|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Pojawiam się i znikam >.<
|
Dot.: Plotki, wódka i siatkówka, czyli Łona Fajt powraca w 19 odsłonie!
Dobry
![]() Wreszcie czuję, że żyję, bo weekend jakbym mogła to przespałabym cały W sobotę wróciłam przed południem i od razu wskoczyłam do łóżka i obudziłam się przed 16-tą Co to za gó.wno panuje? Ścina w mgnieniu oka
|
|
#782 | ||
|
|
Cytat:
![]() A w jakich kolorach chcesz? ![]() I nie obiecuję, że zrobię do lutego, bo szkoła, licencjat i takie tam ok? ![]() http://mavia-nails.blogspot.com/2012...blue-moon.html o ten ![]() Nic nie widzę ![]() ![]() :silna: Zgiń ![]() Nigdzie u siebie ich nie widziałam ![]() Cytat:
A u mnie jest i to na osiedlu, więc nie powinno być z nimi problemów A jak nie, to jeszcze mam Łowicz w zanadrzu ![]() ![]() Jw: w jakich kolorach i nie obiecuję, że do lutego zrobię ![]() Oj taaam, pikny jest
|
|
|
#783 | |||||
|
|
Cytat:
![]() Obawiam się, że nie... a szkoda ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
x98569586 Dlaczego to OPI? Cytat:
Cytat:
Nietoperek w pasy Cytat:
|
|
|
#784 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już się uspokajam, więc nic Ci nie kupię no i jednak licytuję ten. Spojrzałam na niego drugi raz i przepadłam Fajny Ten pistacjowy jeszcze mi się podoba, bo na moim monitorze wygląda jak oczoyebny seledyn Alex <3 Cytat:
Trzeba było lecieć jak byłaś spocona. Jakbyś się do niego przytuliła, to już byś się nie odkleiła Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Hmmm... Jakoś tak... Śmiesznie jest Cytat:
![]() Legolas ![]() koszula nietoperek w paski ;love: żakiet baskinki Cytat:
Jakieś pastelowe róże, kremy, pistacje, szarości... Kumasz? http://1.bp.blogspot.com/_gTfIz991oM...300%5B1%5D.jpg http://2.bp.blogspot.com/-BR_I0IshEi...age%2Brose.jpg http://1.bp.blogspot.com/_L9CT2RYfIB...1+(1+of+1).jpg Wyslesz pocztą razem z moim plakatem z FF A ja Ci odeślę lakiery i Twój plakat z Kato Cytat:
|
||||||||
|
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#786 | |
|
|
Cytat:
![]() Emmm... może ja nic nie będę lepiej wysyłać, bo znowu do mnie wróci ![]() Racja
|
|
|
#787 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No! Systematyczność przede wszystkim! Cytat:
A tak. Rację masz ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Gobeliny! ![]() I już nigdy Władca Pierścieni nie będzie taki sam ![]() Dzięki, Joaa |
||
|
|
|
|
#788 | |
|
|
A właśnie, która wczoraj pisała mi o Politechnice?
Nie mam kasy na koncie, coby odpisać Pytam, bo nie mam tego nr ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
![]() Wjem :sole: ![]() Nawet i ja wreszcie obejrzałam! ![]() I nawet mi się podobało ![]() Po tylu latach wreszcie i mnie dopadło ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Łeeee... Miałam Wam pokazać moje pazury i zrobiłam nawet już zdjecia, ale nie mogę znaleźć kabla od aparatu A chciałam się troszkę pochwalić, nooo...
filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" Edytowane przez bedlamite Czas edycji: 2013-01-07 o 15:54 |
|
|
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To teraz łap za książki i czytaj ![]() Szukaj bom ciekawa ![]() jakby któraś zainteresowana była, to do siebie wrzuciłam JJ nr. 109 ![]() Jest absolutnie genialny i idealny Niestety absolutnie niemożliwy do obfotografowania :/ Na zdjęciach traci cały swój urok i piekno i cudownośc i wszystko ![]() Jeśli któraś nie ma- niech kupuje |
|
|
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
normalnie Polsat (otwarty) mnie zaskoczył- puścili wczoraj (późnym)wieczorem Skra-Jastrzębski
![]() bry
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba się zagapili A widziałyście wczoraj na TVP1 mini relację z Gali Mistrzów Sportu i jak się Wlazły speszył jak go kamera przycięła jak ze żoną tańczył ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- sUodka? Powiedzcie, że jest sUodka i mogę zamówić http://www.okay-shop.pl/product_pict...875a11853e.jpg |
|
|
|
|
|
#792 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli niebieski, fioletowy i różowy ![]() Pierdółki staram się mieć w jednym z trzech kolorów - czerwony, pomarańczowy albo amarantowy/fuksja To jeszcze z czasów, kiedy próbowałam mieć pokój w nieco orientalnym/indyjskim stylu Więc mix tych kolorów byłby jak najbardziej dla mnie idealny Aj tam, luty. Walić luty! Przecież pewnie zobaczymy się w maju albo czerwcu Cytat:
Powiem Mamie! ![]() Cytat:
![]() Pomyśl sobie, że ja to znalazłam naprawdę krótko po przeczytaniu książek. Dla mnie od zawsze Moria usłana jest gobelinami ![]() Cytat:
![]() To teraz pytanie najważniejsze: team Aragorn, czy team Legolas? A co na nich masz? ![]() Ja za to odebrałam ten mój topik ze Stradiego... to chyba Ol chciała go zobaczyć? ![]() Bawełna/wiskoza, więc w dotyku b. przyjemny, nie błyszczy ), więc dla Ciebie może być przyduża
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NIE! Nie namówicie mnie! ![]() Chociaż przejrzę sobie na wszelki wypadek słocze w necie Nadal uważam, że wygląda jak piżama... Ale całkiem ładna piżama ![]() Wygląda lepiej niż na zdjęciu ze strony sklepu. Ale to wiadomka, bo w końcu na Tobie, nie |
|
|
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja bym się chciała zmieścić w eskę
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
wyłapana na przecenie za 60 zł
Cytat:
rewelacyjnie leży na Tobie nie lubie poniedziałków, zwłaszcza takich poniedziałków
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 |
|
|
|
|
|
#796 | ||
|
|
Cytat:
Właśnie mam taki zamiar A mam jeszcze parę książek, które chcę w najbliższym czasie przeczytać - i nieee, nieważne, że mam ważniejsze rzeczy to czytania przecież i mnie się coś należy Zapadł się pod ziemię ![]() Widzzziałam ![]() I gdby nie to, że w tygodniu wzbogacę się o 4 nowe ksiązki, to pobiegłabym do GR po neigo, a teraz muszę czekać do lutego ![]() Cytat:
Zbojkotowałam ![]() Świetna Zamawiaj
|
|
|
#797 | ||
|
|
Cytat:
![]() Postaram się coś wymodzić ![]() Eeeejjj... To nie widzimy się w lutym? ![]() Eeee... Zabij mnie, ale nie wiem... ![]() Nie zastanawiałam się nad tym Cudowny Cytat:
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
o właśnie Bed - dobrze, że mi przypomniałaś
Karola boska ta bluza!zamawiaj
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 Edytowane przez olivia86 Czas edycji: 2013-01-07 o 23:26 |
|
|
|
|
#799 |
|
|
Aaaaa!!! Karola!!! Weszłam na tę stronę z bluzą i urwaaaa, jest mój rozmiar
A trudno u mnie z bluzami na moje wymiary, cholera no!!!
filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" Edytowane przez bedlamite Czas edycji: 2013-01-07 o 19:45 |
|
|
|
|
#800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby nie było potem, że piniendzy na książki i lakiery nie masz Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Nie no, widzimy! Ale jeśli nie zdążysz na luty, zawsze są inne miesiące ![]() Niemożliwe ![]() Jezu, laski, wpadajcie do domu!! Spójrzcie tylko, jak mnie przerobili O.o (to naprawdę tak źle jest, że aż tak trza szopować? )
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2013-01-07 o 21:41 |
||
|
|
|
|
#801 | |
|
|
Cytat:
![]() Ufff, kamień z nerki ![]() ![]() Leeeecem....
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Joaa - cudna bluzeczka, świetnie leży!
![]() Karola, a ta bluza przesłodka
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, Miss
![]() Tak se patrzę... bosz, ile Ty masz ćwiczeń wypisanych! I naprawdę to to robisz? Weź coś powiedz Od jak dawna, jak często, jakie efekty...?
