|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej część V
Śmieszna była ta scena, też mnie rozbroił
.
|
|
|
#1652 |
|
Zadomowienie
|
Dzizassss.. tej Magdzie od Igora to mózg wcięło?
trzeba być ślepym i głuchym, żeby się nie zorientować, że z chłopem coś nie tak..
|
|
#1653 |
|
Rozeznanie
|
Nie wydaja się Wam, że Magda jest zbyt wyluzowana?
tak jak nie ona Igor nie przychodzi na ważny obiad a ona taki luzikno nie poznaje jej I jeszcze jedna kwestia, czy tylko mi sie wydawało, ze dziś Marte kamera zbyt przybliżała tak jakby chciała pokazać jej niby opalenizne. Dziś wyglądała perfekcyjnie, nawet jak płakała, zero zniszczeń w makijażu
|
|
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
rozwalila mnie scena jak wszyscy sie cieszyli z ciazy zuzy u romana w domu a marta zaraz wywalila jak filip z konopi ze janusz miałby urodziny dzis
|
|
|
|
|
#1655 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
A Igora mam dość, taki biedny, zmęczony, a jak zobaczył, że Magdy nie ma w domu, to dostał skrzydeł i poleciał
|
|
|
|
|
|
#1656 |
|
Raczkowanie
|
czy ktoś ogląda na tvn player ? bo mi od pn w sumie nie działa, oczywiście działają reklamy
, a potem NIC - dzis wyskoczyło, że plik może byc uszkodzoy lub usunięty ;/
|
|
|
|
|
#1657 |
|
Zadomowienie
|
ja właśnie skończyłam oglądać tam dzisiejszy odcinek i wszystko działa...może to wina przeglądarki???
|
|
#1658 |
|
Raczkowanie
|
Na Wspólnej": perypetie bohaterów w jubileuszowych odcinkach
Data publikacji: 8 stycznia 2013 Data aktualizacji: 8 stycznia 2013 Opisy odcinków 1701-1704 ODCINEK 1701 Żaneta ŻanetaWojtek (Wojciech Błach) jest zdecydowany oświadczyć się Żanecie. Namawia - nieświadomą tego – ukochaną, żeby przyszła na obiad do Ziębów. Żaneta jest zaskoczona, gdy Wojtek pojawia się z ojcem. Na dodatek w rękach trzyma bukiet róż… Szulc wręcza jej pierścionek i prosi by została jego żoną! Reakcja Żanety szokuje wszystkich! Ola ma za dwa dni bardzo trudny egzamin. Dziewczyna jest załamana. Olivier (Mikołaj Roznerski) wpada na pomysł, żeby uczyli się razem u niego, w Podkowie Leśnej. Udaje mu się namówić do pomocy prymusa – Konrada (Igor Obłoza). Niestety, Zimińscy - po ostatnim wybryku Oli - nie chcą się zgodzić na jej wyjazd… Rafał (Lech Mackiewicz) ma zostać wypisany ze szpitala. Ludwika (Hanna Stankówna) uważa, że po wypadku powinien zamieszkać z nią. Sobczak kategorycznie odmawia. Kiedy Agnieszka (Katarzyna Walter) przychodzi odwiedzić Rafała, pani Sobczakowa wyznaje jej z żalem, że straciła syna! Po wyjściu ze szpitala, Rafał odwiedza Olszewską. Prosi, żeby dali sobie jeszcze jedną szansę… Jubileuszowa oprawa odcinka Na Wspólnej Jubileuszowa oprawa odcinka Na WspólnejOPRAWA JUBILEUSZOWA „NA WSPÓLNEJ”: Specjalnie dla widzów, 10 lat fascynujących serialowych historii wspominać będą: Bożena Dykiel, Mieczysław Hryniewicz, Anna Guzik, Waldemar Obłoza, Ewa Gawryluk, Joanna Jabłczyńska oraz wielu innych znanych i lubianych aktorów. Oprócz wspomnień pojawi się również okazja do tego, żeby uchylić rąbka tajemnicy co do przyszłych losów bohaterów. ODCINEK 1702 Ola bierze narkotyki Ola bierze narkotykiOla i jej znajomi całą noc uczyli się w Podkowie Leśnej. Rano dziewczyna jest bardzo zmęczona. O dziwo, Indiana (Przemysław Wyszyński) i Olivier są w świetnej formie. Koledzy mówią Oli, że amfetamina czyni cuda! Olivier proponuje młodej Zimińskiej zażycie narkotyku. Czy Ola potrafi mu odmówić?! Renata (Marta Jankowska) zapewnia dyrektora szkoły, że podpalenie szafy ze sprawdzianami nie jest sprawką Dominika (Mateusz Gąsiewski). Uważa, że dowodem na to jest jego dobra ocena z klasówki – chłopiec nie miał powodu, żeby to zrobić! Dyrektor musi przyznać Renacie rację… Kiedy zadowolona Kraszewska wraca do domu, Dominik nagle wyznaje jej całą prawdę! Renata jest załamana… Borys (Oleg Sawkin) został uniewinniony - świadkowie odwołali swoje zeznania! Według Agnieszki - Orłow musi ujawnić dowody obciążające bandytów, którzy wrabiali go w morderstwo. Tymczasem Ewa decyduje się w końcu przejrzeć dokumenty, które zostawił u niej Borys. Po ich przeczytaniu jest przerażona! ODCINEK 1703 Maja i Igor Maja i IgorMagda (Karolina Nolbrzak) i Igor wrócili bardzo szczęśliwi z wyjazdu za miasto. Żebrowska ma nadzieję, że wszystko co złe, już za nimi… Niestety, Nowak biegnie prosto do swojej kochanki. Maja (Agnieszka Żulewska) wita go bardzo chłodno – nie chce już dzielić się nim z inną kobietą. Ma tego dość... Kiedy do Igora dzwoni Magda, Maja pierwsza chwyta za telefon i chce go odebrać! Ojciec radzi Wojtkowi żeby się nie poddawał – każe synowi walczyć o ukochaną! Po południu Żaneta dostaje telefon ze szkoły jazdy - Wojtek zasłabł! Kiedy przerażona kobieta przyjeżdża, okazuje się, że Wojtkowi nic nie dolega. Szulc klęka przed ukochaną i ponownie się jej oświadcza! Czy tym razem „złamie” Żanetę? Uszczęśliwiony Borys przychodzi do Ewy – został uniewinniony! Orłow myśli, że teraz już nic nie stoi na przeszkodzie ich wspólnemu szczęściu… Ale Hofferowa nie chce z nim nawet rozmawiać - Borys ją oszukał! Przez lata współpracował z mafią! Ewa krzyczy, że nie chce mieć z nim nic wspólnego! Roztrzęsiony Borys ma łzy w oczach… ODCINEK 1704 Premiera kalendarza Kobiety kobietom Premiera kalendarza Kobiety kobietomWojtek nie może pogodzić się z tym, że ukochana go okłamywała. Ukrywała przed nim, że jej mąż żyje! Żaneta stara się wytłumaczyć swoją skomplikowaną sytuację - jednak Szulc nie chce słuchać! Każe jej odejść… Maria jest zła na Żanetę - uważa, że niepotrzebnie wyznała Wojtkowi prawdę o Grześku (Leszek Lichota)! Na oddziale Kamila panika – Ostrowski (Marek Kalita) zniknął! Lekarze i pielęgniarki przeszukują szpital. Okazuje się, że ordynator jest w swoim gabinecie – ubrany w pidżamę zaprasza osłupiałych lekarzy na obchód! On uważa, że jest już zdrowy i natychmiast chce wrócić do pracy! Na szczęście w szpitalu pojawia się Zuza i pacyfikuje nieznośnego doktora… Weronika przychodzi do Izy z gotowym projektem kalendarza. Roztocka ma pomysł, żeby Jerzy napisał krótką notkę o każdej z kobiet - to podniesie prestiż projektu. Dudek uważa, że to świetny pomysł. Na początek idzie do Marii – to, co słyszy od niej o przeszłości pań ze Wspólnej wprawia go w prawdziwe osłupienie! |
|
|
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Magda się zachowuje jakby jakieś zaburzenia miała
jak Igor nic nie robił to ta wytaczała afere za aferą, a teraz gdy go w domu nie ma wcale, oddzywa się jakoś dziwnie albo nic nie mówi to ta zadowlona - pewnie to działa na zasadzie, że niby mu odpuszcza i potem bedzie wielki szok i zaskoczenie, że się Igor smyrał z tą blondi.. ja zauwazyłam, że od paru odcinków jakoś dziwnie kadrują w tym serialu jakieś szybkie najazdy kamery, zbliżenia, oddalenia nagłe - budują napiecie czy co? aż mi się śmiac chciało ostatnio jak u Zimińskich ta kamera latała jak szalona od jednego do drugiego aktora
|
|
|
|
|
#1661 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A na tą scenę Majki z Igorem to ja patrzeć nie mogłam
|
|
|
|
#1662 |
|
Raczkowanie
|
Marta jest ok, żal mi jej, mimo tej jej zdrady itp.
Niby zło wraca, dobro też, sama mówiła, że to kara. Takie życie co zrobić. Igor jest dla mnie najbardziej beznadziejną postacią w serialu, nie zupełnie memlasty, bezbarwny, bez charakteru i bezpłciowy. Jego zdrada i zachowanie jest tak przykre, że nawet nie chce mi się na ten temat wypowiadać. Też mnie dziwi, że Magda się jeszcze nie pokapowała .A ta cała Majka- to niby taka bogini seksu? , że lata do niej jakby mu nasolili.![]() Chwyt, że druga Julka też Igora- denna Brazylia ( choć jak byłam nastolatką to na TVNie oglądałam z większym zaciekawieniem niż NW |
|
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1665 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Też to zauważyłam ![]() Te nagłe zbliżenia, na początku myślałam, że mi się wydaje, ale widziałam to już kilka razy. Śmiać mi się chce, bo to wcale nie pasuje do tych scen Wczoraj było chyba takie zbliżenie na Żanetkę :P Haha jak to: http://www.youtube.com/watch?v=y8Kyi0WNg40
|
|
|
|
|
|
#1666 |
|
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38540854]Też to zauważyłam
![]() Te nagłe zbliżenia, na początku myślałam, że mi się wydaje, ale widziałam to już kilka razy. Śmiać mi się chce, bo to wcale nie pasuje do tych scen Wczoraj było chyba takie zbliżenie na Żanetkę :P Haha jak to: http://www.youtube.com/watch?v=y8Kyi0WNg40[/QUOTE]Ale miała wytrzeszcz
|
|
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38540854]Też to zauważyłam
![]() Te nagłe zbliżenia, na początku myślałam, że mi się wydaje, ale widziałam to już kilka razy. Śmiać mi się chce, bo to wcale nie pasuje do tych scen Wczoraj było chyba takie zbliżenie na Żanetkę :P Haha jak to: http://www.youtube.com/watch?v=y8Kyi0WNg40[/QUOTE]dokładnie tak zaczęli robić |
|
|
|
|
#1668 |
|
Wtajemniczenie
|
Można dołączyć?
![]() Te nagłe zbliżenia też strasznie mnie śmieszyły, szczególnie to na Żanetę ![]() Co do Magdy to się zgadzam, trzeba być naprawdę mega naiwną i mało spostrzegawczą, żeby nie zauważyć, że z Igorem coś jest nie tak.. A wątek Marty i to ciągłe gadanie o Januszu już mnie strasznie męczy...
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i ona mówiła, że bardzo się cieszy, że jej postaci się przydarza tyle złych rzeczy, bo to wyzwanie dla aktora- wiec pewnie po Januszu będzie jeszcze długo płakac, skoro Joasia tak lubi to grac
|
|
|
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
nie poznałam Daniela!
http://2.bp.blogspot.com/-vaKSBuzS5z...107_094934.JPG http://2.bp.blogspot.com/-3aCcTXtcS_...107_095045.JPG http://3.bp.blogspot.com/-xpKcc-swGs...107_110939.JPG to z bloga lubieszpinak.
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2013-01-09 o 20:01 |
|
|
|
|
#1671 |
|
kobieta za ladą
|
ee no Danielek
|
|
#1672 |
|
Raczkowanie
|
Igor zaczyna mnie wpieniać..
|
|
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie od momentu jak pojawiła się Majka. Wiedziałam, że ona coś wywinie.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
Olka jaka bezczelna z ta kasą
|
|
|
|
|
#1675 |
|
Konto usunięte
|
Ja bym nie dała tej kasy.
Niech sobie dorabia w barze. Tak intensywnie "studiuje", że znalazłaby na to czas. |
|
|
|
|
#1676 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie mogę, co oni w ogóle pokazują, Olka ma tupet, w ogóle nie rozumie o co rodzice mają pretensje ? Albo zgrywa głupią, albo taka jest. Żenada, dobrze Marek powiedział, że Danka to nawet miesięcznie 3000 nie zarabia.
|
|
#1677 |
|
Wtajemniczenie
|
O rety, znowu Igor w wyrze z Majką. Już mnie obrzydzenie brało, jak Majka całowała ten jego dywan na klacie
|
|
|
|
|
#1678 | |
|
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38553218]Ja bym nie dała tej kasy.
Niech sobie dorabia w barze. Tak intensywnie "studiuje", że znalazłaby na to czas.[/QUOTE] Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1680 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.

.

tak jak nie ona
tak jakby chciała pokazać jej niby opalenizne. Dziś wyglądała perfekcyjnie, nawet jak płakała, zero zniszczeń w makijażu
, a potem NIC - dzis wyskoczyło, że plik może byc uszkodzoy lub usunięty ;/

Żaneta
Żaneta
Jubileuszowa oprawa odcinka Na Wspólnej
Ola bierze narkotyki
Maja i Igor
Premiera kalendarza Kobiety kobietom
.
, że lata do niej jakby mu nasolili.