Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. 4. - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes

Notka

Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-07, 19:19   #511
Madzia9999
Zakorzenienie

Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.4.

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38492271]

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Wiem, że Ciebie to cieszy, ale to i tak nie jest godziwa płaca.
Choć wnioskuję, że jesteś młoda

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

a wiosny nie czujesz?[/QUOTE]
Tusia w tym roku kończę 25 lat.
Placa nie jestem godziwa, mieszkając sama w obcym mieście sama bym się nie utrzymała. Całe szczęście mieszkam z TŻ i mogę liczyć na wsparcie rodziców.
Jednak chyba lepiej, ze pracuje za najniższą i zdobywam doświadczenie niż siedzę i marudzę, że za takie pieniądzę nie będę pracować

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 19:32   #512
slonecznikow_a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malagosia86 Pokaż wiadomość
Nowe rozporządzenie Ministra Edukacji Wyższej wprowadzili taki przymus, może ze względu na coraz większą otyłość.
U mnie jest tak, że nawet te babki z mojego roku po 50-ce załatwiają sobie zwolnienia. Ja niestety nie dostałam tego zwolnienia. Dostanę za 6 tygodniu podczas kontroli (kolejne 120 zł). Jestem ciekawa, bo mam mieć zabieg na kolanie, chrząstka zamiast chodzić w przód i tył, przemieszcza się na bok. (zabieg kosztuje minimum 4000 zł, ale muszę się zapisać na fundusz zdrowia.) Czytałam o tym zabiegu, podobno leży się w szpitalu 3 dni. Chyba to nie będzie kolidowało ze stażem w przedszkolu. A co w przypadku 3 dni nie obecności np. kiedy miałabym ten zabieg? Jakoś się to poświadcza?

Współczuję. Na stażu można mieć nieobecności z powodu choroby. Nie pamiętam czy wymagane jest L4 czy wystarczy zaświadczenie od lekarza. Ja na stażu 2 razy miałam "L4". Byłam dość poważnie chora, w sumie nie było mnie chyba 3 tygodnie i nikt nie robił problemu.
slonecznikow_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 19:33   #513
Erykah_B
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Domina Pokaż wiadomość
Ja z takiej rozmowy gdzie mnie tak wypytują o życie osobiste bym wyszła. Nie życzę sobie takich pytań i to jest dla mnie naprawdę nieprofesjonalne.... Jak tak się damy traktować to niedługo trzeba będzie zgłaszać pracodawcy że ma się okres. Studiowałam Zarządzanie Zasobami Ludzkimi, miałam ten przedmiot z naprawdę doświadczonym i pełnym wiedzy człowiekiem i sam mówił że zadawanie takich pytań i to niedelikatnie jest nieprofesjonalne i w branży HR jest niedopuszczalne. Jakaś etyka też tutaj obowiązuje.
I tak też zrobiłam. Wszystko było ok, dopóki nie zaczęto mnie wypytywać o moje prywatne życie. Wstałam, powiedziałam, że chyba mamy inne oczekiwania i priorytety zarówno jeśli chodzi o pracę jak i proces rekrutacji i wyszłam.
Erykah_B jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 19:35   #514
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Erykah_B Pokaż wiadomość
I tak też zrobiłam. Wszystko było ok, dopóki nie zaczęto mnie wypytywać o moje prywatne życie. Wstałam, powiedziałam, że chyba mamy inne oczekiwania i priorytety zarówno jeśli chodzi o pracę jak i proces rekrutacji i wyszłam.
Podziwiam za odwagę. Ja zawsze na pytania osobiste starałam się dyplomatycznie odpowiadać

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 19:40   #515
Gryzeldaa
Raczkowanie

Cytat:
Nie ma bata czuję, że będę długotrwale bezrobotna. Bo znowu dziś tej pracy, na której mi zalezało w sumie bardziej nie dostałam, a dzisiejsza rozmowa była tragiczna. Znaczy była ok. dopóki mnie Pani nie zaczęła pytać o moje życie osobiste: z kim mieszkam, kiedy planuję dzieci, ile zarabaiją moi współdomownicy. Duża firma z pozycja a takie kwiatki zasadzają podczas rekrutacji. Ogólnie czuję, ze mogłabym mieć CV nawet ze złota. Chociaż moja przyjaciółka próbowała mi wytłumaczyć, ze to dobrze, ze w ogóle mam rozmowy, bo nasza wspólna koleżanka była bezrobotna pół roku, a była na trzech rozmowach. Inna nie pracowała 8 miesiecy a była na sześciu. Ja przez dwa miesiące (minus święta ) obskoczyłam 4. Nie mam szczęścia, tracę ducha.
Kurcze, szkoda, że nie udało Ci się z tą pracą. Byłaś tak pozytywnie nastawiona, że aż Ci kibicowałam żeby się udało Dobrze, że przynajmniej już wiesz co i jak. Ja nadal nie dostałam tel. ( i pewnie już nie dostanę) z pracy na jakiej mi zależało, a miał być "na pewno bez względu na decyzję".

Mnie już jakoś rozmowy nie cieszą. Byłam w pt na jednej, to kobieta od razu powiedziała, że szuka studentów ( ciekawe po co mnie zapraszała, skoro widzi, że nie studiuje?!) albo ew. na staż. W środę mam kolejną, ale już na nic nie liczę, po prostu pojadę żeby nie mieć wyrzutów....

Znowu się zaczyna marudzenie na wątku, eeh

if you were happy with the wrong one
just think how happy you will be when

the right one comes

od 01.02. olejuje włosy
13.10 - pokrzywa
Gryzeldaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 19:50   #516
Erykah_B
Rozeznanie

Byłam bardzo dobrze nastawiona, bo staram się tego nastawienia trzymać no i uważałam, ze na tamtej rozmowie naprawdę poszło mi baaardzo dobrze. Ale widać był ktoś lepszy. Trudno trzeba szukac dalej Ale od jutra bo dziś mam załamanie nerwowe

Ach no i za kibicowanie niezmiennie dziękuję
Stary 2013-01-07, 19:55   #517
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Ja też podziwiam, ja bym powiedziała że chyba nie muszę na to pytanie odpowiadać, ale chyba bym nie zrobiła tak jak Ty.

Cytat:
Napisane przez Gryzeldaa Pokaż wiadomość
Kurcze, szkoda, że nie udało Ci się z tą pracą. Byłaś tak pozytywnie nastawiona, że aż Ci kibicowałam żeby się udało Dobrze, że przynajmniej już wiesz co i jak. Ja nadal nie dostałam tel. ( i pewnie już nie dostanę) z pracy na jakiej mi zależało, a miał być "na pewno bez względu na decyzję".

Mnie już jakoś rozmowy nie cieszą. Byłam w pt na jednej, to kobieta od razu powiedziała, że szuka studentów ( ciekawe po co mnie zapraszała, skoro widzi, że nie studiuje?!) albo ew. na staż. W środę mam kolejną, ale już na nic nie liczę, po prostu pojadę żeby nie mieć wyrzutów....

Znowu się zaczyna marudzenie na wątku, eeh
Właśnie szkoda.
Mnie wkurza właśnie jak obiecują że niezależnie od decyzji zadzwonią, a tego nie robią i człowiek czeka.
Idź z dobrym nastawieniem, fajnie ze chodzicie na rozmowy u mnie nie za bardzo to wygląda, bo nawet nie ma ogłoszeń na które mogłabym coś wysłać. Dlatego w miedzyczasie znowu przeredagowałam sobie cv. Musze jeszcze zrobić wersje pod przedszkola.

kayra jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-07, 19:56   #518
201612231846
Konto usunięte

Jejciu

Mam tyle nauki ,a jeszcze przeglądam oferty pracy
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 20:00   #519
Erykah_B
Rozeznanie

Tak sobie myślę, że tu już nawet nie chodzi o same te pytania, ale o fakt, ze rozmawiałam z nadętym babskiem, z którym serio nie chciałabym pracować. Uznałam, ze skoro tak się męcze na samym wstępie, a na dodatek ona zadaje mi te pytania hurtowo i wprost to lepiej dać sobie spokój
Stary 2013-01-07, 20:09   #520
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Tak sobie myślę, że tu już nawet nie chodzi o same te pytania, ale o fakt, ze rozmawiałam z nadętym babskiem, z którym serio nie chciałabym pracować. Uznałam, ze skoro tak się męcze na samym wstępie, a na dodatek ona zadaje mi te pytania hurtowo i wprost to lepiej dać sobie spokój
Jak przeczytałam to w sumie tez o tym pomyślałam, że może dobrze że tak się stało. Moze nawet te pytania były z jej osobistej ciekawości.

Stary 2013-01-07, 20:31   #521
Domina
Zakorzenienie

Cytat:
Takie sytuacje są straszne... Ja to nie lubię jak rozmowę przeprowadza ze mną kobieta... Nie jestem jakoś zakochana w sobie ale na swój wygląd narzekać nie mogę. Jak wchodzę i widzę jakąś zaniedbaną kobietę która ma przeprowadzić rozmowę to już widzę że nic z tego nie będzie bo chyba przemawia przez nie jakaś zazdrość.... I już od razu wiem że mam małe szanse na dostanie takiej pracy. Nie wiem czy tylko ja tak mam, czy są to tylko moje odczucia ale były już TŻ mówił mi że coś w tym jest . Z facetami jakoś o wiele lepiej mi się rozmawia i potrafię się dogadać... A jak jest u was?
https://www.facebook.com/Wstazki/?fref=ts MOJE CUDEŃKA WSTĄŻKOWE
Domina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-07, 20:35   #522
Erykah_B
Rozeznanie

Ja jak byłam na pierwszej swojej rozmowie w tym okresie poszukiwań teraz to rekrutowały mnie dwie kobiety i facet i podskórnie czułam, ze ten facet jest do mnie bardziej przyjaźnie nastawiony niż one. Takie rzeczy się wyczuwa
Stary 2013-01-07, 20:37   #523
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Takie sytuacje są straszne... Ja to nie lubię jak rozmowę przeprowadza ze mną kobieta... Nie jestem jakoś zakochana w sobie ale na swój wygląd narzekać nie mogę. Jak wchodzę i widzę jakąś zaniedbaną kobietę która ma przeprowadzić rozmowę to już widzę że nic z tego nie będzie bo chyba przemawia przez nie jakaś zazdrość.... I już od razu wiem że mam małe szanse na dostanie takiej pracy. Nie wiem czy tylko ja tak mam, czy są to tylko moje odczucia ale były już TŻ mówił mi że coś w tym jest . Z facetami jakoś o wiele lepiej mi się rozmawia i potrafię się dogadać... A jak jest u was?
Prawda
Stary 2013-01-07, 20:49   #524
verda
Inkwizytor

Mnie tylko raz rekrutowała kobieta a wręcz dwie i wtedy pracę dostałam. Tyle tylko że one obie były bardzo zadbane

wymianka książkowa
verda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 21:13   #525
Domina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez verda Pokaż wiadomość
Mnie tylko raz rekrutowała kobieta a wręcz dwie i wtedy pracę dostałam. Tyle tylko że one obie były bardzo zadbane
Więc może były bardzo pewne siebie. Niestety te mniej zadbane kobiety które rekrutują nie traktują poważnie tej ładnej i zadbanej. Wyczuwają konkurencję. Tak samo jest jak dużo starsze rekrutują te młodsze... niestety taka mentalność. Z mężczyznami naprawdę lepiej mi się dogaduje i jakoś jestem pewniejsza że dostanę tę pracę. Jak szukali hostessy do moich 2 koncernów tytoniowych to rekrutowali za każdym razem faceci i pracę dostawałam . Teraz też jakoś tak słysząc w telefonie faceta jakoś tak czuję się lepiej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-07, 21:24   #526
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Więc może były bardzo pewne siebie. Niestety te mniej zadbane kobiety które rekrutują nie traktują poważnie tej ładnej i zadbanej. Wyczuwają konkurencję. Tak samo jest jak dużo starsze rekrutują te młodsze... niestety taka mentalność. Z mężczyznami naprawdę lepiej mi się dogaduje i jakoś jestem pewniejsza że dostanę tę pracę. Jak szukali hostessy do moich 2 koncernów tytoniowych to rekrutowali za każdym razem faceci i pracę dostawałam . Teraz też jakoś tak słysząc w telefonie faceta jakoś tak czuję się lepiej
Coś w tym jest. Stare babsztyle są niemiłe. A niezadbane to już w ogóle
Stary 2013-01-07, 21:46   #527
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Tusia w tym roku kończę 25 lat.
Placa nie jestem godziwa, mieszkając sama w obcym mieście sama bym się nie utrzymała. Całe szczęście mieszkam z TŻ i mogę liczyć na wsparcie rodziców.
o kurczę, jakoś myślałam,że jesteś młodsza. a tak, tylko rok mniej ode mnie. albo ja taka stara się czuję

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
Coś w tym jest. Stare babsztyle są niemiłe. A niezadbane to już w ogóle
Nie obraźcie się, ale mój mąż ma taki pogląd, że jak baba dawno nie teges to jest wiecznie niezadowolona. I coś w tym jest

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Napisane przez verda Pokaż wiadomość
ja jakoś tracę pewność sobie przy takich extra babkach, zaraz się porównuję i niestety z wynikiem na minus.

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Ja jak byłam na pierwszej swojej rozmowie w tym okresie poszukiwań teraz to rekrutowały mnie dwie kobiety i facet i podskórnie czułam, ze ten facet jest do mnie bardziej przyjaźnie nastawiony niż one. Takie rzeczy się wyczuwa
ja właśnie stwierdzam, że z facetem szefem jest o wiele lepiej niż szefem kobietą - miałam dwie szefowe, to jedna humor miała zmienny wraz z okresem a kolesie na luzaku i bez stresu, żartem rzucą i po balu

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
i dobrze,że się odważyłaś!

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość

Mam tyle nauki ,a jeszcze przeglądam oferty pracy
ja dziś nic nie zerknęłam

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
Napisane przez tajkuna Pokaż wiadomość
Ja właśnie dostałam maila z drogerii Wipsol, że po wstępnej selekcji aplikacji nie mogą mnie na obecną chwilę zaprosić nawet na rozmowę. Wysyłam nie dawno CV na ogłoszenie o pracę do drogerii Wispol w Rzeszowie.
miło, że chociaż raczyli odpisać
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 21:48   #528
Domina
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38510767]

Nie obraźcie się, ale mój mąż ma taki pogląd, że jak baba dawno nie teges to jest wiecznie niezadowolona. I coś w tym jest

ja jakoś tracę pewność sobie przy takich extra babkach, zaraz się porównuję i niestety z wynikiem na minus.
[/QUOTE]

Coś w tym jest. Pomyśl sobie że niektóre tak właśnie myślą o Tobie, porównują się i klops. A faceta to zawsze da się jakoś zagadać, zakręcić. Ja to nawet jak muszę coś załatwić przez telefon to się lepiej dogaduję z facetem
Stary 2013-01-08, 09:10   #529
Kukunia23
Rozeznanie

A ja wkrótce zaczynam tą nową pracę blisko miejsca zamieszkania, znów nowe osoby nowe środowisko - kurdę ile to się złowiek po obcych ludziach musi wytłuc, ale może w końcu pobedę tam dłużej bo szczerze juz nie mam ochoty prezentowania się przed innymi i udawania wszechogarniającego optymizmu....blehhhżyczci e mi powodzenia - przede wszystkim, że by ludzie byli fajni i pomocni i nie nadgorliwi chorobliwie...;-)

Kukunia23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-08, 09:14   #530
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kukunia23 Pokaż wiadomość
A ja wkrótce zaczynam tą nową pracę blisko miejsca zamieszkania, znów nowe osoby nowe środowisko - kurdę ile to się złowiek po obcych ludziach musi wytłuc, ale może w końcu pobedę tam dłużej bo szczerze juz nie mam ochoty prezentowania się przed innymi i udawania wszechogarniającego optymizmu....blehhhżyczci e mi powodzenia - przede wszystkim, że by ludzie byli fajni i pomocni i nie nadgorliwi chorobliwie...;-)
Powodzenia Oby własnie byli fajni ludzie i żeby to była praca już na stale

Stary 2013-01-08, 09:20   #531
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
A ja wkrótce zaczynam tą nową pracę blisko miejsca zamieszkania
hurra! trzeba to oblać
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 09:30   #532
Gryzeldaa
Raczkowanie

Cytat:
Szczęściara! Powodzenia

Wracając do tematu, też wolę rozmowy z facetami, ale w moim przypadku to i tak nic nie pomaga

if you were happy with the wrong one
just think how happy you will be when

the right one comes

od 01.02. olejuje włosy
13.10 - pokrzywa
Gryzeldaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 09:31   #533
!!&*Monia*&!!
Rozeznanie

Cytat:
Będzie dobrze , powodzenia

"Nie trać swojego czasu na kogoś, kto nie ma go, aby spędzać go razem z Tobą"

" świata nie podbijesz"
!!&*Monia*&!! jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2013-01-08, 09:32   #534
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Szczęściara! Powodzenia

Wracając do tematu, też wolę rozmowy z facetami, ale w moim przypadku to i tak nic nie pomaga
Ja wszystkie rozmowy jakie miałam, miałam z kobietami. Mam wrażenie, że dziwnie mi się przyglądają jak odpowiadam na pytania, jakby mnie obcinały od dołu do góry. Nie wiem może to tylko takie głupie wrażenie.

Stary 2013-01-08, 09:36   #535
malagosia86
Raczkowanie

Cytat:
Szczęściara! Powodzenia

Gratulacje Kukunia Zazdroszczę, bo sama chciałabym mieć taką pracę

Czytałyście może?
http://biznes.onet.pl/mamy-600-tys-w...,1,prasa-detal

Offtopic
Jedna koleżanka tu pisała o pracy z dziećmi w świetlicy, jeśli się nie mylę. Chętnie pomogę jeśli chodzi o zabawy dla dzieci, zajęcia plastyczne, muzyczne, wykorzystywanie chusty animacyjnej, zabawy paluszkowe itp. Mimo krótkiej praktyki studenckiej sporo się nauczyłam i swoją wiedzą mogę się podzielić z innymi. Oferuję również pomoc w rozwiązywaniu problemów związanych z opieką dziećmi od 3 rż do 12 rż.