|
|
#804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie widziałam, ale czytałam co odwalił Rucy z Igłą Cytat:
na pewno ma coś skitrane na czarną godzinę- chyba że mają wspólne konto
|
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na początku jakieś brzuszki i inne ćwiczenia, które mi się przypomniały z aerobiku. Później wyszła 4. płytka Ewki Chodakowskiej - Trening z Gwiazdami i zaczęłam z nią ćwiczyć, odnalazłam też 1. płytę gdzieś w szafce - Skalpel i na początek postanowiłam ćwiczyć naprzemiennie 3-4 razy w tygodniu całe treningi, z tym, że starałam się też, żeby codziennie zrobić mini trening z tej 4. płyty - Superset na brzuch i plecy lub przynajmniej pokręcić hula hopem jakoś to szło, później nadeszły święta, zrobiłam sobie przerwę i zapomniałam jak się ćwiczy, bo przez ten czas ćwiczyłam tylko w pojedyncze dni, żadnej regularności nie było no i teraz na Nowy Rok, jak to zwykle już postanowiłam, że zrobię coś ze swoją figurą i regularnie od 3.01. ćwiczę codziennie ale staram się teraz by Ewka była podstawowym wysiłkiem trafiłam na wątek na Wizażu właśnie poświęcony treningom Ewki - dziewczyny tak tam zawzięcie ćwiczą i mobilizują się, zachęcają, że jestem pełna podziwu i jednocześnie strasznie mnie to popycha do działania jedna z dziewczyn z tego wątku wygrała konkurs metamorfoz u Ewki na fejsie ![]() z 2013r. dodałam też dodatkowe ćwiczenia - zrobiłam 1 raz całe Turbo Ewki ![]() i doszły też ćwiczenia Tiffany Rothe na YT. są boskie pierwszym treningiem jej, który zrobiłam był trening na boczki - niby nic, zwykłe machanie biodrami do piosenek, rozciąganie ramion i boków, a na drugi dzień czułam się jak niepełnosprawna, bo takie miałam zakwasy no i zajęłam się pierwszy raz w życiu swoimi ramionami i ćwiczę (na razie) z butelkami wody 1,5l, bo hantelki dopiero zamierzam zamówić ![]() zauważyłam, że wysiłek sprawia mi coraz większą frajdę, kocham uczucie zmęczenia po ćwiczeniach i dzień bez jakiegokolwiek ćwiczenia jest dla mnie pusty troche ![]() mam nadzieję, że wytrwam ![]() a efekty? czuję mięśnie brzucha schowane pod tłuszczem, spłaszczył mi się troszkę już brzuch, boczki też zmniejszyły i bicki urosły leeeekko i mam wrażenie, że trochę mi spadło z łydek, ale nie wiem..
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Zanim Cię, Miss, przeczytam, zarzucę czymś, co znalazłam na ścianie ex-monzowskiego fotografa
![]() (dla tych, które mają alergię na głupotę oraz nie lubią zdjęć osób, które się tną - odpuśćcie sobie )http://www.facebook.com/photo.php?fb...&type=1&ref=nf ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Przeczytałam... i naprawdę mi się chce ![]() Jeszcze tylko kilka, może kilkanaście dni, i mogę się brać do roboty! ![]() A, no i podziwiam, i mam nadzieję, że cykasz sobie jakieś fotecki "przed i po" Nawet nie po to, żeby się udostępniać, ale żeby samej zobaczyć, jakie zmiany zachodzą
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
jest, jest
![]() a fotki cykam a następną planuję za miesiąc ![]() no i zachęcam, bo nigdy chyba nie czułam takich endorfin i przyjemności z ćwiczeń!
|
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To będziesz mi musiała wszystko podesłać! Taka jestem leniwa Oooojjj, ciekawe, co będzie za miesiąc, nie? Wiem, wiem, też kiedyś to miałam Przydałyby mi się takie endorfinki
|
|
|
#809 | |||||
|
Zakorzenienie
|
A co się wydarzyło? Robota?
![]() Cytat:
O właśnie. Miałam znowu zanurkować na all w poszukiwaniu książek ![]() Czytaj, czytaj No właśnie chyba kliknę No widzimy. Tylko Joaa chyba chodziło o to, że nie musisz się spinać na luty, żeby się wyrobić z tymi pudełeczkami, bo najpewniej będziem się widziały i później No dobra. Nienawidzę Was! Tak mnie kusić! Ja tak nie robię Cytat:
Cytat:
Miło, że znowu Cię wodzę na pokuszenie. Ty mnie chyba przestaniesz lubić Cytat:
No dobra. Nie tak bardzo potrzebna, ale jest taka słodka. I tania A co do fotosiopa... To jest przestroga, żebyś unikała operacji plastycznych Cytat:
![]() Czy ktoś może się pokusić o foto moto Qrka w bluzie w serduszka Miss ![]() Ja też poproszę jak coś. Tak Cię czytam i aż mi się chce jakichś dodatkowych ćwiczeń A to już coś. najpierw zapał, później praktyka |
|||||
|
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że chociaż Ty mnie rozumiesz Też lubię, ale czuję się zawsze jak dres, kiedy je noszę Ale. Mi tam zawsze jest swetrów i sweterków mało ![]() Jak się kiedyś w końcu obronię, wrzucę obie fotki na fejsa z podpisem "znajdź 3 różnice" ^^ Albo coś równie kreatywnego ![]() Spoko, ale nie teraz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.

W sobotę wróciłam przed południem i od razu wskoczyłam do łóżka i obudziłam się przed 16-tą 

eeee... Nie. Ale OPI ma lakier o nazwie Aragorn Tomorrow