Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;) - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2013-01-08, 09:23   #3961
sungoesdown
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 30
Smile Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)

Cze¶æ Dbam o w³osy ju¿ prawie rok od czasu gdy znalaz³am bloga Anwen oraz Wasze forum w³osowe. Czytam Was jak tylko mam woln± chwile i postanowi³am siê przy³±czyæ je¶li mogê? Zawsze mia³am bardzo suche w³osy mimo, ¿e prawie ich nie prostowa³am (mo¿e raz na miesi±c jak by³a jaka¶ okazja) i nie suszy³am. Du¿± poprawê zauwa¿y³am odk±d zaczê³am dbaæ o nie ju¿ nie s± tak strasznie suche Olejowa³am olejem kokosowym ale siê skoñczy³ i teraz u¿ywam oliwki Hipp tej dla dzieci i nie wiem czy siê nadaje? Pisa³y¶cie o od¿ywce Garnier oleo, chcia³am j± kupiæ ale by³am ju¿ w dwóch rosmanach i naturze i nie ma. Mog³yby¶cie napisaæ gdzie Wy kupi³y¶cie?
Pozdrawiam
sungoesdown jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-08, 09:31   #3962
201607231719
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 492
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Poka¿ wiadomo¶æ
Przepraszam za offtop, ale jestem zbyt podniecona, ¿eby siedzieæ cicho.
WRESZCIE ZNALAZ£AM NAJLEPSZY PEELING DO CIA£A!
Oczywi¶cie Rossmann, 12-13 z³, ten w plastikowym s³oiczku z sol± morsk±
jak kto¶ lubi mocne darcie, ale ³agodzone przez olejki - polecam gor±co
Te¿ go uwielbiam Lubiê mocne darcie cia³a, ale moja twarz tego nie znosi

To wylewam t± wodê brzozow±. Eh, dobrze, ¿e kiedy j± kupowa³am by³a w promocji
201607231719 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-08, 09:49   #3963
Scarrabeo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 068

Cytat:
Napisane przez soyk Poka¿ wiadomo¶æ
Zastanawiam siê nad kupnem soku aloesowego do psikacza, jaki mo¿ecie mi poleciæ? I tak nie wlosowo- skoñczy³ mi siê balsam do cia³a. Znacie co¶ mega nawil¿aj±cego?

A proszê: tu.

No i mam przyklap po Amli.
Scarrabeo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-08, 09:55   #3964
201607231719
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Poka¿ wiadomo¶æ

Amla jest na parafinie, mo¿e szampon z SLS?
Stary 2013-01-08, 09:57   #3965
blondynaaa_91
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 939

Cytat:
Zastanawiam siê nad kupnem soku aloesowego do psikacza, jaki mo¿ecie mi poleciæ? I tak nie wlosowo- skoñczy³ mi siê balsam do cia³a. Znacie co¶ mega nawil¿aj±cego?
Ja zaraz lecê do apteki po sok z aloesu, zamówi³am firmy PRIMA litr kosztuje ok. 22 z³, jutro zrobiê p³ukankê!
blondynaaa_91 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-08, 09:58   #3966
soyk
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 207

Cytat:

dziêki tylko widzê ze on trudno dostêpny, co¶ stacjonarnie mo¿e?

Zapuszczam:
36...-40-41-42-...-65
soyk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-08, 10:02   #3967
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

Cytat:
u mnie dobry sposób to nalanie oleju do wanny albo nacieranie cia³a balsamem a na to kilka kropelek oleju konkretnego produktu ci nie polecê, ale pamiêtam, ¿e kiedy¶ by³am zadowolona z produktów neutrogeny.
Cytat:
Napisane przez sungoesdown Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ Dbam o w³osy ju¿ prawie rok od czasu gdy znalaz³am bloga Anwen oraz Wasze forum w³osowe. Czytam Was jak tylko mam woln± chwile i postanowi³am siê przy³±czyæ je¶li mogê? Zawsze mia³am bardzo suche w³osy mimo, ¿e prawie ich nie prostowa³am (mo¿e raz na miesi±c jak by³a jaka¶ okazja) i nie suszy³am. Du¿± poprawê zauwa¿y³am odk±d zaczê³am dbaæ o nie ju¿ nie s± tak strasznie suche Olejowa³am olejem kokosowym ale siê skoñczy³ i teraz u¿ywam oliwki Hipp tej dla dzieci i nie wiem czy siê nadaje? Pisa³y¶cie o od¿ywce Garnier oleo, chcia³am j± kupiæ ale by³am ju¿ w dwóch rosmanach i naturze i nie ma. Mog³yby¶cie napisaæ gdzie Wy kupi³y¶cie?
Pozdrawiam
Witamy mo¿e wstawisz nam zdjêcie w³osów? Super, ¿e widzisz poprawê w ich stanie Od¿ywkê Oleo widzia³am w³asnie w Naturze, mo¿e akurat im siê skoñczy³a. Mo¿esz popatrzeæ jeszcze w supermarketach.
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-08, 10:03   #3968
Scarrabeo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 068

Cytat:
Napisane przez tisiphone Poka¿ wiadomo¶æ
Amla jest na parafinie, mo¿e szampon z SLS?
Puder Schwarzkopfa dla objêto¶ci.

Ja ju¿ siê przyzwyczai³am, ¿e Amla zabiera mi objêto¶æ, s± tak g³adkie, ¿e a¿ ulizane na czubku g³owy, taki efekt prostownicy i tony silikonów, a ja tak nie lubiê.
Alma ma dziesi±tki wad, ale jedn± wa¿n± zaletê- zim± mogê wychodziæ z domu ile mi siê podoba i raz- nie elektryzujê siê, dwa- nie puszê siê. Co¶ za co¶.

Cytat:
dziêki tylko widzê ze on trudno dostêpny, co¶ stacjonarnie mo¿e?
ja swojego czasu kupowa³am na DoZie.
Stacjonarnie mo¿e ten?

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2013-01-08 o 10:05
Scarrabeo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-08, 10:03   #3969
sheep_zonz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 548

Cytat:
Pozdrawiam
Nie kupowa³am, ale widzia³am w starym Schleckerze, teraz u mnie przekszta³conym na Daily, czy co¶ w tym gu¶cie. Wszystko to samo, tylko nazwa inna.

Cytat:

widzê, ¿e kto¶ ma ten sam dm-kowy zestaw co ja
Uwielbiam ten zapach Szczególnie, ¿e zazwyczaj zostaje do kolejnego mycia na w³osach.. Z wyj±tkiem dnia wczorajszego, o dziwo.

Nie ogarniam tylu postów naraz, ale wiem, ¿e wczeee¶niej pisa³y¶cie o prawku. Za tydzieñ w poniedzia³ek i na mnie przyjdzie kolej. Ju¿ siê bojê.
Stary 2013-01-08, 10:07   #3970
201607231719
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez say-hello Poka¿ wiadomo¶æ
u mnie dobry sposób to nalanie oleju do wanny albo nacieranie cia³a balsamem a na to kilka kropelek oleju konkretnego produktu ci nie polecê, ale pamiêtam, ¿e kiedy¶ by³am zadowolona z produktów neutrogeny.
O, to to Zawsze dzia³a.
A z produktów to mo¿e bielenda arganowa? Mocno od¿ywia.
Stary 2013-01-08, 10:34   #3971
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

dzisiaj moje w³osy w koñcu zadowolone jednak zim± potrzebuj± wiêkszego od¿ywiania
wczoraj w wannie na³o¿y³am maskê bingo, na wilgotne w³osy olej z orzechów w³oskich, a rano po myciu na chwilkê od¿wykê garnier fruity passion. dzisiaj nawet nie mam przesuszonych koñcówek
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-08, 10:40   #3972
sungoesdown
Raczkowanie

Cytat:
Witamy mo¿e wstawisz nam zdjêcie w³osów? Super, ¿e widzisz poprawê w ich stanie Od¿ywkê Oleo widzia³am w³asnie w Naturze, mo¿e akurat im siê skoñczy³a. Mo¿esz popatrzeæ jeszcze w supermarketach.

Wstawiê zdjêcie na pewno tylko najpierw muszê je zrobiæ
O to jeszcze raz siê przejdê do Natury mo¿e ju¿ bêdzie.
Stary 2013-01-08, 10:42   #3973
deszczowypies
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 182

Cytat:
Pozdrawiam
w supermarketach, w Superpharmie te¿ bêdzie

laski, ile mo¿na rozwodnion± kozieradkê trzymaæ? bo za du¿o mi siê wody chlapnê³o i ca³kiem jej sporo, a szkoda wylewaæ

deszczowypies jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-08, 10:47   #3974
soyk
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 207

Cytat:
Wanny niestety jeszcze nie mam :P A z tym olejkiem na balsam to domy¶lam siê, ¿e efekt podobny do na³o¿enia oliwki? Nie lubiê uczucia t³usto¶ci na skórze

Cytat:
ja swojego czasu kupowa³am na DoZie.
Stacjonarnie mo¿e ten?
Cytat:
O, to to Zawsze dzia³a.
A z produktów to mo¿e bielenda arganowa? Mocno od¿ywia.
Przejrza³am i obydwa produkty mi siê podobaj± Czyli mam ju¿ kolejny punkt do mojej nigdy niekoñcz±cej siê, drogeryjnej listy na zakupy

Zapuszczam:
36...-40-41-42-...-65
soyk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-08, 10:48   #3975
sungoesdown
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sheep_zonz Poka¿ wiadomo¶æ
Nie kupowa³am, ale widzia³am w starym Schleckerze, teraz u mnie przekszta³conym na Daily, czy co¶ w tym gu¶cie. Wszystko to samo, tylko nazwa inna.

Uwielbiam ten zapach Szczególnie, ¿e zazwyczaj zostaje do kolejnego mycia na w³osach.. Z wyj±tkiem dnia wczorajszego, o dziwo.
Dziêki
A od¿ywkê kokosowa z Balea te¿ mam i na moich w³osach równie¿ d³ugo siê utrzymuje jej zapach
Stary 2013-01-08, 10:53   #3976
justusia16
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 488

Na³o¿y³am od¿ywke dro¿d¿ow±, co za zapach

justusia16 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-08, 10:58   #3977
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Poka¿ wiadomo¶æ
Mój T¯ hodowa³ anginê. Angina bakteryjna (gronkowiec) czyli trzeba antybiotyku. T¯ za³atwi³ sobie od znajomego lekarza Biseptol. Bez recepty raczej siê nie dostanie. Polecam wizytê u lekarza. Bo mo¿e to angina a ona szybko przerzuca siê na p³uca i zapalenie p³uc gotowe. Dla mnie brzmi znajomo- jako dziecko czêsto chorowa³am na zapalenie p³uc.
Z domowych metod- bañki.
Bañki to jak rzeczywi¶cie bêdê mieæ co¶ na p³ucach albo oskrzelach, le¿enie tydzieñ w ³ó¿ku bez powodu mnie nie rajcuje

Na razie jestem, odpukaæ, tylko os³abiona, i nic nie boli
Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ
Ja dzi¶ wracam do u¿ywania toniku od Kascysko, bo zesz³o ju¿ oparzenie
Ale bez szaleñstw, hardcorze
Cytat:
Napisane przez blondynaaa_91 Poka¿ wiadomo¶æ
To ja zapytam w drug± stronê - rafinowane s± lepsze od nierafinowanych?
S± tañsze od nierafinowanych W³os to tkanka martwa - wiêkszo¶æ nie poczuje ró¿nicy miêdzy rafinowanym i nierafinowanym, wiêc po co przep³acaæ
Cytat:
laski, ile mo¿na rozwodnion± kozieradkê trzymaæ? bo za du¿o mi siê wody chlapnê³o i ca³kiem jej sporo, a szkoda wylewaæ
Tydzieñ-dwa
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-08, 10:58   #3978
justusia16
Wtajemniczenie

Za to ta ruska bania jagodowo miodowa ble, wali chemia, nawet grama zapachu jagódek
Stary 2013-01-08, 11:09   #3979
patu323
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 056

Cze¶æ Podczytuje ju¿ Was jaki¶ czas, nowa wiza¿anka dosz³a to w±tku to stwierdzi³am a co i ja spróbujê

Tak w skrócie to kiedy¶ by³am mega w³osomaniaczk± stosuj±c± cg i OMO. potem siê zaniedba³am, suszarka, prostownica, pierwszy lepszy szampon i od¿ywka, brak czasu na oleje i d³u¿sze trzymanie masek przez co stan siê pogorszy³ do¶æ mocno. Kilka dni temu wróci³am do cg, dzi¶ umy³am oczyszczaj±cym szamponem i od nastêpnego mycia OMO, pijê pokrzywkê i skrzyp, ³ykam CP, wcieram olej rycynowy oczywi¶cie suszarka i prostownica w k±t Jedynie farbowania nie mogê siê wyrzec, ale to szamponem koloryzuj±cym z Garniera. A teraz siedzê z maseczk± lnian± na w³osach i planujê zakup jeszcze dro¿d¿owej babuszki Agafii jak j± w jakim¶ zielarskim dostanê...
Odkry³am jeszcze, ¿e mam w lodówce olej lniany, ale termin produkcji jest 08.2011 a spo¿ycia 11.2011. Czemu tak krótki? i mogê go u¿yæ na w³osy, czy strach, jak s±dzicie? Ca³y czas w lodówce sta³.

Przyjmê baty za rok bez pielêgnacji
Stary 2013-01-08, 11:15   #3980
deszczowypies
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 182

Cytat:
To wylewam t± wodê brzozow±. Eh, dobrze, ¿e kiedy j± kupowa³am by³a w promocji
jak Ci s³u¿y, to nie wylewaj. a jak bardzo Ciê to ubod³o -oddaj kole¿ance jakiej¶

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
Tydzieñ-dwa
rewelacja

deszczowypies jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-08, 11:18   #3981
MissChievousTess
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 327

Cytat:
Napisane przez justusia16 Poka¿ wiadomo¶æ

T± Babuszki Agafii? Jak to pachnie? Bo po dro¿d¿ach to ja bym siê spodziewa³a jednak lekkiego smrodku.
MissChievousTess jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-08, 11:20   #3982
sungoesdown
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patu323 Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ Podczytuje ju¿ Was jaki¶ czas, nowa wiza¿anka dosz³a to w±tku to stwierdzi³am a co i ja spróbujê

Tak w skrócie to kiedy¶ by³am mega w³osomaniaczk± stosuj±c± cg i OMO. potem siê zaniedba³am, suszarka, prostownica, pierwszy lepszy szampon i od¿ywka, brak czasu na oleje i d³u¿sze trzymanie masek przez co stan siê pogorszy³ do¶æ mocno. Kilka dni temu wróci³am do cg, dzi¶ umy³am oczyszczaj±cym szamponem i od nastêpnego mycia OMO, pijê pokrzywkê i skrzyp, ³ykam CP, wcieram olej rycynowy oczywi¶cie suszarka i prostownica w k±t Jedynie farbowania nie mogê siê wyrzec, ale to szamponem koloryzuj±cym z Garniera. A teraz siedzê z maseczk± lnian± na w³osach i planujê zakup jeszcze dro¿d¿owej babuszki Agafii jak j± w jakim¶ zielarskim dostanê...
Odkry³am jeszcze, ¿e mam w lodówce olej lniany, ale termin produkcji jest 08.2011 a spo¿ycia 11.2011. Czemu tak krótki? i mogê go u¿yæ na w³osy, czy strach, jak s±dzicie? Ca³y czas w lodówce sta³.

Witam
Ja te¿ zaczyna³am od CG, teraz mam jednak du¿o kosmetyków do w³osów które nie zgadzaj± siê z t± metod±, ale zastanawiam siê czy nie powróciæ do CG.
Te¿ nie mogê przestaæ farbowaæ bo moje naturalne w³osy maj± taki nijaki kolor
Farbuje tylko 2 razy w roku jako¶ da siê prze¿yæ
Ja mam herbatke ze skrzypu miesi±c po terminie i siê zastanawiam czy mogê j± piæ jeszcze :P
Stary 2013-01-08, 11:26   #3983
patu323
Wtajemniczenie

2 razy do roku? a co z odrostami?

Ja naturalny kolor mam ciemny blond/jasny br±z, a moim marzeniem zawsze by³y czarne w³osy. i teraz takowe w³asnie mam, wiêc 2 razy w roku w ogóle nie wchodzi w grê.
Stary 2013-01-08, 11:31   #3984
MissChievousTess
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 327

Cytat:

Patu, witamy w w±tku! Co do roku bez pielêgnacji- jak to mówi±: nie ma co p³akaæ nad rozlanym mlekiem. Wa¿ne, ¿e teraz dbasz.
Co do oleju- pow±chaj. Je¶li nie zje³cza³ to mo¿esz go daæ na w³osy. Ja sama zu¿ywam na kud³y lekko przeterminowany Capivit A+E i raczej mi pomaga ni¿ szkodzi. Kup sobie siemiê lniane- po roku pewnie masz przesusz. Polecam ci te¿ kremowanie w³osów Isan± czyli mas³em do cia³a tej firmy. Moje kud³y pokocha³y t± metodê pielêgnacji.
Najlepiej poka¿ zdjêcie aktualnego stanu w³osów- zrób to dla siebie. Jak bêdziesz robiæ aktualizacje to zauwa¿yæ poprawê i ³atwiej bêdzie ci wytrwaæ w regularnej pielêgnacji. Dawaj znaæ co i kiedy stosujesz na w³osy. Je¶li pope³nisz jaki¶ b³±d z chemicznego punktu widzenia kascysko pewnie od razu da ci znaæ. No i Wszystkiego W³osowego na Nowy Rok! Oby ros³y w si³ê i na d³ugo¶ci oczywi¶cie.

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
2 razy do roku? a co z odrostami?

Ja naturalny kolor mam ciemny blond/jasny br±z, a moim marzeniem zawsze by³y czarne w³osy. i teraz takowe w³asnie mam, wiêc 2 razy w roku w ogóle nie wchodzi w grê.
Jak chcesz czerni to we¼ przyk³ad z Anwen i farbuj indygo.
Gor±co polecam ci jej bloga.
Anwen ma cudn± czerñ i o ile mnie pamiêæ nie myli zawdziêcza j± w³a¶nie indygo.
Anwen farbuje te¿ farb± naturaln± Color&Soin.
T± farbê poleca³a na swoim blogu blondhaircare

Edytowane przez MissChievousTess
Czas edycji: 2013-01-08 o 11:45
MissChievousTess jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-08, 11:33   #3985
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
Ale bez szaleñstw, hardcorze
Siê rozumie, szefie

Meldujê, ¿e ostatnio dzielnie wcieram Jantara
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-08, 11:34   #3986
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:
T± Babuszki Agafii? Jak to pachnie? Bo po dro¿d¿ach to ja bym siê spodziewa³a jednak lekkiego smrodku.
Tak ta

Pachnie ciasteczkami orzechowymi
Stary 2013-01-08, 11:35   #3987
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Patu, witamy w w±tku! Co do roku bez pielêgnacji- jak to mówi±: nie ma co p³akaæ nad rozlanym mlekiem. Wa¿ne, ¿e teraz dbasz.
Co do oleju- pow±chaj. Je¶li nie zje³cza³ to mo¿esz go daæ na w³osy. Ja sama zu¿ywam na kud³y lekko przeterminowany Capivit A+E i raczej mi pomaga ni¿ szkodzi. Kup sobie siemiê lniane- po roku pewnie masz przesusz. Polecam ci te¿ kremowanie w³osów Isan± czyli mas³em do cia³a tej firmy. Moje kud³y pokocha³y t± metodê pielêgnacji.
Najlepiej poka¿ zdjêcie aktualnego stanu w³osów- zrób to dla siebie. Jak bêdziesz robiæ aktualizacje to zauwa¿yæ poprawê i ³atwiej bêdzie ci wytrwaæ w regularnej pielêgnacji. Dawaj znaæ co i kiedy stosujesz na w³osy. Je¶li pope³nisz jaki¶ b³±d z chemicznego punktu widzenia kascysko pewnie od razu da ci znaæ. No i Wszystkiego W³osowego na Nowy Rok! Oby ros³y w si³ê i na d³ugo¶ci oczywi¶cie.

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Jak chcesz czerni to we¼ przyk³ad z Anwen i farbuj indygo.
Gor±co polecam ci jej bloga.
Anwen ma cudn± czerñ i o ile mnie pamiêæ nie myli zawdziêcza j± w³a¶nie indygo.
Dziêki
Siemie ju¿ kupi³am, w³a¶nie siedze z maseczk± na g³owie, tylko zapach nieco mi przeszkadza. Pokombinujê w przysz³o¶ci chyba z jakimi¶ olejkami eterycznymi do tego.
Jak wyschn± to zrobiê zdjêcie, a w albumie mam stare z 2011 w³a¶nie z czasu cg i OMO.
a jak wygl±da owo kremowanie? jako odzywka bs? tylko w koñce? czy przed myciem na ca³e?

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ
Siê rozumie, szefie

Meldujê, ¿e ostatnio dzielnie wcieram Jantara
o, w³a¶nie, ja te¿, zapomnia³am dodaæ i jestem nim zachwycona
Stary 2013-01-08, 11:39   #3988
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 433
GG do xxxJuanaxxx

Cytat:
lepiej podaj mu niby przypadkiem rozmiar palca, bo ja musia³am swój pier¶cionek zmniejszaæ o 3 rozmiary i jeszcze jest za du¿y t¿ wzi±³ sobie do sprawdzenia mój inny pier¶cionek ze ¶rodkowego palca, a mam ca³kiem spor± ró¿nicê pomiêdzy tymi dwoma palcami
a TZ mojej siostry zadzwoni³ po prostu do mnie i poprosi³, ¿ebym dowiedzia³a siê, jaki ma rozmiar pier¶cionka Dobrze, ¿e mamy taki sam, bo inaczej by³by problem

ehh.. umieram... a musze i¶æ na uczelnie...
A do lekarza mogê wybraæ siê dopiero w pi±tek... Choæ mam cich± nadziejê, ¿e do tej pory mi przejdzie
xxxJuanaxxx jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-08, 11:44   #3989
justusia16
Wtajemniczenie

Dziewczyny jesli by¶cie mog³y rzuciæ okiem na sk³ady kremów: Apis z kozim mlekiem i Apis z mleczkiem pszczelim i powiedzia³y ktory lepszy ?

Niestety na telefonie nie moge wkleic linkow
Stary 2013-01-08, 11:49   #3990
nafiyqa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 15 813

Moge na chwilke tak niewlosowo?

Pisalyscie kiedys o platkach owsianych. Mozecie mnie oswiecic jak je przyrzadzac?
Wczoraj zalalam woda kilka lyzek platkow, wstawilam do lodowki na noc, a rano dodalam papke do jogurtu.
A Wy w jaki sposob je przygotowujecie?

nafiyqa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.