|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Grupa Wsparcia Puszystych/pulchnych Wizażanek :)
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Zakorzenienie
|
Helenko, mam nadzieję, że jest już lepiej.. i też życzę Ci wszystkiego najnajnaj w tym specjalnym dniu
![]()
#2344 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam Wszystkie Wizazanki !!!!
To moj debiut i mam troche treme ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
Motylku, witaj!
![]() ja poluje również na allegro. to kopalnia ubrań. także dla puchatków. jedynym problemem jest to, że zakupionego towaru nie można zwróci..ale zawsze można puścić dalej w świat ![]()
#2346 |
Zakorzenienie
|
http://www.ullapopken.pl/ ciuchy od rozmiaru 42 w górę
![]()
#2347 | ||
Zakorzenienie
|
Helenko, sto lat i zdrowia!
Et-Ka, przepraszam, ale wlasnie zawalili mi weekend ![]() W przyszly mam zajęcia, więc chwile w tyg moze znajdziesz? Ja do ciuszkow polecam jeszcze BonPrix.pl ![]()
![]() |
#2348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja, podobnie jak Et-ka, polecam Allegro. Jeśli nie boisz się kupować ubrań w sklepach internetowych i zamawiać z katalogów to i z Allegro nie powinno być problemu. ![]() Porozglądałam się, może komuś coś się przyda/spodoba: http://www.allegro.pl/item169063414_..._42_44_46.html zielony top z różową koronką, słodki http://www.allegro.pl/item169067695_...nka_42_44.html piękny http://www.allegro.pl/item169343395_...p_rozm_42.html elegancki http://www.allegro.pl/item170275053_...paski_xxl.html biało-czarne pasy http://www.allegro.pl/item170943864_...zystej_46.html zaledwie 25 złotych. Chyba wszystkie te rzeczy są używane, ale jeśli poszuka się dłużej... ![]() Pozdrawiam Kasia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Raczkowanie
|
![]()
Dzien doberek !!!
serdeczne dzieki za porady juz sie zabieram za przegladanie pozdrawiam buziaczki dla wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Raczkowanie
|
Gdyby nie ten wątek to pewnie nie wiedziałabym o takiej stronce jak http://www.ullapopken.pl/ Cmoksia dzięki
![]() ![]() ![]()
#2351 |
Zakorzenienie
|
Jesteście bardzo kochane moje Puchatki.
Bardzo dziękuje za życzenia i przepraszam, że dopiero teraz: Alithia ![]() Kulbit ![]() Totally-Kasiu ![]() Evilcia ![]() Et-ka ![]() Cmoksia-Daria ![]() SzpiegZKrainyDeszczowców-Ania ![]() I przepraszam, że już znikam, ale muszę przestrzegać zaleceń lekarza.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie Puchatki po małej przerwie
![]() Ja wczoraj cały dzień jeździłam za jeansami i przeeżyłam załamani osobowości. Powiedzcie, Kochane, gdzi kupujcie spodnie, żeby się nie dołować ![]() ![]() ![]() ![]()
#2353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszelkie typowo 'jeansowe' sklepy typu Wrangler itp omijam szeerookim łukiem
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
Datrio, ja właśnie dziś byłam w Camaieu.
![]() Helenko, przestrzegaj zalecień, koniecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sa boskie! Nie obciskaja, mam luz w udach, na pupie tez odpowiedni luz, w koncu nie musze sie obawiac przetartych w kroku spodni... ;P Jeszcze Pani z obslugi mnie zaskoczyla, bo najpierw spytalam czemu nie ma wszystkich modeli jakie sa w internecie... Byla mila uprzejma i powiedziala ze najpierw znajdziemy rozmiar (przez cale zycie rozmiary 'stadionowe') w ktorym bedzie mi na pewno wygodnie, i ze u nich nie zdarza sie aby ten sam rozmiar w roznych modelach mial inna np. szer. w udzie, wiec zamowie z internetu, ale obowiazkowo najpierw zobaczymy w ktorym rozm. czuje sie najlepiej ![]() W koncu kupilam zwykle klasyczne ciemne jeansy... Teraz tylko zostaje mi je troszeczke skrocic... A elastyczne wstawki na pasku nawet nie sa az tak przerazajace :P Boskie sa! W koncu nie bede obawiala sie skretu kiszek z powodu zbyt obciskajacych w pasie spodni ;P Musze sobie pasek teraz znalezc ![]() Normalnie bede sie nimi miesiąc podniecać ;P Jak w podstawówce ![]() Daria: Mi jakos spodnie z h&m srednio pasuja, ze dwa lata temu widzialam takie fajne, teraz to za cholere ![]() Chociaz! Wyjatkiem jest H&M w Factory, tam zawsze cos fajnego przecenionego w duzym rozmiarze wylukam ![]()
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
Aniu, możesz wkleić zdjęcie/link?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
to jest normalny sklep ulla popken? taki, do którego można sobie pójść i przymierzyć ciuch? łał
![]() (już znalazłam na stronie ![]() z h&m ostatnio mam problemy, bo faktycznie coraz mniej jest fajnych, ale z rozmiarówką coś szaleją... raz dobre jest na mnie 42, raz 46 jest za ciasne.. na ogół jesem 'między', czyli np 44 ciasne, a 46 za luźne.. ale jedne niedawno za luźne kupiłam i będę maltretować krawcową żeby je zwęziła, może się uda ![]() oj jak ja dawno w Factory nie byłam.. trzeba wyzdrowieć i wsadzić tyłek w pociąg ![]()
#2358 | ||
Zakorzenienie
|
Si Link
Link2 Link3 Nr. produktu 62384410 :P Leciutko rozszerzane, ciemne, pieknie sie do mnie dopasowywuja, po skroceniu beda pasowac zarowno do adidasow, glanow jak i eksperymentowania dzinsy + buty na obcasie... I najwazniejsze ze w koncu mnie po godzinie chodzenia w jeansach brzuch juz nie boli (mialam przez pewien czas przez to problemy zoladkowo jelitowe) Wieczorem moze bede miala aparat, to cykne zdjecie bluzki jaka ostatnio od mamy dostalam (obledna ![]() ![]() Czuje się... piękna ![]() A nie jak klocek ;P Daria: Obowiazkowo! Za tydzien bierzemy tylki w trok (ostatnio caly dzien lazenia po makro i m1 = uszkodzona stopa ;P, a wczoraj stadion i ulla popken od 10 rano) i jedziemy do factory! Ja musze sobie adidasy znalezc, i jakies ekstra prawieerotyczne bluzki ;P I tak jest normalny sklep ulla popken, z bardzo mila obsluga, gdy powiedzialam ze chcialabym zobaczyc sukienke z poprzedniej kolekcji ktora jest na stronie pani wyciagnela karton nameczyla sie tylko po to abym zobaczyla kiecke na zywo... ;P W przyplywie finansow i szaleju znajac swoj rozmiar zamowie te
![]() |
#2359 |
Zakorzenienie
|
Mają wysokie ceny...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Zakorzenienie
|
WCamaieu rzeczywiście bardzo fajne rzeczy, kilka razy już znalazłam tam już coś dla siebie, ale jak do tej pory jeansów jeszcze nie kupowałam..
W H&M bywa różnie. Mam dwie pary (kupione właśnie w Factory), ale jakoś mi nie pasują, dobrze, że były tanie, bo przynajmniej pieniążków nie szkoda, że leżą w szafie ![]() Kiedyś kupowałam w Reserved, ale teraz żadnych rewelacji tam nie mają.. A jak ostatnio byłam, to za małe były na mnie bodajże 31, a większych nie mieli ![]() Strasznie nie lubię, jak jeansy mają za dużo streczu (tak to się pisze?) i nogawki, które dopasowują się idalnie w udach (zwłaszcza, że dół mają na ogół bardzo szeroki) ![]() Ja ostatecznie sprawiłam sobie w Mustangu parę prostych z fajnymi kieszonkami, dość luźnych w udach z niezbyt szeroką nogawką tak, jak chciałam.. Ale cały dzień na znaleznie odpowiednich straciłam ![]() SzpiegZKrainyDeszczowców, a gdzie znajduje się ich normalny sklep? Ja byłam w Factory wczoraj i szczerze mówiąc nic ciekawego nie rzuciło mi się w oczy. Ostatnio tylko buty tam kupuję, głównie Pumy, bo mają nieraz większy wybór niż w normalnych sklepach no i ceny o ponad 100 zł niższe, czasami jeszcze tylko jakąś bieliznę albo rajstopki ![]()
#2361 | ||
Zakorzenienie
|
125zl za jeansy to duzo wg mnie jeszcze nie jest....
Zwlaszcza ze na stadionie kupie "jeansy" za 70 zl, ktore po miesiacu nadaja sie do wyrzucenia... Poza tym jakość materiału jest naprawde dobra, i nie ma co sie oszukiwać, dla puchatkow schodzi wiecej materialu, wiec koszty produkcji sa wieksze... mademoiselle jeanne - promenada pietro pierwsze po lewej stronie... Teraz wiem jaki mam u nich rozmiar wiec bez problemu moge sobie cos zamowic przez internet, nie obawiajac sie ze spodnie czy spodnica beda za male... Gorzej z bluzkami bo ja niewymiarowa jestem...
![]() |
#2362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2363 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście w porównaniu do cen choćby Lee czy Wranglera, 125 zł to nie jest dużo
![]() ![]() ![]() Raz jedyny udało mi się upolować świetne jeansy w Hausie za 39 zł (!) ![]() ![]() SzpiegZKrainyDeszczowców, dzięki wielkie ![]() ![]() ![]() cmoksia, nie wiem, co masz na myśli mówiąc duże (ja noszę rozmiar jeansów 32, czasami 33, zależy od marki i tego, jak są one luźne właśnie w udach) i to jest ostatni numer takich stricte fimr jeansowych (Lee, Wrangler, Diverse, Americanos). Takie szersze, o których pisałam, widziałam ostatnio w Lee Corper, Crossie, Red Starze (właśnie tym Outlet'owym, również w KDT), również Mustang ma coś w tym stylu (wczoraj ogladałam, takie z wyższym stanem) i w sumie wszystkie te (może prócz Mustanga) należą do takich sredniopółkowych firm jeśli chodzi o jeansy więc i ceny są w miarę rozsądne ![]()
#2365 |
Zadomowienie
|
Ja mam pełną szafę dżinsów firmy Maltex, już kiedyś tutaj o tym pisałam. Około pół roku jak nic czasem dłużej w nich pochodzę a cena to 80 - 90 złotych.
Przy okazji się dowiedziałam, że mam pod nosem sklep Camaieu. Szczerze pierwszy raz z nim mam styczność. Jak jeździłam na zakupy to zawsze od razu do H&M i czasem Vogele. A tak to wszystko co obce, nowe albo np. typu Orsay omijałam z daleka, bo po co psuć sobie humor samymi spojrzeniami ekspedientek.. No nic będę musiała baczniej się rozejrzeć po sklepach ![]() Szpiegu super spodnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Zakorzenienie
|
125 to nie tak dużo, ale są tam też wyższe ceny. Jak na niemarkowe spodnie to wg mnie sporo.
W sklepach, do których zaglądam rozmiarówka jeansów kończy się na 32. Jakieś szczupłe te moje dwa miasta. ![]() Aniu, jaka "rozmiarowo" była pani w tym sklepie? ![]() Przed chwilą umalowałam paznokcie...muszę ostrożnie pisać. ![]() Na koniec się wyżalę. zmienił mi się plan. Zaczynam jutro o osmej, na drugim końcu maista. Będę musiała wyjśc z domu o 6.47. ![]() Evilcio, w Orsay są też większe rozmiary. Np. 44. |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
Może niech wypowie się ktoś bardziej doświadczony w tej kwestii, ale mnie osobiście wydaje się, że 32 to będzie takie 42 czyli L
![]() ![]()
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
Cięzko jest przełożyć jeden rozmiar na inny. Wg mnie 32 w rozmiarówce jeansowej to 42 w zwykłej, zgadzam się więc z Jeanne. Natomiast 42 to chyba częściej XL. Wszystko zależy od sklepu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Zakorzenienie
|
ja nigdy ne rozumiałam tych jeansowych rozmiarów.. wiem tylko, że długość nogawki mam 32 zawsze
![]()
#2370 |
Zakorzenienie
|
32? Ile masz wzrostu?
Bo na mnie 32 są o wieeele za długie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.