Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać - cz. 17. - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-07, 22:45   #2851
Stace
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać-cz. 17.

Cytat:
Napisane przez lucciola Pokaż wiadomość
Jaką mają grubość? Są miękkie czy raczej twarde?
O takie http://www.nowosci.e-sieci.pl/_p/main/4982_wkladki.jpg
Hm, chyba 0,5cm . Ortopeda kazał mi nosić 0,5cm i przy następnej wizycie mu je pokazałam - powiedział, że dobre. A co do miękkości to.. nie wiem, wiem, że bardzo wygodnie się chodzi

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 22:53   #2852
lucciola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
O takie http://www.nowosci.e-sieci.pl/_p/main/4982_wkladki.jpg
Hm, chyba 0,5cm . Ortopeda kazał mi nosić 0,5cm i przy następnej wizycie mu je pokazałam - powiedział, że dobre. A co do miękkości to.. nie wiem, wiem, że bardzo wygodnie się chodzi
O! To by było właśnie coś czego szukam. Można je kupić w każdym sklepie Deichmann?
lucciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 01:00   #2853
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sloneczko19_ Pokaż wiadomość
Pisałam o tym w innym wątku ale myślę, że tutaj szybciej dostane odpowiedz, jestem zielona w tego typu sprawach, może dlatego, że nigdy osobiście nie latałam :

a ja mam pytanie odnośnie laptopa, być może już sie pojawiło. Na wielu forach,a także na stronie przewożnika (wizzair) Wszyscy twierdzą, ze laptop powinien znależć się w bagażu podręcznym, ale za każdym razem jak miałam okacje być na lotnisku,a nawet teraz przegladając internet znalazłam strony, na których podane jest, że laptop można mieć w oddzielnej torbie razem z ladowarka i myszką,

"źródło ze strony e**y.pl
Przedmioty dodatkowe w bagażu podręcznym

Wiele linii lotniczych (przede wszystkim rejsowych) pozwala na przewiezienie dodatkowych przedmiotów, które mogą być zabrane na pokład samolotu wraz z bagażem podręcznym. Są to:

- torba z laptopem (ewentualnie zawierająca zasilacz, myszkę)
- aparat fotograficzny (w osobnej torbie ze sprzętem fotograficznym lub w torbie z bagażem podręcznym)
- inne drobne przedmioty elektroniczne (telefon, odtwarzacz muzyczny, konsole przenośne)
- parasol
- płaszcz
- materiały do czytania (w rozsądnych ilościach)
- torebka damska (zawartość torebki nie powinna budzić wątpliwości przy kontroli)

a jak ma się sprawa np z cieniami, pędzelkami itp, bo fluid i kremy a także perfumy w malych pojemniczkach(głupie pytanie, możliwe ale mnie nurtuje).pilniczek można mieć, jedzenie też i wodę zakupioną już po przejściu przez bramkę.
Kolejna sprawa
Spotkałam się z wieloma opiniami na temat sklepów bezcłowych, że po dokonaniu takiego zakupu nie musimy umieszczać go w bagażu podręcznym o ile jest zapakowany w reklamówke z paragonem z tego sklepu. Hmmmm wybieram się wyłącznie z dużym bagażem podręcznym, gdyż teoretycznie na 4 dni nie trzeba mi zbyt wielu rzeczy i nie opłaca mi się płacić wiekszej kasy za bagaż rejestrowy, odnośnie tego limitu wagowego, obecnie na stronie wizzair nie ma nic o tym,ze duży bagaż podręczny musi mieć max 10 kg, czyli jeśli przekroczę go to nic się nie stanie?

Interesuje mnie również punkt kontrony, czy dokładnie sprawdzają wymiary walizki itp w Polsce. Teoretycznie do wylotu mam jeszcze dużo czasu, wybieram się do Glasgow
Jak jest przy odprawie z Glasgow do Polski, czy tam sprawdzają dokładnie czy bagaż mieści sie w ustalonych wymiarach. itp
1) wymienione przez ciebie przedmioty są dodatkowe w innych liniach, ryanair zastrzega, że wszystko ma byc w jednym.
2) kosmetyki przechodzą bez problemu ale zamiast w kosmetyczke zapakuj w foliowy woreczek. max 10 opakowan po 100ml kazde (jesli chodzi o plynna forme, przy czym na niektorych lotniskach nawet tusz do rzes jest plynny). pilniczek metalowy nie przejdzie jesli jest dluzszy niz 6cm
3) jesli przekroczysz limit wagowy bagazu podrecznego i to sprawdza (nie zawsze sprawdzaja) to kaza ci zaplacic za bagaz rejestrowany i nadadza ten twoj podreczny jako rejestrowany.
4) jest taka strona - fly4free - i tam na forum przeczytasz o kontrolach napsozczegolnych lotniskach w ostatnim czasie, czy wazyli, mierzyli, nic nie robili.

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 01:55   #2854
201604190949
Konto usunięte

Przeczytałam wywiad z pracownikiem laboratorium kryminalistycznego i była tam taka ciekawostka:
Cytat:
- Jest tego sporo, ale opowiem o przypadku, który zaprezentowaliśmy niedawno jako ciekawostkę na międzynarodowej konferencji kryminalistycznej w Krakowie. W samochodzie, w którym doszło do zabójstwa, policja zabezpieczyła ślady krwi. Podejrzany został zatrzymany i wszystko na to wskazywało, że to jest jego krew. Podczas badań genetycznych okazało się jednak, że to krew od dwóch osób. Sprawa bardzo się przez to skomplikowała, bo sprawcą zabójstwa mogła być przecież ta druga, niezidentyfikowana osoba, a nie zatrzymany mężczyzna. Gdyby nasi eksperci nie ustalili w końcu, że podejrzany był po przeszczepie szpiku, to trudno powiedzieć, jak zakończyłoby się tamto śledztwo. To przypadek niezwykły, gdy w jednym człowieku istnieją dwa materiały genetyczne - z przeszczepionego szpiku oraz jego własny.
Czy jeśli sprawca miał nadal swoje DNA w krwi to nie oznacza przypadkiem, że przeszczep nadal się nie przyjął i nadal nie rozpoczęło się niszczenie nowotworu?
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 07:42   #2855
Kadin_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TheKey Pokaż wiadomość
Mam już dość spodni, które w miesiąc po kupieniu rozciągają się tak, że robią się rozmar większe. Z jakiego materiału powinnam kupić spodnie, żeby uniknąć tego efektu? (Czy firma ma znaczenie?)
Ewentualnie: co zrobić z obecnymi, żeby się troszkę skurczyły?
Polecam spodnie: JackPot, Wrangler. Noszę i piorę niektóre pary ok. 2 lat i zupełnie nic się z nimi nie dzieje. Warto zainwestować.
Cytat:
Napisane przez Madiha Pokaż wiadomość
Znacie jakieś naprawdę TANIE domki nad morzem? Takie żeby w sezonie załapać się do max 45zł/osoba noc. Szukam i nie mogę znaleźć nic ciekawego.
Międzyzdroje, Pobierowo.
Stary 2013-01-08, 09:22   #2856
kaaasi
Zakorzenienie

Ja również polecam Wranglery, mam 2 lata, nic się nie rozciągnęły, idealnie granatowe,dobrze leżą zapłaciłam ok 150 zł wtedy ale jestem bardzo zadowolona wszystkie inne no niestety albo kolana się wypychają albo rozciągają na pupie i brzydko wiszą myślę że lepiej zainwestować w coś lepszego niż co pół roku kupować nowe

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 09:39   #2857
Kadin_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
Ja również polecam Wranglery, mam 2 lata, nic się nie rozciągnęły, idealnie granatowe,dobrze leżą zapłaciłam ok 150 zł wtedy ale jestem bardzo zadowolona wszystkie inne no niestety albo kolana się wypychają albo rozciągają na pupie i brzydko wiszą myślę że lepiej zainwestować w coś lepszego niż co pół roku kupować nowe
Gdzie Ty takie tanie dorwałaś ?!
Stary 2013-01-08, 09:43   #2858
koszyk
Wtajemniczenie

już mam.

Edytowane przez koszyk
Czas edycji: 2013-01-08 o 10:38
koszyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 09:51   #2859
Cytruska89
Raczkowanie

Nie wiem co założyć do tych szortów Ten strój ma być do szkoły. Myślałam nad granatowym sweterkiem i białymi rajstopami ale nie wiem czy to nie wygląda głupio? http://www.stradivarius.com/webapp/w...po%C5%82yskiem
Cytruska89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 10:40   #2860
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Charmain Pokaż wiadomość
Na terenie UE nie ma ceł
dzięki
tekila901 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 10:59   #2861
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez enamour Pokaż wiadomość
1. Kiedyś ten temat tu był, ale nie pamiętam w której części. Jak to się dzieje, że niektórzy faceci np. Sebastian Karpiel Bułecka- mają damskie nazwisko? Po matce, czy że jak? Czy to jakaś odmiana? Potem jego żona które nazwisko przejmuje?
rozśmieszyło mnie to pytanie, bo ja zawsze "Bułecka" rozumiałam jako "Bułeczka" w gwarze góralskiej

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 11:34   #2862
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Up!
Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
A ja mam z kolei taki problem, że mam jeansy Lee o składzie 98% bawełna, 2% elastan i liczyłam na to że się trochę rozejdą (jak większość moich poprzednich jeansów, które po tygodniu noszenia zamieniały się w worki), ale gdzie tam! Wręcz przeciwnie, mam wrażenie, że po każdym praniu są coraz mniejsze. Mam już je rok, ale są w super stanie, chciałabym w nich chodzić dalej, ale nie wiem... jak rozciągnąć jeansy?

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 12:25   #2863
misior920127
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to misior920127

Cytat:
Napisane przez Kadin_ Pokaż wiadomość

Międzyzdroje, Pobierowo.
dwa lata temu byłam w Kuźnicy, super mała miejscowość, ale taka klimatyczna, były bary itd. Miejsce do surfowania, bo to bliziutko Helu i nawet Artur Żmijewski tam był mieszkaliśmy w domu, gdzie wynajmowało się pokój, bez wcześniejszych rezerwacji, po prostu jechaliśmy i: 'A może tutaj zostaniemy?" i płaciliśmy nie więcej niz 40 zł/noc
misior920127 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 12:58   #2864
carmenkaa
Wtajemniczenie

bardzo marny ze mnie kucharz, a więc pytanie z kategorii kulinarnej Czy rozmrożoną pierś kurczaka można ponownie zamrozić? Moja współlokatorka wykłóca się, że nie, bo.. no właśnie, bo nie wie co, ale zapewnia, że po ponownym zamrożeniu mięso do niczego się nie nadaje Jak jest naprawdę?

Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars
23.11.2012 - MUSE

carmenkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 13:00   #2865
NibyNic
Zakorzenienie

ogolnie cos co raz bylo rozmrozone nie powinno ponownie trafic do zamrazania - co wrvzliwszym zoladkom moze to zaszkodzic, do tego drob jest takim miesem, ktore dosc szybko sie psuje wiec ja bym nie ryzykowała

NibyNic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 13:07   #2866
Stace
Zakorzenienie

Znajdę jeszcze w jakiejś sieciówce jakieś ładne płaszcze zimowe? Chodzi mi konkretnie o Trójmiasto

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 13:13   #2867
carmenkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez NibyNic Pokaż wiadomość
ogolnie cos co raz bylo rozmrozone nie powinno ponownie trafic do zamrazania - co wrvzliwszym zoladkom moze to zaszkodzic, do tego drob jest takim miesem, ktore dosc szybko sie psuje wiec ja bym nie ryzykowała

dzięki za odpowiedź

Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars
23.11.2012 - MUSE

carmenkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 13:13   #2868
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmenkaa Pokaż wiadomość
bardzo marny ze mnie kucharz, a więc pytanie z kategorii kulinarnej Czy rozmrożoną pierś kurczaka można ponownie zamrozić? Moja współlokatorka wykłóca się, że nie, bo.. no właśnie, bo nie wie co, ale zapewnia, że po ponownym zamrożeniu mięso do niczego się nie nadaje Jak jest naprawdę?
nie
ogólnie z niczym nie powinno się tak robić
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 13:20   #2869
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmenkaa Pokaż wiadomość
Ale przetworzone ja już bez zastanowienia zamrażam, np. kroję w kostkę, przyprawiam i smażę na patelni, i jest gotowy dodatek do domowej pizzy.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 13:29   #2870
NinaSimone
Zakorzenienie

To ja tez od garnka strony. Chcialabym przygotowac kupne pierogi. Jadlam opiekane na patelni z odrobina tluszczu.. Byly przygotowane na plycie indukcyjnej. Czy rownie chrupkie wyjda na gazie? (jak paszteciki) czy po prostu sie spala.. i beda gumowe?
NinaSimone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 13:29   #2871
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Napisane przez Sloneczko19_ Pokaż wiadomość
Pisałam o tym w innym wątku ale myślę, że tutaj szybciej dostane odpowiedz, jestem zielona w tego typu sprawach, może dlatego, że nigdy osobiście nie latałam :

a ja mam pytanie odnośnie laptopa, być może już sie pojawiło. Na wielu forach,a także na stronie przewożnika (wizzair) Wszyscy twierdzą, ze laptop powinien znależć się w bagażu podręcznym, ale za każdym razem jak miałam okacje być na lotnisku,a nawet teraz przegladając internet znalazłam strony, na których podane jest, że laptop można mieć w oddzielnej torbie razem z ladowarka i myszką,

"źródło ze strony e**y.pl
Przedmioty dodatkowe w bagażu podręcznym

Wiele linii lotniczych (przede wszystkim rejsowych) pozwala na przewiezienie dodatkowych przedmiotów, które mogą być zabrane na pokład samolotu wraz z bagażem podręcznym. Są to:

- torba z laptopem (ewentualnie zawierająca zasilacz, myszkę)
- aparat fotograficzny (w osobnej torbie ze sprzętem fotograficznym lub w torbie z bagażem podręcznym)
- inne drobne przedmioty elektroniczne (telefon, odtwarzacz muzyczny, konsole przenośne)
- parasol
- płaszcz
- materiały do czytania (w rozsądnych ilościach)
- torebka damska (zawartość torebki nie powinna budzić wątpliwości przy kontroli)

a jak ma się sprawa np z cieniami, pędzelkami itp, bo fluid i kremy a także perfumy w malych pojemniczkach(głupie pytanie, możliwe ale mnie nurtuje).pilniczek można mieć, jedzenie też i wodę zakupioną już po przejściu przez bramkę.
Kolejna sprawa
Spotkałam się z wieloma opiniami na temat sklepów bezcłowych, że po dokonaniu takiego zakupu nie musimy umieszczać go w bagażu podręcznym o ile jest zapakowany w reklamówke z paragonem z tego sklepu. Hmmmm wybieram się wyłącznie z dużym bagażem podręcznym, gdyż teoretycznie na 4 dni nie trzeba mi zbyt wielu rzeczy i nie opłaca mi się płacić wiekszej kasy za bagaż rejestrowy, odnośnie tego limitu wagowego, obecnie na stronie wizzair nie ma nic o tym,ze duży bagaż podręczny musi mieć max 10 kg, czyli jeśli przekroczę go to nic się nie stanie?

Interesuje mnie również punkt kontrony, czy dokładnie sprawdzają wymiary walizki itp w Polsce. Teoretycznie do wylotu mam jeszcze dużo czasu, wybieram się do Glasgow
Jak jest przy odprawie z Glasgow do Polski, czy tam sprawdzają dokładnie czy bagaż mieści sie w ustalonych wymiarach. itp
Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Teraz w cenie biletu lotniczego u Wizzair jest tylko mały bagaż podręczny, nie pamiętam dokładnie wymiarów (sprawdź na stronie przewoźnika), ale chyba laptop się mieści. Oznacza to, że Twoim bagażem podręcznym za darmo może być li i jedynie laptop trzymany w torbie albo w plecaku - nie możesz mieć dodatkowych torebek, no chyba, że łącznie nie przekraczają limitu rozmiaru bagażu.

Z cieniami i pędzlami nie będzie problemu. Wszystko co ma konsystencję płynną musi być z kolei w torebce strunowej (do zakupienia na lotnisku), ja kupiłam akurat w Primarku z butelkami i słoiczkami, także wszystko mam razem. Możesz mieć jedną taką torebkę (1 l płynów łącznie).

Bagaże podręczne nie mają limitu wagowego u Wizzair akurat, ale musisz być w stanie przenieść je samodzielnie. Tak, w sklepach bezcłowych możesz kupować produkty i nie musisz ich mieścić w bagażu podręcznym.

Z nieprzestrzeganiem rozmiaru bagażu to jest tak jak ze słabym jeżdżeniem samochodem bez prawa jazdy. A w zasadzie jeszcze gorzej, bo ryzyko jest mega duże. Trzeba sobie uświadomić, że teraz właściwie już nie ma opcji wniesienia większego bagażu - jak się komuś uda to gratulacje, ale jeśli przewoźnik robi takie jaja jak Wizzair to nie można mieć złudzeń, że zamiast małego plecaczka wejdzie się z ogromnym plecakiem.

Ja teraz lecę 1 raz W6 i sama zastanawiam się, jaki bagaż dobrać - chyba wezmę jednak rejestrowany w drodze powrotnej. Mimo wszystko jestem dzieckiem Ryanaira i do nich mam sentyment (a tym bardziej, że teraz coraz lepsze ceny się pojawiają).
Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
1) wymienione przez ciebie przedmioty są dodatkowe w innych liniach, ryanair zastrzega, że wszystko ma byc w jednym.
2) kosmetyki przechodzą bez problemu ale zamiast w kosmetyczke zapakuj w foliowy woreczek. max 10 opakowan po 100ml kazde (jesli chodzi o plynna forme, przy czym na niektorych lotniskach nawet tusz do rzes jest plynny). pilniczek metalowy nie przejdzie jesli jest dluzszy niz 6cm
3) jesli przekroczysz limit wagowy bagazu podrecznego i to sprawdza (nie zawsze sprawdzaja) to kaza ci zaplacic za bagaz rejestrowany i nadadza ten twoj podreczny jako rejestrowany.
4) jest taka strona - fly4free - i tam na forum przeczytasz o kontrolach napsozczegolnych lotniskach w ostatnim czasie, czy wazyli, mierzyli, nic nie robili.

Dorzucę 3 grosze

W Wizzirze i Ryanie laptop musi byc w walizce, zarówno jak każda siatka kupiona na bezcłowym.
W innych liniach możesz mieć podręczny + laptop.

Nigdy mi nie ważyli podręcznego, ale w tanich liniach zawsze każą włożyć do metalowego "pudełka", żeby sprawdzić wymiar.

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 14:00   #2872
Keket
Zakorzenienie

Chcę sobie wziąć jutro na kartę tel. w Orange w ofercie Zetafon i mam takie pytanie. Czy muszę mieć zaświadczenie z pracy o zarobkach, czy wystarczyłby druk RMUA, bo nie chce mi się jutro zostawać po pracy i czekać na babkę z kadr. A jak mam druk RMUA, to chyba wiadomo, że jakieś dochody mam.

I drugie pytanie. Zastanawiam się czy wziąć tel. dotykowy czy normalny. Sporo rozmawiam przez tel. i słucham na nim muzyki, a te dotykowe to podobno padają na drugi dzień. Dodam, że podoba mi się Alcatel z serii Hello Kitty Ma któraś z Was ten model?

Keket jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 14:01   #2873
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie Ty takie tanie dorwałaś ?!
na allergo nowiutkie z metką

Cytat:
Napisane przez NinaSimone Pokaż wiadomość
To ja tez od garnka strony. Chcialabym przygotowac kupne pierogi. Jadlam opiekane na patelni z odrobina tluszczu.. Byly przygotowane na plycie indukcyjnej. Czy rownie chrupkie wyjda na gazie? (jak paszteciki) czy po prostu sie spala.. i beda gumowe?
powinny być ok, ja tak robie i są chrupiące

Stary 2013-01-08, 14:10   #2874
Kadin_
Zadomowienie

Cytat:

Aaaa Dla mnie odpada. Spodnie musze przymierzyć
Stary 2013-01-08, 14:15   #2875
NinaSimone
Zakorzenienie

Cytat:

Dziekuje. Rozmrazasz je najpierw ?
Stary 2013-01-08, 14:15   #2876
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa Dla mnie odpada. Spodnie musze przymierzyć
ja przymierzyłam identyczne w sklepie i dokładnie sprawdziłam rozmiar trafiłam na identyczny model
NinaSimone najpierw ugotowałam, później na patelnię

Edytowane przez kaaasi
Czas edycji: 2013-01-08 o 14:17
Stary 2013-01-08, 14:27   #2877
NinaSimone
Zakorzenienie

Cytat:
ja przymierzyłam identyczne w sklepie i dokładnie sprawdziłam rozmiar trafiłam na identyczny model
NinaSimone najpierw ugotowałam, później na patelnię

Dzieki
Stary 2013-01-08, 14:39   #2878
martynusia222
Zakorzenienie

Czy jeśli mam telefon na kartę Play z ofertą darmowych smsów i dzwonienia do Play na zawsze to czy za rozmowę z osobą co jest w UK a też ma w telefonie kartę Play coś zapłacę ?
Stary 2013-01-08, 15:33   #2879
impegata
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madiha Pokaż wiadomość
Znacie jakieś naprawdę TANIE domki nad morzem? Takie żeby w sezonie załapać się do max 45zł/osoba noc. Szukam i nie mogę znaleźć nic ciekawego.
Stilo. Spokój, zero ludzi, plaża właściwie na wyłączność, jeden jedyny ośrodek, domki mega tanie plus pierwsza noc gratis Ale to miejsce tylko dla tych, którzy szukają spokoju nad morzem albo mają do dyspozycji auto, żeby podjechać do jakiegoś większego miasta.
impegata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 16:03   #2880
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Czy jest jakiś zabieg/preparat/cokolwiek żeby włosy się mniej przetłuszczały?

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości