|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część V
---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- |
|
|
|
#4532 | ||
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny
![]() ie spimy od 8 - maly zarzadzil pobudke. w sumie to ja z mlodym nie spie, maz jeszcze w lozku ![]() wlasie slucham wiadomosci w radiu - Gerard Depardieu jest Rosjaninem ![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez wvictoria Czas edycji: 2013-01-06 o 09:15 |
||
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
I uciekam do córci, właśnie się obudziła.
|
|
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
hej witam sie znow jako zoombie nie jestem w stanie spamietac ile razy w nocy wstawalam...
takze pierwsza noc Amelki w jej pokoju minela z dupy, ale myse ze te zebiska ja mecza wychodza jej dwie dolne jedynki na raz dziasla sa spuchniete i zrobilo sie podbicie od wewnetrznej strony dziasel wiec mysle lada dzien . |
|
|
|
#4535 | |||||
|
Zadomowienie
|
czesc! ale noc z dupy! dałam mu kaszkę przed snem i co.... 4razy wstawał w nocy głodny jak wilk!!!!!!!! jak to jest, że na Franka kasza nie działa?
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jeszcze nie. |
|||||
|
|
|
#4536 |
|
Wtajemniczenie
|
To wklejam zdjęcia wczorajszych fantów Juniora
![]() I jeszcze taka miseczka: http://www.babyono.com/produkty/karm...wka-i-lyzeczka A na "przystawkę" nasz śpiący króliś on tak prawie zawsze śpi
|
|
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, kiedyś tutaj pisałam że czasem tak bywa że zanim dziecko zacznie się najadać m.in. Kaszkami minie dwa miesiące a nawet więcej. Było by zbyt pięknie aby wszystko było od razu.
|
|
|
|
#4538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
A Marian jak zwykle wymiata!
|
||
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wczoraj się zastanawiałam, co Luśka tak ciężko usypia i tak ryczy przy tym (kładł ją spać małż). A dzisiaj rano rozbieram ją ze śpiworka, a ta ma na sobie legginsy! A zawsze w śpiworek wkładamy ją tylko w bodziaku na długi rękaw. Za gorąco jej było i tyle. Nie wiem co się mojemu małżowi pochrzaniło Wvictoria super fanty, ale Marian jak zawsze the best
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
hej
mamy dzis gosci an obiad........ a ja nie mam humoru
|
#4541 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() hej ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#4542 | |
|
Rozeznanie
|
cześć!
U nas ciągle brak kupy- tylko malutkie przymiarki są. Irmusia dzięki z przypomnienie Niby wiem ,ale jak przyjdzie co do czego to mi się myslenie wyłącza.![]() Cytat:
a synuś |
|
|
|
|
#4543 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję dziewczyny Prezenty bardzo fajne A wczoraj spał tak na środku salonu ale nie udało się pyknąć zdjęcia bo mały krzyknął i się obudził. Cudak z niego i tyle
|
|
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie do dziewczyn mających łóżeczko turystyczne: moja mam chce kupic do nich do domu, żeby malu miał gdzie spac pytanie: jakie polecacie i czy do takiego lozeczka czeba kupic dodatkowo materac? nie znam sie, prosze o rady, zalezy mi zeby po zlozeniu zajmowalo malo miejsca, a rozkladalao sie szybko i latwo:_)
|
|
|
|
#4545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Materac jest osobno zakładany i nie trzeba dodatkowego.
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Byliśmy na carboocie Pierwszy raz od 2 miesięcy![]() Zaraz wrzucę zdjęcia ale już możecie zgadywać co dorwałam za oszałamiającą kwotę 3f Podpowiedź: to koleny hit naszej wątkowej sekty
|
|
|
|
#4547 |
|
Wtajemniczenie
|
kula hula?
|
|
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/lozeczko-turystycz...893002814.html na początku strasznie mnie denerwowało, że pokrycie materaca (jest już w komplecie) jest z szeleszczącego materiału, ale szybko się do tego przyzwyczaiłam. Poza tym jest ok, po złożeniu nie zajmuje wiele miejsca, łatwo przenieść, rozkłada się i składa bardzo szybko. A przez to, że jest dość wąskie to nie ma problemu ze zmieszczeniem się nawet w bardzo ciasnym pomieszczeniu
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
Taaaak
![]() I jeszcze taką sukienusię kupiłam (reszta dzisiejszych łupów jest dla Dorotki )
|
|
|
|
#4550 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
My kulę hulę kupimy- jak małż dostanie wypłatę sam ją już dawno wyhaczyl i tak mi zapowiedział.
Edytowane przez LadyMagnolia Czas edycji: 2013-01-06 o 13:04 |
|
|
|
|
#4551 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
za nami kolejna noc z dupy - 6 pobudek czyli jednak nie ma poprawy :/ wiem ile tylko dlatego że ostatnio każda zapisuje żeby wiedzieć czy już minęło co najmniej 2 h(tzn czy może być głodny)Cytat:
a kroliś wygląda jakby był martwy kawał królikaCytat:
Cytat:
5 min kwękania to jest nic!Cytat:
u nas nie ma jeszcze mowy o spaniu na brzuchu no i jest bezsmoczkowo, smoczek przyjmuje tylko jak go sobie sam wsadzi do buźki, ktokolwiek inny próbuje jest stanowcze nie Cytat:
Cytat:
Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2013-01-06 o 13:49 |
||||||
|
|
|
#4552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jesteśmy przewidywalne ![]() Super zakupy te dla Dorotki też chętnie oglądnę |
|
|
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aktualnie trwa u nas szał na Fifi, Teletubisie, Waybuloo i Dobranocny Ogród ![]() Pajace dla Marysi (kupione w piątek w charity)-niby na 6-9 miesięcy, ale jeszcze dłuuuugo będą na nią za duże Te w literki mają fajne ABSy na stopach
|
|
|
|
|
#4554 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo mi się podoba ten granatowy pajac
|
|
|
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
Robiłam małej zawsze jeść 120ml (w zasadzie od jakichś 3tyg. Wcześniej w dzień jadła 160) i normalnie nie dojada. Więc postanowiłam od teraz robić jej tylko 100ml i też nie zjadła wszystkiego
ja nie wiem czemu ona nie chce jeść. Dzisiaj pierwszy raz dałam jej żółtko do obiadku - wzięłam połowę słoiczka 190ml i z tej połowy zjadła ledwo połowę:/ wcześniej wciągała nosem mały słoiczek a teraz jak pół zje małego to jest święto:/
|
|
|
|
#4556 |
|
Wtajemniczenie
|
Miałam Wam jeszcze coś napisać, zwłaszcza do mam, które mają problem z podawaniem butelki lub smoczka.
Wczoraj byłam u mnie kuzynka, która ma prawie 3letniego syna (w marcu skończy 3 lata). Mały był karmiony piersią do 18tego miesiące. Nigdy, ale to nigdy nie zaakceptował żadnej butelki ani żadnego smoczka. Mówiła, że wypróbowali dziesiątki butelek, sprowadzane z innych krajów, tak samo smoczki. Po prostu nie chciał i koniec. Nie było mowy żeby wziął to ust coś co nie było piersią. A przestała karmić piersią jak właśnie w 18tym miesiącu jego życia musiała go oddelegować na 7 dni do dziadków. Ciocia mówiła, że bali się jak mały sobie poradzi ale o dziwo nie było większych kłopotów z tym. Po prostu musiał jeść co innego i tyle. Ale nigdy nie jadł z butelki. Teraz mały ma prawie 3 lata, jest zdrowy zadowolony i generalnie jest ok No i ona twierdzi, że nawet nie wie kiedy jej te 3 lata przeleciały
|
|
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
pytałam Was ostatnio po jakim czasie od jedzenia kładziecie dzieci na brzuszku
już mi ta wiedza nie jest potrzebna bo mi się Emil ciągle tak obraca ![]() ale u mnie śnieżnie cudnie ![]()
|
#4559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------------------- Doczytałam, że chodzi też o mleko ![]() Może jej już ono nie smakuje? Edytowane przez wvictoria Czas edycji: 2013-01-06 o 14:34 |
|
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam z małą na spacerze
Pogoda nie dopisała, ledwo co wyszłam to zaczął padać śnieg. Teraz jesteśmy już w domu, a mała bawi się kulą. Znaczy chciałaby się bawić, ale nie umie przesunąć się do przodu. Jak zaczyna działać to odpycha się do tyłu czyli oddala się od kuli i się wkurza ![]() Wvictoria super nabytki Hanjah a Ty jak zwykle zrobiłaś super zakupki No i kula hula w oszałamiającej cenie.Agunia mam pytanie o ekspozycję na gluten. Jaką kaszkę podajesz i w jakiej ilości? Mała ma już skończone 5 miesięcy i wyszło mi, że będę podawać jej gluten. Tylko nie wiem jak się za to zabrać. Poza tym jest tylko na moim mleczku. Diety jeszcze nie chcę rozszerzać, tylko podać gluten. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

Igunia jak zawsze cudna 

jutro jej zrobie 2 kitki 

Kiedyś to działało

Materac jest osobno zakładany i nie trzeba dodatkowego.
a kroliś wygląda jakby był martwy
ja nie wiem czemu ona nie chce jeść. Dzisiaj pierwszy raz dałam jej żółtko do obiadku - wzięłam połowę słoiczka 190ml i z tej połowy zjadła ledwo połowę:/ wcześniej wciągała nosem mały słoiczek a teraz jak pół zje małego to jest święto:/