|
|
#4261 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLVI
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38506450]Chce tam chce tam chce tam chce tam chce tam
[/quote]Cicho cicho cicho cicho ciiiiichooooo juuuuuż ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Sądząc po głównej nucie (skisła woda), Wodnika Szuwarka
|
||
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
znad krewetek i szampana*
*tzn. sałatki z krewetek, sałaty, pomidora, papryki, oliwki, kapara, kiełków brokuła, czochu, olivy i cytryny oraz taniego wina musującego zapomnianego w sylwestra ![]() poszły przesyłki do Szat, Spoo i Agnes - przepraszam za obsuwę czy Mić i Taki dalej chętni na coś? ![]() Royal Muska w miniaturze jeszcze do wydania tabex działa, a jakie sny po nim kolorowe
|
#4263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to się nagadałam bry wieczór cały dzień śpię
|
|
|
#4265 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4266 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
czyli Eau de Star Muglera
|
|
#4268 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38507889]
A jakie ma dobroci? tak to już jak się nie przelatuje baru dokładnie parę dni temu listę wstawiałam https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3630
|
#4270 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4271 |
|
Piers do przodu
|
|
#4272 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To ja rekwiruję Aoud na 100% i myślam nad Royal Rose Oud |
|
|
|
|
#4274 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Niezła w tym jestem, najpierw oceniałam na oko, a później sprawdzałam strzykawką
![]() Cytat:
Ja się w sumie poza tym cholernym gardłem czuję kwitnąco Boli głownie, jak się smiejeFocię już zrobiłam, ale jest na moim lapku, wstawię ją kiedys w końcu ![]() Cytat:
Winię towarzyskie palenie przyprawy do spaghetti na tzw. patio Owszę Poka będzie (mam nadzieję) niebawemCytat:
Może sama go wydłubię? H. już parę razy to robiłam Odruch jest na cudny smak specyfiku, zanim zdążę popłukać ![]() Cytat:
Trzymam ![]() Nie kcę dopóki absolutnie nie MUSZĘ. Lekarz też nie chce, nawet jeśli o tym nie wie ![]() Będzie na pewno Spróbuję Cytat:
nie wiem, ale mam radochę Tylko się szybko wypłukuję No i o jednym nie pomyślałam - jak będę chciała wrócić do blondu to etapem pośrednim chyba będzie różowy...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2013-01-07 o 21:42 |
|||||
|
|
|
#4275 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
widzi mi sie,ale osobiscie nie lubie elementów skosnych , no i ten jest za duzy jak na moje potrzebyCytat:
poka, bo brzmi jak to co mijam w sklepach i mysle "nie wierze ze ktos to kupuje" ![]() a własnie dzis w robo zastanawialismy sie nad popularnością mebli w kolorze tzw wiśnia to szczyt paskudztwa a ludziom sie podoba
|
|
|
#4276 |
|
BAN stały
|
miłe panie,
chciałabym sobie w końcu kupić choć jeden porządny, idealnie dobrany biustonosz... od czego zacząć?
|
|
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od pomiarów, obliczeń, przymiarek pomoc brafitterki? teraz pełno sklepów z taką 'usługą' ale pozostawiają wiele do życzenia ![]() jak kupisz jeden idealny, to będziesz chciała go nosić caly czas i wymienić wszystkie ale ten pierwszy pomimo, że bedzie wydawał się idealny, to później będą jeszcze idealniejsze do bycia idealnym też trzeba przywyknąć ![]() to się wypowiedziałam
|
|
#4279 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
moja staniki wołają o pomstę do nieba. chyba nie mam ani jednego dobrze dopasowanego. chyba na pewno. i stwierdziłam, że czas najwyższy się zatroszczyć o brak zwisów za parę lat
|
|
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No muska? Taka wymuskana? do Ciebie? zmiłuj się! Skoro Tru jest czerwona (etap pośredni do blondu to oczywiście pomarańcz) a Pinia będzie wiśniowa, to może Winterka wróci WRESZCIE do blondu??? Wiem, co będzie na obrazie. tylko nie wiem, jak to naszkicować - bo ołówek srebrny, niebo srebrne... Chyba kredką do oczu
|
|
#4281 |
|
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w końcu wiem o co w niej chodzi
|
|
#4284 |
|
|
E, to już różowy brzmi lepiej
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4286 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Podobno w Zlotych Szalasach jest dobry sklep ze stanikami, gdzies na gorze ale nie pamietam nazwy.
|
||
|
|
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
a, będę w Wawie 18 I
mam egzamin o 12 w okolicach Okęcia (1sierpnia) - drugie podejście do KRL jak ktoś ma chęć wyskoczyć na kawę albo do Quality, to zapraszam tylko powrotny będzie chyba ostatni o 18. bo na razie nie planuję zostawać na noc ![]() edit: wiem już dlaczego zmienili lokalizację! wczesniej były na 17 stycznia a jak egzaminy są 16-18 I to by się całkiem ludziom po...przyło :brzydal
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2013-01-07 o 22:49 |
|
|
|
#4289 | |||||||
|
BAN stały
|
Pewnie nie będzie działać, czuję to ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38507889]No wiesz?! Albo weź se kup a ja Ci tam sprzątać będę[/quote] Nawet gdybym jako jedyny szóstkę trafił w kwartalnej kumulacji, i tak nie na sprzedaż jest Cytat:
![]() Nie znam niestety, ale śmiem twierdzić a priori, że ten bies wali bez porównania okrutniej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To kiedy się wprowadzić? Cytat:
![]() |
|||||||
|
|
|
#4290 |
|
Nindżopesz
|
Polly, nic nie moge ladnego znalezc, ten najbardziej zblizony ale szyba nie powinna byc mleczna: http://a.imageshack.us/img826/6295/88547129.jpg
Jeszcze lubie takie fikusne http://www.unodesign.pl/item/5/271/K...ik-kawowy.html
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

[/quote]

a co pasuji

kloszar'?
na pomorzu, mazowszu i w małopolsce
Winię towarzyskie palenie przyprawy do spaghetti na tzw. patio
I antybiotyk dowalili.
Może sama go wydłubię? H. już parę razy to robiłam 

musisz wyglądać genialnie
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)