Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-06, 16:55   #1171
megi-megi
Zakorzenienie

Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010

Aż zazdroszczę tego czytania.
Ja ostatnio tylko przewalam książki o psychologii dziecięcej itp. Teraz kolejną mam do przeczytania prof. Jagody Cieszyńskiej i nową wydaje w marcu. A z tych przyjemnościowych to mam kilka zaczętych i czekają...
A dołujących książek nie czytam. Ja po obejrzeniu filmu "Plac Zbawiciela" przez tydzień miałam doła, to po książce ciężkiej mogę się nie podnieść. Zdecydowanie ostatnio wolę książki, które dają nadzieję.

Dzisiaj Igor dotknął palcem gorącego palnika. Ale ma bąbla. Krzyku, płaczu było ponad godzina. Niemal obiad spaliłam, jak go tuliłam, dmuchałam i pocieszałam. Ostatecznie żelki sprawiły, że uwierzył, że będzie dobrze. Teraz chodzi i pokazuje bąbla.

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Mamusie córeczek - zaczynam was lekko rozumieć z tymi sukieneczkami etc. Ostatnio z kwadrans myślałam, czy kupić Kalinie sukienkę - była prześliczna ale na 12 m-cy Pomyślałam, że jednak się opanuje i niech chociaż ją w pierwsze body ubiorę, to zacznę myśleć, co dalej. Ale swoją drogą w TK Maxx śliczne są ubranka dla dzieci
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 16:59   #1172
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Ja ostatnio tylko przewalam książki o psychologii dziecięcej itp. Teraz kolejną mam do przeczytania prof. Jagody Cieszyńskiej i nową wydaje w marcu. A z tych przyjemnościowych to mam kilka zaczętych i czekają...
A dołujących książek nie czytam. Ja po obejrzeniu filmu "Plac Zbawiciela" przez tydzień miałam doła, to po książce ciężkiej mogę się nie podnieść. Zdecydowanie ostatnio wolę książki, które dają nadzieję.

Dzisiaj Igor dotknął palcem gorącego palnika. Ale ma bąbla. Krzyku, płaczu było ponad godzina. Niemal obiad spaliłam, jak go tuliłam, dmuchałam i pocieszałam. Ostatecznie żelki sprawiły, że uwierzył, że będzie dobrze. Teraz chodzi i pokazuje bąbla.

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Mamusie córeczek - zaczynam was lekko rozumieć z tymi sukieneczkami etc. Ostatnio z kwadrans myślałam, czy kupić Kalinie sukienkę - była prześliczna ale na 12 m-cy Pomyślałam, że jednak się opanuje i niech chociaż ją w pierwsze body ubiorę, to zacznę myśleć, co dalej. Ale swoją drogą w TK Maxx śliczne są ubranka dla dzieci
Ajć.... może będzie miał nauczkę i tam więcej nie dotknie.

bidulek

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:

nooooooooooooooo
piszę ja mama córeczki, fanki sukienek
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 17:03   #1173
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]Mamusie córeczek - zaczynam was lekko rozumieć z tymi sukieneczkami etc. Ostatnio z kwadrans myślałam, czy kupić Kalinie sukienkę - była prześliczna ale na 12 m-cy Pomyślałam, że jednak się opanuje i niech chociaż ją w pierwsze body ubiorę, to zacznę myśleć, co dalej. Ale swoją drogą w TK Maxx śliczne są ubranka dla dzieci
"Plac Zbawiciela"nawet mojego tż ruszył

biedny Igor

mówisz? ja raz tam weszłam,gorszy tam burdel niż w h&m
Omijam ten sklep za daleka,ale skoro boskie mają ubranka dla dzieci to jestem skłonna to sprawdzić

a trzeba było brać tę kieckę na 12 miesięcy-dzieci tak szybko rosną
ja wczoraj kupiłam Ninie to co chciałam,a czego w h&m nie dostałam na allegro w rozmiarze 110/116.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley

Edytowane przez anakazar
Czas edycji: 2013-01-06 o 17:05
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 17:07   #1174
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Witajcie

Zdrówka dla wszystkich chorych małych i dużych

Dzisiaj u nas lepiej choć nadal daleko od dobrze. Kaszel jest masakryczny i bolący. Gorączka niższa. Noc nieprzespana bo się dziecku albo coś śniło a w okolicach 4 obudziła się z krzykiem i wzrokiem wbitym w okno twierdząc że ją pani wystraszyła. Obie babcie (moja i Tża) zmarły z początkiem stycznia. Nie wiem o co chodzi bo cały dzień opowiada o strasznej pani z okna.

Pop to mi książkę streściłaś że nie wiem, czytać, nie czytać

Megi Zosia miała taką fajną sukienkę z Tk-maxx z majtaskami. Bardzo ją lubiłam w niej. Dalej sobie wisi w szafie.
Chrześnicy też tam kupowałam i mała wygląda w niej bombowo. Mało tego, Zosia pewnie dostanie ją kiedyś
Z początkiem roku, po wyprzedażach jest największy wybór.

U nas w okolicach też ospa grasuje. Doktor mówił że to normalny czas na nią.

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Ana jak pierwszy raz weszłam do tego sklepu to miałam jedną myśl - bardzo drogi lumpex . Zmieniłam trochę zdanie jak miałam więcej czasu i poszłam sama. To było chyba w ramach jakiejś rozmowy kwalifikacyjnej, zwyczajnie przeczekałam tam nadmiar czasu.
Stary 2013-01-06, 17:10   #1175
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Witajcie

Zdrówka dla wszystkich chorych małych i dużych

Dzisiaj u nas lepiej choć nadal daleko od dobrze. Kaszel jest masakryczny i bolący. Gorączka niższa. Noc nieprzespana bo się dziecku albo coś śniło a w okolicach 4 obudziła się z krzykiem i wzrokiem wbitym w okno twierdząc że ją pani wystraszyła. Obie babcie (moja i Tża) zmarły z początkiem stycznia. Nie wiem o co chodzi bo cały dzień opowiada o strasznej pani z okna.

Pop to mi książkę streściłaś że nie wiem, czytać, nie czytać

Megi Zosia miała taką fajną sukienkę z Tk-maxx z majtaskami. Bardzo ją lubiłam w niej. Dalej sobie wisi w szafie.
Chrześnicy też tam kupowałam i mała wygląda w niej bombowo. Mało tego, Zosia pewnie dostanie ją kiedyś
Z początkiem roku, po wyprzedażach jest największy wybór.

U nas w okolicach też ospa grasuje. Doktor mówił że to normalny czas na nią.

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Ana jak pierwszy raz weszłam do tego sklepu to miałam jedną myśl - bardzo drogi lumpex . Zmieniłam trochę zdanie jak miałam więcej czasu i poszłam sama. To było chyba w ramach jakiejś rozmowy kwalifikacyjnej, zwyczajnie przeczekałam tam nadmiar czasu.
Iza jak masz na to nerwy to czytaj

dobrze, że jakaś poprawa,
moja siostra ma zapalenie oskrzeli, 4 dzien gorączka... też się męczy.
dużo osób choruje i jeszcze ospa krąży.... o matko
Stary 2013-01-06, 17:10   #1176
anakazar
Zakorzenienie

Izz ja szybciej wyszłam niż weszłam.Mam alergię na tego typu sklepy.
Jednak skoro mówicie,że można coś tam znalezc to jak będę to zajrzę
Tak,żeby mieć spokojne sumienie

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2013-01-06, 17:26   #1177
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Izz ja szybciej wyszłam niż weszłam.Mam alergię na tego typu sklepy.
Jednak skoro mówicie,że można coś tam znalezc to jak będę to zajrzę
Tak,żeby mieć spokojne sumienie
Ja tam też nie umiem się odnaleźć - kupuję czasem akcesoria do domu, jakieś kosmetyki uda się upolować, których normalnie nie ma nigdzie, jakieś fajne ozdoby. Pierwszy raz oglądałam rzeczy dla maluszków - przyznaję, że tylko dla tych najmniejszych i cuda są. Oczywiście po jednej sztuce, ale ta kiecka z getrami była boska - za 50 zł chyba. Z Kaliną się na pewno jeszcze wybierzemy.

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
Boziu - aż mam gęsią skórkę. Czasem myślę, że dzieci mogą widzieć to, czego my nie widzimy. Dobrze, jak się przy tym uśmiechają.

Ostatnio z Igorem bawimy się przed snem w cienie - robimy z rączek, nóżek jakieś kształty. Dzisiaj mu rano mówię, żeby zrobił coś z siusiaka - ciągnął go, żeby zrobić cień, ale nieco marny był i cień był malutki. Musimy poczekać

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Ale ja z tym cieniem, bo tak się bawimy, a w nocy miałam jakiś koszmar z cieniem takim złym... I jak się obudziłam o 1 to do 4 nie mogłam zasnąć.
Stary 2013-01-06, 17:39   #1178
nataszka25
Zakorzenienie

Megi ale żeby z siusiaka, hehe
Stary 2013-01-06, 17:43   #1179
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Megi ja w dzieciństwie różne rzeczy "widziałam", których dorośli nie widzieli i obawiam się że Zosia też widzi. Teraz być może nie widzę dlatego że sobie wszystko jakoś racjonalnie potrafię wytłumaczyć
Stary 2013-01-06, 17:52   #1180
anakazar
Zakorzenienie

obejrzałam z małą kubusia puchatka i hefalupy i rozryczałam się jak dziecko

Stary 2013-01-06, 18:08   #1181
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Ana- my tez ogladalysmy mala nawet sie nie ruszyla przey caly ten czas trwania bajki

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 18:10   #1182
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Ana- my tez ogladalysmy mala nawet sie nie ruszyla przey caly ten czas trwania bajki
moja też siedziała jak zaczarowana i tylko rączkę mi ściskała

Stary 2013-01-06, 18:29   #1183
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Moja pierwszy raz ogladala taka dluga bajke. Po tym "seansie" wiem, ze w kinie juz by dala rade. Moja jak ogladala to czasem zapominala o przelykaniu sliny

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 18:34   #1184
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

I my oglądaliśmy tę bajkę z tą różnicą że Zosia się mocno wierciła ale obejrzała do końca i chciała jeszcze
Stary 2013-01-06, 18:37   #1185
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
LiBRA [/B]obiadek twoj też pycha, a co robiłaś dla siebie?
dla siebie to mieszankę zrobiłam coś ala słatka:pierś z kurczaka pieczona, ciecierzyca, kasza jaglana,dynia miąższ i orzechy ,przyprawione imbirem i gałką muszkatołową i surówka z kapusty
Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość

Libra, czy taką choinkę kupioną w doniczce (ale nie przesadnie wielkiej) to jest sens wysadzać na działkę, czy ona raczej bez korzeni porządnych jest, skoro doniczka taka niezbyt duża? Wystawiłam na razie na balkon i nie wiem czy brać na działkę i przesadzać czy brać na działkę i zostawić w tej doniczce?

wracając do herbat-piłam gdzieś kiedyś taką http://allegro.pl/mighty-leaf-chocol...848212864.html -zarąbista jeśli ktoś lubie takie połączenie, ale jak sprawdziłam ceny to trochę mi przeszła ta miłość...

i jeszcze a propos, macie jakieś psrawdzone pojemniki/puszki na kawę czy herbatę, ale takie, które faktycznie trzymają aromat długo?
cena herbaty trochę powalająca
ja mam tyle herbat różnych że pojemniki by mi się nie mieściły ,trzymam w pudełkach co są a w środku woreczki zwinięte żeby nie wietrzało ,a kawę to w puszce metalowej

Choinkę to spróbuj ją za pień pociągnąć i zobaczyć czy da się lekko ją z tej doniczki wyciągnąć jeśli tak to znaczy że ona tam została wpakowana dopiero przed świętami i raczej nic z niej nie będzie.Jeśli ciężko ją będzie wyszarpać albo popatrz od spodu czy korzenie poprzerastały przez dziurki bo mówisz że to mała doniczka to znaczy że ona tam rośnie długo i nadaje się do przesadzenia na działkę
Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
co do herbat - ja uwielbiam wszelkie earl grey kupowałam liściastą w uk w takich tubach fioletowych, ale zapasy już z pół roku temu mi się pokończyły teraz jestem na czerwonych śmieciówkach ekspresowych, nie lubię liści walających mi sie potem po zlewie - dlatego expresówki kupuję
ja to capucino z importu ściągam też mi się zapasy pokończyły
Cytat:
Dzisiaj Igor dotknął palcem gorącego palnika. Ale ma bąbla. Krzyku, płaczu było ponad godzina. Niemal obiad spaliłam, jak go tuliłam, dmuchałam i pocieszałam. Ostatecznie żelki sprawiły, że uwierzył, że będzie dobrze. Teraz chodzi i pokazuje bąbla.[COLOR="Silver"]
bidulek ,ale niestety tak też muszą świat poznać
Cytat:
może babcia ją odwiedziła ? współczuję choroby ,też bym Ci poleciła wicka do smarowania

Mnie to jakoś sukienki nie ruszają ,całe szczęście że nie mam dziewczynki bo pewnie by chodziła jak chłopak ubrana
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 18:39   #1186
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
fajnie macie

dialog dobiegający z łazienki z przed chwili:
(młoda wstała i poszła z tatą zrobić siku)
-tatusiu, a wiesz , mama to ma paskudną pipkę, widziałam kiedyś
(tatuś w okropny śmiech)
-no co cię tak śmieszy? naprawde!
dobra jest

U nas w TK maksie tez nawalone tego na wieszakach , chyba nigdy tam nic ze szmat nie kupiłam , za dużo . Nie mój klimat zreszta, dla chlopakow pojedynczo sporadycznie bez grzebania ale jak cos w oko mi wpadlo , jak minalam wieszaki . Za to kosmetyki kupuje co tydzień juz nałóg, a kiedyś przez 5 lat omijalam ten sklep a kiedys weszlam bo on przy basenie i mi sie spodobało. Mój mały cos z zabawek sobie wynajdzie , a czasem chodzi i ogląda .

Pojechaliśmy dziś do kina, nie dotarliśmy bo młodego jazda zmulila i niechcial iść, przy okazji spontanicznie zapomniałam dla małego zabrać kurtkę. I musiałam lecieć nowa kurtkę kupować , to juz drugi raz w czasie tej zimy , gdzie zaliczamy zdziwko w aucie bo kurtki nie ma . A tz pytał sie mnie kilka razy masz kurtkę - ta ta mam no mam .

Nataszka no mi kuzynka pisała ze grypa panuje i jej dzieciaki znowu chore a przed świętami byli leczeni , zastrzyki , antybiotyki , a od wczoraj znowu. PORACHA jednym słowem.

Asiulek kuruj sie tam , ja tam w tamtym roku miałam ze mnie cos zlapalo a tez raczej nie choruje , potem z jednej choroby w druga przeskakiwam. By a tak sie kumuluje co pare lat .

Libra jaki trening? Z neta ? Czy cos masz swojego na płytce? O patrz piszesz o przepisie sałatki a ja zapomniałam imbir kupić bo tez będę chciała cos jutro pierś zrobić z kapustą pekinska , Ala salatka. Buuu , jutro tz musze powiedzieć o ile nie zapomnę.

Mój mały oglądał teraz reklamę z doda i drze sie LOOK MAMA LOOK LOOK MAMA no ładne ma wyobrażenie o mnie hehehe

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2013-01-06 o 18:44
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 18:40   #1187
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Mnie to jakoś sukienki nie ruszają ,całe szczęście że nie mam dziewczynki bo pewnie by chodziła jak chłopak ubrana
Mnie zaczynają ruszać, więc pewnie to musi się w matce chłopca dopiero rozwinąć - pomijając Bao, bo ona tak miała od razu.
Stary 2013-01-06, 18:41   #1188
mrowak
Zakorzenienie

ja pamiętam, że się uryczałam na...Królu Lwie a o dzisiejszej bajce nic nie wiedziałam
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 18:51   #1189
libra777
Zakorzenienie

Megi nie wiem może ale ja zanim byłam w ciąży to byłam wręcz pewna że będzie chłopak ,nawet nie dopuszczałam myśli że mogłaby być dziewczynka nigdy nie chciałam córki
Monka to jak wychodzicie z domu bez kurtki chyba że z domu do razu w garażu jesteście bez wyjścia na dwór
trening miałam rozpiskę co i ile powtórzeń zrobić i do tego zdjęcia były
Stary 2013-01-06, 18:53   #1190
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Mnie zaczynają ruszać, więc pewnie to musi się w matce chłopca dopiero rozwinąć - pomijając Bao, bo ona tak miała od razu.
o tak o tak

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 18:55   #1191
evitka21
Zakorzenienie

mrówcia, ja mam takie włąśnie zapinane pojemniki typu tych, które nataszka wklejała, z tym, że ja mam takie zwykłe ze sklepu agd

cena herbaty powalająca

a tym ubezpieczeniem to oczywiście masz rację-nie pomyślałam o sprawach wyjazdowych....z tym, że to jeszcze zależy jak często się wyjeżdża, w sensie że raz kiedyś na specjalistę czy zwykłego wylulić to luzik. No gorzej jak potrzeba szpitala...
Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość

a skąd to wzieła.... boska jest, może ona nie powinna chodzić z tatą do łazienki?
a już ci mówię skąd-ostatnio weszła mi do łazienki jak się wycierałam, stałam tyłem a ona: "widzę twoją pupę" <i zaciesza>. I żurawia zapuściła na drugą stronę i z obrzydzeniem: "fujjj, jaka brzydka! "
Cytat:
Megi ja w dzieciństwie różne rzeczy "widziałam", których dorośli nie widzieli i obawiam się że Zosia też widzi. Teraz być może nie widzę dlatego że sobie wszystko jakoś racjonalnie potrafię wytłumaczyć
to brzmi tak....tajemniczo i nadprzyrodzenie...

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 19:05   #1192
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
a już ci mówię skąd-ostatnio weszła mi do łazienki jak się wycierałam, stałam tyłem a ona: "widzę twoją pupę" <i zaciesza>. I żurawia zapuściła na drugą stronę i z obrzydzeniem: "fujjj, jaka brzydka! "
No jest niesamowita. Ale Ci Matko reklamę zrobiła, fiu, fiu!!
Stary 2013-01-06, 19:15   #1193
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
dobra jest
Stary 2013-01-06, 19:16   #1194
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Mrowak ja nasza choinke od razu w drugie swieto na dzialke wkopywalam . Bylismy sprawdzic to zielona jest. Pare dni przed przesadzeniem nie podlewalam,latwiej z doniczki wypadla bo piaskowa ziemia sie osypala. Miala dwa dlugie korzenie,nie wiem czy pozniej jej szlag nie trafi,bo roznie moze byc,w razie niepowodzenia wiosna z niej ognisko zaplonie

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 19:24   #1195
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
, powiedz, jej ze tatusiowi sie podoba hehe

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Monka to jak wychodzicie z domu bez kurtki chyba że z domu do razu w garażu jesteście bez wyjścia na dwór
trening miałam rozpiskę co i ile powtórzeń zrobić i do tego zdjęcia były
czasem w kurtkach, a czasem bez i tylko w lapie mam , wsadzam hurtem prosto do auta .
Zalezy czy sie spieszymy czy nie, no bylam pewna, ze mu wzielam kurtke
Nie mamy garazu , jakbym miala to by juz dawno tam silka stala

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2013-01-06 o 19:28
Stary 2013-01-06, 19:34   #1196
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
, powiedz, jej ze tatusiowi sie podoba hehe
lepiej nie, i tak się już na co dzień dygam co ona tam w przedszkolu opowiada

Stary 2013-01-06, 19:36   #1197
megi-megi
Zakorzenienie

Dziewczyny, za co my nie lubiłyśmy Chicco? Szukam wózka...
Stary 2013-01-06, 19:42   #1198
evitka21
Zakorzenienie

megi, za jeden z fotelików, choć ja mam inny chicco i jest super. Ale wózki chicco strasznie lipne są, przynajmniej te z przed 3 lat

x-landki wiecznie fajne, teraz są nowe modele, takie zgrabne
ale cena też ładna http://allegro.pl/x-lander-xq-3w1-wo...901672199.html

też są fajne z nowości http://allegro.pl/navington-4w1-cade...895085019.html
http://allegro.pl/ultralekki-roan-4r...899902682.html

w ogóle to zależy ile chcesz wydać.

Ja to jak sobie teraz myślę, to ja bym na 100% używkę kupiła, a potem jakąś fajną spacerówę

Edytowane przez evitka21
Czas edycji: 2013-01-06 o 19:52
Stary 2013-01-06, 19:43   #1199
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie powiedziaala pani , ze widziala twoja broche i jej sie nie spodobala , ze woli tatusia , dobrze, ze moj jeszcze nie wygadany hehe
Stary 2013-01-06, 19:46   #1200
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
też bym się bała

Nina niedawno podczas naszego mycia zębów elektryczną szczotką stwierdziła,że"fajna ta kosiarka do zębów"
Cytat:
Dziewczyny, za co my nie lubiłyśmy Chicco? Szukam wózka...
powiedz,że szukasz fioletowego albo różowego

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości