|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Hej hej
ogłaszam wszem i wobec że ruszać się nie mogę czuję każdy swój mięsień! każdy! ehh..czyli jednak nawet dobrze wykonywałam te ćwiczenia ![]() Determined, ja zrobiłam połowę ale efekty były jak dla mnie bardzo dużo bo cellu prawie nie miałam i moja zmora uda ubyło im po 3cm a teraz walka od nowa paulinka, jeśli tylko dotrzymasz do konca Insanity napewno nie pożałujesz ![]() Mała czarna, a jak można zobaczyć Twoje foteczki? co by się bardziej zmotywować
|
#3542 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pierwszy raz mnie bolą mięśnie pleców (tzn. tam gdzie talia z tyłu ) Jeśli dziś przetrwam Plyometric Cardio Circut z tymi zakwasami , to nie boję się już niczego I znów spadł śnieg, więc i energii trochę więcej ![]() pabloo150 słodycze codziennie ? No to nieźle, że tak Ci zleciało Ja jednak wykluczam slodycze całkowicie ze swojej diety, mam naprawdę dużo do zrzucenia
|
|
#3543 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3544 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
a wczoraj dopiero był pierwszy fit test Cytat:
ale raz na tydzień odrobine nic sie nie stanie w sumie mi nie zależy na jakimś większym odchudzaniu , ale chciałabym spłaszczyć brzuch i go wyrzeźbić i kształtować pupę
|
||
|
|
|
#3545 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też jestem okropny łasuch na słodycze, ale teraz jestem tak uparta, że pozwolę sobie zjeśc może jedną kostke gorzkiej czekolady w ciągu miesiąca i jest okej charlizeee u mnie nigdy nie było aż tak źle, miałam naprawdę mocne ataki, ale leki zawsze pomagały. Chyba tylko raz miałam sytuacje, jeszcze w gimnazjum chyba, że mama po karetke chciała już dzwonić, ale dałam radę opanować to i potrójna dawka leków też zrobiła swoje ...
|
|
#3546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zrobiłam plyo cardio o 1 w nocy hehe a teraz jestem w drodze na lotnisko ;-)
|
#3548 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A gdzie lecisz charlizeee?
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
Mała czarna,
tyle co mam do powiedzenia ![]() Charlizeee, gdzie to się wybierasz?? ![]() Popolqa, mi też zależy na wyrzeźbieniu szczególnie nóg, pupy i brzucha ale wiem że min 5kg stracę i o to mi chodzi ![]() W ogóle dziś poległam zrobiłam tylko połowę bo po prostu tak mi się zrobiło nie dobrze i słabo a serducho myślałam że mi wyleci pozatym odbijało mi się cały czas ale to moja wina bo złe śniadanie zjadłam
|
#3550 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja się też boję, że nie dam rady dziś Ale muszę dotrwać do końca, najwyżej będę co chwile przerwy robiła, jakoś spróbuję siły rozłożyć na cały trening .. Zaraz zaczynam, także dam znać jak mi poszło, o ile nie padnę na zawał ![]() Edit: No i udało się! Ależ jestem zadowolona z siebie, chyba endorfinki zadziałały Okropnie ciężko było, a nadążyć za nimi to szok ! Robiłam sporo przerw, tylko wtedy kiedy czułam, że już po prostu nie daję rady. Pod koniec, kiedy Shaun przyspieszył tempo przy Basketball, Drillsach i In-Out, już prawie płakałam Jako, że ja nie umiem zrobić ANI JEDNEJ (!) pompki , to to , co robiłam przy drillsach było jakąś jej marną imitacją, ale starałam się jak najniżej opuścić i ręce bolały jak !@##$%$%^^ , więc może w końcu kiedyś zrobię chociaż tą jedną jedyną tak super poprawnie W sumie przy In-Out krzyczałam najbardziej, po prostu już nie mogłam (nawet krzyknęłam do Szona " nienawidze Cie! Efekt taki, że teraz się nie mogę ruszać, ledwo co po schodach zeszłam, ale satysfakcja nieziemska, och ach ![]() Smerfetka, też mi niedobrze było cały czas, ale szczególnie pod koniec i po ćwiczeniach :/ Nawet jeszcze trochę mnie trzyma, ale przynajmniej już mnie płuca przed chwilą przestały boleć, uff
'Train Insane, or remain the same' ! 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-08 o 14:44 |
|
|
|
|
#3551 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z każdym treningiem będzie łatwiej - przynajmniej ja się tak pocieszam ![]() u mnie dziś pure cardio
|
|
#3552 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja tez nie robię pompek (czyli puczapsów, tak nazywam ;-) ) tylko marną imitację, ale i tak probuje.Cytat:
![]() Dziewczyny ja dzisiaj po Plyo, zastanawiałam się, który trening jest najtrudniejszy, ale ciężko wybrać bo wszystkie są mordercze! Dla mnie każda osoba, która wytrwała i zrobila pełny program 60 dniowy, jest bohaterem! Ja koncze pierwszy tydzien i juz mam serdecznie dość Ale spokojnie nie poddaje się.
|
||
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
Determined, ja też nie robiłam ani jednej pompki a teraz normalnie mogę się pochwalić ze zrobię
nawet na tym wczorajszym fit teście mi się udało ![]() Avena, nie można się poddawać! wiem że jest trudno ale wszystkie musimy być tymi bohaterkami ![]() Mała czarna, a Ty miałaś jakąś dietę? że tak pięknie z nóżek zgubiłaś cm? i z brzuszka??
|
#3554 |
|
Wtajemniczenie
|
Avena88 ja tez jestem pełna podziwu dla osób, które to ukończyły ale damy radę
|
#3555 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
!!!! ja jestem już po pierwszym plyometric cardio i czuje WSZYSTKO!! początek był masakryczny myślałam że muszę zrobić przerwę na szczęście rozpoczął rozciąganie, a potem to juz lało sie ze mnie, musiałam zrobić 2 przerwy ale udało sie !!! az sie boje tego co jutro rano poczuje
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3556 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) Bo ja mam niestety tak, że jak nie jem słodkiego to nie jem ale jak zacznę to opycham się ehhh, ale pracuję nad tym żeby tak nie robić. No i podczas insanity miałam właśnie takie dni. Czasem udało się jeść regularnie ale były dni że dopakowałam się niemiłosiernie. I powiem Wam, że jeśli bym się dostosowała do moich postanowień żywieniowych to efekty byłyby większe na pewno. Ale zobaczcie mimo moich porażek żywieniowych i mimo tego, że opuściłam aż 13 !!! treningów to mam efekty takie jakie widzicie na fotkach![]() Aaa no i ja piję dużo wody, herbatek zielonych, czerwonych, jakieś mięty i takie tam ![]() Także dziewczyny jeśli opuścicie jakiś trening to nie poddawajcie się
|
|
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a powiedz mi co jadłaś przed treningami? bo to skakanie to doprowadza moje posiłki do chęci ich zwrotu nie wiem co mam jeść żeby mi się nie odbijało...a co ile robiłaś zdjęcia? co tydzień tak? właśnie muszę też zrobić może dziś wieczorem jak aparat nie odmówi mi posłuszeństwa
|
|
#3558 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jak były placki ziemniaczane to też je jadłam Nie chcę się ograniczać![]() A zdjęcia to dopiero zrobiłam na sam koniec insanity, myślę, że nie ma sensu robić co tydzień czy nawet co 2, bo sama po sobie zauważyłam, że jednego dnia wydawało mi się, że jestem szczuplejsza a za parę dni, że nic sie zmieniło, bo wiesz a to okres się zbliżał, a to mięśnie napuchły po wysiłku, także ja bym proponowała zrobić na sam koniec bądź ostatecznie po recevery week
|
|
|
|
|
#3559 |
|
Przyczajenie
|
hej
przede mną dziś ostatni dzien trzeciego tygodnia ![]() niestety na razie nie widze efektow mam nadzieje ze niedlugo sie pojawią ![]() uwielbiam te ćwiczenia, chociaż czasem nie daję rady ćwiczyc w takim ciągu jak oni ![]() oby bylo coraz lepiej ! dig deeper !
|
|
|
|
#3560 |
|
Raczkowanie
|
Avena88 , skrzyczałam go, bo mnie wymęczył na maksa, ale i tak go uwielbiam
Smerfetka2808 właśnie dlatego wiem, że warto ćwiczyć te pompałki, może w końcu mi się uda! ![]() __MałaCzarna__ ja mam dokładnie tak samo jak Ty .. Albo nie jem w ogóle, albo się obżeram Zazwyczaj nie mogę skończyć na jednym kawałku czekolady, czy jednym ciastku :/ Więc wolę całkowicie wykluczyć słodycze, bo jak się dorwę to mogę mieć przerąbane Też postanowiłam ograniczyć posiłki. Praktycznie jem połowę, albo i więcej mniej niż wcześniej. Zawsze jadłam do pełnego żołądka popolqa 2 przerwy? ja zrobiłam chyba z 5 takich 10 sekundowych Ale myślę, że kwestia czasu i nie będę potrzebowała już tylu przerw ![]() Również podziwiam tych, co wytrwali 60 dni z tym katem Shaunem Teraz czas dziewczyny, by to nas podziwiali inni, także nie poddawać się ![]() Ewaawe napewno jakieś zmiany są, nie ma co się przejmować tym, że się nie nadąża za nimi, oni wszyscy mają dobrą formę także... ![]() Właśnie! Miałam pytać tych dziewczyn (i chłopaków ) , które/rzy już jakiś czas ćwiczą i mają za sobą prawie wszystkie ćwiczenia Taka mała sonda Które ćwiczenie najłatwiejsze(oczywiście stosunkowo do innych, bo żadne nie jest łatwe ), a które najbardziej Was katuje?
'Train Insane, or remain the same' ! 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-08 o 17:09 |
|
|
|
#3561 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
w kupie siła !! ![]()
|
|
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
Popolqa, Determined, musimy dac radę! przecież jesteśmy razem
|
#3563 |
|
Raczkowanie
|
Bożeee, dziewczyny! Czy Was też tak męczą zakwasy? Ledwo się ruszam :/ Wystarczy, że chwilkę posiedzę, a potem wstać nie mogę, muszę zatrzymywać się w pozycji pół stojącej a potem delikatnie się prostować, bo inaczej nie umiem wstać
|
#3564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no ale kurcze kiedyś nam to musi przejść bez hecy
|
|
#3565 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co pamiętam to pierwsze 4 dni były masakryczne a potem nic już nie czułam dopiero jak był abs na brzuchol to myślałam że padnę
|
#3567 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale wolę zdecydowanie bardziej zakwasy brzucha (które miałam jak ćwiczyłam brzuszki i ostatnio jak katowalam A6W ), niż całego ciała..
|
|
#3568 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja zaś przeżyję wszystko poza bólącym brzuszkiem dlatego ciąglę się wstrzymuję z abs Ale dziś chyba podejmę wyzwanie. Kiedyś trzeba się przełamać
|
|
#3569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3570 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.

czuję każdy swój mięsień! każdy! ehh..czyli jednak nawet dobrze wykonywałam te ćwiczenia 
a teraz walka od nowa 

) Jeśli dziś przetrwam Plyometric Cardio Circut z tymi zakwasami , to nie boję się już niczego
No to nieźle, że tak Ci zleciało

zrobiłam tylko połowę bo po prostu tak mi się zrobiło nie dobrze i słabo a serducho myślałam że mi wyleci
Ale muszę dotrwać do końca, najwyżej będę co chwile przerwy robiła, jakoś spróbuję siły rozłożyć na cały trening .. Zaraz zaczynam, także dam znać jak mi poszło, o ile nie padnę na zawał 

) Bo ja mam niestety tak, że jak nie jem słodkiego to nie jem ale jak zacznę to opycham się ehhh, ale pracuję nad tym żeby tak nie robić. No i podczas insanity miałam właśnie takie dni. Czasem udało się jeść regularnie ale były dni że dopakowałam się niemiłosiernie. I powiem Wam, że jeśli bym się dostosowała do moich postanowień żywieniowych to efekty byłyby większe na pewno. Ale zobaczcie mimo moich porażek żywieniowych i mimo tego, że opuściłam aż 13 !!! treningów to mam efekty takie jakie widzicie na fotkach