|
Notka |
|
Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kod kreskowy w kosmetyku
Zauwazyłam że w niektórych zakupiuonych preze mnie kosmetykach nie ma 13 cyfrowego kody kreskowego, zaznaczam ze mam wszystkie oryginalne opakowania więc jak mam je zgłosić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Żandarm na emeryturze
|
Dot.: kod kreskowy w kosmetyku
Bez kodu
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Tak, tak, tylko że kiedy ostatnio zgłaszałam krem Clareny do stóp, bez kodu, to mi komp odrzucał zgłoszenie nakazując w koło macieju wpisanie tego kodu, więc wpisałam kod z Gorzkiego Pazurka, żeby zgłoszenie w ogóle poszło, o czym od razu uprzedziłam Miriankę.
![]() |
#4 |
Żandarm na emeryturze
|
Mnie bez problemu system przyjął przed chwilą zgłoszenie w wersji podstawowej, czyli bez kodu kreskowego, składu i zdjęcia.
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jest adres polskiej firmy ,a kodu brak ![]() Ktokolwiek wie,proszę o odpowiedź. --------------------------------------------------------------- ![]() ![]() Po dłuższych poszukiwaniach wiem więcej na temat kodów kreskowych i trochę się uspokoiłam,chociaż nie do końca. Otóż są firmy polskie,które podają na pudełku z kosmetykiem np. francuskim ,noszącym oryginalną nazwę, dane swojej firmy i jej adres . Kodu nie dopisują.Dlaczego tak robią dokładnie nie wiem. Są blogerki,które piszą pod odnośny adres i szukają odpowiedzi,chcąc ustrzec się przed oszustwem. Tu znalazłam drogi poszukiwań prawdy http://agulkowepole.blogspot.com/201...yfikatach.html Nie ten kosmetyk kupiłam,o którym tu pisała blogerka. To inny krem i inna firma. Widzę,że i tu, w Wizaż o niej sporo napisano,chwaląc jej kosmetyki. O samych kodach http://www.pro-test.pl/article_suple...onsumenci.html Poza tym napisałam do osoby, od której kupiłam kosmetyk i w drodze wyjaśnień ,zaufałam. Pani obiecała na własna rękę dojść prawdy dlaczego na drogich kremach , z marką francuską,z adresem firmy polskiej,która je promuje i wprowadza na nasz polski rynek ,kremach które stosuje się w licznych gabinetach kosmetycznych, nie ma kodów kreskowych. Jak się dowiem - napiszę. A może ktoś dowie się więcej? Na pewno nie tylko ja spotkałam się z tym problemem.
Nigdy nie lekceważ potęgi dobrego słowa lub uczynku. Edytowane przez elizka54 Czas edycji: 2016-02-19 o 16:50 Powód: Dziś już wiem więcej na temat kodów kreskowych.Poszukiwania i ich efekty |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.