Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;) - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2013-01-06, 11:54   #3511
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)

Cytat:
Napisane przez pluskotka Poka¿ wiadomo¶æ

Nigdy nie próbowa³am, ale pewnie mia³abym mniejsze opory gdybym mog³a spróbowaæ sushi Jiro

W³osy póki co dobrze siê prezentuj±, a za oknem mi ¶nieg prószy
akurat ja takiego klasycznego sushi jak robi Jiro nie lubiê (tzn mo¿e gdyby on mi zrobi³, to bym polubi³a ) bardziej lubiê takie mieszanie smaków - np. ryba ma¶lana z ananasem albo liczi i s³odkim sosem kabayaki - mniaaam
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-06, 11:56   #3512
Limone
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 128

Cytat:
Napisane przez say-hello Poka¿ wiadomo¶æ
hmm psa równie¿ mêczê moimi dziwactwami po ka¿dym spacerze wycieram mu ³apy, ¿eby nie pobrudzi³ ¶wie¿o umytej pod³ogi, po ka¿dym g³askaniu lecê umyæ rêce i jak tylko wejdzie mi na ³ó¿ko (podczas mojej nieobecno¶ci czasem siê to zdarza) to od razu mam ochotê wypraæ po¶ciel i pokrowiec na materac ale raczej staram siê nie my¶leæ, ile zarazków przynosi mi do domu, bo po prostu go bardzo kocham
Rozumiem
Limone jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-06, 11:56   #3513
visionAM
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 31 910

A ja jeszcze nigdy nie jad³am sushi i nie mogê zmusiæ T¯ta to wyj¶cia do jakiej¶ knajpki, bo jest strasznie sceptycznie nastawiony
visionAM jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-06, 11:56   #3514
kasiakasia666
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 175

Zastanawiam siê, czy mo¿liwe jest przetrzymaæ olej na w³osach zbyt d³ugo...
Czy s± jakie¶ konsekwencje takiego polecenia po bandzie?
Stary 2013-01-06, 11:58   #3515
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiakasia666 Poka¿ wiadomo¶æ
Zastanawiam siê, czy mo¿liwe jest przetrzymaæ olej na w³osach zbyt d³ugo...
Czy s± jakie¶ konsekwencje takiego polecenia po bandzie?
Zale¿y jak± masz porowato¶æ w³osów i jakich olei stosujesz Ale mo¿na przesadziæ, ja parê razy mia³am napuszone w³osy po zmyciu olei. W ogóle moje w³osy preferuj± tylko kilka godzin z olejami.
Stary 2013-01-06, 12:04   #3516
justusia16
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 488

Apropo tego kiwi to wlasnie wyczytalam ze dobre na przetluszczajacy sie leb

Ja mam 22 lata i dop zrobilam prawko, gdzie moi rowiesnicy od 4 lat smigaja :p sytuacja mnie zmusila

Ja nie jadlam nigdy sushi chciala bym zeby ktos mi dal sprobowac takiego dobrego, prawdziwego zebym wiedziala jak to ma smakowac
justusia16 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-06, 12:05   #3517
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Poka¿ wiadomo¶æ
A ja jeszcze nigdy nie jad³am sushi i nie mogê zmusiæ T¯ta to wyj¶cia do jakiej¶ knajpki, bo jest strasznie sceptycznie nastawiony
ja te¿ by³am bardzo sceptycznie nastawiona, bo ogólnie nie lubiê próbowaæ nowo¶ci ;P t¿ raz zabra³ mnie na niespodziankê w³a¶nie do restauracji sushi i na pocz±tku by³am bardzo wkurzona, ale jak spróbowa³am to mi przesz³o

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

ja prawko zrobi³am od razu po skoñczeniu 18 lat i bardzo siê z tego cieszê, bo teraz nie znalaz³abym czasu na kurs
Stary 2013-01-06, 12:10   #3518
redclaw
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 606

hej Dziewczyny!
S³uchajcie, ja przychodzê z trochê inn± spraw±. Na ¶wiêta i Nowy Rok go¶ci³am w domu znajomych z Moskwy. Jedna z dziewczyn by³a zainteresowana kosmetykami, których u¿ywam do swoich w³osów. Pokaza³am jej Szampon Natura Siberica oraz maskê z receptury Babuszki Agafii. Okaza³o siê, ¿e ona je doskonale zna. Tyle, ¿e cena jak± my za nie p³acimy jest du¿o wy¿sza ni¿ ta, która jest dostêpna w sklepach w Moskwie. Dok³adnie nie znam ró¿nicy, ale jak jej powiedzia³am, ¿e za wspomniany szampon zap³aci³am prawie 9 $ to Tania zrobi³a tak wielkie oczy ze zdziwienia.
Jednak dziewczyny przyjad± do Polski byæ mo¿e dopiero w 2014 roku, wiêc kupno i przywiezienie przez nich kosmetyków w ludzkich cenach jest na razie niemo¿liwe. Dlatego mam do Was pytanie: mo¿e zechcia³yby¶cie zrobiæ takie zbiorowe zamówienie, ¿eby roz³o¿yæ koszty transportu z Moskwy? Je¶li by³yby¶cie zainteresowane, dowiedzia³abym siê dok³adne ceny kosmetyków w przeliczeniu na z³otówki oraz jaki by³by koszt transportu.
redclaw jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-06, 12:13   #3519
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez redclaw Poka¿ wiadomo¶æ
hej Dziewczyny!
S³uchajcie, ja przychodzê z trochê inn± spraw±. Na ¶wiêta i Nowy Rok go¶ci³am w domu znajomych z Moskwy. Jedna z dziewczyn by³a zainteresowana kosmetykami, których u¿ywam do swoich w³osów. Pokaza³am jej Szampon Natura Siberica oraz maskê z receptury Babuszki Agafii. Okaza³o siê, ¿e ona je doskonale zna. Tyle, ¿e cena jak± my za nie p³acimy jest du¿o wy¿sza ni¿ ta, która jest dostêpna w sklepach w Moskwie. Dok³adnie nie znam ró¿nicy, ale jak jej powiedzia³am, ¿e za wspomniany szampon zap³aci³am prawie 9 $ to Tania zrobi³a tak wielkie oczy ze zdziwienia.
Jednak dziewczyny przyjad± do Polski byæ mo¿e dopiero w 2014 roku, wiêc kupno i przywiezienie przez nich kosmetyków w ludzkich cenach jest na razie niemo¿liwe. Dlatego mam do Was pytanie: mo¿e zechcia³yby¶cie zrobiæ takie zbiorowe zamówienie, ¿eby roz³o¿yæ koszty transportu z Moskwy? Je¶li by³yby¶cie zainteresowane, dowiedzia³abym siê dok³adne ceny kosmetyków w przeliczeniu na z³otówki oraz jaki by³by koszt transportu.
je¿eli ró¿nica cen by³aby warta zachodu, to czemu nie ale je¶li oka¿e siê, ¿e za podwójn± przesy³kê plus kosmetyki zap³acimy tyle, co w sklepach internetowych to chyba nie ma siê co mêczyæ
Stary 2013-01-06, 12:15   #3520
MissChievousTess
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 327

redclaw, bardzo fajny pomys³. Ja bym by³a zainteresowana.
A nie wiesz czy w zale¿no¶ci od wielko¶ci zamówienia nie dojdzie do konieczno¶ci op³aty jakiego¶ c³a?

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
je¿eli ró¿nica cen by³aby warta zachodu, to czemu nie ale je¶li oka¿e siê, ¿e za podwójn± przesy³kê plus kosmetyki zap³acimy tyle, co w sklepach internetowych to chyba nie ma siê co mêczyæ
No w³a¶nie trzeba by najpierw zrobiæ dok³adne wyliczenie obejmuj±ce wszystkie op³aty. I mo¿e ustaliæ jaka np. wagowo mog³aby byæ maksymalna wielko¶æ takiego zamówienia.
MissChievousTess jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-06, 12:16   #3521
soyk
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 207

Dziewczyny, pêdzicie jak szalone :P Wystarczy narzuciæ jeden kontrowersyjny temat i posty lec± strona za stron±. Mi wczorajsza pielêgnacja ¶rednio wysz³a. Dowiedzia³am siê ¿e za godzinê mam mieæ kolêdê wiêc wszystko z w³osów out. Na koniec okaza³o siê ¿e ksi±dz jednak nie dotar³ :| Nie chcia³o mi siê ju¿ wszystkiego od nowa nak³adaæ...

Zapuszczam:
36...-40-41-42-...-65
soyk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-06, 12:16   #3522
MissChievousTess
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 327

Cytat:
Napisane przez justusia16 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja nie jadlam nigdy sushi chciala bym zeby ktos mi dal sprobowac takiego dobrego, prawdziwego zebym wiedziala jak to ma smakowac
Ja te¿ nie. Mam postanowienie spróbowaæ w tym roku.
Poradzê siê m³odszej kuzynki co i jak bo ona jest wielk± mi³o¶niczk± sushi.
MissChievousTess jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-06, 12:16   #3523
redclaw
Rozeznanie

Cytat:
Chodzi o to, ¿e ró¿nica jest spora. Nawet 3 - 4 $ (9-10z³!)na jednej g³upiej masce. Przynajmniej tak twierdzi³a Tatiana. A koszt transportu je¶li chodzi³oby o to, ¿eby go roz³o¿yæ na grupê osób i ju¿ by³by du¿o zno¶niejszy!
Stary 2013-01-06, 12:20   #3524
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzi o to, ¿e ró¿nica jest spora. Nawet 3 - 4 $ (9-10z³!)na jednej g³upiej masce. Przynajmniej tak twierdzi³a Tatiana. A koszt transportu je¶li chodzi³oby o to, ¿eby go roz³o¿yæ na grupê osób i ju¿ by³by du¿o zno¶niejszy!
w takim razie potrzebna by³aby osoba, która zna rosyjski i potrafi³aby przeliczyæ wszystkie koszta i ewentualnie zorganizowaæ takie co¶
Stary 2013-01-06, 12:22   #3525
redclaw
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Poka¿ wiadomo¶æ
redclaw, bardzo fajny pomys³. Ja bym by³a zainteresowana.
A nie wiesz czy w zale¿no¶ci od wielko¶ci zamówienia nie dojdzie do konieczno¶ci op³aty jakiego¶ c³a?

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

No w³a¶nie trzeba by najpierw zrobiæ dok³adne wyliczenie obejmuj±ce wszystkie op³aty. I mo¿e ustaliæ jaka np. wagowo mog³aby byæ maksymalna wielko¶æ takiego zamówienia.
Z tego co siê orientujê, c³a nam nie narzuc±, poniewa¿ kosmetyki nie bêd± przeznaczone do sprzeda¿y, a tylko na nasz w³asny u¿ytek. Je¶li tylko znajdzie siê kilka osób, które bêd± chêtne to dowiem siê o realne ceny. Tylko to potrwa kilka dni, bo Rosja od dzisiaj zaczyna ¶wiêtowaæ Bo¿e Narodzenie i wiêkszo¶æ sklepów bêdzie nieczynna do koñca tygodnia...

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
w takim razie potrzebna by³aby osoba, która zna rosyjski i potrafi³aby przeliczyæ wszystkie koszta i ewentualnie zorganizowaæ takie co¶
Akurat tak siê sk³ada, ¿e jestem z po³owie Rosjank±:P My¶lê, ¿e da³abym radê zorganizowaæ takie co¶. Bo siê cholera napali³am na to. Bo jak pomy¶la³am, ile przep³aci³am na zakupy w sklepie kalina, to mnie szlag trafi³;/ a koszt wysy³ki w Polsce i tak jest taki sam...
Stary 2013-01-06, 12:22   #3526
aleeexandra
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 898

Cytat:
hej Dziewczyny!
Ja te¿ by³abym zainteresowana

Mam dzisiaj good hair day, oczywi¶cie nigdzie nie wychodzê.
Na noc by³ olej arachidowy na glutka lnianego, umy³am balsamem BDFM i na³o¿y³am keratynow± Artiste na pó³ godziny.

Kupi³am sukienkê i buty na studniówkê
aleeexandra jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-06, 12:24   #3527
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleeexandra Poka¿ wiadomo¶æ
poka poka )
Cytat:
Akurat tak siê sk³ada, ¿e jestem z po³owie Rosjank±:P My¶lê, ¿e da³abym radê zorganizowaæ takie co¶. Bo siê cholera napali³am na to. Bo jak pomy¶la³am, ile przep³aci³am na zakupy w sklepie kalina, to mnie szlag trafi³;/ a koszt wysy³ki w Polsce i tak jest taki sam...
o, to super w takim razie czekamy na wiêcej informacji podejrzewam, ¿e sporo chêtnych by siê znalaz³o - zw³aszcza na tym w±tku :P
Stary 2013-01-06, 12:27   #3528
redclaw
Rozeznanie

super! w takim razie bêdê Was informowa³a na bie¿±co. Jak tylko siê czego¶ dowiem, na pewno napiszê
Stary 2013-01-06, 12:28   #3529
kasiakasia666
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 175

Wow, faktycznie taniej! http://kosmetic.com.ua/agafiya
1 hrywna = 0,4209 PLN
Stary 2013-01-06, 12:29   #3530
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 906

Gdyby ta impreza rzeczywi¶cie by³a op³acalna to te¿ bym siê pisa³a

bo kusz± mnie dwie maski, niestety do najtañszych nie nale¿± wiêc czekam na lepsze czasy z ich zakupem
SoBitterSoSweet jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-06, 12:33   #3531
soyk
Raczkowanie

Cytat:

Pochwal siê

A chêtna mo¿e te¿ bym by³a :P

Zapuszczam:
36...-40-41-42-...-65
Stary 2013-01-06, 12:36   #3532
moooniek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 793

ja te¿ by³abym chêtna o matko, ale siê napali³am
Stary 2013-01-06, 12:37   #3533
CleoDuquesne
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 029

Cytat:
super! w takim razie bêdê Was informowa³a na bie¿±co. Jak tylko siê czego¶ dowiem, na pewno napiszê
To daj znaæ, do czego dosz³a¶, bo ja jestem bardziej ni¿ chêtna.
CleoDuquesne jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-06, 12:42   #3534
grudniowa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 731

Cytat:
Napisane przez Dinulka Poka¿ wiadomo¶æ
dziewczyny a tak z innej beczki - mo¿ecie poleciæ co¶ taniego do nawil¿ania twarzy? [dodam, ze tr±dzikowej, wiêc nic zapychaj±cego] mam wysuszon± na wiór, stosowa³am ostatnio oleje na twarz na noc i chyba one tylko nat³uszczaj±, a nie nawil¿aj±, bo teraz suche skórki mi wrêcz wychodz±.Potrzebujê jako¶ uspokoiæ cerê.
My¶la³am o kupnie rybek Dermogala, ale czy one nawil¿aj± czy nat³uszczaj±?
Maslo shea. Takie 100% bez zadnych dodatkow. Jeszcze wczoraj wymieszalam z odrobina miodu. klade na cala twarz wlacznie z ustami. Super nawilza. Tyle ze, jak sama mowisz masz cere tradzikowa, wiec jednak uwazaj, bo ja mam sucha i nie pamietam kiedy mialam jakies wypryski.

Cytat:
Zabierz przyjaciolke moze? Albo siostre/brata?

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
Ca³kiem fajnaTylko w³a¶nie ze wzglêdu na to, co po zapachu nie próbujta nak³adaæ tego na skórê g³owy
nakladam jak leci, od skalpu... co takiego strasznego jest po tych perfumach w skladzie?
Stary 2013-01-06, 12:44   #3535
redclaw
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiakasia666 Poka¿ wiadomo¶æ
Wow, faktycznie taniej! http://kosmetic.com.ua/agafiya
1 hrywna = 0,4209 PLN
Fantastyka! Tylko, ¿e to jest strona ukraiñska, której w³a¶ciciele sprowadzaj± kosmetyki z Rosji i naliczaj± w³asn± mar¿ê Rosja teoretycznie pos³uguje siê rublami, a nie hrywnami. Rosjanie jednak wszystko przeliczaj± na dolary. Fantastyczne jest wypowiadanie siê osób, które nie maj± o temacie zielonego pojêcia. Rosja i Ukraina to jeden kraj? Nie ma ró¿nicy miêdzy pañstwami? Po prostu szok!

Mo¿e stworzymy listê produktów, o których cenê mam siê dowiedzieæ? Jakie produkty by¶cie chcia³y zamówiæ?

Edytowane przez redclaw
Czas edycji: 2013-01-06 o 12:47
Stary 2013-01-06, 12:45   #3536
soyk
Raczkowanie

Mam mega pro¶bê :P
Która¶ z was niedawno tu pisa³a o blogu jakiej¶ dziewczyny na temat pielêgnacji twarzy. Przeczyta³am to jak by³am na telefonie a teraz jak siê na laptopa przenios³am to ju¿ znale¼æ tego nie mogê :/ Pamiêtacie co to za blog?

Zapuszczam:
36...-40-41-42-...-65
Stary 2013-01-06, 12:46   #3537
aleeexandra
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 898

Cytat:
poka poka )
Zaraz zaraz, problemy techniczne

Edytowane przez aleeexandra
Czas edycji: 2013-01-06 o 12:57
aleeexandra jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-06, 12:50   #3538
Puszyslawa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 805

Cytat:
Napisane przez Dinulka Poka¿ wiadomo¶æ
dziewczyny a tak z innej beczki - mo¿ecie poleciæ co¶ taniego do nawil¿ania twarzy? [dodam, ze tr±dzikowej, wiêc nic zapychaj±cego] mam wysuszon± na wiór, stosowa³am ostatnio oleje na twarz na noc i chyba one tylko nat³uszczaj±, a nie nawil¿aj±, bo teraz suche skórki mi wrêcz wychodz±.Potrzebujê jako¶ uspokoiæ cerê.
My¶la³am o kupnie rybek Dermogala, ale czy one nawil¿aj± czy nat³uszczaj±?
Niby razem z olejem trzeba u¿ywaæ jakiego¶ nawil¿acza, ja mieszam przed na³o¿eniem z kwasem hialuronowym. I nie nak³ada siê go na such± skórê, tylko na zwil¿on±.

Cytat:
B³agam, tylko nie te pseudo-poradniki dla zdesperowanych kobiet
Wg mnie to tak g³upia ksi±¿ka, ¿e a¿ szkoda czasu na czytanie. Same oczywisto¶ci tam s±. Mo¿e jakbym mia³a 16 lat i by³abym nieszczê¶liwie zakochana to bym to czyta³a z zapartym tchem, ale wydaje mi siê, ¿e doros³a ¶wiadoma ¿ycia kobieta nie we¼mie tej ksi±¿ki na serio

Ja dzisiaj jak na szpilkach oczekujê wiadomo¶ci od vyenna, bo chcê w koñcu odebraæ moje zamówienie z Kaliny
Czytam ze wzglêdu na fajny jêzyk i anegdotki, dla rozrywki. Nie wiedzia³am wcze¶niej, ¿e to poradnik, my¶la³am, ¿e jaka¶ fajna powie¶æ obyczajowa

SOYK najprawdopodobniej naturalnapielegnacja.blog spot.com

Edytowane przez Puszyslawa
Czas edycji: 2013-01-06 o 12:51
Puszyslawa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-06, 12:51   #3539
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soyk Poka¿ wiadomo¶æ
Która¶ z was niedawno tu pisa³a o blogu jakiej¶ dziewczyny na temat pielêgnacji twarzy. Przeczyta³am to jak by³am na telefonie a teraz jak siê na laptopa przenios³am to ju¿ znale¼æ tego nie mogê :/ Pamiêtacie co to za blog?
http://naturalnapielegnacja.blogspot.com

Cytat:
Przepraszam za jako¶æ, ale robi³am telefonem, mój aparat odmówi³ pos³uszeñstwa
T¯ mi j± wypatrzy³, w ogóle mi siê nie podoba³a na wieszaku, ale jak zmierzy³am to zmieni³am zdanie . Jest ca³a czarna, asymetryczna, u góry ma cekiny (nie wiem, czy co¶ widaæ na tych "zdjêciach"). I czerwone buty. Nie wiem tylko, jak w³osy u³o¿yæ .
a ja nie widzê ¿adnego zdjêcia
Stary 2013-01-06, 12:51   #3540
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soyk Poka¿ wiadomo¶æ
proszê http://naturalnapielegnacja.blogspot.com/

Cytat:
Fantastyka! Tylko, ¿e to jest strona ukraiñska, której w³a¶ciciele sprowadzaj± kosmetyki z Rosji i naliczaj± w³asn± mar¿ê Rosja teoretycznie pos³uguje siê rublami, a nie hrywnami. Rosjanie jednak wszystko przeliczaj± na dolary. Fantastyczne jest wypowiadanie siê osób, które nie maj± o temacie zielonego pojêcia. Rosja i Ukraina to jeden kraj? Nie ma ró¿nicy miêdzy pañstwami? Po prostu szok!
Bez przesady
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.