|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Choć z tż-tami na co dzień mieszkamy od plotek życiowych nie uciekamy
Dobry wieczór
Mieliśmy fajne popołudnie, najpierw zakupy, wyszło ich trochę za dużo, ale mamy zapasy chemii i takich pierdół na dłuższy czas Później zrobiliśmy sobie kebaba z warzywami na obiad, w między czasie zadzwoniłam do mamy i prawie się wygadałam o Naszym marcowym przyjeździe Ale w porę ugryzłam się w jęzor. Mąż podał obiad później film, teraz TŻ poszedł pod prysznic a ja mam chwilkę na wizaż ![]() Nouvelle, czemu chcesz przestać się udzielać? Sun, a powiedziałaś TŻ, ze nie powinien się tak na Tobie 'wyżywać'? Że jest Ci przykro jak tak się zachowuje?
|
|
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Sun ja też mam niewielką, ale zrobiłam porządeczek na półce pod prysznicem ORAZ obstawiłam brodzik (wiem, wiocha:P) i coś upchnęłam do szafki. Bo żeli pod prysznic też mam dużo... z 7-8.ale to wyjątkowa sytuacja, bo ostatnio odwoziliśmy moją siostrę do berlina i po drodze wstąpiliśmy do tak zachwalanej drogermi dm i nakupiłam sobie taniochy ;P
Nouvelle, nie wiem co się wydarzyło w tym innym wątku... Ale zobacz - Behind teraz jest w tej najromantyczniejszej fazie. A reszta? widzisz jak się u nas przeplatają wkur... na tżów ze słodkim pianiem. Nie opuszczaj nas. rozmawiamy o wieeelu róznych sprawach i szkoda by było gdybyś nas zostawiła... Daj sobie trochę czasu
|
|
|
|
#4563 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Przejdzie Ci. I naprawdę, nie dodawaj sobie takich dołujących wniosków pt. "jestem nieudacznikiem w kwestiach osobistych", bo padnę tu na miejscu ze śmiechu. Kochana moja, nie chcę być złośliwa, ale dziewczyna ładna, inteligentna, bystra i wykształcona, a do tego młoda, która ma jedynie 1 nieudany związek na koncie (zakończony wyłącznie z powodu odchyłów partnera, NIE jej), naprawdę śmiesznie brzmi mówiąc to co mówi. To niedorzeczne... Zawodowy sukces na koncie (wielki, jak na ten wiek i kwestię, że jeszcze nie ukończyłaś studiów), jesteś lubiana i podobasz się (przedstawiciel handlowy, współlokator w pracy + pewnie inni, których nie zauważasz)... Za chwilę będziesz szczęśliwą Tżtówną A że jeszcze nie? To dobrze, bo gotowa nie jesteś na nowy związek, nie zamknęłaś na dobrze poprzedniego, bo wracasz myślami, masz ochotę wysłać życzenia, rozpamiętujesz... A zazdrość co do różyczki... Myślisz, że ja nie poczułam ukłucia zazdrości? Oczywiście, że tak. Małe, ale jednak tak. Każda kobieta pragnie doznawać takich dowodów miłości, pamięci, małych niespodzianek...Bo mój Tż da mi kwiatka raz, na dzień kobiet... I nie rozumie jak lubię kwiaty, dla niego to zmarnowane pieniądze. Nie wie o tym, jak bardzo marzę o tym, by na rocznicę dostać wielki bukiet kwiatów... Tzn. nawet mu kiedyś powiedziałam, ale nic sobie z tego nie zrobił ;] ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
A mięso do kebabika jakie dodajecie w domciu?![]() A w marcu to tak z jakiejś konkretnej okazji przyjeżdżacie, czy bez - taki spontan i niespodzianka? ![]() Cytat:
Ale masakra, zanim zaczął tak na maxa pracować, to był oazą spokoju, ja przy nim nerwowa byłam... A teraz na odwrót ![]() Cytat:
![]() Nie no to ja nie lubię tego i koniec ![]() Jak próbuję nowy kosmetyk, kupuję małe opakowanie... Jak sprawdzony, lubiany np. żel pod prysznic, z oszczędności kupuję duży. A głównie nie z oszczędności, ale świadomości, że starczy na dłużej i nie będę się musiała tym przejmować, że kończy się |
||||
|
|
|
#4564 |
|
Konto usunięte
|
Bo ja wiem czy to zazdrość? Raczej świadomość, że jestem jakimś uczuciowym przygłupem
|
|
|
|
#4565 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Brak mi słów. Przepraszam Cię, nie chcę Cię urazić... Ale głupia to Ty jesteś, że mówisz takie głupoty... No ręce opadają... Naprawdę przestań rozmyślać, bo nic mądrego w ten sposób nie wymyślisz... Odreaguj. Rozumiem, że na znajomych i imprezę nie masz ochoty, ale choć jakieś ćwiczenia/bieganie, wciągająca książka, czy też film... Idę pod ten prysznic... Dobranoc |
|
|
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
nouvelle, no proszę.... uczuciowy przygłup? bo trafiłaś na kolesia który nie dorósł do związku i wmawiał Ci jakieś bzdury? nie wierz w gadanie że jestes już starą panną czy cos. matko... możesz być singielką! powiem Ci że ostatnio tak gdzieś czytałam jak jakaś laska mowila że zanim wejdzie w związek chce się ogarnąc życiowo. odnaleźć jakąś pasję, znaleźć przyjaciół. Ja mam męża. i może 2, 3 osoby które sa nam życzliwe i z którymi się sporadycznie spotykamy. i jest mi z tym cholernie źle. to co ja mam myślec o sobie? co z tego że ZLAPAŁAM męża, jak nie potrafię nawiązac żadnej relacji... nawet tu na necie, widze jakie nudy pisze że generalnie jestem ignorowana i nawet jak powiem że mam urodziny to nie mam co liczyć na duży odzew...
z perspektywy czasu widze że źle robilam będąc "papużką nierozłączką". teraz nie portafię tego błędu naprawić. Ty masz szansę naprawde określić siebie samą zanim się wpakujesz w jakiś związek. nie ma tego złego... |
|
|
|
#4567 |
|
Konto usunięte
|
Ale u mnie też tak było. Ja z poprzedniej uczelni nie mam praktycznie żadnych głębszych znajomości, bo od początku był tylko tż i jego znajomi, którzy po skończeniu studiów jakoś dziwnie się rozpłynęli. Mam przyjaciółki z liceum, mam przyjaciół na wizażu, mam rodzeństwo i ich znajomych i...tyle. No ok, zapomniałam o tych z pracy, którzy są wspaniali, ale jeszcze za krótko się znamy.Mało jest osób, z którymi odczuwam jakąś głębsza więź, ba, często lepiej znają mnie wizażanki niż jakieś realne kumpele.
Tylko jak ja mam się odciąć, skoro czytam książkę czy oglądam serial, w którym główny bohater jest dokładnie typem faceta, który mi imponuje? Nawet Greya nie poczytam, bo wtedy to już w ogóle dopadnie mnie depresja, że nawet seksu nie mam. Już nie wspominając o tym, że SESJA to kolejna rzecz, która mnie dobija. Właśnie jutro idę na kolokwium, na które uczyłam się uczciwie od tygodnia, w tym cały weekend, a i tak czuję, że będzie źle. No nie nadaję się, powinni mnie wywalić z tych studiów. Edytowane przez 20160901857 Czas edycji: 2013-01-07 o 23:51 |
|
|
|
#4568 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38510549]
plagiat.pl[/quote] hmm chyba tak Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
Aż sprawdziłam na fb ile dokładnie masz lat. 23 w tym roku jeśli dobrze widziałam? Poza krótkim, półrocznym epizodem podczas studiów, to cały czas byłam sama. Koleżanki miały facetów, były w długoletnich związkach, niektóre nawet wychodziły za mąż..a ja cały czas nikogo nie miałam.Wspólne wyjścia, Sylwester itp...same parki i ja Pewnie,że było mi smutno,przykro..ale też to nie był koniec świata bo przecież byłam młoda. Ty masz dopiero 23 lata więc wszystko przed Tobą Także głowa do góry Zobacz ile już osiągnęłaś. Studiujesz i to niełatwy kierunek, masz pracę..to naprawdę dużo jak na taki wiek
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
cześć laski
![]() przeziębienie trochę mnie puściło, chyba przez to, że wczoraj wypociłam się na zumbie w niedziele z okazji wośp jest w lublinie zumbathon 3-godzinny i zamierzam podjąć się tego wyzwania zobaczymy ile wytrzymam ![]() tak poza tym to chciałabym mieć jakąś pracę wczoraj znowu wysłałam kilka cv i dobijające jest to, że nawet do głup[iego sklepu mnie nie chcą |
|
|
|
#4570 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Aż chce mi się powiedzieć Witamy w lubelskim ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4571 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- ja nie dostaję w ogóle kwiatów ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- bycie papużką nie jest złe, ale do pewnego momentu - ja się pewnego dnia obudziłam, że zostawiałam znajomych i tylko tż i tż. Nawiązałam ponowne znajomości przed ślubem i teraz je trzymam. Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 Czas edycji: 2013-01-08 o 10:12 |
||||
|
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ze studiów mam bardzo sporo znajomych i mimo, że zrobiłam sobie rok przerwy to z większością utrzymuje kontakt
|
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38514524]
bycie papużką nie jest złe, ale do pewnego momentu - ja się pewnego dnia obudziłam, że zostawiałam znajomych i tylko tż i tż. Nawiązałam ponowne znajomości przed ślubem i teraz je trzymam.[/QUOTE] Największy błąd jaki robią dziewczyny A jeszcze jak się okazuje,że przychodzi rozstanie to dopiero otwiera się oczy ![]() Ja mam mnóstwo znajomych z czasów LO, nawet z gimnazjum kilka osób Czasem spotykamy się tylko 1-2razy w roku ale kontakt telefoniczny jest
|
#4574 |
|
Konto usunięte
|
Ja miałam paczkę przyjaciół w LO, ale się rozjechaliśmy po różnych miastach, potem mieszkałam z najbliższą przyjaciółką w akademiku, ale tu wyszło szydło z worka i nie umiałyśmy być już blisko... Czasem spotykałam się jeszcze z tymi ludźmi pojedynczo, przy okazji, ale teraz praktycznie nie. Większość złapała kontakt z ludźmi na studiach, wyszła za mąż, itd.
![]() Tż był już w międzyczasie i mi to "nie przeszkadzało" nawiązać znajomości z dziewczynami ze studiów... Ale tutaj to też się jakoś nie zgrałyśmy, na kawę się spotkać ok, pomiędzy zajęciami było ok, ale nie umiem się im zwierzać i słuchać ich zwierzeń... Strasznie się różnimy, mamy inne poglądy, no i one mnie w tym momencie za nic nie rozumieją... Nie specjalnie, ale nie czuję chęci spotykania się z nimi, ochłodziłam relacje, bo komentowały, zadawały pytania dziwne i w ogóle... Po drodze poznałam ludzi mieszkających z nami w domu, no i spoko - to mi starczy. Są tacy, których lubię, pogadamy przy gotowaniu obiadku, czasem posiedzimy przy drinku, jak był lepszy skład, to i grill/ognisko było. Mi styknie... Nie jestem zwierzęciem towarzyskim, nie umiem się swobodnie zachowywać w nowym środowisku... |
|
|
|
#4575 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4576 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rzeczywiście konsystencja jajka taka glutowata, że np. na surowo bym nie wypiła (kiedyś słyszałam o piciu surowego jajka na choroby) ale jak ręką dotknę to ok ![]() Cytat:
![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38510549]skąd ja to znam [/QUOTE] Ja gram razem z TŻtem często, na dwóch graczy [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38510549]Jestem z siebie dumna, poszłam do pracy na 9, przez projekt wróciłam o 21:00 i do teraz...ćwiczyłam W 7 dni straciłam 2000 kcal. Jestem dumna, że tydzień już przećwiczyłam [/QUOTE]Gratulacje! A co ćwiczysz? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też tak kiedyś zrobiłam, i warto było zobaczyć miny wszystkich kiedy zupełnie się mnie nie spodziewali ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38514524] Ja myślę, że przesadzasz. To, że nie udał Ci się związek nie oznacza, że jest coś nie tak. Miłość się kończy i się zaczyna. A jak się kończy to po prostu nie była właściwa. Tyle. [/QUOTE] Myślę tak samo
|
||||
|
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38515682]No to my balujemy raz w miesiąc więc nie jest źle
[/QUOTE]Zazdroszczę ![]() U nas tak całą paczką to raczej niemożliwe Chociaż jak z TŻtem wracamy na weekend do domu to zawsze z częścią się widzimy Za czasów studenckich to jedni byli w Zielonej Górze, inni w Lublinie, a i tak udawało się zorganizować jakieś spotkanie jak się zjeżdżaliśmy do domu
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
W związku z tym, że Sun wczoraj narobiła mi smaka na fasolkę, u nas też dziś będzie ![]() Do kebaba dajemy kurczaka, bo za innym mięsem nie przepadamy Co do TŻa, szkoda, że nie pomyśli o tym, że sprawia Ci przykrość przed tym swoim wybuchem złości. Może niech sobie nawet głupią melisę parzy czy coś, zawsze to trochę uspokoi. W marcu są Święta Wielkanocne, to po pierwsze, po drugie moja bratowa ma termin porodu na 20 marca, to zobaczymy niunię ![]() Nouvelle, jak na tak młodą dziewczynę, masz strasznie niskie poczucie własnej wartości. To, że nie udał Ci się jeden związek, nie znaczy, że jesteś nieudacznikiem Uwierz mi, nie jesteś 'uczuciowym nieudacznikiem'. Jesteś wartościową osobą i nie możesz się tak dobijać dziewczyno. Na facecie się świat nie kończy. Jest tyle rzeczy, które możesz robić, a przede wszystkim przestać myśleć o byłym. |
|
|
|
#4579 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi by się nie udało nie wygadać nikomu ![]() Idę oglądnąć odcinek Czasu Honoru, a potem biorę się za rosołek Ciekawe, czy mi wyjdzie tym razem, już nie robiłam daaawno, a moje jedyne 2 wcześniejsze próby przyniosły marny efekt.No, ale teraz się trochę nasłuchałam i naoglądałam jak ugotować taki prawdziwy maminy rosół, to może będzie ok ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Prawie zapomniałam! Cytat:
Mi brakuje tego, jak nie piszesz dłużej Lubię wiedzieć, co się u Ciebie dzieje i nie nudzi mnie to na pewno :P A jeśli chodzi o życzenia, to wybacz, ale zwyczajnie nie lubię ich składać ![]() Np. na fb nie piszę wszystkim znajomym "wszystkiego naj naj naj", jak widzę, że mają urodziny. Tylko najbliższym i rodzinie, bo wiem, że wypada
|
||||
|
|
|
#4580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też dziś planujemy kilka odc wieczorem obejrzeć. |
|
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
Sun, mi też lekko nie jest, bo język świerzbi
|
|
|
|
#4582 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS: Mój TŻ też uwielbia te wszystkie programy na discovery czy fox life... Kiedyś siedzimy na balkonie grilujemy a też mówi że przyniesie tv, no dobra pomyślałam, może jakiś program rozrywkowy albo muzyka, czy kabarety, a ten mi włączył dokument o kobietach hitlera
|
|
|
|
|
#4584 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38517035]http://www.youtube.com/watch?v=Q1GfXhQjxmI[/QUOTE]
Fajne
|
|
|
|
#4586 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Padłam ![]() Ach, ci nasi faceci ![]() Słuchajcie, ale mam czaderski zapach w pokoju... przypalanej cebulki Jako że w kuchni jest zamontowana płyta indukcyjna, to nie miałam jak nad gazem przypalić i dorzucić do rosołku... więc cap, nabiłam ją na widelec, do pokoju i się posłużyłam świeczką dekoracyjną ![]() Tusia, świetna ta gra Podpatrzyłam teraz.
Edytowane przez 201611220859 Czas edycji: 2013-01-08 o 13:41 |
|
|
|
|
#4587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4588 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4590 |
|
Konto usunięte
|
No... Tylko już nie pomyślałam o tym, że otworzyć okna to nie będę mieć jak i że mogłam to zrobić w kuchni
Właśnie chwilę zamieniłam parę słów z chłopakiem, który się dopiero co wprowadził ze swoją dziewczyną. Kurczę, ale się staro poczułam przy nim... Bo on dla mnie takie dziecko (I rok studiów)... No w zachowaniu taki nieśmiały, grzeczny... No, właśnie. Ja nie umiem nawiązywać sama nowych relacji ![]() Wolę razem gadać z "nowym" jak jest kilka osób... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

Później zrobiliśmy sobie kebaba z warzywami na obiad, w między czasie zadzwoniłam do mamy i prawie się wygadałam o Naszym marcowym przyjeździe
Ale w porę ugryzłam się w jęzor. Mąż podał obiad
później film, teraz TŻ poszedł pod prysznic a ja mam chwilkę na wizaż 

Oczywiście, że tak. Małe, ale jednak tak. Każda kobieta pragnie doznawać takich dowodów miłości, pamięci, małych niespodzianek...

W 7 dni straciłam 2000 kcal. Jestem dumna, że tydzień już przećwiczyłam
wczoraj znowu wysłałam kilka cv i dobijające jest to, że nawet do głup[iego sklepu mnie nie chcą