|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
No ja poszukam jakiegoś kursu w okolicy
To jest bardzo ciekawe i trudne. Kiedys myślałam, że tylko "nierządnice" w klubach nocnych tańczą na rurze.Tylko ciekawe, bo tańczyć to nie umiem, ale ze sportu zawsze byłam dobra ![]() Ale na prawdę, to forum jest świetne. Bardzo miło spędza mi się tu czas i fajnie, że akceptujecie zaproszenia, to oglądam sobie wasze galerie i jeszcze bardziej się nakręcam i swojego TŻ ![]() Niestety, zaraz spadam do wanny i potem spać, bo 4.20 wstaję do pracy ![]() Żegnam się więc z Wami, dobrej nocki
3.11.2014 Emily 52cm, 3,3kg Edytowane przez ever_92 Czas edycji: 2013-01-06 o 21:00 |
|
|
|
#9152 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
[QUOTE=przedpo;38452800]Ilonka, Motylku, nigdy nie jest tak, że jakiś termin jest idealny. Nie tylko u Was. Myślę, że każdy ma rozterki mniejsze lub większe, bo każdy żyje w jakiejś czasoprzestrzeni, ma pracę, obowiązki, dzieci itp itd.
Ja pierwszą konsultację miałam mieć w lipcu, czekałam na nią prawie pół roku i okazało się...że jestem w ciąży. Walnęło mnie jak obuchem, konsultację odwołałam, no bo nie widziałam sensu. Ciąża się nie utrzymała. Wszystko mi się mega pokomplikowało. Dlatego między innymi napierałam po drugiej konsultacji u dr na jak najszybszy termin, bo panicznie się boję, że coś się wydarzy i stanie mi na drodze.... Nadal się tego boję. Jeżeli chodzi o okres dochodzenia do siebie, to też lekko mnie przeraża, bo ja mieszkam sama i chyba z nudów po ścianach zacznę chodzić, tym bardziej, że wśród moich bliskich/znajomych wie tylko jedna osoba, także nie zadzownię do nikog i nie powiem "wpadnij zapełnić mi czas, bo ja cycunie hoduje" .Także trzeba się kiedyś zdecydować, oczywiście rozważając jak najbardziej dogodny termin, ale wciąż ze świadomością, że idealnych terminów nie ma ![]() Musimy chyba utworzyć grupy wsparcia dla cycolinek tuż po, które się będą zrzeszały w zależności od lokalizacji i przychodziły z odsieczą w okresie rekonwalescencji ![]() przedpo, dzięki za słowa wsparcia ![]() Ja jeszcze mam lekki dołek i ciągle myslę "co by było gdyby",a generalnie jestem przeciwniczką takiego myślenia Faktycznie mozna by zrobić taką grupę wsparcia,żeby móc się odwiedzać zaraz po op...no ale gdzieniegdzie te edległości robią swoje...oh,brakuje tych autostrad,brakuje.... ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- [QUOTE=anne001;38461496]no np Horo, ma dzidziusia po operacji Fajnie to zabrzmiało ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
Na pewno jesli wezmie sie tą samą ilośc ml,to będzie jak pisze belseno-w okrągłych jakby wizualnie większe piersi.... ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
No własnie ja też mam dziś dużo do nadrobienia i tak ciągle coś dopisuję;-) ale to co napisałas to dokładnie ja mam tak samo-nic dodać,nic ując,tylko że mój TŻ już mnie powoli ma dosyć ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
ale ja nie zamierzam już robić większych zakupów-wymeczę do końca to co mam i potem rzucę się na sklepy ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() A przekonałam się jeszcze tym bardziej,jak się okazało ze ma również zrobione moja sąsiadka która jest własnie taką normalną "dziewczyną z sąsiedztwa" nawet rzadko umalowaną i jak widac mając na tym tle kompleksy po prostu poszła i zrobiła. Czyli gospodyni domowa też może!!! ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
Bo cosik tam mało nas się robi...;-)---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- [QUOTE=anne001;38482116]Ja uważam oczy za swój atut i tyłek, (skromnie mówiąc ) mam niebieskie oczy i jak pomaluję rzęsy to są duże,ładne i błyszczą swoich wcześniejszych piersi nie obrażałam wcale mówiłam na nie morelki,czasem w żartach do męża-melony- hahahah ![]() Ja przed ciążami też nie "obrazałam" swoich cycuchów,ale po pierwszej ciąży też były morelki-dodatkowo w skarpetkach ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
ja wiem ,ze dziewczyny specjalnie do Polski przylatują na operację,wiec po dwóch tygodniach lecą samolotem wracając do domu,no ale wakacje...hm to zalezy chyba jakiego typu. Nkolodii chyba sie wybiera po trzech miesiącach,ja teraz zaluje ze sie nie zdecydowalam na op.to na majówkę miałabym juz czteromiesięczne. Z tym ze ja jadę na większą wyprawę i bałabym sie chyba ze jednak cos tam mi moze sie dziac niespodziewanego...hm, i tak źle i tak nie dobrze... |
||||||
|
|
|
#9153 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny zerknijcie jeszcze na staniorki bardzo prosze i sie wypowiedzcie bo wstawilam 11fotek a tam ani widu po was,wiec zapraszam
|
#9154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)tez sie kiedys takiej dorobie![]() tez mysle ze panache za maly bo buly Ci sie pod pachami robia ![]() ania chyba cala wypolate wydalas )---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- mamy az 8 gosci
|
|
|
|
|
#9155 |
|
Raczkowanie
|
Słuchaj staniczki świetne i piersi wyglądają rewelacyjnie. Napisz mi tylko czy już chodzisz w tych staniczkach z fiszbinami?
|
|
#9156 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#9157 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zebrać się do kupy na nowo nie mogę ![]() należą mi się baty,bo jeszcze daleka droga do celu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja właśnie wsadziłam do buzi gumę rozpuszczalną córeczki i w myślach się karciłam jaka słaba jestem że ją żrę ![]() Moja konsultacja na którą czekałam od połowy listopada przepadła...W jej dniu wypada pogrzeb bliskiej mi osoby z rodziny.Muszę na nim być, więc odpuściłam...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||
|
|
|
#9158 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki no wlasnie bylam na takich zakupach 3razy w uk jest w czym wybierac kasik tak pomogla mi dopasowac rozmiar brafiterka jak kupilam ten bialy ale tak mi pomogla ze stwierdzila ze idealny jest 70f mimo ze cycki lataly wiec zdecydowalam sama ze 70 e to jest to a ten rozowy jest idealny w misce mam jeszcze luziku troche nic nie sciska a te buly to sadelko niestety w innych tez je widac.duzo nie wydalam no ale tygodniowka poszla napewno tylko wiecie zaszalalam raz i teraz juz mnie to nie korci tak bardzo a mam na rozne okazje .Niezadowolencja nie kochana ja w fiszbinach jeszcze nie chodze wogole tylko ten panache rozowy mialam dwa razy na sobie a ontez ma fiszbiny
Dziekuje kochane za ocene buziaki
|
#9159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zadzwon do kliniki i spytaj czy nie ma mozliwosci zamienic sie terminem konsultacji z kims innym, zrob to jutro z rana. Bardzo Cie prosze |
|
|
|
|
#9160 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo przez swieta kilogramy na wadze smieja mi sie w twarz![]() jutro de na solarium i juz normalnie nie moge se doczekac odliczam godziny ja jestem nalogowiec nie wiem jak pol roku wytrzymalam bez![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- oj horo dziękuje ze tak myslsz ![]() ale bym sie nie zgodzila z tym ale wazne co kto w Nas widzi pieknego bo kobiety za bardzo krytyczne sa w stosunku do siebie(choc nie twierdze ze wszystkie)---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
)) dziekuje kochana![]() ![]() A Ty masz sliczne usta jeszcze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
ale o na cycorki narzekać juz nie bede
|
|
#9161 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-01-07 o 00:42 |
|||
|
|
|
#9162 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=belseno;38490559]ahaha..ja Kochanie, nie wolno jeszcze chodzić w fiszbinach. W zależności od metody jedni lekarze pozwalają po 3 miesiącach a inni po 6.
Ja to w ogóle gdzieś czytałam,ze nawet nie powinno się już chodzić w stanikach z fiszbinami...ale weź dostań taki bez fiszbin?!! Jedynie to chyba sportowe wchodzą w grę... |
|
|
|
#9163 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=iloona79;38490693]
Cytat:
|
|
#9164 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
Ostatnio kupiłam Olejek rycynowy - zapłaciłam 1,50 zł za buteleczkę - i smaruję rzęsy i brwi codziennie wieczorem - efektem są ciemniejsze, gęstsze i mocniejsze włoski. Tylko trzeba systematyczności. Naprawdę pomaga za śmieszne pieniądze - oczywiście efekt na pewno nie jest porównywalny z przedłużaniem
|
|
#9165 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() A dla tych co pisaly o dfoczepianych wlosach to moze cos ta strona pomoze http://modnewlosy.pl Moja ulubiona z fryzurkami
|
|
|
|
#9166 |
|
Raczkowanie
|
A ma może któraś z Was zrobiony Styling? Zastanawiam się nad tym
|
#9167 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
pisałyście o rzęsach robionych 1:1... to ja WAs ostrzegam ![]() co do stylingu, to moja mama sobie robi... włoski lepiej się układają, ale są krótkie. przy dłuższych styling nie sprawdza się, bo popd ciężarem wlosów nie widać efektu
|
|
#9168 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jakie to są dłuzdsze - mam teraz aktualnie do ramion gdzieś tak
|
|
#9169 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale najlepiej zapytaj fryzjerki... jak nie będzie chciała Ciebie naciągnąć, to powie szczerze ... u nas mamy takie byle jakie te niby salony fryzjerskie... raczej zakłady jest 1 salon porządny, ale tam to się czeka 1,5 miesiąca na wizytę za wieeeeelką kasę
Edytowane przez horo_2 Czas edycji: 2013-01-07 o 10:50 |
|
|
|
|
#9170 |
|
Wtajemniczenie
|
Horo jest taka super odzywka do rzes i wiem ze dziala fantastycznie bo widzialam, naturalnie kjrotkue i rzadkie rzesy, zagescily sie i wydluzyly ale jak ktos ma jasne to beda jasne, Rvitalash. Ja ma zamiar ja zakupic
|
|
|
|
#9171 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hey Dziewczynki ![]() Revitalash - rewelacyjny. Widziałam efekty. Sama używam od świąt, ale nie mogę codziennie, bo mam mega wrażliwe oczy i potem mam przez cały dzień czerwone i czuję dyskomfort. Dlatego używam co 2 dzień i nie na całe oko, żeby przyzwyczaić. ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
Ja podobnie , ale czas leci, a życie jakoś nie zapowiada mi zakładania rodziny w najbliższym czasie, więc już nie ma na co czekać. I bardzo żałuję, że nie "wzięłam się za to" właśnie z 5 lat temu (może miałam nadzieję, że jeszcze urosną---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- [QUOTE=belseno;38467273]no to wysoka i szczuplutka jesteś a piersi naprawdę fajnie masz do figurki dobrane przed po [.............Kurcze, to masz podobne gabaryty do moich to u mnie te cycuchy mogą zniknąć na tle sylwetki, ehh no już sama nie wiem.....]znikną, mało masz tych ml...oj maluśko ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- nie wiem ile to dokładnie w ml ale generalnie jest tak, że ta sama ilość ml w okrągłych daje efekt większej piersi niż w anatomicznych no to ciesz się dziewczyno klinika do której idziesz nie jest normalnym szpitalem tylko luksusem. Nie musisz tam nic ze sobą zabierać poza szczoteczką do zębów, pastą, szczotką do włosów i kosmetykami typu krem czy balsam do ust. Masz pokój z łazienką. Ubranko dostajesz odrazu po wejściu do sali - koszulkę na rzepy z przodu, stringi, ręczniki, szlafrok, ciapki. Przed udaniem się na sale operacyjną dostajesz dodatkowo koszulkę do operacji, zakładasz na to szlafroczek i pani pielęgniarka zawozi Cię na sale. Na stół operacyjny kładziesz się w tej koszulce i stringach a budzisz w koszuli szpitalnej i stringach wiec na czas szpitala nie musisz kupować żadnych pidżam a w domu to najlepiej w czymś rozpinanym z przodu, może to być koszula, pidżama jak również zwykła flanelowa koszula. Byle by Ci było miękko i wygodnie. Na czas rekonwalescencji też warto zaopatrzeć się w jakąś rozpinaną bluzkę bo na kontrole w czymś trzeba jechać ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- na drugiej konsultacji byłaś prawdopodobnie u lekarza, który mnie operował i tak jak kilka postów wcześniej napisałam lekarz ma ciężko, ja mu powiedziałam, że nie chce dużego biustu i że ma naturalnie wyglądać i zaproponował mi 200 ml do jednej piersi i 250 do drugiej a dopiero po rozmowach na forum doszłam do wniosku ze to może za mało i wydrukowałam sobie piersi jakie bym chciała no i przymiarki woreczkowe sobie porobiłam więc już wiedziałam że 200ml to marniuśko będzie mimo, że swojej tkanki troszkę też miałam. Zadzwoniłam i powidziałam, że chcę większe więc tydz. przed zabiegiem miałam kolejną konsultację (niepłatną), pokazałam fote z netu, powiedziałam, że taki efekt bym chciała i myślę że bardziej zobrazowałam lekarzowi swoje oczekiwania i zmienił mi rozmiar. A teraz naprawdę mam fajne, większych bym nie chciała ale kurde nooooo...mniejszych też nie! A ja mam 164 cm wzrostu a dostałam 325 i 275 to jest o 75 ml więcej niż miało być na początku! Szczerze mówiąc gdybym miała mniej o te 75 ml to bym teraz płakała a podkreślę jeszcze raz w moim mniemaniu ja nie chciałam dużych piersi. oj Bolesno, to mam teraz nad czym myśleć... ![]() powiedzmy, że już prawie odrzuciłam opcję 255 ml, ale,m że niby większe niż 295 ml? Mi się Anne cycorki podobają ![]() Anne 001 mogę sobie wydrukować Twoje i do dr z nimi ?Bolesno, w sumie, jeżeli naprawdę będę miała wątpliwości to dobry pomysł z tą "dodatkową" konsultacją. Dr się zgodził bez oporów czy go męczyłaś jakoś?
|
|
#9172 |
|
Wtajemniczenie
|
Kobitki kochane slyszalyscie o kuracji NEERA?
|
|
|
|
#9173 |
|
BAN stały
|
Korolowa - moim zdaniem skoro nie planujesz na razie dzieci...a to na razie to jakieś najbliższe 5 lat ...to powinnaś się zastanowić nad operacją, jeśli oczywiście chcesz
|
|
|
|
#9174 |
|
Raczkowanie
|
Kurczę ja się nie wypowiem
Ale poczytałam i oczyszcza też z toksyn - to już mogę wykorzystać ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- A ja nie widzę Twoich zdjęć a mamy się w przyjaźni - nie masz albumu?
|
#9175 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=iloona79;38490693]
Cytat:
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- [QUOTE=siwa124;38491779]OOO a My się nie znamy - wysłałam zaproszenie Zaproszenie przyjęte, to się poznamy Najważniejsze ponoć jest pierwsze wrażenie. Ja pierwsza Cię polubiłam, jeszcze Cię nie znałam a już Cię lubiłam... (tekst z "Madagaskaru" tak gdyby ktoś nie wiedział). Jak zrobiłaś taki brzuch po 2 porodach? Genialny.
|
|
|
#9176 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mysle, ze niektore maja genialne brzuszki w genaxh po prostu
|
|
|
|
#9177 |
|
Raczkowanie
|
Witam się
![]() ever_92, byłam na Magic Mike i bardzo mi się film podobał Na początku mój tż nie chciał iść i mówił że nie będę oglądała nagich facetów ale powiedziałam mu, że praktycznie w każdym filmie są nagie kobiety no i w końcu poszedł. Oczywiście nie ma nic dla kobiet, wszystko dla facetów, co za sprawiedliwość
|
|
|
|
#9178 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny co oznacza te cc w implantach?? ja mam mieć hp 300 mentor ale nic dr nie mowił że to 300cc a czytam i nie mogę się doczytać czym to się różni
|
|
|
|
#9179 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Niezadowolencja;384 96734][QUOTE=iloona79;38490693]
Właśnie o to chodzi. Szukałam i nadal szukam biustonoszy bez fiszbin, z ładnym wcięciem (nie lubię zabudowanych). Niestety wszystkie takie jak mi się podobają mają fiszbiny, tylko sportowe ich nie posiadają. ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
|
|
#9180 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie też mnie ciekawi co oznacza to cc, bo z tego co pamiętam u mnie dr też podając rozmiar tego nie podała
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

To jest bardzo ciekawe i trudne. Kiedys myślałam, że tylko "nierządnice" w klubach nocnych tańczą na rurze.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)