Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.10 - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-08, 22:16   #31
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Czekoladko, a nie orientujesz się jaka jest cena tego telefonu?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 22:17   #32
murka04
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

wow doczekałam kolejnego wątku pomyśleć że nigdy się nie spotkałyśmy a tak dużo o sobie wiemy

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 22:19   #33
monika01011986
Zakorzenienie

odpisuję na posty z poprzedniej części

Heroine nie przeczytałam jeszcze wszystkich waszych życzeń bo mi się tak strony wolno otwierają że nerwowo nie wyrabiam. Ale cały czas próbuję i walczę z tym internetem! Właśnie czekam aż mi się otworzy strona z postami z 1 stycznia .....
To Ty taka chora na sylwka byłaś????? jeju współczuję kochana
Grype pewnie miałaś??? Noo ale Sylwester z Polsatem też fajna sprawa chciałabym obejrzeć powtórkę ale jak na złość nie puszczają w TV :/

Basia ja tak łatwo już nie zrzucę mieszkam teraz z mężem i w dodatku w DE więc tu podstwą jest dużo dobrego żarcia poza tym jestem o rok starsza więc wiesz... starość nie radość

Margot kochana no jestem jestem Mureczka też telepatycznie nas przywołałaś

Pipson to tak jak ja.... w lato ważyłam 57 kg a teraz???? masakra. Także nie jesteś sama z tym problemem
kapusta kiszona?? ja też lubię ale później mój organizm troszkę wariuje po niej

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 22:27   #34
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Czekoladko, a nie orientujesz się jaka jest cena tego telefonu?
Z tego co wiem ceny wahaja sie od 400 do 600zł uwazam ze to nawet znosnie
Tylko wyczytalam o dwoch wadach raz ze zbyt mały wyswietlacz (dla mnie to problem bo szukam telefonu z duzym czytelnym wyswietlaczem, przedewszytskim do korzystania z internetu wi fi bo mam i w pracy i na uczelni, w wiekszosci autobusow i wielu miejscach teraz ta usluga jest dostepna, nie musialabym tachac lapka za kazdym razem)
a dwa ze podobno bateryyyyja slabo trzyma
Takze ja szukam wciaz chociaz strasznie bylam na niego napalona

I ja uznaje tylko Nokie, HTC i samsungi reszta to szajs
Oczywiscie bez obrazy dla uzytkownikow, takie jest moje zdanie i lata doswiadczen
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 22:32   #35
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
najlepiej dobrze popatrzec po opiniach w necie
najlepsze są recenzje, filmiki- wtedy wiemy mniej-więcej czego się spodziewać

ja nie mialam za bardzo co się kierowac komenarzami pod recenzjami o samsungu- to prawda- chyba najgorsze zostawiali ludzie, którzy po prostu zazdroscili tego telefonu, bo jest super :P
jakbys miala komputer zawsze ze sobą- ja nie potrafie już bez niego żyć
No oczywiście że czytałam w necie itd. Zresztą ja z firmą Sony ( Sony Ericsson) jestem od swojego pierwszego telefonu więc wiedziałam czego się mogę spodziewać. Telefon ten ma dobre recenzje i opinie ale ja po prostu oczekiwałam czegoś lepszego. Planuję sobie zmienić na Sony Xperię S bo ten to już full wypas jest ale póki co drogi więc poczekam aż cena spadnie. Samsungów akurat ja nie znoszę. Mój mąż miał kilka i stale wyzywał i przeklinał ten telefon. Pan w plusie pokazywał mi galaxy ale dla mnie to cegła nie telefon. Ja lubię zgrabne i lekkie telefony, które obsłużyć można jedną ręką.

Dziewuszki ja uciekam, mąż czeka dobranoc kochane śpijcie słodko

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2013-01-08 o 22:35
monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 22:55   #36
aneleczka
Zadomowienie

hej, mogę się dołączyć?
aneleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 23:05   #37
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
To Ty taka chora na sylwka byłaś????? jeju współczuję kochana
Grype pewnie miałaś??? Noo ale Sylwester z Polsatem też fajna sprawa chciałabym obejrzeć powtórkę ale jak na złość nie puszczają w TV :/
No byłam chyba to była grypa, no bo jaki inny ciort leżałam chyba z tydzień, tak mnie połamało teraz mi jeszcze kaszel został...
no nawet fajny był ten sylwester na Polsacie :P pomijając fakt, że miałam 40-stopniową gorączkę to był loooz jeszcze będą powtarzać na pewno

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Z tego co wiem ceny wahaja sie od 400 do 600zł uwazam ze to nawet znosnie
Tylko wyczytalam o dwoch wadach raz ze zbyt mały wyswietlacz (dla mnie to problem bo szukam telefonu z duzym czytelnym wyswietlaczem, przedewszytskim do korzystania z internetu wi fi bo mam i w pracy i na uczelni, w wiekszosci autobusow i wielu miejscach teraz ta usluga jest dostepna, nie musialabym tachac lapka za kazdym razem)
a dwa ze podobno bateryyyyja slabo trzyma
Takze ja szukam wciaz chociaz strasznie bylam na niego napalona

I ja uznaje tylko Nokie, HTC i samsungi reszta to szajs
Oczywiscie bez obrazy dla uzytkownikow, takie jest moje zdanie i lata doswiadczen
Ja to bym chciała pół-dotykowy, pół-nie TŻ ma Samsunga galaxy i ja nie mogę się tam połapać! Strasznie ciężko się tam pisze cokolwiek dlatego spodobał mi się ten co Ty wkleiłaś chociaż z wyglądu to podobają mi się takie same dotykowe, np. HTC desire c w abonamencie nie wychodzi drogo. Tylko nie wiem czy ja ogarnę to pisanie jakoś nigdy mnie nie przekonywały telefony dotykowe...
Nokii Lumii nie chcę bo to mają teraz wszyscy u mnie w rodzinie nie żartuję

dla mnie najlepsze są Nokie ;P
ostatnimi czasy bardzo podobają mi się Blackberry ten jest piękny:
http://www.phonegg.com/BlackBerry/Po...ign-P9981.html ale jego cena to ponad 6 tys. zł

już sama nie wiem

Cytat:
Dziewuszki ja uciekam, mąż czeka dobranoc kochane śpijcie słodko
Dooobranoc Kochana

Cytat:
Napisane przez aneleczka Pokaż wiadomość
hej, mogę się dołączyć?
Witamy opowiedz nam coś więcej o sobie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-01-08, 23:19   #38
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

I ja i ja jestem Ale już ide wpadłam sie przywitać w nowym wątku
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 23:23   #39
aneleczka
Zadomowienie

Coś o mnie:

W tym roku wybije mi ostatnie "naście" lat, a odchudzanie jest moim postanowieniem noworocznym. Mierzę ok 165cm i ważę (uwaga!) 73kg. U mnie w rodzinie nie ma szczupłych osób, ale nie chcę się tłumaczyć tym, że jest to u mnie rodzinne, że taka genetyka czy coś takiego... poprostu chciałabym być szczuplejsza - 60kg będzie odpowiednie! Kiedyś już podchodziłam do diety, ćwiczeń.. ale słomiany zapał... TERAZ CHCĘ BARDZO! Marzę schudnąć do końca roku szkolnego (jestem w technikum, więc do końca czerwca). Co mnie zmotywowało? Rosnąca waga - przedewszystkim! Później super ciuszki na szczupłych dziewczynach oraz... praktyki, które będę mieć w maju. Może będzie to moje przyszłe miejsce w pracy, więc chciałabym pokazać się jak najlepiej potrafię. Moje wymiary też są tragedią:
Biust 94cm
Pod Biustem 76cm
W brzuchu/boczkach 96cm
w biodrach 102cm
W udach ok 63cm.
Jaką aktywność preferuję? Wychowanie fizyczne, ale to tylko dodatek, gdyż niezawsze ćwiczę + rower stacjonarny codziennie po 1h. Próbowałam biegać, ale naprawde moje stawy przez to bardzo cierpią.. Biegałam ok miesiąca i ledwo później chodziłam, więc nie wiem .
Czy jest możliwe schudnąć przy diecie (którą zaprezentuję poniżej) + godzinie rowerka dziennie te 13 kg?

Przykładowe posiłki:
Śniadanie: Jogurt nautralny + owoc, ciemny chleb + szynka, makrela w sosie pomidorowym + wooda (to co po przecinku to osobne śniadanie)

2 Śniadanie: Jogurt, owoc, kanapka (jeżeli jem np Jogurt na śniadanie to nie jem tego na drugie, tak jakoś - nie wiem czy słusznie?)

Obiad: warzywa z patelni, filet z kurczaka, ryz z jabłkami itp

Podwieczorek: może serek, kisiel, wafle ryżowe.

Kolacja: Kakao gorzkie (te z Deco Moreno czy jakoś tak) lub poprostu mleko, do tego ok 5 herbatników (zalezy czy bardzo chcę coś słodkiego) ewentualnie jakaś sałatka np mix sałat marchewka ser żółty itp, jajecznica.

I mam równiez pytanie - co ile czasu mam się ważyć i mierzyć?
Stary 2013-01-08, 23:29   #40
paulinka_47
Rozeznanie

O masz, już nowy wątek
Dawno nie pisałam, ale podczytuje Was dziewczyny regularnie. Już się raczej nie odchudzam, schudłam i raczej jestem zadowollona, ale staram się pilnować bardzo zdrowego zywienia.
Także jestem tu bardziej "inkognito"
paulinka_47 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 23:53   #41
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Coś o mnie:

W tym roku wybije mi ostatnie "naście" lat, a odchudzanie jest moim postanowieniem noworocznym. Mierzę ok 165cm i ważę (uwaga!) 73kg. U mnie w rodzinie nie ma szczupłych osób, ale nie chcę się tłumaczyć tym, że jest to u mnie rodzinne, że taka genetyka czy coś takiego... poprostu chciałabym być szczuplejsza - 60kg będzie odpowiednie! Kiedyś już podchodziłam do diety, ćwiczeń.. ale słomiany zapał... TERAZ CHCĘ BARDZO! Marzę schudnąć do końca roku szkolnego (jestem w technikum, więc do końca czerwca). Co mnie zmotywowało? Rosnąca waga - przedewszystkim! Później super ciuszki na szczupłych dziewczynach oraz... praktyki, które będę mieć w maju. Może będzie to moje przyszłe miejsce w pracy, więc chciałabym pokazać się jak najlepiej potrafię. Moje wymiary też są tragedią:
Biust 94cm
Pod Biustem 76cm
W brzuchu/boczkach 96cm
w biodrach 102cm
W udach ok 63cm.
Jaką aktywność preferuję? Wychowanie fizyczne, ale to tylko dodatek, gdyż niezawsze ćwiczę + rower stacjonarny codziennie po 1h. Próbowałam biegać, ale naprawde moje stawy przez to bardzo cierpią.. Biegałam ok miesiąca i ledwo później chodziłam, więc nie wiem .
Czy jest możliwe schudnąć przy diecie (którą zaprezentuję poniżej) + godzinie rowerka dziennie te 13 kg?

Przykładowe posiłki:
Śniadanie: Jogurt nautralny + owoc, ciemny chleb + szynka, makrela w sosie pomidorowym + wooda (to co po przecinku to osobne śniadanie)

2 Śniadanie: Jogurt, owoc, kanapka (jeżeli jem np Jogurt na śniadanie to nie jem tego na drugie, tak jakoś - nie wiem czy słusznie?)

Obiad: warzywa z patelni, filet z kurczaka, ryz z jabłkami itp

Podwieczorek: może serek, kisiel, wafle ryżowe.

Kolacja: Kakao gorzkie (te z Deco Moreno czy jakoś tak) lub poprostu mleko, do tego ok 5 herbatników (zalezy czy bardzo chcę coś słodkiego) ewentualnie jakaś sałatka np mix sałat marchewka ser żółty itp, jajecznica.

I mam równiez pytanie - co ile czasu mam się ważyć i mierzyć?
Cześć
Rozsądnie jest tracić na wadze około 1 kg tygodniowo (początkowo możesz tracić więcej, ale to woda z nas schodzi) - więc policz sobie liczbę tygodni i wiesz ile możesz schudnąć Myślę jednak, że nie warto wyznaczac sobie deadline'u - będziesz się tym spinać niepotrzebnie, stres źle wpływa na proces odchudzania. Spróbuj to zdrobić dla siebie, dla sprawdzenia się, lepszego samopoczucia itp.

Rowerek to całkiem przyjemny sposób na spalenie zbędnego tłuszczyku, zalezy jeszcze w jakim tempie jeździsz. Znajdź sobie też na youtubie zestawy treningowe, żeby nie było monotonnie- polecam Ci Casey Ho, Ewkę Chodakowską, Jillian Michaels.

Co do śniadania - jogurt naturalny i owoc ok, dorzuciłabym otręby lub płatki pszenne, ewentualnie jakieś migdały, orzechy - rano musimy się najeść
i jak dalej, do bułki wrzuciłabym jakieś warzywka, nie tan na sucho z szynką, warzywa mają dużo błonnika.
Kolacja to tragedia - w godzinach popołudniowych unikamy wszelkich cukrów, herbatniki na kolacje? Nie wolno zastępować pełnowartościowego posiłku takimi bzdurami bez wartości odżywczych. Ja zwykle wieczorem jem jajka na miękko, kawałek rybki skubnę, ewentualnie jakiś serek wiejski z rzodkiewką - generalnie najlepiej zjeść coś "białkowego"

No i nawadniaj się!

Mierzyć się i ważyć możliwe jak najrzadziej, nie wpadnij w obsesję ważenia się codziennie, bo oszalejesz ( przerabiałam to!) Ja się ważę raz w tygodniu, mierzę raz na miesiąc

Życzę powodzenia!
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 07:57   #42
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Basia ja tak łatwo już nie zrzucę mieszkam teraz z mężem i w dodatku w DE więc tu podstwą jest dużo dobrego żarcia poza tym jestem o rok starsza więc wiesz... starość nie radość
Haha Co ja mam powwiedziec?? Bosheee... 34:sciana: To wiek średni jeszcze czy już dojrzały??
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 08:34   #43
sanderaM
Rozeznanie

Jestem i ja
oby NAM się wszystkim udało !
Stary 2013-01-09, 09:49   #44
aneleczka
Zadomowienie

Dziękuję za rady jeżeli odechce mi się już rowerka to na pewno skorzystam z tamtych ćwiczeń.nie wiem czy będę faktycznie tak tracić na wadze po 1 kg.. Ale najważniejsza motywacja! Byle mi się to udało od mają czy czerwca tak jak wcześniej pisałam teraz zmykam na lekcje zajrzę jeszcze później. Życzę wam miłego dnia i ćwiczeń
Stary 2013-01-09, 09:56   #45
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Dzień dobry dziewczyny
Jak tam nowy dzień się zaczął?
Ja zapomniałam dopisać, że wczoraj zrobiłam 1 dzień A6W i 30 przysiadów. Jestem z siebie dumna!
No to nowy dzień czas zacząć :ziewa:

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 10:07   #46
alexis77
Zadomowienie

Hejka Przyszłam przywitać się w nowym wątku i zmykam pod kądrę z notatkami bo w sobotę egz a mnie choróbsko trzyma

Monia super że wróciłaś mam nadzieję że jak wrócisz do DE to codziennie znajdziesz dla nas czas Czekam koniecznie na jakieś foty
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 11:47   #47
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Aaah no trzeba podróżować jak się jest młodym, ma się chęci i w miarę pieniądze, bo później przyjdzie prawdziwa praca, mąż, dzieci i inne obowiązki to już tak kolorowo nie będzie No aaa i jeszcze w kwietniu jadę do Brukseli bo mój brat będzie w Parlamencie Europejskim pracował przez miesiąc. To do niego na weekend wpadnę a Paryż to mi się marzy też. Na pewno kiedyś tam pojadę.
Pewnie, trzeba korzystać z tego!

O żesz A czym będzie się zajmował?
Stary 2013-01-09, 11:47   #48
LosingMyWay
Zadomowienie

Hej

Ja tak tylko wpadłam sie przywitac z rana, bo u mnie nic ciekawego Ide zaraz pranie zrobic, posprzatac, ogolnie zrobic cos pozytecznego, bo skoro cwiczyc nie moge, to chociaz w inny sposob sie poruszam

Aneleczka witamy

Milego dnia
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 12:24   #49
zooska
Zakorzenienie

Melduję się Nie było mnie na otwarciu Zaraz doczytam poprzednią część

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Moje pytanie brzmi: dlaczego nie potrafię opanować tej ochoty na słodkie i słone (na zmianę)? Wiem, że to przez @, ale każda z nas ma i jakoś umiecie z tym walczyć Jestem beznadziejna.
Chyba zabawna jesteś, że umiemy powstrzymac się przed tym Jasne, że staram się walczyć z ochotą na słodkie, ale b.często przegrywam i kupuję sobie paczkę czipsów i zagryzam ją czekoladą
Albo o 2 nocy wstaję po śliwki w czekoladzie i ukradkiem zapijam winem, noooooorma

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
zooska, wiesz co nie mam pojęcia czy będzie łatwo znaleźć taką pracę pożyjemy zobaczymy. Najbardziej pasowałoby mi gdzieś tu blisko, żeby na piechotkę tylko iść. Jutro idę na podbój sklepów, hotelów i kafejek. Oby się udało! Nie smutaj się A kiedy TŻ wróci? Tak na stałe.
Trzymam kciuki za znalezienie pracy A jak nie...hm nie masz możliwości czegoś dorywczo porobić?
A Tż na stałe...ciężko powiedzieć, wraca w marcu z Chorwacji ze studiów. Potem wyjeżdża w czerwcu do Ameryki i wraca w sierpniu, potem bierze 2 kierunki dzienne, więc wgl czasu dla siebie mieć nie będziemy Potem na magisterkę ja wyjeżdżam, a jak oboje skończymy studia to ja wyjeżdżam na projekt, a on czeka, a potem jedziemy daleko daleko uciekamy z pl (chyba Serbia), choć przypuszczam, że będziemy bardzo podróżować po świecie. Nigdzie nie ostaniemy na dobre.

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Bidula Napiłabym się z Toba na porawę humoru Mi pomaga kilka piwek na zmartwienie
Spoko, wczoraj po pracy poszłam się napić Matko... 2:30 skończyłam

Wgl, to brawa za wczorajsze ćwiczenia!!!!!!!!!:kciuki :!

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Monia Super że jesteś !!!!!! W końcu do nas wróciłaś ! Już nas nie zostawiaj!

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Melduję się i witam Monię !!!
Oooo siema Dawno Cie tutaj nie było!

Patiuszka

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
I ja wyczekałam :P

Pochwale się! Schudłam podczas ostatniego wątku! I w ciągu tego też chce :P
No to nic tylko się cieszyć !

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Haha!! To ja też nie będę pisać co po zrobiłam. Usiadlam z tż i piwko otworzylismy:mur : Byl w biedrze i kupil hainekeny w promocji 3sz 650zl po 8,99 zl. Zal nie skorzystac No i gdzie tu sens, gdzie logika??
Powiadasz taka promocja........:cojets: hm hm hm...jutro ide na imprez,a hainekeny chyba pójdą razem ze mną

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Aaah no trzeba podróżować jak się jest młodym, ma się chęci i w miarę pieniądze, bo później przyjdzie prawdziwa praca, mąż, dzieci i inne obowiązki to już tak kolorowo nie będzie No aaa i jeszcze w kwietniu jadę do Brukseli bo mój brat będzie w Parlamencie Europejskim pracował przez miesiąc. To do niego na weekend wpadnę a Paryż to mi się marzy też. Na pewno kiedyś tam pojadę.
A powiedz mi, jak Ty to robisz, że tak podróżujesz? Jak znalazłas swoich hostów? Jakim cudem to wszystko Ci sie udaje?

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
hej, mogę się dołączyć?
Heeeeeeeeeeeeeloł

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Jestem i ja
oby NAM się wszystkim udało !
Dawno Cię nie było

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 12:31   #50
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry dziewczyny
Jak tam nowy dzień się zaczął?
Ja zapomniałam dopisać, że wczoraj zrobiłam 1 dzień A6W i 30 przysiadów. Jestem z siebie dumna!
No to nowy dzień czas zacząć :ziewa:

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Ogolnie to musze się pochwalić, wczoraj jak wróciłam podpita to włączyło mi się meeeeeeeega gastro, ale nic nie zjadłam wzięłam sobie wodę do pokoju i poszłam spać, nawet się umyłam

Stary 2013-01-09, 12:32   #51
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Wstałam o 11.50 nie wiem jak ja to zrobiłam teraz jem śniadanie, na które w ogóle nie mam ochoty

aneleczka, widzę, że pipson już Ci szczegółowe rady wypisała, więc nie będę się powtarzać życzę jedynie powodzenia!

alexis, zdrówka Kochana i trzymam za egzamin

Cindy, brawo! ja też jestem z Ciebie dumna!

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Ogolnie to musze się pochwalić, wczoraj jak wróciłam podpita to włączyło mi się meeeeeeeega gastro, ale nic nie zjadłam wzięłam sobie wodę do pokoju i poszłam spać, nawet się umyłam
Super! Ja po piciu rzadko mam gastrofazę marzę jedynie o łóżku
Stary 2013-01-09, 12:45   #52
zooska
Zakorzenienie

http://kwejk.pl/obrazek/1612729/rzeczy-wielkie.html

Hah

Stary 2013-01-09, 12:46   #53
mielnus
Wtajemniczenie

jestem i ja!

NIe nadrobię was... wybaczcie...
U mnie wczoraj poszłam po bandzie.. TŻ otwarł ptasie mleczko i zaczął mnie karmić, nie powstrzymałam się...
Dostałam też od niego całą zgrzewkę jogurtów (kawowe, ze zbożami, do picia, czekoladowe) na przekąskę bedą idealne..

Dziś:
I (6:00)- musli crunchy (resztki 2 łyżki) + mleko 200 ml 1,5% + deser jogurtowy mały
II (11:00)- jogurt do picia ze słonecznikiem i zbożami
III(12:00)- pół bułki + 2 plasterki sera z dziurami
IV (15:00)- talerzyk łazanek
V (18:00)- jajkos+ sałata lodowa+ marchewka kons. + papryka + przyprawy

20- KILLER!!!!myślę że cały
Stary 2013-01-09, 12:49   #54
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Dobre
Stary 2013-01-09, 12:49   #55
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Wstałam o 11.50 nie wiem jak ja to zrobiłam teraz jem śniadanie, na które w ogóle nie mam ochoty

Super! Ja po piciu rzadko mam gastrofazę marzę jedynie o łóżku
Ja wstałam ok 8 pouczyłam się, pojechałam na uczelnię i wróciłam do łóżka, jeść mi się nie chce, niedobrze mi, zjadlam 2 cukierki nie bijcie, ale jakbym coś zjadła to bym zwymiotowala chyba Poczekam jeszcze z godzinke i zjem obiad
pieczone ziemniaczki z curry, sałatka warzywna (sałata, pomidor, ogórek, oliwki, oliwa, rzodkiewka, przyprawy)

Stary 2013-01-09, 12:53   #56
heroine86
Zakorzenienie

mielnus, z Twoim jadłospisem coraz lepiej jest

Mi TŻ kupił przedwczoraj deser kawowy Satino i przepadłam boże same paskudztwa ma w składzie (pozdrawiam pipson ), ale jest taki dobry a wczoraj kupił mi resztę smaków spróbowałam jakiś śmietankowy z pralinami, a TŻ orzechowy, ale powiem Wam, że kawowy najlepszy! ale ciiiii, ja do niczego nie namawiam
Stary 2013-01-09, 12:54   #57
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Mi TŻ kupił przedwczoraj deser kawowy Satino i przepadłam boże same paskudztwa ma w składzie (pozdrawiam pipson ), ale jest taki dobry a wczoraj kupił mi resztę smaków spróbowałam jakiś śmietankowy z pralinami, a TŻ orzechowy, ale powiem Wam, że kawowy najlepszy! ale ciiiii, ja do niczego nie namawiam
Kurcze...ja bym chciala miec jakąś karte do makro czy coś i iść na zakupy takie po zgrzewki jogurtów, soków itp... Ja tyle jogurtów zżeram, że to masakra jest Tak raz iśc i kupić porządnie no, a nie płacić w sklepie taką kasę, jak wyprodukowania jogurtu może z 10gr kosztuje

Stary 2013-01-09, 12:57   #58
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wstałam ok 8 pouczyłam się, pojechałam na uczelnię i wróciłam do łóżka, jeść mi się nie chce, niedobrze mi, zjadlam 2 cukierki nie bijcie, ale jakbym coś zjadła to bym zwymiotowala chyba Poczekam jeszcze z godzinke i zjem obiad
pieczone ziemniaczki z curry, sałatka warzywna (sałata, pomidor, ogórek, oliwki, oliwa, rzodkiewka, przyprawy)
Aj tam, czasem się trzeba docukrzyć moja choinka jest już prawie pozbawiona cukierków TŻ po kryjomu wyżera i myśli, że ja się nie zorientuję a takiego wała

Cytat:
Kurcze...ja bym chciala miec jakąś karte do makro czy coś i iść na zakupy takie po zgrzewki jogurtów, soków itp... Ja tyle jogurtów zżeram, że to masakra jest Tak raz iśc i kupić porządnie no, a nie płacić w sklepie taką kasę, jak wyprodukowania jogurtu może z 10gr kosztuje
Faktycznie, w sklepach strasznie się przepłaca a Ty jesz owocowe jogurty?
Stary 2013-01-09, 13:01   #59
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Aj tam, czasem się trzeba docukrzyć moja choinka jest już prawie pozbawiona cukierków TŻ po kryjomu wyżera i myśli, że ja się nie zorientuję a takiego wała

Faktycznie, w sklepach strasznie się przepłaca a Ty jesz owocowe jogurty?
Ja tam nie widzę nic złego w podjadaniu cukru, ale jak wyszłam z domu o 2 czy 3 cukierkach czekoladowych na ponad 3 godziny to tak kiepsko Ale to nie moja wina, to kac xD
Ja jem różnie, przeważnie na sniadanie jem owocowe jogurty, rzadko naturalne. Kiedyś (może pamiętasz) starałam się przerzucić na naturalne całkowicie, ale mi się wymiotować chciało po 2 tygodniach jedzenia na śniadanie j.nat potem w ciągu dnia jeszcze... więc na śniadanie zostawiłam sobie owocowe(nie zaszkodzi na pewno o godz 7 czy 8 rano bo tak na uczelnie wstaję) a potem jak już jem owocowe to tylko activię, albo jakis pitny w drodze gdzieś tam, ale staram sie już po śniadaniu wybierać kefiry nat/maślanki nat/jog. pitne nat

Stary 2013-01-09, 13:04   #60
mielnus
Wtajemniczenie

dzięki heroine twoja pochwała dla mnie wiele znaczy hahha może mnie nikt nie zablokuje drugi raz;p

Ja mam jesczez 4 takie deserki, chyba też satino.... dozwolone, niedozwolone? cieżko stiwerdzić. Musze je zjeść bo inaczej moj się obrazi

Edytowane przez mielnus
Czas edycji: 2013-01-09 o 13:10
mielnus jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości