|
|
#3691 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 62 część Zazdrośnic:D
Cytat:
tylko z zoltego zlota z jednym diamentem Cytat:
![]() a tez zapomnialam, ze dzisiaj zamkniete sklepy i jutro musze isc na zakupy z rana ![]() aleks, a jakieportfele ci sie podobaja? http://allegro.pl/pojemny-damski-por...901889914.html http://allegro.pl/show_item.php?item=2907230724 ja mam z andrusa juz kilka lat i nie do zdarcia Cytat:
I nie pasuje mi jakos na I taniec. za smutna.żozefin- dobre nowa ksywka na jusie ![]() A piosenka sluczna Jovi- pewnie jeszcze z milion razy zmienicie wersje
|
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
nie mamy sanek. może i dobrze, bobym zaczęła myśleć, że się cofamy w rozwoju
Cytat:
|
|
|
|
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
do 20 pracowalam - a czemu pytasz?
![]() ale po pracy umowilam sie z kolegą, bo mialam od niego odebrac cos od jego siostry i mnie na piwo wyciagnal - i wrocilam godzine temu dopiero ![]() Cytat:
nadrobilam, odpisalam - czas spac - a jutro wolne
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
arra
capri, bardzo fajny film
|
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
spałam dzisiaj tylko godz bo przez reszte czasu kręciłam się i patrzyłam ciągle na zegarek. Ale to luz ![]() Wy pewnie jeszcze śpicie edit. Najka super mieliście dzionek! ![]() Jak tak dobrze polecasz to i ja go obejrzę ![]() Choji nie połamałaś się? Dobrze, że jazda sie udała ![]() Po co ja tak wcześnie wstałam.. Zamiast zbierać się do pracy siedzę na wizażu
![]() 6.05.2017 ![]() Edytowane przez patuska18 Czas edycji: 2013-01-07 o 04:37 |
|
|
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chcę się zarejestrowac do lekarki i ciągle zajęte A w ogóle jakie sieroty od rana na drodze to masakra, myślałam że sząłu dostanę. Jadą 60 km/h, rozpedzają się do 80 km/h, po czym hamują znowu do 60 km/h i tak w kółko
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
no i koniec weekendu a tak było cudownie z TŻ![]() Najka super miałaś dzionek
|
|
|
|
#3698 | |
|
Zakorzenienie
|
Fryz nie tylko czarny przygasi żółć, nawet i granat będzie pasował czy butelkowa zieleń.
Peach nie dziękuje To nasz - tzn. jeszcze nie bo serwis muszą mu zrobić i wtedy do odebrania będzie: http://mobilebeta.autotrader.co.uk/c...arlynew/page/1 Łoooo jej ale się rozpisałyście i to tak po nocy. M. dalej nie spał w nocy tzn. coś tamspał, ale rano budzik wyłączył i wstaliśmy 7.10. A na 7 do pracy miał heh, mam nadzieje że wszystko ok jest. ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
![]() Claris co za akcja , ale daliście sami rade.Fryzn a Ty na takim stanowisku pracujesz czy też od tak Cię wybrali.
|
|
#3699 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Nie nadrobiłam Was. Może w ciągu dnia. Chciałam napisać, że miałam zazdrosnicowy sen. No więc miałyśmy jechać na wakacje. Na dwa tygodnie, gdzieś gdzie jest ciepło. I Najka miała prowadzić, a cała reszta nie mogła się zebrać razem. I rozmawiałam z Naj, żeby nie jechała bo jest zimno i ślisko ( a w moim snie było lato) i żeby poczekała do rana. Wtedy po nas przyjedzie. No i potem czekałyśmy z Aleks i Motylkiem w jakimś super apartamentowcu i dziewczyny grały w karty. A ja stałam przy oknie i się denerwowałam, że żadna już nie chce przyjechać do nas, a jak nas nie będzie cztery to Najka po nas nie przyjedzie. A potem płakałam że wakacje się skończyły a my nigdzie nie pojechałyśmy. ![]() Napisałam 3/4 pracy - brakuje mi zdjęć, jednej tabeli, dwóch cytatów z wk i podsumowania. Ale mam dość! |
|
|
|
#3700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Nie to nie jest dobra zasada w tym wieku, gdyby to było chociaż 35 to ok. Młodsi faceci tak conajmniej do 30 to nie jest dobry pomysł.
|
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Jego rodzice mają gospodarstwo i pewnie chciałby żeby była przechowalnią dla czegoś tam... Ale on ma być lekarzem weterynarii i on nie będzie miał gospodarstwa...
Ponadto jak powiedziałam, że żaden ciągnik czy inne cholerstwo nie postawi koła na moim podwórku to stwierdził, że chyba mi się przewidziało i nie ma opcji ![]() Cytat:
Musi być piękny ![]() Nie wiem, bo on jest bardzo uparty... Boję się, że będzie ciężko w porozumieniu się w fundamentalnych sprawach z jednego podstawowego powodu... On jest ze wsi, a ja jestem z miasta. Nawet nie wiecie jakie to rodzi komplikacje i jak potrafią się różnić mentalności... ![]() Dziś humor beznadziejny po wczorajszym wieczornym incydencie
|
|
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za wyczyny na lodzie
|
|
#3703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję takiego zawzięcia |
|
|
|
|
#3704 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję
|
|
|
|
|
#3706 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niestety u nas w tym roku śniegu nie było, z chęcią też powygupiałabym się. Jedyne co to ze 3 razy był taki mocniejszy mróz i tyle a przecież to nawet nie śnieg tylko szron na śniegu. Z tego wszystkiego chyba M. wyciągnę na łyżwt. A za niedługo też kompleks zimowy kończą więc będzie można suszować tylko szkoda że to wszystko takie sztuczne. Teraz to mamy po 12 stopni z jednej strony fajnie, a z drugiej teskni mi się za śniegiem. Może jeszcze końcem marca będzie jak się wyrobimy to załapiemy się jeszcze. Choji i Justyś a ze mną się spotkacie jak przyjedziemy do Polandii bo Gocia pisała że jest chętna .Edit. a co z tym lodowiskiem w m h? Jest wkońcu i całoroczne rzeczywiście? Jovi napewno się jakoś porozumiecie. Justyś kto to Jarek? ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() A tak a propos portfeli jeszcze to może na e-bay-u można spróbować i na tym uk i pl ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
za prace, kobietko Ty to masz tempo.---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
, mój jest z miasta ja z wiochy i nie ma żadnych komplikacji. Ja tam nie chce mieć gospodarstwa choć raz pamiętam mu coś powiedział w stylu że on nie chce kur na podwórkuA humorek trzeba poprawić .Uff nadrobiłam, myśle że nic nie przeoczyłam.
Second hand just click https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post88268001 Edytowane przez czarnula4321 Czas edycji: 2013-01-07 o 09:50 |
|||||
|
|
|
#3707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To teraz ja proszę o polecenie czegoś fajnego, bo tż ostatnio same shity pościągał i nic mi się nie podoba ![]() Cytat:
Ja dziś zasiadam znów do mgr, może coś się ruszy
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ja Wa dam Żozefin ![]() Czarnula, Jarek to mój najlepszy przyjaciel, z którym zerwałam kontakt na życzenie już mojego byłego a co do spotkania to jasne, że tak!Naj, tak, gadaliśmy, w ogóle było tak niesamowicie... Strasznie się za nim stęskniłam opowiedziałam mu w skrócie, co się u mnie dzieje, on, co u niego. Potem słał mi mmsy i smsy, właśnie, miałam mu odpisać nie chcę nawet liczyć na to, że znów będziemy się przyjaźnić, bo ja bym nie chciała takiej przyjaciółki jak ja.
|
|
#3709 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie, ale nogi mam tak obtarte od łyżew że masakra...
Cytat:
![]() i mega współczuję niezdecydowania promotora, mam nadzieję że tym razem mu się temat spodoba... Cytat:
Ja jestem chętna na spotkanie kiedyś tam ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję obtartych stóp następnym razem od razu wymieniaj łyżwy! Ja mam tylko tak jakby stłuczoną od ucisku, ale nie czuję, no i jedną zdymkę, ale w takim miejscu, że też nie czuję. Tak że ogólnie na plus, w ogóle w tym roku o dziwo mi łyżwy nie ranią stóp
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2013-01-07 o 10:19 |
|
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna, wymienianie nic nie da. Już od kilku lat, każda jedna para łyżew co wypożyczam mnie obciera- nie ważne czy figurówki czy hokejówki. mam krzywe nogi/stopy i tyle
![]() teraz i tak szkody są mniejsze niż dawniej bo nauczona doświadczeniem miałam naklejony gruby plaster i ubrane 2 pary skarpetek ![]() Ale zagoi się
|
|
|
|
#3712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Morning.
Cytat:
) i bardzo nam się podobał ![]() Następny w kolejce jest właśnie The perks ... ![]() Cytat:
Gratuluję ![]() A sen niezły ![]() Za godzinę mam conf calla. Ale mi się nie chce. Poza tym śniły mi się langusty które wyglądały jak karpie :cojest?: No i jest duża szansa, że za tydzień się przeprowadzamy. Kiki (główna współlokatorka, Polka) jest na tak, tylko teraz mamy się spotkać z Timem (NZ) - jej facetem i pogadać o szczegółach, poza tym są pewne niejasności - na gumtree jest to samo ogłoszenie wystawione 2 razy, ale ceny się różnią. Martwi mnie tylko to, że jeszcze nie skasowali ogłoszenia i znajdą kogoś innego
|
||
|
|
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powodzenia z mieszkaniem, trzymam kciuki żeby się udało!
|
|
#3715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja szpilek i innych takich nie noszę. adidasy, baleriny, niski obcas. Inaczej się z moim Tż nie da![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
czólgiem
dziewczyny nie nadrobie umierałam cały weekend w domu ![]() pytanie do posiadaczek łóżek małżenskich jakie macie szerokości tychże ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My mamy 140 cm, ale to trochę za mało, planujemy niedługo kupić 160 ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- o jaaaa.... ![]() Moi rodzice mają właśnie 160 cm, mój tata jest wielki i gruby ( ) a spokojnie im starcza
|
|
#3719 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesteś tytanem! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to znaczy mieścimy się na nim bez problemu żadnego, nawet dziecko się zmieści pomiędzy i wyspać się będzie dało ale ja jestem przyzwyczajona do spania na rozkładanej sofie, więc dla mnie takie łóżko to wypas nad wypasy Dobry - ale miałam poranek |
|||
|
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
Umówiłam się na piątek na mierzenie sukienek!
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.

tylko z zoltego zlota z jednym diamentem 

poza tym to straszne jak kiepskiej jakości rzeczy są teraz w sklepach..

, ale daliście sami rade.
Ponadto jak powiedziałam, że żaden ciągnik czy inne cholerstwo nie postawi koła na moim podwórku to stwierdził, że chyba mi się przewidziało i nie ma opcji