|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 62 część Zazdrośnic:D
standardowo - koniecznie słodka papryka + sól, pieprz, itd. Ja dodaje jeszcze czosnek granulowany i to co mam pod ręką: zioła prowansalskie, bazylię, majeranek...co kto lubi
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
hej, mnie też się udało dostać do lekarza i mam nakaz leżenia w łóżku do końca tygodnia
|
#3933 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki za malą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
kuruj się teraz wszyscy chorzy... ja też mam coś na gardle od świąt i cholerstwo nie chce przejść dziękuję najeczko za link do ekino wczoraj w nocy oglądałam![]() i simply za piosenkę ellie wczoraj cały wieczor słuchałam, a jak w nocy się przy niej zamyślałam, to uryczałam się![]() witam nową zazdrośnice Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2013-01-08 o 11:36 |
|||
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
Idę do gina
trzymajcie kciuki
|
#3935 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Musical
Cytat:
masz ekstra tempo może machnij i moją pracę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A Tobie dodatkowo się należy za deprawowanie nieletniej![]() Kto to widział małe dziecko uczyć flirtować Cytat:
![]() resztę rzeczy bym prawdopodobnie do jego domu osobiście zawiozła lub schowała do piwnicy gdzieś głęboko ![]() będzie dobrze ![]() (odezwała się ta co panicznie się dentysty boi )miałam mega ciężką noc i koniec końców wstałam pół godziny temu |
||||
|
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
A dzisiejszy dzień sponsoruje
|
|
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
Co się działo? źle się czułaś?
|
|
|
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
najpierw nie mogłam do 2 zasnąć, a potem mi się mega smut włączył i sobie pochlipałam trochę.
Ale jak wstałam to zebrałam się do kupy i teraz trzymam kciuki za TŻ
|
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie miałam pytać wczoraj czy już wie co i jak dalej.
|
|
|
|
#3941 | |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------
[/COLOR] Cytat:
to i ja się ujawnię, żeby nie było, że psychofanka ze mnie;-)
|
|
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks, jeszcze nie.
Dziś piszą jakiś test/egzamin 4 godziny, którego wyniki w piątek. Potem się pewnie dowiedzą co i jak. Edytowane przez Choji Czas edycji: 2013-01-08 o 12:06 |
|
|
|
#3943 |
|
MBZ♥
|
dzień dobry
![]() Witam nowe Zazdrośnice ![]() Magda do łóżka marsz nie wiem czy można tak łączyć leki:/a wazon i łyżwy znieś do piwnicy, niech Ci nie przypominają o tym bucku ![]() Aleks ja zamówiłam kozaki zdam relację jak dotrą do mnie.Capri kciukam ![]() Simply to zapowiada sięWam fajna wycieczka-oprócz mierzenia sukni ![]() Choji za TŻ![]() Stefik czemu lewą? ![]() Czarnulka i jak Mała Przedszkolaczka? ![]() My dziś zabieramy Piecha do weta-ściąganie kamienia z ząbków, czyszczenie uszu, obcinanie pazurków i czyszczenie zatok-mam nadzieję, że nie będzie to trwało tyle co u Orfiego Osz ale za to liczę sięz fochem Rikiego![]() Poza tym znów pada ten biały szit Sis się cieszyła jak dzwoniła bo chce jechać na deskę w weekend.
|
|
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
peach dziękuje podwójnie, będę więc ćwiczy i toto ale dzisiaj to już nie i jak po tym zabiegu ranka się zagoi bo moczyć nie można więc pocić za bardzo się nie chce;d
Dzisiaj chyba samochodzik odbieramy ![]() , ale mi jakoś tak dziwnie normalnie.capri trzymam moooocno ![]() BY yyy no narazie chyba dobrze nie dzwonią, ziemia się nie wali. A okaże się jak ją odbiorę , pożegnanie mamy dzisiaj było ciekawe hahaNapisałam jedną aplikacje lol do drugiej nie mogę online znaleźć formy a podobno jest wrrr. No i szukam i szukam Nowa koleżanka miała coś pisać napisała jakoś tak ogólnie i cisza,
Second hand just click https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post88268001 Edytowane przez czarnula4321 Czas edycji: 2013-01-08 o 12:12 |
|
|
|
#3945 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
koniecznie daj znać, jak do Ciebie dotrą,czy będziesz zadowolona.Zastanawiam się tylko (bo nigdy nie miałam tak ocieplanych kozaków) czy z kolei nie będą za gorące i nogi i mi się nie zapocą
|
|
|
|
|
#3946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BY, jesteś kochana Mam nadzieję że Piechu bez większych stresów przeżyje wizytę u weterynarza ![]() U mnie dziś słoneczko świeci. Wczoraj coś śnieg prószył, ale nic z niego nie zostało
|
|
|
|
|
#3947 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Witaj! Cytat:
Cytat:
Cytat:
poza tym oświadczyć się można bez okazji a mieszkacie razem? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry, wstałam o 12 byłam meganiewyspana. Nadrobiłam Was, idę zrobić śniadanie, porobię testy i z Wami posiedzę chwilkę. Cieszycie się???
|
|||||||
|
|
|
#3948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
Tobie to dobrze też tak chce,
oooo i ja też
|
#3950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2013-01-08 o 12:39 |
|
|
|
|
#3951 |
|
Przyczajenie
|
już się wyżaliłam...
dodam może ze tz wspominał przy okazji zaręczyn znajomych że on to widzi zaręczyny w swięta np. później przy okazji oglądania prezentu zawieszki na stronie jubilerskiej pytał które pierscionki z tych mi się podobają. I się nastawiłam bez potrzeby. TZ przyjechał w wigilię po kolacji. prezentu nie dostałam od razu nie miał przy sobie wielkiego worka prezentów. A ja byłam przeszczęśliwa miałam wspaniały nastrój poszliśmy na pasterkę. po powrocie do domu było magicznie. i pomyslałam ze to ten moment, nasza piękna święta noc. aż tu pod pretekstem zostawionych dokumentów poszedł do samochodu i przyniósł prezent. drogi prezent który wprawił mnie w zakłopotanie. nie tego się spodziewałam rozczarowanie mieszało mi się z poczuciem winy.
|
|
|
|
#3952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po wpisie Najeczki dopiero znalazłam hmm ja poprostu bym z nim porozmawiała;0. Ja tak ze swoim porozmawiałam w nowym roku że w maju/czerwcu bieżemy ślub cywilny A tak serio to szczerość przede wszystkim jesteście już długo ze sobą i powinnaś z nim o tym porozmawiać. Mój jest taki że ucieka od poważnych rozmów - ale jest coraz lepiej. Nawet z tym samochodem wypytwał się o moje zdanie bo to jednak poważna decyzja jest. A wcześnie to sam by kupił i już. Owszem niektóre kobiety pozwalają na takie coś, ale jeśli chodzi o poważne inwestycje ja nie chcę żeby sam podejmował decyzje.
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Witam nowe zazdrośnice ![]() Smerf, Magda, kurujcie się Mnie już długo kaszel męczy, a nic nie mogę na niego... ![]() Simply, fajną będziesz miała wycieczkę ![]() Choji, za narzeczonego ![]() By, za Rikiego, kupcie mu jakiś smakołyk, żeby się rozpogodził po wizycie ![]() Potrzymacie kciuki o 16.10?
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie, Hawwa - za Was kciuki są zawsze
jem śniadanie, jaracie się???
|
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
Od ponad godziny próbuję dodzwonić się do poradni ortopedycznej, bo dostałam skierowanie dziś przy okazji (ten palec, co go rozcięłam we wrześniu zrósł się, ale zrobiło się zgrubienie i nie mogę go zginac do końca), i w dwóch poradniach terminy na koniec kwietnia albo połowę maja
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam zatem na twoją opinię. Może poproszę o nie na urodziny jak będą fajne i cieplutkie. Ja straszny zmarzluch jestem i wiecznie zimno mi w stopy.
|
|
|
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
Najeczko, ja też niedawno zjadłam
![]() Dziękuję
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak już się umówiłam, to chyba po tygodniu miałam wizytę - szybko |
|
|
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa dla Ciebie kciuki zawsze są
|
|
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
TAAAAAAAAAk!!!!!
Hawwa, ![]() Byłam u tego gina i...chyba znalazłam "mojego" lekarza![]() I teraz pytanie: Powiedział, że skoro zaczął mi się okres wczoraj, to mogę dziś wziąć 2 tabletki i od jutra już normalnie, ale wtedy 20-dniowy cykl i przerwa. Następne opakowanie już normalnie. Powiedział, że będę tak samo zabezpieczona jakbym wzięła normalnie, w 1. dniu okresu... Co myślicie? Robiła tak któraś z Was kiedyś?
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.

i ja z samego rana
Ale właśnie takie typy jak on w tym serialu lubię
kuruj się 
trzymajcie kciuki
masz ekstra tempo
należy za deprawowanie nieletniej

nie wiem czy można tak łączyć leki:/
za TŻ
koniecznie daj znać, jak do Ciebie dotrą,czy będziesz zadowolona.
byłam meganiewyspana. Nadrobiłam Was, idę zrobić śniadanie, porobię testy i z Wami posiedzę chwilkę. Cieszycie się???