|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#4141 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miewam, ale rzadko - mam do¶æ dobry system odstresowywania i dbam, ¿eby mieæ codziennie na to chocia¿by chwile. Poker, spotkania ze znajomymi, czasem wyjazd na odludzie - i jest dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
O, no to ju¿ jestem m±drzejsza, dziêkujê
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
a s± jakie¶ sk³adniki, które tak± warstwê tworz±?
|
#4144 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 585
|
Cytat:
wiêc nak³adaæ bez obaw ! (poprawcie mnie jesli pisze g³upoty ale dzisiaj ju¿ nie ogarniam)a ja siedzê ze scandic banan+olej migda³owy+witaminy A i E ;P i te¿ mam pytanie, czy jest sens dodawaæ takie w kropelkach, w osobnych buteleczkach (te witaminy) do maski na w³osy? bo kojarzy mi siê ten zapach i chyba mama dawa³a kropelki do ³ykania rodzeñstwu zaraz po urodzeniu ;> bo nie wiem czy jest sens je marnowaæ
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
No w sumie to przy innej okazji dosz³am do takiego wniosku
a te od¿ywcze sk³adniki oleju siê w ¶rodku rozprowadz± równomiernie?
|
#4146 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 400
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 906
|
Cytat:
a kiedy¶ mia³am jeden doniczkowy ale s³abo mi wysz³o z tym mi±¿szem bo potem mia³am takie glutki we w³osach bo nie chcia³y siê wyp³ukaæ i musia³am wybieraæ ![]() W³osy wysuszone i jestem bardzo zadowolona dzisiaj, s± miêciutkie i puszyste ![]() a do tego podciê³am sobie grzywkê i trochê przesunê³am j± bardziej na bok, ¿e mi wiêcej czo³a zas³ania i wygl±dam teraz o wiele lepiej tak¿e w ogóle full wypas
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
|
|
#4148 | ||||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 207
|
Cytat:
Cytat:
on jest strasznie anty co do takich rzeczy, internet samo z³o które mog³oby w ogóle nie istnieæ, mimo ze sam sporadycznie korzysta![]() Cytat:
ale nie chcia³am juz nic mówiæ, bo i tak ja kilka razy zaskoczylam wiedza :P widaæ czego ucz± przysz³e fryzjerki... Cytat:
IV 2012 - VII 2012 - Czerñ -> blond (naturalny) 05 XII 2012 - ¶wiadoma pielêgnacja Pijê: Dro¿d¿e (I), Pokrzywa (I), Olej lniany Zapuszczam: 36...-40-41-42-...-65 Edytowane przez soyk Czas edycji: 2013-01-08 o 22:18 |
||||
|
|
|
#4149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jakby¶ mieszank± silikonow± równomiernie poci±gnê³a w³osy. Ale to chyba ca³± buteleczkê jakiego¶ jedwabiu na raz musia³aby¶ zu¿yæ
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4150 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 331
|
Dobranoc kobiety. Jutro trzeba wstaæ o 5:55 na poci±g.. ahhh, jak ja to uwielbiam
|
|
|
|
#4151 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 152
|
Cytat:
o super ze jestes coraz bardziej zadowolona z w³osków, a pamietam jak kiedys na nie narzeka³a¶!
|
|
#4152 | |||||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 956
|
Cytat:
Cytat:
co ty na to? nie jestem ekspertem, ale lubie to co siê ucze i robie to z przyjemno¶ci±, mo¿e uda mi siê troc he pomóc... Cytat:
zdrówka ¿yczê! Cytat:
Cytat:
![]() a na skalpie wcierka ma a na w³osach ³opianowy i rycynowy
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 782
|
A ja postanowi³am zastosowaæ dzi¶ kozieradkê. Czekam a¿ ostygnie, narazie czujê tylko, ¿e do¶æ intensywnie... pachnie
i mo¿e w koñcu zrobiê peeling sodowy na twarz... "Prowodyrem" moich dzisiejszych eksperymentów jest naturalnie Kascysko
|
|
#4154 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 906
|
Cytat:
![]() Mam w miarê dobrane produkty, w³osy przesta³y lecieæ, znalaz³am z³oty ¶rodek pomiêdzy pielêgnacj± a stylizacj±, pozwalam sobie na prostowanie w³osów (nie codziennie jak kiedy¶ ale 1-2 razy w tygodniu) bo co mi by³o z tej pielêgnacji jak wygl±da³am jak czarownica, a tak to w³osy w miarê zadbane i nawet ³adnie wygl±daj±. Tak¿e jest dobrze ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4155 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 344
|
|
|
|
|
#4156 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 53
|
cze¶æ dziewczyny, ja wracam po d³u¿ej przerwie i o¶wiadczam, ¿e dojrza³am do decyzji o obciêciu w³osów o spory kawa³, bo ju¿ nie mogê wytrzymaæ. co z tego, ¿e je olejujê, od¿ywiam skoro rozdwojone koñce strasznie rzucaj± siê w oczy przez to cholerne cieniowanie... jutro idê do fryzjera, pó¼niej do apteki po CP i do wakacji zapuszczam piêkne d³ugie i ZDROWE w³osy bo teraz co z tego, ¿e d³ugie skoro wygl±daj± jak siano O.O
s±dze, ¿e zrozumiecie ile trudu kosztowa³a mnie ta decyzja, jutro mo¿e wrzucê jakie¶ fotki przed i po licz±c, ¿e dodacie mi otuchy...
|
|
|
|
#4157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U¿y³am sobie dzi¶ pierwszy raz mleczka jedwabnego z Bingo - efekty jutro, ale ju¿ dzi¶ mogê powiedzieæ, ¿e ta buteleczka jest ch**owa ![]() Straci³am wiarê w ch³opów ju¿ ca³kiem. Forever alone.
|
|
#4158 |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
Mówisz powa¿nie? By³abym Ci bardzo wdziêczna... Wiem, ¿e to nie to samo, ale wyda³am tysi±ce na rehabilitacje, lekarze wpierali mi efekty, a ja ich nie odczuwa³am, w koñcu rozk³adaj± rêce mówi±c, i¿ zaniku ju¿ siê nie pozbêdê, mo¿e co najwy¿ej siê pog³êbiaæ.
|
|
|
|
#4159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4160 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ten dreszczyk emocji, czy "operacja siê powiedzie" A na Twoim blogu zawsze wyczytam co¶ ciekawego.... czekam a¿ przetrawiê to przez kilka tygodni/miesiêcy... a¿ dojrzewam do decyzji, ¿eby spróbowaæ czego¶ nowego ![]() Cytat:
|
|
|
#4161 |
|
Wtajemniczenie
|
oczywi¶cie, ¿e powa¿nie, postaram siê opracowaæ temat jak najlepiej...
|
#4162 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
Cytat:
![]() z takich niepusz±cych to Fructisy albo maski Biovax - przynajmniej u mnie brak efektów puszenia ![]() Cytat:
mamie dzisiaj da³am do pow±chania to od razu stwierdzi³a, ¿e to rozgnieciona kostka roso³owa ![]() uda³o mi siê dzisiaj opanowaæ skundlenie czubka g³owy, jest moc!
|
|
#4163 |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
Hedonistka - nadal siê jeszcze trafi± konowa³y, szkoda mi tylko tych pieniêdzy... Za 40 tys. rodzice - oboje - mogliby zrobiæ prawo jazdy, kupiæ samochód i to noe byle jaki! A tak: ani nie jestem zdrowa, ani samochodu nie mamy, który by siê jednak przyda³
Usmiechnieteoczy - nie ¶piesz. Najpierw pluk³adaj swoje sprawy. Je¿eli jakie¶ jeszcze informacje bêd± Ci potrzebne, to pytaj
|
|
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 327
|
Cytat:
Czasem potrzebne jest radykalne ciêcieNajwa¿niejsze, ¿eby w³osy by³y zdrowe. Wtedy bêd± naj³adniejsze. |
|
|
|
|
#4165 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
Cytat:
Zawsze po jakichs 3-4 minutam odkrecam psikacz i po prostu wcieram we wlosy.![]() Chodzi za mna olejek arnikowy. Jak tylko dostane wyplate, to w ramach szykowania sie do przeprowadzki(kazda wymowka dobra ) sobie kupie:Glycine Soja Oil*, Ricinus Communis Seed Oil*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Persea Gratissima Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Triticum Vulgare Germ Oil, Olea Europaea Fruit Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Vitis Vinifera Seed Oil, Arnica Montana Extract, Parfum**, Helianthus Annuuss Seed Oil, Tocopherol, Limonene**, Linalool**, Citral**, Geraniol**, Citronellol**
|
|
|
#4166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mog³aby¶ mi napisaæ, np na PW, ¿eby nie za¶miecaæ w±tku, jak do tej pory wygl±da³a Twoja rehabilitacja, co i jak æwiczy³a¶?
|
|
|
#4167 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 344
|
|
|
|
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 31 910
|
Cytat:
![]() Ja jednak zaryzykowa³am i na³o¿y³am olejek od¿ywczy i idê zaraz spaæ, ale planujê pobudkê o 5:00 wiêc nie bêdê go mia³a za d³ugo na w³osach
|
|
|
|
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
Cytat:
|
|
#4170 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 805
|
Ja dzisiaj ponownie olejek od¿ywczy z baikal herbals + mycie hdfm + garniek aik + maska babci agafii z jagodami i miodem <-- W³osy jedwabi¶cie miêkkie i wyg³adzone. Niestety uklepane, ale wra¿enia z ich macania niezast±pione
![]() T¯ mi ostatnio powiedzia³, ¿e jemu siê bardziej podoba, jak mam takie ulizane w³osy, a nie puszyste. Jako fanka mega objêto¶ci nie mogê siê z tym pogodziæ
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.

Mnie jest ciê¿ko nieraz ogarn±æ szko³ê, zdrowie, siebie, sprawy rodzinne, które na pozór mog± wydawaæ siê pierdo³ami.

36...-40-41-42-...-65 

Czasem potrzebne jest radykalne ciêcie
) sobie kupie: