|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2014 - część II
Cytat:
O, Morata, nasze młode mięsko Za to Sergio wygląda jakby też jakiegoś irokeza na głowie miał? Ozil został wybrany piłkarzem roku w Dojczland http://www.realmadrid.pl/index.php?c...nosci&id=42897
|
|
#962 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie po długiej przerwie
W Nowym Roku chciałabym Wam życzyć spełnienia wszystkich marzeń, nawet tych najbardziej nierealnych, zdobycia wszystkich postawionych sobie celów, samych szczęśliwych i pięknych dni , dużo zdrówka , szczęścia , mnóstwo ciachowych fotek oraz dużo goli strzelanych przez Waszych ulubionych zawodników . Dzięki Isa że napisałaś mi wiadomość niestety odebrałam ją dopiero dzisiaj Teraz się wytłumaczę , nie zapomniałam o Was po prostu wskutek nieszczęśliwych okoliczności nie mogłam tutaj zaglądać. Otóż przez jakieś 1,5 miesiąca nie udzielałam się na tym wątku gdyż padł mi laptop i to dosłownie. Został zaatakowany przez wirus , musiałam go oddać do naprawy . Potem odcięli mi net , ale to już na moją własną prośbę . Na nieszczęście niestety 3 dni przed świętami zachorowałam . Super że doszłyście do II części , jestem przekonana że będą kolejne .
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Lena, jak dobrze Cię widzieć
Brakowało nam Ciebie.
|
#964 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki mnie Was również
![]() Będę miała dużoooo do nadrobienia
"“Żyj tak, jakby każdy dzień był Twoim ostatnim.” Edytowane przez lena 21 Czas edycji: 2013-01-07 o 17:36 |
|
|
|
#965 |
|
Zadomowienie
|
Albo powiemy Wam i jak i same ich podgazujecie.
![]() Witaj! Za to jak miło będzie Ci się nadrabiało, tyyyyyyyle fotek było ostatnio.
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
noo Lenka
![]() niechże ja Cię wyściskam ![]() mam nadzieję, że już zdrówko będzie Ci dopisywać i zostaniesz z nami na dłużej ![]() wpadłam na szybkiego zapytać, czy oglądacie galę wręczenia Złotej Piłki? ![]() ja rzuciłam okiem, na eurosporcie leci, widziałam już wszystkie nasze ciacha zasiadają pod krawatem na sali ![]() Sergio się chichotał bodajże z Marcelo a Ronaldo podczas prezentacji jego jako kandydata do ZP zabawnie zarzucał speszoną minką ![]() Vicente Del Bosque otrzymał nagrodę za trenera roku (jego konkurencję stanowił Pep i Mou) także brawo ![]() no i zobaczymy kto otrzyma ZP ![]() miłego wieczoru życzę ja niestety zasiadam do książek.. ![]() EDIT: dla zainteresowanych wrzucam dotychczasową relację z gali ![]() http://www.fcbarca.com/45685-przed-g...tej-pilki.html
„España, sol,toros, guitarras, vino. Everibodi ¡ole!” ![]() Edytowane przez Lagaudia Czas edycji: 2013-01-07 o 19:40 |
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, dużo to mało powiedziane
carrola, to też jest dobre rozwiązanie ![]() Ja nie oglądam wręczenia złotego balonu ale śledzę na RM.pl relację. No ciekawa jestem kto wygra, ale przeczuwam, że jednak Messi.Apropos, nominowana trójeczka. Messi jaka marynarka http://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ciach...9501bbdf21.jpg---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- No i zgadłam, Messi wygrał. Należało mu się, gratulacje
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-01-07 o 19:44 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#968 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczynki za miłe przyjęcie
To prawda nadrabiania mam bardzoo dużo ale jakoś dam radę w II części nie jest tak źle gorzej w I ![]() Jutro mam kolędę od 15 ![]() Nie lubię tego ich łażenia po domach poza tym czasami interesują się tymi sprawami którymi nie powinni . Moja siostra cioteczna która mieszka na wsi to ma gorzej jak u nich ksiądz chodzi to ona mu śniadanie stawia , siedzi u niej zwykle jakieś 1,5 h . Wiem bo kiedyś trafiłam jak miała kolędę .Brawa dla Leo fajna marynara ![]() To było do przewidzenia że wygra
"“Żyj tak, jakby każdy dzień był Twoim ostatnim.” Edytowane przez lena 21 Czas edycji: 2013-01-07 o 20:35 |
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Lena mnie to czeka we środę, ale ufff... nie ma mnie w domu na szczęście
Wow, jedenastka roku zdominowana przez Real i Barcę, tylko Falcao trochę zaburza ten ładny obrazek Casillas, Alves, Ramos, Piqué, Marcelo, Xabi Alonso, Xavi, Iniesta, Messi, Falcao i Cristiano Ronaldo.
|
#970 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Niby to nic takiego ale to jakieś dziwne uczucie napiszę jutro jak było ![]() Tymczasem żegnam Was dziewczynki Ciachowych snów
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Ciachowych!
Trochę mi jednak szkoda Krysi, że to nie on wygrał Za to bardzo spodobało mi się to zdjęcie, chyba raczej nie ma jakiejś chorej rywalizacji między Ronaldo a Messim, tylko media tak to nakręcają http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...21533762_n.jpg
|
|
#972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lena, heeeeeej
||
|
|
|
#973 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem czemu, kojarzy mi się z jakimś cyrkowcem? ![]() ale oczywiście gratuluję zdobycia 'złotego balona' ![]() ![]() swoją drogą w temacie tej nagrody spotkałam się z takimi opiniami, że jest bez sensu bo wszystkich piłkarzy, niezależnie od pozycji na jakiej grają, nakładu pracy jaki wkładają w grę - wsadza się do jednego worka, a to nie do końca jest sprawiedliwe także taka nagroda oderwana od rzeczywistości trochę, no ale w świecie futbolu jak widać ważna ![]() Cytat:
na dodatek z ATM.. ![]() ale cała reszta jakby tak spotkali się w jednej drużynie, ooj byłoby ciekawie obstawiam, że wynik meczu -wiadomo zwycięski- ale pewnie trzycyfrowy ![]() Cytat:
![]() i ciachowych ofkors Cytat:
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#975 | ||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gorzej jak Falcao faktycznie zawędruje do Realu w przyszłym sezonie ![]() Ale w sumie ciekawie by było wystawić taką 11, ja bym jeszcze dorzuciła paru graczy z Realu i Barcy (jako rezerwę). Wtedy byłaby to drużyna nie do pokonania ![]() Cytat:
Co ja paczę, na tych zdjęciach z gali Sergio jest z tą okropną Pilar?! Co ona tam robi? Polansować się przyszła? ![]() Ashaai, łączymy się w bólu z Tobą ![]() PS. Nie tylko my uważamy, że ona jest stara, brzydka i wygląda jak transwestyta, podobne opinie są pod zdjęciem
|
|
#977 |
|
Raczkowanie
|
Myślałam że Sergio nie jest już z tą paskudą
a tu proszę http://www.ciacha.net/blogi/dominika...zlotej_pilki/1 http://www.ciacha.net/ciacha/1,11147...S_RELACJI.html Komentarze na fejsie the best
"“Żyj tak, jakby każdy dzień był Twoim ostatnim.” Edytowane przez lena 21 Czas edycji: 2013-01-08 o 09:56 |
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Sergio to już na prawdę nie miał chyba kogo zabrać na tę galę. Z Mesutem mógł lepiej iść a nie z tą panią
Jeszcze to różowe futrzaste coś (torebka?) Pozstałe WAGs prezentowały się o wiele lepiej A Messi chyba tą marynarką zrobił Maradona style http://www.meczyki.pl/image_upload/image/450_2093.png
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-01-08 o 10:37 |
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
hej
nadrobiłam Was![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- z wczoraj i dzisiaj wita Lena mam nadzieję, że szybko nas nadrobisz moje zdrowie już lepiej
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
|
|
|
|
#981 | |||||
|
Zakorzenienie
|
No, no cóż to za zdrady
Bo powiem Mesutowi ( a ostatnio często u mnie gości )Witaj witaj ! Ostatnio właśnie zastanawiałam się gdzie nam zniknęłaś ! Nie zazdroszczę, strasznie nie lubię tego na szczęście ostatnio często mnie to omija ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że poszli tam tylko jako przyjaciele. Na zasadzie: każdy idzie z kimś, głupio pokazać się samemu więc wezmę ex, z którą mam dobre kontakty Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko pewnie ona o tym nie wie ![]() Uwaga, zatem zapodaję kolejne HOT FOTO MESUTA http://24.media.tumblr.com/b7bc2dfa5...aforo1_500.jpg Tylko jakiś strasznie wyfotoszopowany na nim i ledwo go idzie rozpoznać ![]()
|
|
#983 |
|
Raczkowanie
|
Mesut gotuje
![]() Świetne fotki Pilar i jej futrzak U mnie już po kolędzie ksiądz miał zacząć od 15 , a przyszedł przed 18 . Pominę już fakt że zamiast zacząć od pierwszej klatki , zaczął od czwartej . a tą w której mieszkam zostawił na koniec. Jednak nie było tak źle na wstępie jak wchodził cytuję " O jaka fajna mjuzik" chodziło mu o dzwonek przy drzwiach. Chwilę ze mną porozmawiał i stwierdził że elegancka ze mnie dziewczyna. Pytał się jak u mnie ze zdrowiem bo grypa ostatnio panuje , na koniec życzył dużo zdrowia był jakieś 10 min.
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co kto woli, w sumie może lepiej, ona mnie bardziej śmieszy niż denerwuje ![]() A skoro Stace zdradza Mesuta z Ronaldo i Moratą to ja się zaopiekuję Mesutem, bo działa na mnie ostatnio bardzo
|
|
|
#985 |
|
Raczkowanie
|
Co do Mesuta za dużo photoshopu wygląda jakby przykleili mu głowę do innego ciała
|
#987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczęta, ja już spowrotem w Dojczlandzie
Świetne relacje z meczów, żałuję, że tego nie widziałam! Cytat:
Tutaj nawet całkiem całkiem wygląda.Mnie jakoś też, zaraz opowiem co mi się ostatnio śniło huehuehue Cytat:
Kocham tych chłopaków, ale moim zdaniem było w tym roku sporo lepszych od Alvesa, Pique, czy Marcelo. W ogóle nie potrafię docenić tego złotego balona, rozstrzygnięcia zawsze mnie rozczarowują... Cytat:
![]() Cytat:
do schrupania! I wreszcie słynne glamour gacie, jest na co popaczeć ![]() To teraz mój sen. Był jakiś konkurs nurkowania, w którym postanowiłam wziąć udział. Nie wiedzieć czemu inni zawodnicy wyglądali dość znajomo, przewinął się Joe Hart, Khedira, Krysia, Andrea Pirlo, Fabregas i Vincente Del Bosque Jak to bywa w snach, znalazłam się tam błyskawicznie, potaplałam się trochę i w końcu usiadłam na ławce ze znajomymi, Khedirą i Pepe, żeby odsapnąć. I nagle z ławki naprzeciwko podnosi się Cristiano i podchodzi do nas z kartką, bo zbierał autografy A potem on już nie chciał sobie pójść nigdzie i mnie zostawić w spokoju z moim próbującym się chyba wydostać na zewnątrz serduchem, tylko mnie maltretował tymi swoimi czekoladowymi patrzałkami i bielutkim uśmiechem Wiecie emocje jak na takiej najpierwszej młodzieńczej randce, spocone dłonie, stres, nieśmiałe spojrzenia i uśmiechy Teraz możecie mnie wysłać do psychiatryka ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Aha, jeszcze co mnie twitterowo rozwaliło: Mesut i jego trzy ostatnie tweety, czyli jakaś piosenka Beyonce jako jego ulubiona i potem "Thank u M". Czy M to ten Melek? https://twitter.com/MesutOzil1088 Ramos i zdjęcie rodzinne. Czyli z jednej strony mamusia, a z drugiej Pilarzysko https://pbs.twimg.com/media/A_4lkZ1CcAAKpwO.png:large Na szczęście wrzucił też takie, gdzie jej nie ma, bardzo ładne zresztą a) https://pbs.twimg.com/media/BAHmejKCQAEHZcD.jpg:large b) https://pbs.twimg.com/media/BAHtwe9CYAI5dkq.jpg:large Edytowane przez Maggie93 Czas edycji: 2013-01-09 o 11:13 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#988 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no cóż, ale dobrze jej tak, bo..Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Stace Czas edycji: 2013-01-09 o 15:24 |
|||||
|
|
|
#989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam na imię Marta, stąd to M
||
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja sobie pojechałam do promotorki po odbiór pracy a tu kicha, bo pracy nie miała, bo jej padł telefon i nie odczytała mojej wiadomości. Zamiast tego wróciłam więc z galerii z nowymi butami i płaszczem
A dziś wreszcie meczyk, cant`t wait Szkoda, że znów taka późna pora, bo 21.30.Maggie, uwielbiam Twoje sny Krysia proszący o autograf Padłabym na miejscu ![]() Pilarzysko O, ten wpis Ozila też widziałam. Stace a więc to Ty go tam zaczepiasz na twitterze, wydało się
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.

Za to Sergio wygląda jakby też jakiegoś irokeza na głowie miał?

Brakowało nam Ciebie.

Co ona tam robi?
Polansować się przyszła?
)
"Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie"...

Kocham tych chłopaków, ale moim zdaniem było w tym roku sporo lepszych od Alvesa, Pique, czy Marcelo. W ogóle nie potrafię docenić tego złotego balona, rozstrzygnięcia zawsze mnie rozczarowują... 

Szkoda, że znów taka późna pora, bo 21.30.
Krysia proszący o autograf