Edytowane przez malagosia86
Czas edycji: 2013-01-08 o 09:56
malagosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 10:13   #536
Domina
Zakorzenienie

A ja dziś wysyłam dokumenty aplikacyjne na konkurs na staż do Prokuratury Okręgowej. Wiecie może jak taką kopertę zaadresować? Normalnie Prokuratura Okregowa, adres itp.? Będą wiedzieli gdzie to ma trafić? Nie chciałabym żeby ktoś otworzył kopertę i wyrzucił dokumenty...
Stary 2013-01-08, 10:19   #537
kayra
Zadomowienie

Cytat:
A ja dziś wysyłam dokumenty aplikacyjne na konkurs na staż do Prokuratury Okręgowej. Wiecie może jak taką kopertę zaadresować? Normalnie Prokuratura Okregowa, adres itp.? Będą wiedzieli gdzie to ma trafić? Nie chciałabym żeby ktoś otworzył kopertę i wyrzucił dokumenty...
Zazwyczaj w ogłoszeniach jest podane jak należy ją zaadresować. Jesli nie ma, to ja bym napisała konkurs na stanowisko to i to bo oni tak zazwyczaj sobie życzą, wtedy będzie pewność do czego to i gdzie ma trafić. Takie jest moje zdanie.

REKLAMA
Stary 2013-01-08, 10:39   #538
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Cytat:
U mnie w ogłoszeniu do prokuratury był napisany adres, na kopercie napisałam tez symbol ogłoszenia. Doszło bo jutro na testy idę

If you're out on the road
Feeling lonely and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

jo@n@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 10:41   #539
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
A w ogłoszeniu nie napisali czasem żeby na kopercie dopisać np. oferta nr 123? ja jak wysyłałam to tak miałam zawsze.

ja już po 1.5h próbnej. wiecie bylam na 9, o 9.30 dzieci mają śniadanie więc miałam jakieś zajęcia zrobić przed więc tak na szybko. w domu nacielam pelno figur z kolorowego papieru, kupilam klej no i chcialam coś z nimi wyklejac ale to są maluszki 2.5-3 latka więc ciężko ich na dłużej zainteresować no ale coś tam porobily, później śniadanie to pomoglam itp. no i ta druga kobieta (bo tej głównej założycielki nie było) powiedziala ze dziękuje i ze moge isc, że wolontariatu nie musze u nich robić i ze pani M. się że mna skontaktuje. także czekam dalej.

z rana jeszcze dzwonila do mnie pani kierownik z poprzedniej pracy że do niej dzwonila właśnie ta kobieta z tej oferty o moje referencje.

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 11:18   #540
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jo@n@ Pokaż wiadomość
U mnie w ogłoszeniu do prokuratury był napisany adres, na kopercie napisałam tez symbol ogłoszenia. Doszło bo jutro na testy idę
Super, będę trzymać kciuki.
Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
A w ogłoszeniu nie napisali czasem żeby na kopercie dopisać np. oferta nr 123? ja jak wysyłałam to tak miałam zawsze.

ja już po 1.5h próbnej. wiecie bylam na 9, o 9.30 dzieci mają śniadanie więc miałam jakieś zajęcia zrobić przed więc tak na szybko. w domu nacielam pelno figur z kolorowego papieru, kupilam klej no i chcialam coś z nimi wyklejac ale to są maluszki 2.5-3 latka więc ciężko ich na dłużej zainteresować no ale coś tam porobily, później śniadanie to pomoglam itp. no i ta druga kobieta (bo tej głównej założycielki nie było) powiedziala ze dziękuje i ze moge isc, że wolontariatu nie musze u nich robić i ze pani M. się że mna skontaktuje. także czekam dalej.

z rana jeszcze dzwonila do mnie pani kierownik z poprzedniej pracy że do niej dzwonila właśnie ta kobieta z tej oferty o moje referencje.
To trzymam kciuki żeby się szybko odezwała. O fajnie, że dała Ci znać ze dzwonili.

Swoja drogą, wiecie, że spotkałam się z tym w przedszkolach, że gdy poszukują pomocy nauczyciela, zapraszają na zajęcia próbne, podpisuje się ze to w ramach wolontariatu i maja tak mnóstwo osób poumawianych, na koniec mówią, że było wspaniale, ale nie dzwonią, a dalej szukają.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Praca i biznes

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości