![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Czterolatki :)
nooooo, fajnie się patrzy na taką dwójkę
![]() ja uwielbiam dzieci 2-letnie. co prawda u mnie był to hardcor i 40min. histerie po kilka razy dziennie. ale takie 2-latki, jeszcze pucate, gadające ![]() Iga też wygląda dziwacznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
patyczaka jakoś tam akceptuję, ale teraz Mikiego głowa wygląda olbrzymio, bo nie jest już wszędzie taki puchaty
![]() ![]() no i naprawdę nie wiem jak mu fryz wylansować ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poczatki bywaja trudne ![]() ![]() ![]() Za to na chorwacji, to Piotlek to Piotlek tamto ![]() a jeszcze jak do malza jowiszowej wypalil "czy moge z Igą spac?" :hahaha" i taka powazna mina, bo oczekiwal ze odpowiedz bedzie czysta formalnoscia ![]() Ale Ola do Mikiego podobna! ![]() Fajne ma oczka ![]() Zdjecia fajowe ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
![]() Juz na Cro bylo widac jaka ma modelkowata figure ![]()
![]() |
#1714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() (spocony, bo jak ucinal sobie drzemki w aucie, to po prostu sie pocil i strasznie mu to utkwilo w pamieci) ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- buahahahahah Marek, Piotrek nie mówił poważnie ![]() Mysle, ze jak 18 skonczy to wtedy bedzie to powazne wyznanie ![]() ale nie sadze, ze mlody wtedy zdobedzie sie na odwage i cie o to zapyta wprost ![]()
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
moja mama w sylwka o północy przy życzeniach pierwsze co zapytała czy w tym roku zrobimy drugie dziecko
![]() ![]() więc mówię,że to raczej wykluczone bo jeśli mnie kiedyś się zmieni to chyba będę musiała na kolanach go błagać. bo różnica między nim a twoim małżem polega na tym,że mojemu jeszcze do łba nie dociera,że mogę zmienić zdanie ![]() a moja mama na to z westchnieniem "ale Ania miałaby teraz taką śliczną córkę" ![]() ![]() tak mi się przypomniało, apropos dzieci ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2013-01-07 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
taaa, żeby tez jeszcze do mojego raczylo dotrzec co nie co
![]() najlepsze jest to, ze kumpela wczoraj i dzisiaj siostra mi pisze, ze snilam im sie w stanie blogoslawionym ![]() kumpeli, ze bylam na porodowce i rodzic mialam i bylo juz za chwileczke i juz za momencik, za to siostra stwierdzila, ze strasznie cycki mi urosly i pewnie jestem w ciazy, co potwierdzil jej moj rafal, ze rzekomo mnie "zapylil" ![]() zdechlam z tego ![]()
#1719 |
Zakorzenienie
|
a propos nagabywań
to do tej pory ze strony mojej mamy też nie slyszałam, że z utęsknieniem czeka na nowe wnuki ze strony mojego brata ![]() aż tu nagle westchnęła w piątek, że ile to czekać, koło 40 dzieci rodzić to za późno a chodziło o wątek, że przyszedł do bratowej ksiądz po kolędzie, no i zapytał, coś tam mimochodem, czy bedą dzieci, itp, no i bratowa sie zdziwiła takim pytaniem no i moja mama nadal nie kuma niedelikatności księdza ![]() ![]() ja jej tłumaczę, mamo, takie pytanie w dzisiejszych czasach to nie na miejscu, a jak ktoś nie może mieć dzieci, a jakby tak było w przypadku mojego brata, no i bratowa by sie rozryczała, to miło byłoby na tej koledzie księdzu ? ![]() ![]() mówię, możesz ich spokojnie podpytać jakie mają plany, ale nie układaj im życia co kiedy mają robić na razie kawiarnia otworzona, to też nie kumam jak to z rodzeniem i wychowywaniem dzieci pogodzić, ten sam początek biznesu ot co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na pewno las rąk by się znalałz co by krzyczał,że pogodzić się da ![]() edit. spadam, może usnę. M. wciąż pracuje. dziś spałam chyba 3 godziny ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2013-01-07 o 21:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Zakorzenienie
|
Bry. Może się komuś przyda http://m.technologie.gazeta.pl/inter...by__Mleko.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() boskie są dzieci i ich wypowiedzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Rano budze mlodego, a on "zostaw mnie, ja jeszcze nie skonczylem!" i taki zly strasznie, bo smialam wacpana ruszyc ![]() Pytam sie, czego nie skonczyl, to juz nie umial mi odpowiedziec, ale nerwa mial okrutnego ![]()
#1724 |
Zakorzenienie
|
A i zapomniałam powiedzieć że w Poznaniu mają pierwszy przypadek zachorowania na świńską grypę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak nie lubie zimy, tak zadam teraz mrozow! -20 nawet!!
![]() |
#1726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() mam wolne więc jestem ![]() Anka super fotki!!!! dzieciaczki boskie, podobienstwo nadal bardzo widoczne ![]() ![]() Wiki nas dzis rozbawiła hasłem ![]() ![]()
#1728 |
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() Padam na fejs ![]() ![]() Słabo spałam, tz zarzucił filmem"Lot"-polecam. Skończyliśmy oglądac koło 24, potem nie mogłam zasnąć a o 6:12 przylazł Tymek z całą pościelą ![]() ![]() Jeszcze sobie przed chwilą poćwiczyłam godzinę, pot mi się z d... lał. Jestem wykąpana, idę podsuszyć włosy i do łóżka. Wstyd o takiej wczesnej godzinie Tymek ogląda jeszcze myszkę miki i też zaraz do mycia i do spania. aaaa Takaś-bardzo dobrze Wiki babci powiedziała ![]()
#1729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
Zakorzenienie
|
eee ja to potrzebuję 7 godzin snu, wtedy czuję się idealnie
![]() ![]()
#1731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiki spi od 30 min, nie moglam jej zapedzic do lazienki ![]()
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
byłam dziś z Olką u mojej psiapsiołki
mloda zadowolona bo ganiała za psem i taka podnieta ![]() a piesek miał być mini sznaucerkiem, a okazał sie jakimś mixem kundelkowo-pinczerowym ![]() ![]() psiapsiółka cały czas siedzi w Londynie, najpierw sprzątanie , teraz opieka dzieci, starsze osoby legalnie, oczywiście praca zagraniczna plusy: kasy sporo w porównaniu z polskimi zarobkami ![]() minusy: cykl 2-3 miesiące poza domem, potem krótki urlop w polandzie, i znowu powrót/ samotnia zagraniczna i tak cały rok a ja chcę przespać w końcu całą noc od półtora roku nie dosypiam, bo Olka mi się budzi i budzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byleby nie była charakterna jak moja zołza pindowata ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Zakorzenienie
|
A mi się ostatnio nazbierało rzeczy do prasowania i w końcu się spiełam i wszystko poprasowałam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Zakorzenienie
|
bry.
dziś fryzjer ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Judi słońce a oglądaliście Taken 2? Jedynkę widziałaś z tż. Polecam i 2, wg mnie równie dobra jak jedynka ![]() ![]() Takuśna Wiki boska ![]() ![]() Pędzę na spacer. U nas trochę śniegu nasypało, ale póki co jeszcze niedużo. Dziś mam sporo zakupów do ogarnięcia. W sobotę robię dwa rodzaje babeczek na niedzielę. To już ostatnia niedziela ![]() ![]()
![]() |
#1739 |
Zakorzenienie
|
Jeloł
![]() Wczoraj -7, dzisiaj +3, chlapa, plucha i błoto pośniegowe. A mój dzieć chciał jechać sankami do przedszkola ![]() Poka później foty Jowiszowa, jak walniesz se przeróbki na włosach ![]()
#1740 |
Zakorzenienie
|
Hej
U na s 2 na plusie śnieg jest mokry, więc się lepi. Zmarzłam na dworze z dzieciakami. Odstawiliśmy wczoraj auto do mechanika strzeliły nam sprężyny zapłaciłam skromne 8 stówek Byli dziś faceci co mają mi przerobić wodę w łazience, bo mi nie bardzo pasuje. Dziś tylko poustalaliśmy co i jak a w poniedziałek z rana zaczynają kucie. Jak robimy łazienkę już ustaliliśmy, projekt zrobiony, ale trzeba jeszcze nanieś płytki. Jak będę miała gotowy, to postaram się wam wstawić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.