Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;) - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2013-01-07, 21:36   #3901
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)

Cytat:
Napisane przez Krrem Poka¿ wiadomo¶æ
Spinaj po¶lady m³oda O ile nic Ci w te miê¶nie nie jest to napinaj miê¶nie brzucha, po¶ladki, miê¶nie kegla. A robi±c æwiczenia oddechowe usprawniasz p³uca czy co¶ takiego Rehabilitant mi to rok temu t³umaczy³
Mam podobno lekki zanik, ale takie æwiczenia wyjd± mi tylko na dobre
Cytat:
Napisane przez domiwika93 Poka¿ wiadomo¶æ
Mnie kaszel kiedy¶ mêczy³ 3 miesi±ce. Lekarz w o¶rodku to ola³ i twierdzi³ ,¿e nic mi nie jest. Czêsto my¶lê o zmianie o¶rodka na Warszawski . Co prawda 2h dojazdu ,ale lekarze siê na czym¶ znaj±. A u mnie w miejscowo¶ci to pora¿ka. Brak wiedzy lekarzy mnie przera¿a
Mnie te¿. Chodz±ca tubera
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-07, 21:36   #3902
visionAM
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 31 910

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Poka¿ wiadomo¶æ
visionAM, a co Twój luby planuje robiæ w UK? Tzn. w jakiej bran¿y bêdzie pracowa³?
I czy Ty w Warszawie pracujesz? Pytam z ciekawo¶ci bo widzê, ¿e z ma³opolski wywia³o ciê a¿ do stolycy ;-) St±d jestem ciekawa czy i jak wp³ynê³o to na Twoj± aktywno¶æ zawodow±.
Mia³am dobr± pracê jako specjalista ds. sprzeda¿y w ksiêgarni internetowej, niestety nie przed³u¿ono mi umowy i od 1 stycznia zosta³am na lodzie, czego siê w ogóle nie spodziewa³am Ale taki ju¿ mój los, trudno. Przenios³am siê z Krakowa, bo tam pracowa³am na 3/4 etatu i d³ugo nie mog³am znale¼æ innej pracy, poza tym chcia³am zamieszkac z T¯tem, a on mia³ lepsze perspektywy na pracê w Warszawie. I jako¶ nam siê u³o¿y³o, tylko teraz ja mam problem, ale ca³y czas szukam i mam nadziejê, ¿e nied³ugo znowu pójdê do pracy. Nieskromnie powiem, ¿e CV mam dobre, bo lat mam prawie 25, a do¶wiadczenia zawodowego w obs³udze klienta itp. 4 lata i to w powa¿niejszych firmach, wiêc mo¿e mi siê uda przebiæ w stolicy
T¯ jedzie do UK do pracy sezonowej, by³ tam ju¿ rok i dwa lata temu... w tym roku mia³ nie jechaæ, ale jednak siê zdecydowa³, bo chce odk³adaæ pieni±dze na nasz ¶lub

Cytat:
Napisane przez justusia16 Poka¿ wiadomo¶æ
a jednostka nie studiuje i nie bêdzie....
Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Poka¿ wiadomo¶æ
hmm... Naprawdê? Z drugiej strony- nie dziwiê siê wcale.
Warto¶æ wykszta³cenia wy¿szego drastycznie spada. I s±dz±c z tego co robi± uczelnie obawiaj±c siê ni¿u demograficznego bêdzie spadaæ nadal.
siê nie dziwiê siê
jakbym mog³a cofn±æ czas to posz³abym na zaoczne studia albo w ogóle bym nie studiowa³a tylko zaraz po maturze wyjecha³a za granicê

Cytat:
Napisane przez grudniowa Poka¿ wiadomo¶æ
A ktora to maska marokanska? Bo tez mam marokanska i zastanawiam sie czy mamy te sama. Mi w mojej akurat tylko zapach przeszkadza i ostro staram sie ja zdenkowac
konkretnie to jest ta:
http://kalina-sklep.pl/czarna-gesta-...0ml-p-583.html

Cytat:
Napisane przez Krrem Poka¿ wiadomo¶æ
Uda³o mi siê zrobiæ dwie czê¶ci darmowej Ewy Oprócz tego æwiczenia "izometria" Bo mój ³okieæ by tego nie prze¿y³ :O
Teraz co¶ trzeba zje¶æ. Tylko pytanie co
Na pó³ godziny przed treningiem (albo wiêcej) jakie¶ wêgle aby mieæ si³ê do æwiczeñ, a po treningu bia³ko

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2013-01-07 o 21:37
visionAM jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-07, 21:37   #3903
Frappgold
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 812

Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ
Bez okularów, to ja te¿

O to to
Pamiêtam, ¿e na poprzedniej kolêdzie ca³y czas na klatce spada³y dzwonki; dzwoni±, dzwoni± i dup

Chyba nie zrozumia³am, ja nie z bloku
Frappgold jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-07, 21:38   #3904
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Poka¿ wiadomo¶æ
zastanawia³am sie czy na to isc :P
nie polecam..
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-07, 21:39   #3905
Pani_Herbatka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 726

co powiecie o tym myjaczu? ze sk³adów jestem s³aba, a moje w³osy lubi± sls'y

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Succus Uritica, Disodium EDTA, Glycol Distearate, Limonen, Polysorbate 20, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Linoleic Acid, PABA, Quaternium-80, Panthenol, Pinua Oil, C11-C12 Isoparaffin, Benzyl Alcohol, Methylchlorisothiazolinon e, Methylisothiazolinone, Lemon Oil Terpenless, Cl 75810, Cl 19140, CL 44045, CL 42080.
Stary 2013-01-07, 21:41   #3906
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522

Cytat:
Napisane przez Frappgold Poka¿ wiadomo¶æ
Chyba nie zrozumia³am, ja nie z bloku
Nie chodzi³o mi o to.
Po prostu tak¿e nie lubiê tego czekania, jak pluskotka. Nieraz zdarzaj± siê ¶mieszne wpadki. Teraz jestem ciekawa czy ksi±dz bêdzie na tyle bezczelny by wróciæ siê po kopertê, t³umacz±c: "Przepraszam bardzo, ale ja chyba zapomnia³em... Tak, koperta!"...
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-07, 21:48   #3907
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 956

Cytat:
Nie chodzi³o mi o to.
Po prostu tak¿e nie lubiê tego czekania, jak pluskotka. Nieraz zdarzaj± siê ¶mieszne wpadki. Teraz jestem ciekawa czy ksi±dz bêdzie na tyle bezczelny by wróciæ siê po kopertê, t³umacz±c: "Przepraszam bardzo, ale ja chyba zapomnia³em... Tak, koperta!"...
Jeju jak ja kocham mojego ksiêdza, jemu trzeba si³± wciskaæ koperty, dla dzieciaków zawsze ma cukierki i obrazki, w ogóle lubimy kolêdê bo bardzo przyjemnie siê z nim rozmawia..
a wciskamy mu koperty bo on wszystko przeznacza na ko¶ció³ nasz, wszystko idzie na wymianê posadzek, remonty, ocieplenie, itd...
a do tego jest naprawdê kochany, jak kto¶ ma problem to zawsze mo¿e siê do niego udaæ, wspania³y cz³owiek

Blog!
U¶miech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-07, 21:49   #3908
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Cytat:
Napisane przez tisiphone Poka¿ wiadomo¶æ
Peeling sodowy? Ooo, muszê obadaæ Jest na Twoim blogu? Na razie stosujê serum migda³owe z BU, ale nie ma ¿adnej wylinki, nic. Jedynie g³adka, nawil¿ona skóra. A stosujê codziennie.
Klik!
Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Poka¿ wiadomo¶æ
najlepiej nacieraj siê czym¶...
Idê poszukaæ wódki
Cytat:
Napisane przez Pani_Herbatka Poka¿ wiadomo¶æ
co powiecie o tym myjaczu? ze sk³adów jestem s³aba, a moje w³osy lubi± sls'y

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Succus Uritica, Disodium EDTA, Glycol Distearate, Limonen, Polysorbate 20, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Linoleic Acid, PABA, Quaternium-80, Panthenol, Pinua Oil, C11-C12 Isoparaffin, Benzyl Alcohol, Methylchlorisothiazolinon e, Methylisothiazolinone, Lemon Oil Terpenless, Cl 75810, Cl 19140, CL 44045, CL 42080.
Nie podoba mi siê, bo ma "rozga³êzion± parafinê" - mieszaninê wêglowodorów, quaterium, wysoko sól, barwników od cholerki, konserwy takie se.
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-07, 21:50   #3909
201612231846
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 143

Cytat:
Nie chodzi³o mi o to.
U mnie kiedy¶ ksi±dz podpisywa³ koperty . Szczyt bezczelno¶ci
201612231846 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-07, 21:52   #3910
grudniowa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 731

Cytat:
Napisane przez visionAM Poka¿ wiadomo¶æ
Nie wiem, cos mi sie uwidzialo, ze moja to tez marokanska, a to z sudanska roza jest
Stary 2013-01-07, 21:52   #3911
201612231846
Konto usuniête

Cytat:
Jeju jak ja kocham mojego ksiêdza, jemu trzeba si³± wciskaæ koperty, dla dzieciaków zawsze ma cukierki i obrazki, w ogóle lubimy kolêdê bo bardzo przyjemnie siê z nim rozmawia..
a wciskamy mu koperty bo on wszystko przeznacza na ko¶ció³ nasz, wszystko idzie na wymianê posadzek, remonty, ocieplenie, itd...
a do tego jest naprawdê kochany, jak kto¶ ma problem to zawsze mo¿e siê do niego udaæ, wspania³y cz³owiek
Zazdroszczê
Stary 2013-01-07, 21:54   #3912
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
Klik!

Idê poszukaæ wódki
to jak ju¿ znajdziesz to zrób podwójn± kuracjê, od ¶rodka i zewn±trz
to dopiero bêdzie grzanie

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
Zazdroszczê
no w³a¶nie, szkoda tylko ¿e za dwa lata na emeryturê przechodzi, a ¶lub to od niego w³a¶nie chcia³am dostaæ

Blog!
U¶miech nie boli!
Stary 2013-01-07, 21:55   #3913
201607231719
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 492

Dziêki, kascysko ¦wietny blog.

Ksi±dz te¿ cz³owiek. S± lepsi i gorsi. Wierzy siê w Boga, nie ksiêdza. Mnie dra¿ni± opinie, jakie nieraz s³yszê, ¿e "na ksiêdza nie mo¿na niczego powiedzieæ". Cz³owiek jak ka¿dy inny.
201607231719 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-07, 21:56   #3914
soyk
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 207

Cytat:
Napisane przez grudniowa Poka¿ wiadomo¶æ
ja tez

Moj TZ ma market azjatycki pod reka. Wypytalam go czy sa jakies kosmetyki - wyslal z telefonu, ze maja amle i vatike, a dzis mi powiedzial, ze kupil(sam, nieproszony) i bedzie wysylal na dniach
Wow, zazdroszczê mój to czasem proszony kupiæ nie chce

Dzisiaj mia³ byæ dzieñ o samej odzywce, ale ze by³o mi tak jako¶ pusto to 5h przesiedzialam z oliwa+BD+rozmarynowy :P ta pielêgnacja uzale¿nia.

Chcia³abym ¿eby tak samo uzaleznialy cwiczenia... Mia³am postanowienie wzi±æ siê za æwiczenie wspomnianych miê¶ni kegla ale ci±gle o nich zapominam

Mia³am kupowaæ te no¿yczki fryzjerskie ale pomy¶la³am ze przecie¿ s±siadka co na fryzjerkê siê szkoli ma takie wiec raz na jaki¶ czas mog³aby pozyczyc tak wiec jutro przychodzi na ¶cinanie :P tylko teraz problem: Ile skróciæ...?

Zapuszczam:
36...-40-41-42-...-65
soyk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-07, 21:57   #3915
CleoDuquesne
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 029

Ale piszecie (widaæ, co mi z tej nauki wysz³o.)
Dzisiaj totalne zero.
Nalata³am siê, nalata³am i do ksi±¿ek nawet nie usiad³am.
Ale podczytujê Ferdydurke i mo¿e dzisiaj skoñczê

A co do w³osów..dzisiaj sobie odpoczywaj±.
CleoDuquesne jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-07, 21:58   #3916
moooniek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 793

Cytat:
Zwê¿enie porów po pierwszym razie, a zmniejszenie w±grów - oko³o 4 tygodnie - raz/dwa razy w tygodniu robi³am.
ja dzis bede robila drugi raz
Stary 2013-01-07, 22:03   #3917
201612231846
Konto usuniête

U¿ywacie olejku ³opianowego z green pharmacy z papryk±?
Stary 2013-01-07, 22:06   #3918
dotka95
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 086
GG do dotka95

Cytat:

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

no w³a¶nie, szkoda tylko ¿e za dwa lata na emeryturê przechodzi, a ¶lub to od niego w³a¶nie chcia³am dostaæ
Ale czy to ¿e bêdzie na emeryturze to bêdzie przeszkadzaæ? Jak go poprosisz to nie powinno byæ problemu, przecie¿ ksiêdzem siê jest do koñca ¿ycia

Cytat:
Dziêki, kascysko ¦wietny blog.

Ksi±dz te¿ cz³owiek. S± lepsi i gorsi. Wierzy siê w Boga, nie ksiêdza. Mnie dra¿ni± opinie, jakie nieraz s³yszê, ¿e "na ksiêdza nie mo¿na niczego powiedzieæ". Cz³owiek jak ka¿dy inny.
Jestem dok³adnie tego samego zdania

Mnie ¶piewaæ te¿ uczy ksi±dz, bardzo m±dry i ¿yczliwy cz³owiek, cieszê siê, ¿e go znam!
Stary 2013-01-07, 22:09   #3919
201612231846
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez soyk Poka¿ wiadomo¶æ
Wow, zazdroszczê mój to czasem proszony kupiæ nie chce

Dzisiaj mia³ byæ dzieñ o samej odzywce, ale ze by³o mi tak jako¶ pusto to 5h przesiedzialam z oliwa+BD+rozmarynowy :P ta pielêgnacja uzale¿nia.

Chcia³abym ¿eby tak samo uzaleznialy cwiczenia... Mia³am postanowienie wzi±æ siê za æwiczenie wspomnianych miê¶ni kegla ale ci±gle o nich zapominam

Mia³am kupowaæ te no¿yczki fryzjerskie ale pomy¶la³am ze przecie¿ s±siadka co na fryzjerkê siê szkoli ma takie wiec raz na jaki¶ czas mog³aby pozyczyc tak wiec jutro przychodzi na ¶cinanie :P tylko teraz problem: Ile skróciæ...?
A ile by¶ chcia³a? Mo¿e i dobrze ,¿e nie kupi³a¶? Dziewczyna siê podszkoli ,a Ty bêdziesz mia³a ³adniejsze koñcówki . Tylko nie wymy¶laj ró¿nych wymy¶lonych ciêæ. Ja raz usiad³am na praktykach do kole¿anki na ¶cinanie. Robi³a wszystko poza strzy¿eniem. Wymy¶li³am sobie skomplikowan± fryzurê ,a szefowa zostawi³a j± sam± ze mn± na fotelu. Skoñczy³o siê p³aczem i wyciêt± dziur±

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:

Pogadaj z nim. My¶lê ,¿e bez problemu udzieli Ci ¶lubu , Ewentualnie zaci±gnij T¯ do o³tarza za 2 lata
Stary 2013-01-07, 22:09   #3920
dotka95
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 086
GG do dotka95

Ja te¿ mie¶nie Kegla muszê æwiczyæ, do ¶piewania mi to potrzebne Kto by pomy¶la³, ¿e przy ¶piewaniu ich siê u¿ywa, a jednak
Stary 2013-01-07, 22:10   #3921
201607231719
Konto usuniête

Czy po³±czenie ¿elu lnianego i wody brzozowej z rossa to dobry team? Tak siê zastanawiam nad p³ukank±.
Stary 2013-01-07, 22:10   #3922
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
U¿ywacie olejku ³opianowego z green pharmacy z papryk±?
si

Cytat:
Napisane przez dotka95 Poka¿ wiadomo¶æ
Ale czy to ¿e bêdzie na emeryturze to bêdzie przeszkadzaæ? Jak go poprosisz to nie powinno byæ problemu, przecie¿ ksiêdzem siê jest do koñca ¿ycia

Jestem dok³adnie tego samego zdania

Mnie ¶piewaæ te¿ uczy ksi±dz, bardzo m±dry i ¿yczliwy cz³owiek, cieszê siê, ¿e go znam!
bo tu chodzi o to, ¿e on wróci do swojej rodzinnej miejscowo¶ci... a to daleko, no i nie wiadomo kto siê trafi u nas po nim, bo znowu ten mo¿e mieæ jakie¶ przeciwwskazania

Blog!
U¶miech nie boli!
Stary 2013-01-07, 22:13   #3923
201612231846
Konto usuniête

Cytat:
si

bo tu chodzi o to, ¿e on wróci do swojej rodzinnej miejscowo¶ci... a to daleko, no i nie wiadomo kto siê trafi u nas po nim, bo znowu ten mo¿e mieæ jakie¶ przeciwwskazania
I jak wra¿enia? Przyspiesza choæ trochê porost?

A co do ¶lubów to T¯ chyba co¶ planuje zrobiæ w tym roku w stosunku do mnie. Wypytywa³ mnie wczoraj czy by³abym gotowa z nim byæ przez ca³e ¿ycie niezale¿nie od sytuacji. I co bym zrobi³a gdyby mnie poprosi³ o rêkê?
Stary 2013-01-07, 22:14   #3924
Scarrabeo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 068

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Poka¿ wiadomo¶æ
Poniewa¿ mam dzisiaj good hair day to zrobi³am zdjêcie w³osów, jakby kto¶ chcia³ zobaczyæ to jest w albumie (oczywi¶cie jako¶æ telefonowa nie powala ale zawsze to co¶)
Ej, Ty, gêste masz te w³osy! Podobamisiê!

Cytat:
bo to jest tak, ¿e æwicz±c oddychanie, ¶wiadome oddychanie z napinaniem miê¶ni usprawniasz je, naprawdê du¿o miê¶ni pe³ni funkcjê pomocnicz± w oddychaniu, ponadto, g³êbokimi oddechami wykonujesz masa¿ serducha

mo¿e o tym tez co¶ kiedy¶ napisze
Jako, ¿e jestem za ogólnie pojêt± technokracj±, takim wpisom na blogu mówiê stanowcze: tak! Dobrze jest poczytaæ czasem co¶ co nie jest recenzj±, list± zakupów albo wyk³adem zer¿niêtym z wikipedii. Znaczy ja bardzo ceniê sobie takie blogi, gdzie kto¶ ewidentnie stara siê stworzyæ co¶ od siebie.

Cytat:
Nieraz zdarzaj± siê ¶mieszne wpadki. Teraz jestem ciekawa czy ksi±dz bêdzie na tyle bezczelny by wróciæ siê po kopertê, t³umacz±c: "Przepraszam bardzo, ale ja chyba zapomnia³em... Tak, koperta!"...

U mnie dwa lata temu by³o nieprzyjemnie, bo proboszcz.
-Czemu nie chodzi na spotkania duszpasterstwa akademickiego w czwartki o 17?
- Bo w czwartki mam zajêcia na uczelni do 19.
- NO ALE JAKI PROBLEM?

¯aden, kufa. Ja na codzieñ zaginam czasoprzestrzeñ.

Cytat:
Ja te¿ mie¶nie Kegla muszê æwiczyæ, do ¶piewania mi to potrzebne Kto by pomy¶la³, ¿e przy ¶piewaniu ich siê u¿ywa, a jednak
Nie tylko do ¶piewania Ci siê przyda.

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2013-01-07 o 22:16
Scarrabeo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-07, 22:14   #3925
201612231846
Konto usuniête

Cytat:
Nie wiedzia³am? Chocia¿ i mi przyda³oby siê æwiczenie miê¶ni kegla
Stary 2013-01-07, 22:16   #3926
Krrem
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 410

Cytat:
Zwê¿enie porów po pierwszym razie, a zmniejszenie w±grów - oko³o 4 tygodnie - raz/dwa razy w tygodniu robi³am.
Mam pancerne pory
Cytat:
Napisane przez blondynaaa_91 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja go dzisiaj robi³am

Trzyma³am ok 7 minut bo mnie zaczê³o szczypaæ, ale ogólnie uczucie b. fajne, takiego mega od¶wie¿enia
Te¿ dzisiaj zrobi³am.... Nigdy nie myjcie potem bu¼ki facelle.... Mam takie rumieñce jak na Sycylii gdy mnie za bardzo opali³o

Cytat:
Mam podobno lekki zanik, ale takie æwiczenia wyjd± mi tylko na dobre

Mnie te¿. Chodz±ca tubera
Ja mia³am zanik po¶ladka i dwug³owego uda. Zabawnie to wygl±da³o Po¶ladek ju¿ mam ale mam 3 cm ró¿nicy w udach

Cytat:
Napisane przez visionAM Poka¿ wiadomo¶æ

Na pó³ godziny przed treningiem (albo wiêcej) jakie¶ wêgle aby mieæ si³ê do æwiczeñ, a po treningu bia³ko
Wiem wiem. Chodzi³o mi co jako to bia³ko. Kanapka z szynk± i serem ist gut?

Cytat:
Czy po³±czenie ¿elu lnianego i wody brzozowej z rossa to dobry team? Tak siê zastanawiam nad p³ukank±.
P³ukanka z wody brzozowej chyba nie jest dobrym pomys³em... Woda brzozowa chyba jest na alkoholu to chyba tylko by wysuszy³o bardzo. Ale nie jestem pewna

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-07, 22:16   #3927
201612231846
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Poka¿ wiadomo¶æ
Ej, Ty, gêste masz te w³osy! Podobamisiê!

Jako, ¿e jestem za ogólnie pojêt± technokracj±, takim wpisom na blogu mówiê stanowcze: tak! Dobrze jest poczytaæ czasem co¶ co nie jest recenzj±, list± zakupów albo wyk³adem zer¿niêtym z wikipedii. Znaczy ja bardzo ceniê sobie takie blogi, gdzie kto¶ ewidentnie stara siê stworzyæ co¶ od siebie.

U mnie dwa lata temu by³o nieprzyjemnie, bo proboszcz.
-Czemu nie chodzi na spotkania duszpasterstwa akademickiego w czwartki o 17?
- Bo w czwartki mam zajêcia na uczelni do 19.
- NO ALE JAKI PROBLEM?

¯aden, kufa. Ja na codzieñ zaginam czasoprzestrzeñ.

Ja bym pewnie co¶ niemi³ego odpowiedzia³a
Stary 2013-01-07, 22:17   #3928
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Cytat:
Isanowska woda brzozowa? Je¶li Ci s³u¿y to nie czytaj dalej, ale to brzozówka o najgorszym sk³adzie jakiego widzia³am, bo zamiast na etanolu na isopropylu pêdzona
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-07, 22:19   #3929
201607231719
Konto usuniête

Cytat:
Isanowska woda brzozowa? Je¶li Ci s³u¿y to nie czytaj dalej, ale to brzozówka o najgorszym sk³adzie jakiego widzia³am, bo zamiast na etanolu na isopropylu pêdzona
O, to dobrze, ¿e mówisz. Kurczê, do tego teraz j± zu¿yjê
Stary 2013-01-07, 22:20   #3930
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

Cytat:

A co do ¶lubów to T¯ chyba co¶ planuje zrobiæ w tym roku w stosunku do mnie. Wypytywa³ mnie wczoraj czy by³abym gotowa z nim byæ przez ca³e ¿ycie niezale¿nie od sytuacji. I co bym zrobi³a gdyby mnie poprosi³ o rêkê?
lepiej podaj mu niby przypadkiem rozmiar palca, bo ja musia³am swój pier¶cionek zmniejszaæ o 3 rozmiary i jeszcze jest za du¿y t¿ wzi±³ sobie do sprawdzenia mój inny pier¶cionek ze ¶rodkowego palca, a mam ca³kiem spor± ró¿nicê pomiêdzy tymi dwoma palcami
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.