![]() |
#4861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Magnusia - Nigdy nawet w ustach nie trzymałam papierosa ani buszka nie pociągnęłam, nawet po pijaku bo zawsze pamiętam i potrafię się kontrolować a to chyba ostatnia rzecz której bym chciała spróbować... poważnie... zresztą nie mam powodu ściemniać... zawsze mnie to obrzydzało... zresztą mój dziadek zmarł na raka płuc i trochę pamiętam jak się męczył... może to jeszcze dodatkowo ... i wiem że jestem trochę nietypowa
![]() Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2013-01-03 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Magnusia trzymam mocno kciuki za rzucanie nałogu ![]()
![]() |
#4863 |
Zakorzenienie
|
Jojla - fajnie wiedzieć, że jest nas dwie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Zakorzenienie
|
najgorsze dla mnie to, że pali moja mama i młodsza siostra, jak jadę do domu to po powrocie muszę wszystko wyprać bo drażni mnie ten zapach...
dobija mnie ta pogoda... cały czas chce mi się spać ![]() ![]() ![]()
#4865 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale trudno. Fachowcy są znajomymi mojego taty więc wiem że nam wszystko dobrze zrobią. Już w domu nam robili i jest ok. My na razie nie planujemy mieszkać w tym mieszkaniu. Chcemy je wynająć - to była inwestycja pieniążków. A mieszkamy w domu. ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
Natomiast praca u kogoś daje mi też doświadczenie i wiem jak nie będę traktowała swoich pracowników jeśli kiedykolwiek będę miała kogoś pod sobą. ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
Ciekawe co to za gra? ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Z dobrych informacji to taka że za kilka minut zaczynamy weekend. lece tylko jeszcze na jedno spotkanie ( pieszo - bo coś znów dają mi się we znaki plecy) i wolne całe dwa dni od tego całego galimatiasu ![]() A jutro basenik i dużo ruchu bo coś ostatnio się zastałam a obiecałam sobie więcej ruchu... Muszę wam się do czegoś przyznać. Nigdy nie przepadałam za słodyczami a ostatnio jem je na potęge. Z braku ruchu i łakomstwa zaczęłam tyć. I nie wiem jak zwalczac pokusę kupienia batonika czy zjedzenia moich ulubionych śliwek w czekoladzie solidarności. Szok ![]() Może to przez stres, albo przez zimno na dworze... sama już nie wiem. P.S oglądałyście Hobbita??? Mąż mnie dziś zabiera... Jakoś jestem sceptycznie nastawiona.
![]() |
#4866 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no faktycznie dużo Was ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
a może to co innego- he he he ![]() ![]() Hobbita jeszcze nie oglądałam ale się wybieram- ja uwielbiam taką tematykę, przeczytałam ze 100 książek w tym stylu ![]()
![]() |
#4867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4868 |
Zakorzenienie
|
Ale u mnie jest brzydka pogoda
![]() ![]() Co do mojej bezsenności to wczoraj zmógł mnie sen już o 19 z minutami, więc szybko wzięłam kąpiel i wskoczyłam do łóżka, zasnęłam od razu, ale ku mojemu wielkiemu zdziwieniu obudziłam się o godzinie 23.30 wyspana jak nigdy dotąd ![]() ![]() Problemów żadnych nie mam, leków nie biorę oprócz witamin, więc nie wiem co jest ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wrzuciłam moje zdjęcia w klubie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4871 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() grrrrr. czy wy też tak macie ostatnio, że po wejściu na Wizaż przy każdym kliknięciu włącza wam się okienko z jakąś reklamą/grą???? ja już dzisiaj szału dostaję.... Justynaa - szkoda nerwów na taką pracę. u nas teraz kiedy jest trochę gorzej biuro zawsze dostaje swoją podstawę, nie ma za to premii. handlowcy wiadomo - na prowizji, więc walczą jak wilki. nie wyobrażam sobie harować jak wół i nie dostać za to nic.... chociaż mam kolegę któremu pracodawca zalegał z pensją za 3-miesiące i dopiero po czasie odszedł nie odzyskawszy pieniędzy. do sądu też z tym iść nie chce... kasioonya - z dzieciatymi bywa różnie, również przez to, że chcesz ten dzień spędzić wyjątkowo z maluszkiem ![]() ![]() jakieś 1,5 m-ca temu byliśmy z młodym na parapetówie u przyjaciółki, wyszliśmy jak kopciuszki o 24 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4872 |
Zakorzenienie
|
Justynaa - słyszałam, że Hobbit jest super
Magnusia - oj wśród młodzieży niestety nadal jest moda na palenie, a w czasach mojej średniej szkoły to wszyscy palili, ja spędzałam z nimi czas ale stawałam zaraz obok i nic by mnie do tego nie przekonało, zresztą jak stanowczo powiedziałam " nie, dzięki" to nikt mnie nie namawiał. Justii - i od tej godziny w ogóle nie spałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Zakorzenienie
|
Malgos - tak, od tamtej godziny nie śpię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Zakorzenienie
|
Justii - a to rzeczywiście dziwne i nie sądzę, że to od leniuchowania... ciekawa jestem przyczyny, jak się dowiesz to daj znać...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Zakorzenienie
|
hmmmm.... dziwne. Może spróbuj na początek domowe sposoby: ciepła kąpiel, gorące mleko przed snem. Jak nie pomoże to może kup neospazminę i na wieczór łykaj. Jak to nie pomoże to może do lekarza jakiegoś.... ![]()
![]() |
#4876 | ||
Rozeznanie
|
Witam się weekendowo
![]() Mąż w pracy, a ja od dwóch godzin leniuchuję w łóżku ![]() Cytat:
![]() ![]() jest też inne wyjaśnienie Twojego apetytu na słodkości - może zamieszkał w Tobie jakiś "ciasteczkowy potworek", którego ujrzycie za niecałe 9 miesięcy?? ![]() i jak Wam się podobał Hobbit? my się wybieramy, ale jeszcze nie wiem kiedy. bratu i jego dziewczynie kupiliśmy bilety w prezencie i byli zadowoleni z filmu. my wczoraj po raz n'ty oglądaliśmy w tv władcę pierścieni - lubię ten klimat ![]() pytałyście co to są "czarne historie" - gra dla min. 3 osób, ale raczej fajniej jest kiedy graczy jest ok. 5-6 lub więcej. do dyspozycji mamy 50 kart. każda karta dotyczy jednej czarnej historii - z obu stron znajduje się tekst, przy czym jedną stronę odczytuje głośno wszystkim "mistrz tajemnic", a drugą stronę (wyjaśnienie historii) czyta sobie samodzielnie po cichu. następnie pozostali gracze zadają mu pytania, aby rozwiązać zagadkę - ustalić motyw jakiejś zbrodni, przestępstwa czy samobójstwa. "mistrz tajemnic" może odpowiadać tylko "tak/nie". mimo że mowa jest o zbrodniach czy samobójstwach, to podczas gry jest sporo śmiechu - trzeba sporo pogłówkować, żeby wyjaśnić niektóre historie, a większość rozwiązań jest bardzo zaskakujących ![]() justi rzeczywiście dziwna ta Twoja bezsenność - mam nadzieję, że tę noc przespałaś spokojnie! ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() no a co do papierosów - prawie wszystkie moje koleżanki paliły, a mnie nigdy do tego nie ciągnęło. nikt mnie raczej nie namawiał, bo odmawiałam stanowczo i to wystarczało. zawsze mówiłam, że jestem przeciwniczką, bo fajki śmierdzą, szkodzą zdrowiu, dużo kosztują, a w dodatku śmiać mi się chciało jak znajomi chowali się przed rodzicami, nauczycielami czy wychowawcami na obozach ![]() ![]() ![]() ![]() nadal trzymam kciuki za magnusię ![]()
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2013-01-05 o 10:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zakorzenienie
|
nie palę normalnych fajek 68 godzin
![]()
#4878 |
Zakorzenienie
|
Kasioonya - ta gra brzmi super
Magnusia - a próbowałaś już kiedyś rzucać? Cieszy mnie to, a odczuwasz potrzebę palenia normalnych papierosów? |
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
stosowałam plastry - są ok nie chce się palić ale jak skończy się kuracja to głód powraca ![]() paląc e-fajka nie odczuwam potrzeby zapalenia normalnego papierosa- jak na razie ![]()
![]() |
#4880 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie
wpadłam na chwilkę do was. byłam z małżem na basenie i nawet mamę mi się udało na niego wyciągnąć - też ma problemy z kręgosłupem. Ponadto jestem dziś odrobinę rozbita bo dostałam okres - a ja ciężko go znoszę. Ponadto kupiliśmy na allegro kilka rzeczy do mieszkania i tak po woli nam dzień zleciał. Jutro też planujemy leniuchować i pójść na spacer - bo trzeba się ruszać. Cytat:
![]()
![]() |
#4881 |
Zakorzenienie
|
Magnusia - i myślę, że nie poczujesz... bo i nikotynę dostarczasz i odruch jest i dym (para) leci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciągle trzymam za ciebie kciuki ![]() napewno dasz radę. ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Wszystkie które sugerują że zamieszkał we mnie ciasteczkowy potwór muszę rozczarować. Jest to raczej niemożliwe bo ciągle biorę tabsy. Więc raczej nie. Planujemy być może za jakiś czas rozpocząć starania. napewno was o tym poinformuje ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- A mam pytanie do dziewczyn które czytały Gra o tron, nie dawno zaczęłam tą książkę czytać jestem na 70 stronie i jakoś mnie na razie zbyt nie wciągnęła, nie wiem czy to przez to że siadam do niej tylko na 20 minut i nie bardzo pamiętam co było kilka stron dalej, czy może to jednak nie typ książek które mnie wciągają? Kurcze sama nie wiem, tyle dobrych opinii...
![]() |
#4883 |
Zakorzenienie
|
Justyna - Myślę, że musisz troszkę przebrnąć, wiesz jak na razie tego jest 7 tomów, ale rozkręci się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie w tym chyba tkwi cały sekret- jest nikotyna i jest dymek ![]()
![]() |
#4885 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() A nawet więcej - też nigdy nie miałam papierosa w ustach ![]() Magnusia, ogromne kciuki! Rzuć to w diabły, nic pozytywnego z tego nie wynika ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 17 stycznia (czwartek) idę na pierwszy rajd po salonach ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wątek koniecznie zakładaj ![]() ![]()
![]() |
#4887 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to wtakim razie zmykam czytac i relaksowac sie. ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4888 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Magnusia, typy cały czas te same ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nigdy nie wiadomo co wyjdzie ![]() ![]()
![]() |
#4890 | |||
Rozeznanie
|
![]() ![]() i jest naprawdę super ![]() ciekawe czy udałoby się Wam zgadnąć o co chodziło w tej historii: "Maria kupiła nowe buty. Nie spodziewała się, że z tego powodu umrze tego samego wieczoru" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.