Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-06, 16:08   #1261
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7

Inny wątek mi przypomniał: dziwi mnie, że ludzie zasypiają, nie zgasiwszy telewizora. I że nie zasną, nie oglądając czegoś w tv.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 16:16   #1262
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Inny wątek mi przypomniał: dziwi mnie, że ludzie zasypiają, nie zgasiwszy telewizora. I że nie zasną, nie oglądając czegoś w tv.
Ja kiedyś nie potrafiłam zasnąć bez muzyki
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 16:16   #1263
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
A bywają tacy.

Sama tak miałam jakiś czas- parę miesięcy. Ale po prostu w ciszy słyszałam rzeczy, których nie ma

Najgorzej jak jeden lubi ciszę, a drugi nie umie zasnąć jak coś nie gra.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 16:19   #1264
vanilla_kate
Rozeznanie

Tak przy temacie dzieci, przypomniało mi się coś innego.
Z chłopakiem jestesmy już ze sobą 4 lata, niedługo kończymy studia, więc niektórym od razu nasuwa się myśl że teraz to już tylko zaręczyny i ślub. No i w związku z tym sporo osób, w tam też nieco dalszych znajomych zaczyna pytać "No a kiedy ślub? Bo ja już nie mogę się doczekać żeby pobawić na waszym weselu?". Jedyne co mam wtedy ochotę odpowiedzieć to "i tak cię nie zaproszę" no bo sorry, widzę się z kimś raz na ruski rok, nie interesuje go właściwie co u mnie słychać, a uznaje się za Bóg wie jak bliską osobę. Rodziny (tej dalszej) w sumie też to dotyczy. Widzę jakiegoś dalekiego wujka pierwszy raz od 10 lat, a ten wyskakuje z takimi tekstami. Wiadomo, kiedyś było inaczej, może i wtedy spraszało się całą daleką rodzinę na wesela. Przy kolejnej takiej uwadze chyba parsknę śmiechem

Cytat:
Ja czasem też mam ochotę, bo tv mnie dobrze usypia :P ... ale nie mam tv w pokoju

vanilla_kate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 16:21   #1265
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez linka_12 Pokaż wiadomość
Mam identyczne zdanie jak ty na temat tych filmów. Po seansie stwierdziłam, że przecież w dużej aglomeracji mieszkam, centrów handlowych naokoło w trzy i trochę, to ja chcę taką galeriankę na żywo zobaczyć. I dobre dwa miesiące po seansie przy każdej wizycie w jakimś centrum handlowym uwaznie się rozglądałam i, ku mojemu rozczarowaniu, nie zauważyłam ani jednej.

.
Zjawisko jest, ale nie do końca wygląda tak jak pokazano w filmie.
Po co ma ktoś chodzić cały dzień po galerii jak jest internet
Tzn moim zdaniem u dziewczyn parę lat starszych niż gimnazjalistek, ale ekspertem nie jestem. Może szybciej się dojrzewa teraz:P

Gorzej, że faceci też lubią łowić. Koleżanka miała konto na portalu randkowym i oczywiście różne propozycje się sypały...

A po drugie nie ma tak, że takie dziewczyny zaraz skąpo sie ubierają itd. Można się zdziwić i to nieźle. Bo może jakaś nosić dżinsy i t-shirt a mieć więcej za paznokciami od tej skąpo ubranej.
A niektórych kręcą takie 'niewinne' nastolatki, więc na dobre wychodzi.

Nie jest to zjawisko częste i powszechne, ale też nie jest marginalne.

Raczej się koleżance koleżance nie przyzna A tej kasy nie musi być widać na kilometr, kupi parę ubrań, resztę wyda na pierdoły.

<3 <3 <3
Stary 2013-01-06, 16:27   #1266
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez vanilla_kate Pokaż wiadomość

Ja czasem też mam ochotę, bo tv mnie dobrze usypia :P ... ale nie mam tv w pokoju
Lepiej się nie przyzwyczajać.

Stary 2013-01-06, 16:31   #1267
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Ja przekłułam jak miałam 8 albo 9 lat (moja decyzja, nie mamy) i to było zanim pojawiły się pistolety - kosmetyczka przekłuwała mi uszy takim ostrym zakrzywionym szpikulcem. Pamiętam, że polała się krew, bolało jak cholera i chciałam uciekać z fotela z przekłutym tylko jednym uchem
Ja miałam pistoletem, ale jak pomyślę jakie ot było 'higieniczne' to się z tego nie cieszę.

I też to nie jest zupełnie bezbolesne.

Kiedyś miałam kolczyk nad górna wargą i tak się bałam, że aż nie poczułam tej igły.

<3 <3 <3

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-06, 16:34   #1268
vanilla_kate
Rozeznanie

Co do tematu kolczykowego, to ja żałuję że nie miałam przebitych jak byłam w wieku komunijnym potem było mi się zawsze ciężko zebrac i iść do kosmetyki, i miałam przekłuwane uszy dopiero w I klasie LO. Ale uważam że przekłuwanie bardzo małym dzieciom to przesada. Taki właściwy wiek (w jakim ja zaproponowałbym to córce) to wg mnie 7-8 lat

Edytowane przez vanilla_kate
Czas edycji: 2013-01-06 o 16:36
vanilla_kate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 16:37   #1269
Darkoz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Może też za granicą przyzwyczajeni, że ludzie bardziej kasiaści i różnie wyglądają, ale i tak na takie perfumy w Douglasie ich stać bez problemu.
I nie mają kogo traktować z góry za bardzo

A u nas można pokazać miną ' a fu, idź stąd i tak Cię nie stać'

Taki mój domysł
Czasem tak jest nawet lepiej, niż gdy sprzedawczynie są nadgorliwe. Wchodzisz do sklepu, wszystkie buty, ciuchy czy inny towar jest na widoku, a słyszysz ,,może pomóc?''. Przecież gdybym potrzebowała pomocy, poprosiłabym... Ostatnio byłam w drogerii i trzy różne ekspedientki mnie o to zapytały. Niech już sobie myślą ,,boszsz, przyszła podziwiać buty Ryłko/wąchać Szanel/potrzymać torebkę od Prady'', bylebym mogła to robić w spokoju.
Cytat:
Ale też nie ma tak, że tylko u nas źle, a wszędzie wspaniale.

Wiadomo, że jak się pojedzie na wakacje to ludzie w hotelu będą się starali być myli (bo liczą na napiwek)
Ale, że tak zawsze jest różowo to nie sądzę.

Dałabym krajowi x po 300 euro pensji i zobaczyła czy nadal wszyscy będą mili i fajni (nie usprawiedliwiam ludzi u nas, ale twierdzę, że gdyby w innych krajach dać głodowe pensje i emerytury, wprowadzić tyle biurokracji to też byłoby mniej wesoło)
O! Uwielbiam ludzi, którzy jadą na tygodniowe wakacje za granicę, a potem wracają i rozgłaszają, jacy tam wszyscy są mili i cudowni, nie to co w zaściankowej Polsce, choć prawdopodobnie zamienili dwa słowa z panią z recepcji i kelnerką.

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 16:53   #1270
linka_12
Zadomowienie

Cytat:
Zjawisko jest, ale nie do końca wygląda tak jak pokazano w filmie.
Po co ma ktoś chodzić cały dzień po galerii jak jest internet
Tzn moim zdaniem u dziewczyn parę lat starszych niż gimnazjalistek, ale ekspertem nie jestem. Może szybciej się dojrzewa teraz:P

Gorzej, że faceci też lubią łowić. Koleżanka miała konto na portalu randkowym i oczywiście różne propozycje się sypały...

A po drugie nie ma tak, że takie dziewczyny zaraz skąpo sie ubierają itd. Można się zdziwić i to nieźle. Bo może jakaś nosić dżinsy i t-shirt a mieć więcej za paznokciami od tej skąpo ubranej.
A niektórych kręcą takie 'niewinne' nastolatki, więc na dobre wychodzi.

Nie jest to zjawisko częste i powszechne, ale też nie jest marginalne.

Raczej się koleżance koleżance nie przyzna A tej kasy nie musi być widać na kilometr, kupi parę ubrań, resztę wyda na pierdoły.
Ja nie neguję istnienia samego zjawiska sponsoringu wśród młodych kobiet i nawet licealistek, czy gimnazjalistek. Tylko w Galeriankach wkurzyło mnie to, że reżyserka nie skupiła się na pokazaniu zjawiska w takiej formie w jakiej istnieje (bo "galerianki" wyglądające i zachowujące się tak jak w filmie są zapewne dla widza bardziej interesujące i "przyciągające" niż zwykła dziewczyna, jakich setki na ulicach) tylko pokazała je w chyba najbardziej jaskrawym przejawie. I dlatego po seansie stwierdziłam, że chciałabym taką galeriankę w galerii zobaczyć, ale (nie)stety mi nie wyszło.
linka_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 17:01   #1271
tekila901
Zakorzenienie

to ja wam powiem co mnie ostatnio wkurzyło.

Rozmawiam z kolegą X. w tle leciała telewizja i ktoś coś wspomniał o Wałęsie i jego żonie.
X: o, mówią o Wałęsie. ja tam się nie dziwię, że on się obraził na żonę, bo jak ona takie rzeczy opisała w tej książce, to na jego miejscu też bym się wkurzył.
Ja: ale jakie dokładnie rzeczy? bo ja niczego obraźliwego się w tej książce nie dopatrzyłam.
X: no nie wiem konkretnie, słyszałem w radio, że podobno ta książka jest słaba.

sytuacja dwa dni później. Ten sam kolega, ale siedziała z nami jeszcze koleżanka, która przeglądała na swoim laptopie stronę jakiejś księgarni.
Koleżanka: o, "Mężczyźni kochają zołzy". Już któryś raz z kolei widzę tą książkę. Chyba ją w końcu kupię i przeczytam.
X: Podobno bardzo fajna książka. Kupuj, kupuj.
Ja: X, a czy ty w ogóle wiesz o czym jest ta książka?
X: Nie wiem, ale słyszałem, że dobra.
Tym razem zaczęłam mu mówić, że na jakiej podstawie on wypowiada takie wnioski, skoro nie wie w ogóle o czym dana pozycja jest.
X: Mogę się wypowiadać o każdej książce. Ty czytasz, a ja swoje wnioski bazuję na tym, co usłyszę w radio albo telewizji, nie muszę ich czytać, by mieć na ich temat jakieś konkretne zdanie.
tekila901 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-06, 17:14   #1272
Karolllka7
Zakorzenienie

Mnie delikatnie dziwią i nieco wprowadzają w niepokój następujące sytuacje: siedzę sobie ostatnio w pewnym kościele w Warszawie w ławce podchodzi do siedzącej obok dziewczyny starsza kobieta (na oko 60 lat) elegancko ubrana i mówi do niej (w czasie trwania mszy) 'daj mi na obiad. Nic od wczoraj w ustach nie miałam' i tak po kolei do każdej siedzącej z brzegu osoby w ławce Przy wychodzeniu z tegoż kościoła w przedsionku również dwóch potrzebujących z tabliczkami w ręku 'zbieram na jedzenie, leki i ewentualnie sylwestra'. Mało się nie przewróciłam jak to przeczytałam..
Stary 2013-01-06, 17:17   #1273
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Ja kiedyś nie potrafiłam zasnąć bez muzyki
Ja tak mam do dzisiaj, smutno mi w ciszy zasypiać

Cytat:
Mój tata Telewizor ryczy a on jeszcze głośniej chrapie. I broń Boże nie podchodź bo się momentalnie budzi, łapie mocniej pilota i "oglądam!!"

Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość
to ja wam powiem co mnie ostatnio wkurzyło.

Rozmawiam z kolegą X. w tle leciała telewizja i ktoś coś wspomniał o Wałęsie i jego żonie.
X: o, mówią o Wałęsie. ja tam się nie dziwię, że on się obraził na żonę, bo jak ona takie rzeczy opisała w tej książce, to na jego miejscu też bym się wkurzył.
Ja: ale jakie dokładnie rzeczy? bo ja niczego obraźliwego się w tej książce nie dopatrzyłam.
X: no nie wiem konkretnie, słyszałem w radio, że podobno ta książka jest słaba.

sytuacja dwa dni później. Ten sam kolega, ale siedziała z nami jeszcze koleżanka, która przeglądała na swoim laptopie stronę jakiejś księgarni.
Koleżanka: o, "Mężczyźni kochają zołzy". Już któryś raz z kolei widzę tą książkę. Chyba ją w końcu kupię i przeczytam.
X: Podobno bardzo fajna książka. Kupuj, kupuj.
Ja: X, a czy ty w ogóle wiesz o czym jest ta książka?
X: Nie wiem, ale słyszałem, że dobra.
Tym razem zaczęłam mu mówić, że na jakiej podstawie on wypowiada takie wnioski, skoro nie wie w ogóle o czym dana pozycja jest.
X: Mogę się wypowiadać o każdej książce. Ty czytasz, a ja swoje wnioski bazuję na tym, co usłyszę w radio albo telewizji, nie muszę ich czytać, by mieć na ich temat jakieś konkretne zdanie.
ma-sa-kra
co za osioł...

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 17:31   #1274
paulinka1128
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Darkoz Pokaż wiadomość
O! Uwielbiam ludzi, którzy jadą na tygodniowe wakacje za granicę, a potem wracają i rozgłaszają, jacy tam wszyscy są mili i cudowni, nie to co w zaściankowej Polsce, choć prawdopodobnie zamienili dwa słowa z panią z recepcji i kelnerką.
Ale w polsce nawet w restauracjach widac duza roznice w podejsciu do klienta. Ja wchodzac do sklepikow w polsce i mowiac z usmiechem dzien dobry czasami zostaje obrzucona spojrzeniami jak na wariatke.
Ja sie zgodze z tym, ze polacy sa mniej otwarci i mniej usmiechnieci w stosunku do obcych ludzi/klientow.
Stary 2013-01-06, 17:42   #1275
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka1128 Pokaż wiadomość
Ale w polsce nawet w restauracjach widac duza roznice w podejsciu do klienta. Ja wchodzac do sklepikow w polsce i mowiac z usmiechem dzien dobry czasami zostaje obrzucona spojrzeniami jak na wariatke.
Ja sie zgodze z tym, ze polacy sa mniej otwarci i mniej usmiechnieci w stosunku do obcych ludzi/klientow.
Też to zauważyłam, ale głupio bym się czuła nie mówiąc w sklepie dzień dobry czy do widzenia.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-06, 18:42   #1276
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Mój tata Telewizor ryczy a on jeszcze głośniej chrapie. I broń Boże nie podchodź bo się momentalnie budzi, łapie mocniej pilota i "oglądam!!"

Cytat:
Ja wchodzac do sklepikow w polsce i mowiac z usmiechem dzien dobry czasami zostaje obrzucona spojrzeniami jak na wariatke.
To totalnie mogę robić za wariatkę, bo jak nie usłyszę odpowiedzi na moje "dzień dobry", to powtarzam głośniej i głośniej... aż do skutku.

Może jestem nadwrażliwa, ale kurde, jak mówię prosto do konkretnej osoby to "dzień dobry" i nie dostaje odpowiedzi, to odbieram to jak kubeł zimnej wody, nienawidzę tego. Zwłaszcza w sklepikach, gdzie jestem jedynym klientem na jakiś czas i sprzedawca raczej nie przypomina stewardesy, co musi ten zwrot co 2 sekundy powtarzać.

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 18:45   #1277
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Ja tego nie zauważyłam Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby mi ktoś w sklepie nie odpowiedział „dzień dobry”
Stary 2013-01-06, 18:52   #1278
primavera
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego mój tż dostał od Mikołaja takie cuś http://allegro.pl/grajaca-poduszka-n...887625934.html

On zadowolony bo mu gra, a ja w błogiej ciszy
primavera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 19:24   #1279
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
I wisienka na torcie czyli wypowiedzi położnej, co to na rodzące przez cc mówi "wybrakowane", a żądanie środków przeciwbólowych nazywa fanaberią. Jak rodzić, to tylko w Polsce, w państwowym szpitalu
Na szczęście nie rodziłam w Polsce ... oje a może przez nie jesem pełnoprawną matką, bo nie znam życia, bo byłam miło traktowana i (o zgrozo) miałam znieczulenie?

Co to jest MzK? W ogóle to nie lubię Reni Jusis i jej teorii.

Cytat:
Napisane przez ciri15
Ja tak mam, ale tv sam się gasi .
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 19:32   #1280
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Na szczęście nie rodziłam w Polsce ... oje a może przez nie jesem pełnoprawną matką, bo nie znam życia, bo byłam miło traktowana i (o zgrozo) miałam znieczulenie?

Ja tak mam, ale tv sam się gasi .
Mz K- Mama z klasą
ajah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 19:32   #1281
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
.
A o co chodzi?

Stary 2013-01-06, 19:41   #1282
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez primavera Pokaż wiadomość
dlatego mój tż dostał od Mikołaja takie cuś http://allegro.pl/grajaca-poduszka-n...887625934.html

On zadowolony bo mu gra, a ja w błogiej ciszy
ale fajne
ja muszę zasypiać z muzyką, TŻ nie jest zachwycony to może jak razem zamieszkamy to sobie sprawie coś takiego

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 19:51   #1283
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja tego nie zauważyłam Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby mi ktoś w sklepie nie odpowiedział „dzień dobry”
Właśnie ja też nie i tak się zastanawiam czy na innym świecie żyję?

Zarówno w moim wiejskim sklepie jak i w niewielkich butikach, sklepach w galeriach, restauracjach, kawiarniach albo mi odpowiadają dzień dobry albo nawet mówią pierwsi. Pomijam jakieś duże sklepy typu H&M gdzie jak nie ma kogoś przy wejściu, to przecież nie mówię dzień dobry gdzieś na końcu sali, tak w pozostałych zawsze jest ok.

W ogóle jakoś chyba trafiam na miłą obsługę, np Douglas, na który czytam tyle narzekań, że pańcie mierzą wzrokiem, patrzą z wyższością itp, a ja jakoś bardzo lubię obsługę w douglasie, a chadzam tylko po essence czyli tanioszkę, panie są zawsze bardzo miłe i dają gratisy nawet jak kupię za 10 zł i nie patrzą na mnie pogardliwie (a nie wyglądam na jakąś bogatą, raczej przeciętnie).
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 19:57   #1284
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Chodziło mi o bycie eko-mamą na 100000%. Jakoś nie wszystkie pomysły typu pranie w orzechach mi odpowiadają.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 20:09   #1285
mc266
Zakorzenienie

Cytat:
Ja swego czasu miałam tak, że miałam problem z zaśnięciem w ciszy, bo wydawało mi się, że słyszę coś czego nie ma. Na szczęście mi przeszło.
Cytat:
Mnie tam się to często zdarza. Szczególnie późnym wieczorem, kiedy jestem zmęczona.

mc266 jest teraz online Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 20:14   #1286
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mc266 Pokaż wiadomość
Ja swego czasu miałam tak, że miałam problem z zaśnięciem w ciszy, bo wydawało mi się, że słyszę coś czego nie ma. Na szczęście mi przeszło.
Ja z kolei nie mogę zasnąć jeśli ktoś w drugim pokoju ogląda tv, bo zamiast zasnąć zaczynam mimowolnie wsłuchiwać się w film
Muszę mieć albo kompletną ciszę albo cicho grającą muzykę
Stary 2013-01-06, 20:20   #1287
Darkoz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
Właśnie ja też nie i tak się zastanawiam czy na innym świecie żyję?

Zarówno w moim wiejskim sklepie jak i w niewielkich butikach, sklepach w galeriach, restauracjach, kawiarniach albo mi odpowiadają dzień dobry albo nawet mówią pierwsi. Pomijam jakieś duże sklepy typu H&M gdzie jak nie ma kogoś przy wejściu, to przecież nie mówię dzień dobry gdzieś na końcu sali, tak w pozostałych zawsze jest ok.

W ogóle jakoś chyba trafiam na miłą obsługę, np Douglas, na który czytam tyle narzekań, że pańcie mierzą wzrokiem, patrzą z wyższością itp, a ja jakoś bardzo lubię obsługę w douglasie, a chadzam tylko po essence czyli tanioszkę, panie są zawsze bardzo miłe i dają gratisy nawet jak kupię za 10 zł i nie patrzą na mnie pogardliwie (a nie wyglądam na jakąś bogatą, raczej przeciętnie).
Też mam czasem takie wrażenie, jak czytam niektóre posty. Może raz miałam niemiły incydent w autobusie, sprzedawcy zazwyczaj odpowiadają dzień dobry (inna sprawa, że niektórzy nie mówią do widzenia, jeśli nic nie kupię ). Mnie nie zależy, aby ktokolwiek bił przede mną pokłony, pytał, czy może pomóc i jeszcze mi buty pastował, ja przychodzę po zakupy - miła obsługa poprawia mi nastrój, niemiłą zlewam ciepłym moczem.

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-06, 20:38   #1288
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Uwielbiam zasypiać przy TV/skeczach na YT. Dzięki temu zasypiam w mig.

Cytat:
Ja miałam pistoletem, ale jak pomyślę jakie ot było 'higieniczne' to się z tego nie cieszę.

I też to nie jest zupełnie bezbolesne.
Ja miałam przekłuwane uszy w wieku 6 lat, metodą chałupniczą, do tego tępym kolczykiem, może stąd dość mocno bolało.
Stary 2013-01-07, 00:31   #1289
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
- A co oglądasz?
- Film!

... a na ekranie telezakupy

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
O widzisz, przypomniałaś mi - w Douglasie kilka razy zostałam tak milutko obsłużona, że aż mi głupio się jakoś zrobiło Znaczy głupio to zabrzmi ale czułam się jak biedne dziecko komu ktoś dał ciasteczko i pogłaskał po główce Ale dobre na mnie wrażenie zrobili w dwóch różnych sklepach tej sieci mnie coś takiego spotkało

Ostatni notek: Pięć kątów i jeden róg
Ruby Invicta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 08:35   #1290
lone bird
Rozeznanie

Z tym oglądaniem telewizji u mnie jest tak samo, najgorzej jak idzie mecz, skradam się, żeby przełączyć, a tu nagle tata mnie hyc za rękę i pretensje, że przecież ogląda. A jak zapytam jaki wynik, to nie wie. Później mnie pyta kto strzelił a ja mówię, że przecież oglądał to wie

Edytowane przez lone bird
Czas edycji: 2013-01-07 o 08:36
lone bird jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości