosa nie miałam i do tego byś mnie nie namówiła NIGDY, ale wiem, że jestem w mniejszości hehehe

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Kasioonya - co to za gra "czarne historie"?
Ja również nie wiem jak smakuje papieros. Jakoś nigdy mnie do tego nie ciągneło. I jestem z siebie dumna :P

Ciekawe co to za gra?

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Z dobrych informacji to taka że za kilka minut zaczynamy weekend. lece tylko jeszcze na jedno spotkanie ( pieszo - bo coś znów dają mi się we znaki plecy) i wolne całe dwa dni od tego całego galimatiasu
A jutro basenik i dużo ruchu bo coś ostatnio się zastałam a obiecałam sobie więcej ruchu...

Muszę wam się do czegoś przyznać. Nigdy nie przepadałam za słodyczami a ostatnio jem je na potęge. Z braku ruchu i łakomstwa zaczęłam tyć. I nie wiem jak zwalczac pokusę kupienia batonika czy zjedzenia moich ulubionych śliwek w czekoladzie solidarności. Szok

Może to przez stres, albo przez zimno na dworze... sama już nie wiem.

P.S oglądałyście Hobbita??? Mąż mnie dziś zabiera... Jakoś jestem sceptycznie nastawiona.

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 16:16   #4866
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA;38439284[COLOR=Silver
[/COLOR]

Ja również nie wiem jak smakuje papieros. Jakoś nigdy mnie do tego nie ciągneło. I jestem z siebie dumna :P

no faktycznie dużo Was może dlatego że jednak jesteście trochę młodsze ode mnie a teraz jest moda ( i bardzo dobra) na niepalenie. Jak ja miałam te 15 lat to wszyscy palili i wiele osób to zgubiło bo zaczęły palić w tym ja

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość

Muszę wam się do czegoś przyznać. Nigdy nie przepadałam za słodyczami a ostatnio jem je na potęge. Z braku ruchu i łakomstwa zaczęłam tyć. I nie wiem jak zwalczac pokusę kupienia batonika czy zjedzenia moich ulubionych śliwek w czekoladzie solidarności. Szok

P.S oglądałyście Hobbita??? Mąż mnie dziś zabiera... Jakoś jestem sceptycznie nastawiona.

a może to co innego- he he he
Hobbita jeszcze nie oglądałam ale się wybieram- ja uwielbiam taką tematykę, przeczytałam ze 100 książek w tym stylu
Stary 2013-01-04, 17:11   #4867
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
no faktycznie dużo Was może dlatego że jednak jesteście trochę młodsze ode mnie a teraz jest moda ( i bardzo dobra) na niepalenie. Jak ja miałam te 15 lat to wszyscy palili i wiele osób to zgubiło bo zaczęły palić w tym ja
Pamiętam tę modę - wszystkie moje koleżanki paliły Namówiły mnie kiedyś na jednego papierosa - nie smakował mi, więc pewnie i tak bym się nie wciągnęła ale tak naprawdę to ostatecznie zniechęciła mnie ciocia. Widziała, jak dziewczyny częstują mnie papieroskiem i powiedziała, że nauczy mnie puszczać dym uszami i że zaimponuje tym wszystkim. No i zaczęła uczyć - kazała nabrać dymu do buzi i połknąć Myślałam, ze się uduszę - kasłałam, płakałam, smarkałam - lekcja brutalna ale skuteczna. Od tamtej pory papierosy omijam szerokim lukiem
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-04, 18:53   #4868
justiii87
Zakorzenienie

Ale u mnie jest brzydka pogoda dopada mnie depresja pogodowa

Co do mojej bezsenności to wczoraj zmógł mnie sen już o 19 z minutami, więc szybko wzięłam kąpiel i wskoczyłam do łóżka, zasnęłam od razu, ale ku mojemu wielkiemu zdziwieniu obudziłam się o godzinie 23.30 wyspana jak nigdy dotąd jak bym spała ze dwa dni
Problemów żadnych nie mam, leków nie biorę oprócz witamin, więc nie wiem co jest może to przez pogodę, ale po prostu poprzestawiałam się w przerwie świątecznej bo całe 11 dni leniuchowałam Dziś zakupiłam sobie tabletki na sen może prześpię całą noc
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:16   #4869
Neave
Raczkowanie

Dziewczyny wrzuciłam moje zdjęcia w klubie enjoy!
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:28   #4870
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
Pamiętam tę modę - wszystkie moje koleżanki paliły Namówiły mnie kiedyś na jednego papierosa - nie smakował mi, więc pewnie i tak bym się nie wciągnęła ale tak naprawdę to ostatecznie zniechęciła mnie ciocia. Widziała, jak dziewczyny częstują mnie papieroskiem i powiedziała, że nauczy mnie puszczać dym uszami i że zaimponuje tym wszystkim. No i zaczęła uczyć - kazała nabrać dymu do buzi i połknąć Myślałam, ze się uduszę - kasłałam, płakałam, smarkałam - lekcja brutalna ale skuteczna. Od tamtej pory papierosy omijam szerokim lukiem
niezła lekcja!!

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:47   #4871
Neave
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
Neave - współczuję Ci upadku i mam nadzieję, że ręka boli coraz mniej! wracaj do formy
dzięki! jest lepiej, muszę nią teraz codziennie ćwiczyć żeby wróciła do pełnej sprawności i co 7-10 mam kontrolę u ordynatora ortopedii

grrrrr. czy wy też tak macie ostatnio, że po wejściu na Wizaż przy każdym kliknięciu włącza wam się okienko z jakąś reklamą/grą???? ja już dzisiaj szału dostaję....

Justynaa - szkoda nerwów na taką pracę. u nas teraz kiedy jest trochę gorzej biuro zawsze dostaje swoją podstawę, nie ma za to premii. handlowcy wiadomo - na prowizji, więc walczą jak wilki. nie wyobrażam sobie harować jak wół i nie dostać za to nic.... chociaż mam kolegę któremu pracodawca zalegał z pensją za 3-miesiące i dopiero po czasie odszedł nie odzyskawszy pieniędzy. do sądu też z tym iść nie chce...

kasioonya - z dzieciatymi bywa różnie, również przez to, że chcesz ten dzień spędzić wyjątkowo z maluszkiem my chcieliśmy wybrać się w tym roku (młody skończył 2 lata) do znajomych, ale przez moją rękę jednak zostaliśmy w domu bez żadnych planów. drugą sprawą nie są chęci, tylko możliwość zostawienia dziecka z kimś na te kilka godzin, co u wielu niestety bywa problemem
jakieś 1,5 m-ca temu byliśmy z młodym na parapetówie u przyjaciółki, wyszliśmy jak kopciuszki o 24 ale wszyscy zadowoleni

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
Magnusia - Nigdy nawet w ustach nie trzymałam papierosa ani buszka nie pociągnęłam, nawet po pijaku bo zawsze pamiętam i potrafię się kontrolować a to chyba ostatnia rzecz której bym chciała spróbować... poważnie... zresztą nie mam powodu ściemniać... zawsze mnie to obrzydzało... zresztą mój dziadek zmarł na raka płuc i trochę pamiętam jak się męczył... może to jeszcze dodatkowo ... i wiem że jestem trochę nietypowa
to tak jak mój Tż też nigdy papierosa nie próbował, co innego inne popalanie
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-04, 21:10   #4872
Malgos_12
Zakorzenienie

Justynaa - słyszałam, że Hobbit jest super

Magnusia - oj wśród młodzieży niestety nadal jest moda na palenie, a w czasach mojej średniej szkoły to wszyscy palili, ja spędzałam z nimi czas ale stawałam zaraz obok i nic by mnie do tego nie przekonało, zresztą jak stanowczo powiedziałam " nie, dzięki" to nikt mnie nie namawiał.

Justii - i od tej godziny w ogóle nie spałaś?
Stary 2013-01-04, 21:16   #4873
justiii87
Zakorzenienie

Malgos - tak, od tamtej godziny nie śpię
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 22:04   #4874
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - a to rzeczywiście dziwne i nie sądzę, że to od leniuchowania... ciekawa jestem przyczyny, jak się dowiesz to daj znać...
Stary 2013-01-05, 08:35   #4875
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Malgos - tak, od tamtej godziny nie śpię

hmmmm.... dziwne. Może spróbuj na początek domowe sposoby: ciepła kąpiel, gorące mleko przed snem. Jak nie pomoże to może kup neospazminę i na wieczór łykaj. Jak to nie pomoże to może do lekarza jakiegoś....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-05, 10:41   #4876
kasioonya
Rozeznanie

Witam się weekendowo
Mąż w pracy, a ja od dwóch godzin leniuchuję w łóżku Ale zaraz trzeba się ogarnąć, posprzątać w mieszkanku, a później trochę popracować.

Cytat:

Śliwki w czekoladzie uwielbiam! ze smakami to tak chyba jest, że zmieniają się nam co jakiś czas - mój tato np. nigdy nie jadał ciast, chociaż mama piekła coś praktycznie w każdy weekend. a kilka lat temu zaczął sam dopytywać się co dobrego mama upiecze i zjada te ciacha aż mu się uszy trzęsą
jest też inne wyjaśnienie Twojego apetytu na słodkości - może zamieszkał w Tobie jakiś "ciasteczkowy potworek", którego ujrzycie za niecałe 9 miesięcy??
i jak Wam się podobał Hobbit? my się wybieramy, ale jeszcze nie wiem kiedy. bratu i jego dziewczynie kupiliśmy bilety w prezencie i byli zadowoleni z filmu. my wczoraj po raz n'ty oglądaliśmy w tv władcę pierścieni - lubię ten klimat

pytałyście co to są "czarne historie" - gra dla min. 3 osób, ale raczej fajniej jest kiedy graczy jest ok. 5-6 lub więcej. do dyspozycji mamy 50 kart. każda karta dotyczy jednej czarnej historii - z obu stron znajduje się tekst, przy czym jedną stronę odczytuje głośno wszystkim "mistrz tajemnic", a drugą stronę (wyjaśnienie historii) czyta sobie samodzielnie po cichu. następnie pozostali gracze zadają mu pytania, aby rozwiązać zagadkę - ustalić motyw jakiejś zbrodni, przestępstwa czy samobójstwa. "mistrz tajemnic" może odpowiadać tylko "tak/nie". mimo że mowa jest o zbrodniach czy samobójstwach, to podczas gry jest sporo śmiechu - trzeba sporo pogłówkować, żeby wyjaśnić niektóre historie, a większość rozwiązań jest bardzo zaskakujących polecam!

justi rzeczywiście dziwna ta Twoja bezsenność - mam nadzieję, że tę noc przespałaś spokojnie!

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość
kasioonya - z dzieciatymi bywa różnie, również przez to, że chcesz ten dzień spędzić wyjątkowo z maluszkiem my chcieliśmy wybrać się w tym roku (młody skończył 2 lata) do znajomych, ale przez moją rękę jednak zostaliśmy w domu bez żadnych planów. drugą sprawą nie są chęci, tylko możliwość zostawienia dziecka z kimś na te kilka godzin, co u wielu niestety bywa problemem
jakieś 1,5 m-ca temu byliśmy z młodym na parapetówie u przyjaciółki, wyszliśmy jak kopciuszki o 24 ale wszyscy zadowoleni
jestem pewna, że bywa różnie i absolutnie nie twierdzę, że wszyscy mający dzieci wycofują się z życia towarzyskiego - mówiłam jedynie o konkretnych naszych znajomych no i oczywiście rozumiem to, że mając dziecko można mieć ochotę zostać w domu z nim i z mężem niż iść do znajomych - wyobrażam sobie, że kiedy maleństwo przychodzi na świat, to człowiek mógłby wpatrywać się w nie godzinami jak w obrazek i nic innego nie jest wtedy ważne - pewnie też tak będę miała chodziło mi raczej o to, że nasi znajomi mają dzieciaczki w wieku 3-4 lat i nie myślałam o tym, żeby zostawiali je u babć, tylko właśnie przyszli z nimi - bo dzieciaki się znają i fajnie razem bawią. i właśnie tak, jak piszesz - fajnie byłoby gdyby przyszli z nimi, a jak maluchy nie dawałyby już rady, to wróciliby do siebie - i wszyscy byliby zadowoleni: rodzice dzieci spędziliby trochę czasu w większym gronie, dzieciom krzywda by się na działa, bo przecież można się bawić spokojnie i kulturalnie itd... no ale możliwe, że to tylko mi się tak wydaje - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia

no a co do papierosów - prawie wszystkie moje koleżanki paliły, a mnie nigdy do tego nie ciągnęło. nikt mnie raczej nie namawiał, bo odmawiałam stanowczo i to wystarczało. zawsze mówiłam, że jestem przeciwniczką, bo fajki śmierdzą, szkodzą zdrowiu, dużo kosztują, a w dodatku śmiać mi się chciało jak znajomi chowali się przed rodzicami, nauczycielami czy wychowawcami na obozach któregoś dnia pomyślałam sobie jednak: jak ja mogę krytykować coś, czego tak naprawdę nie poznałam? wtedy wydawało mi się, że to coś na zasadzie: człowiek mówi, że szpinak jest niedobry, a nigdy go nie próbował = człowiek nie wie, co mówi... no i ni z tego, ni z owego poprosiłam koleżankę, żeby dała mi spróbować - wiedziałam, że mi nie posmakuje, ale chciałam czuć, że tylko doświadczenie da mi prawo mówić, że papierosy są złe - wiecie o co mi chodzi? no i zdziwiona koleżanka odpaliła papierosa i mi go podała - smród okrutny, a poza tym nawet nie umiałam się zaciągnąć no i wiem już na pewno, że papierosy nie są dla mnie
nadal trzymam kciuki za magnusię

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2013-01-05 o 10:50
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 11:57   #4877
magnusia
Zakorzenienie

nie palę normalnych fajek 68 godzin
Stary 2013-01-05, 18:43   #4878
Malgos_12
Zakorzenienie

Kasioonya - ta gra brzmi super
Magnusia - a próbowałaś już kiedyś rzucać? Cieszy mnie to, a odczuwasz potrzebę palenia normalnych papierosów?
Stary 2013-01-05, 18:59   #4879
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Magnusia - a próbowałaś już kiedyś rzucać? Cieszy mnie to, a odczuwasz potrzebę palenia normalnych papierosów?

stosowałam plastry - są ok nie chce się palić ale jak skończy się kuracja to głód powraca
paląc e-fajka nie odczuwam potrzeby zapalenia normalnego papierosa- jak na razie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-05, 19:07   #4880
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Witajcie
wpadłam na chwilkę do was. byłam z małżem na basenie i nawet mamę mi się udało na niego wyciągnąć - też ma problemy z kręgosłupem. Ponadto jestem dziś odrobinę rozbita bo dostałam okres - a ja ciężko go znoszę.
Ponadto kupiliśmy na allegro kilka rzeczy do mieszkania i tak po woli nam dzień zleciał. Jutro też planujemy leniuchować i pójść na spacer - bo trzeba się ruszać.

Cytat:

a może to co innego- he he he
Hobbita jeszcze nie oglądałam ale się wybieram- ja uwielbiam taką tematykę, przeczytałam ze 100 książek w tym stylu
Hobbit mniej ujął efektami w 3D. Ponadto to ten typ filmu gdzie ja się rozsiadam i wydaje mi się że dopiero 1/3 filmu a tu bach koniec i 3 godziny minęły. Także zrelaksowałam się i dobrze bawiłam. Szczerze polecam Hobbita.

Mama Franka

Stary 2013-01-05, 19:08   #4881
Malgos_12
Zakorzenienie

Magnusia - i myślę, że nie poczujesz... bo i nikotynę dostarczasz i odruch jest i dym (para) leci
Stary 2013-01-05, 19:16   #4882
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
stosowałam plastry - są ok nie chce się palić ale jak skończy się kuracja to głód powraca
paląc e-fajka nie odczuwam potrzeby zapalenia normalnego papierosa- jak na razie

ciągle trzymam za ciebie kciuki
napewno dasz radę.

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Wszystkie które sugerują że zamieszkał we mnie ciasteczkowy potwór muszę rozczarować. Jest to raczej niemożliwe bo ciągle biorę tabsy. Więc raczej nie. Planujemy być może za jakiś czas rozpocząć starania.

napewno was o tym poinformuje

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

A mam pytanie do dziewczyn które czytały Gra o tron, nie dawno zaczęłam tą książkę czytać jestem na 70 stronie i jakoś mnie na razie zbyt nie wciągnęła, nie wiem czy to przez to że siadam do niej tylko na 20 minut i nie bardzo pamiętam co było kilka stron dalej, czy może to jednak nie typ książek które mnie wciągają?

Kurcze sama nie wiem, tyle dobrych opinii...

Mama Franka

Stary 2013-01-05, 19:53   #4883
Malgos_12
Zakorzenienie

Justyna - Myślę, że musisz troszkę przebrnąć, wiesz jak na razie tego jest 7 tomów, ale rozkręci się Zwłaszcza początek dobrze poczytać tak, żeby troszkę pamiętać. Ja niektóre części też czytałam po troszku bo głównie na przerwach i w tramwaju, ale kilka pierwszych tomów dosłownie pochłonęłam.
Stary 2013-01-05, 20:01   #4884
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Magnusia - i myślę, że nie poczujesz... bo i nikotynę dostarczasz i odruch jest i dym (para) leci

no właśnie w tym chyba tkwi cały sekret- jest nikotyna i jest dymek
Stary 2013-01-06, 09:08   #4885
Viollet87
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
A nawet więcej - też nigdy nie miałam papierosa w ustach i nie planuję mieć.

Magnusia, ogromne kciuki! Rzuć to w diabły, nic pozytywnego z tego nie wynika

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość
grrrrr. czy wy też tak macie ostatnio, że po wejściu na Wizaż przy każdym kliknięciu włącza wam się okienko z jakąś reklamą/grą???? ja już dzisiaj szału dostaję....
A jaką masz przeglądarkę? Ja używam Chrome, zainstalowałam sobie AdBlock i mam spokój ze wszystkimi wyskakującymi reklamami Polecam.

17 stycznia (czwartek) idę na pierwszy rajd po salonach A w ogóle to chyba powinnam założyć swój wątek w klubie - to byłoby trochę nie fair, że podglądałam Wasze przygotowania a sama nie dzielę się swoimi. Jak myślicie?

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 09:22   #4886
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość

17 stycznia (czwartek) idę na pierwszy rajd po salonach A w ogóle to chyba powinnam założyć swój wątek w klubie - to byłoby trochę nie fair, że podglądałam Wasze przygotowania a sama nie dzielę się swoimi. Jak myślicie?

wątek koniecznie zakładaj z niecierpliwością czekamy na fotki i wrażenia z pierwszych poszukiwań . Typy masz cały czas takie same czy Ci się trochę pozmieniało?
Stary 2013-01-06, 11:10   #4887
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Justyna - Myślę, że musisz troszkę przebrnąć, wiesz jak na razie tego jest 7 tomów, ale rozkręci się Zwłaszcza początek dobrze poczytać tak, żeby troszkę pamiętać. Ja niektóre części też czytałam po troszku bo głównie na przerwach i w tramwaju, ale kilka pierwszych tomów dosłownie pochłonęłam.
czyli raczej mam cierpliwie czytac i czekac na rozkrecenie sie akcji. Dzieki za rade.
to wtakim razie zmykam czytac i relaksowac sie.

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:

tak obowiązkowo musisz zalozyc swoj watek. i dzielic sie z nami bo my jestesmy bardzo ciekawe

Mama Franka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-06, 11:27   #4888
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
wątek koniecznie zakładaj z niecierpliwością czekamy na fotki i wrażenia z pierwszych poszukiwań . Typy masz cały czas takie same czy Ci się trochę pozmieniało?
Cytat:
tak obowiązkowo musisz zalozyc swoj watek. i dzielic sie z nami bo my jestesmy bardzo ciekawe
Tak myślałam Założę wątek za kilka godzin, najpierw muszę uporać się z obiadem i paroma innymi obowiązkami

Magnusia, typy cały czas te same ciekawa jestem, czy przymiarki zweryfikują moje wyobrażenia o tym, co może mi pasować. Celuję w eleganckie, gładkie, niezbyt szerokie księżniczki (taka z ozdobnym, kryształkowym pasem byłaby ideałem ), ale nie wykluczam że wyląduję w koronkach / falbanach byłyby jaja...

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 11:47   #4889
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Magnusia, typy cały czas te same ciekawa jestem, czy przymiarki zweryfikują moje wyobrażenia o tym, co może mi pasować. Celuję w eleganckie, gładkie, niezbyt szerokie księżniczki (taka z ozdobnym, kryształkowym pasem byłaby ideałem ), ale nie wykluczam że wyląduję w koronkach / falbanach byłyby jaja...

no nigdy nie wiadomo co wyjdzie sama też tak miałam ale jedno Ci mogę powiedzieć- mierzyć, mierzyć i jeszcze raz mierzyć. Mierzyć wszystko- nawet to co na wieszaku/manekinie nie wygląda ciekawie
Stary 2013-01-06, 12:30   #4890
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
nie palę normalnych fajek 68 godzin
oby tak dalej

Cytat:
Kasioonya - ta gra brzmi super
i jest naprawdę super
ciekawe czy udałoby się Wam zgadnąć o co chodziło w tej historii:
"Maria kupiła nowe buty. Nie spodziewała się, że z tego powodu umrze tego samego wieczoru"

Cytat:
Hobbit mniej ujął efektami w 3D. Ponadto to ten typ filmu gdzie ja się rozsiadam i wydaje mi się że dopiero 1/3 filmu a tu bach koniec i 3 godziny minęły. Także zrelaksowałam się i dobrze bawiłam. Szczerze polecam Hobbita.
kusisz tym Hobbitem i dzięki Twojej recenzji chyba zmobilizuję Męża i pójdziemy do kina w tym tygodniu

Cytat:
Wszystkie które sugerują że zamieszkał we mnie ciasteczkowy potwór muszę rozczarować. Jest to raczej niemożliwe bo ciągle biorę tabsy. Więc raczej nie. Planujemy być może za jakiś czas rozpocząć starania.

napewno was o tym poinformuje
czasami przy tabletkach zdarzają się niespodzianki ale jeśli czujesz, że to nie to, to może po prostu słodkościami uprzyjemniasz sobie ten szaro-bury czas ja tak mam

Cytat:
zakładaj wątek szybciutko! dobrze się Ciebie czyta no i ciągle wierzę, że uda Ci się przemycić nam jakieś fotki z przymiarek. tym bardziej, że bardzo podobają mi się Twoje typy ale tak, jak mówi magnusia - warto poprzymierzać też coś innego, choćby po to, żeby zobaczyć samą siebie w różnych wersjach masz już pomysł na kolor/motyw przewodni?

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości