|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
|
|
|
|
#4442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję może być oznaką że coś się zaczyna dziać![]() Cytat:
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
||
|
|
|
#4443 |
|
Piers do przodu
|
A wiecie ze Mojemu powiedziala dentystka ze jest mezczyzna new generation bo nie ma gornych klow??
jak mu rwala rok temu .... kla mleczaka
|
#4444 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie słyszałem o tym tzn słyszałem że mleczaki czasem posiadają osoby dorosłe
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4448 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Tylko jakby co to idź odrazu tam gdzievrobia pod mikroskopem, nie daj robić reendo byle komu
|
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
temat mnie zatrważa - mam fobię dentystyczną ![]() i mojej Mam nie przesłzo po antybiorach i ma łyżeczkowanie - swoją droga to jak oni to rwą że te powikłąnia to już prawie jak standard? to co kur dwa nie umio temu zapobiec? takie fachowce a potem na zywca torturujo człowieka - trza rwać tak i tak zrobić żeby nic się nie psuło - konowały jedne ![]() życie boli
|
|
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale na ostatniej wizycie dent powiedział, że pora do niego zajrzeć ![]() ja to zawsze z trwogą do denta idę, że za długa przerwa była (nawet 3 czy 4 lata), a to 2-3 zwykłe ubytki...
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja sie zaczęłam zastanawiać jakl można wyrwac zeba, żeby powikłania póżniej były Przeciez to chyba proste jest ![]() Wyrywasz, dajesz jakiś antybiotyk porządny i powinno być dobrze ![]() Edit; W Kokai tanie Lutki mają dziś, niektore testerki po 111 zł - Cedre, Clair de Musc , Fleurs d'Oranger;-) Cherqui 159, i dużo po ok 150 - 160. http://www.kokai.pl/index.php?szukan...0&y=0&strona=2 Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-01-09 o 01:01 |
|
|
|
|
#4452 |
|
grozi wypollizowaniem
|
No ale dent nie poradzi ze mi zomp nie krwawil prawie wogole wycieczki skąd skrzep miał byc
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
Suchy zębodół się może zrobić nawet jak masz antybiotyk
i nawet jak masz super wyrwane w super gabinecie przez super dohtora Suchy zębodół to inaczej brak wytworzonego skrzepu w miejscu ekstrakcji lub wypłukanie go A więc decyduje tu tylko i wyłączenie Twój organizm
|
|
|
#4454 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4455 |
|
grozi wypollizowaniem
|
To znaczy ze od początku był niedorobiony i teraz mogła zmian pod korzeniem się zrobic
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciemna jestem w tym temacie
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-01-09 o 01:13 |
|
|
|
|
#4457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4458 |
|
To ja :)
|
Sami jesteście suche zebodoły... Tak ludzi straszyć...
Dzień dobry otóż Śnieg jest! Tylko ktoś zły podkręcił temperaturę i zaraz pewnie będzie woda... Tak,czy inaczej, aż się łatwiej wstawało -jaśniej jest ![]() Głowa znów zaczyna przypominać, kto tu rządzi, ale może mi przejdzie. Mam dziś taki plan, że wracam szybko do domu, robię w kuchni cholerne porcyjki na jutro, potem pod prysznic i z książką do łóżka. Ciekawe, czy się uda? A właśnie, tak przy okazji, kto zaczął obiecywane w święta odchudzanie?
|
#4459 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
cedre i chergui cedre w ciemno i zastanawiam się rozbierać czy nie i fogle zorientowałam się że do kokai mam przez ulicę ![]() to ja dla odmiany postraszę biopsją ![]() w sumie dziwne to było raczej niż straszne, spodziewałam się czegoś innego, słowo kłucie kojarzy się z uczuciem ostrym, nie? a to było raczej tępe, boleć of kors bolało bardziej niż ukłucie owada ale mniej niż pobieranie krwi... no i miejsc po wkłuciu mam ileś tam widocznych a wkłuwali się dwa razy, poza tym boli mnie wewnętrze szyi do teraz co jest mało fajne...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
Dyskusja o zębach mnie pokonała
![]() Znad kawy |
|
|
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tak kiedyś będziesz musiała to zrobić ![]() ![]() ![]() Macham
|
|
#4462 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4464 |
|
To ja :)
|
A mi podeszło tylko na blotterze, na mła już nie
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
Jeux de Peau za 300 zł....
W sumie Clair de Musc bym chciała, w celach wspominkowych, ale cała flaszka to za dużo. |
|
|
|
#4466 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a mama mówiła - zrób stomatologię znad wypitej już kawy śnieg i do mnie zawitał, od razu lepiej trawniki wyglądają
|
|
#4467 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
mogę chcieć
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4468 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4469 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pomijajac fakt, ze przez swieta utylam te dwa kg co je wczesniej zrzucilam. Teraz stracilam jeden wiec jeszcze 3 do zrzutu. A postanowienie noworoczne mam z deka inne bo chce robic fikusne obiady a nie Goralki i chleb z serem. Poki co niezle mi idzie, jedziemy na rybach i salatkach a mam w planach rozne chinskie eksperymenty (kulinarne tez ).BTW doszedl Rasashi, wielkie dzieki Rozwija sie super ale poczatek to na mnie rzeczywiscie cytrusowa woda kolonska :/ I ta cytrusowatosc pozostaje az do konca, potem dochodzi takie wetiwerowato-ogniskowate cos i dopiero zaczyna byc fajnie :/Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wspolczuje i sciskam Ooo, jak fajnie |
||||
|
|
|
#4470 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pono nie miało związku ze skrzepem Cytat:
Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa ![]() w cedre też mogę pomóc ![]() od razu mówię że jetsem na tak w razie jakiejkolwiek ilości a teraz ideu odśnieżać kurcze kijowo brrrrrr, ale minie - dobrze że nie ma traumy Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-09 o 11:40 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.

i do tego wrażliwe na zimno - gorąco ?? 

współczuję
może być oznaką że coś się zaczyna dziać

nie słyszałem o tym tzn słyszałem że mleczaki czasem posiadają osoby dorosłe

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa 
dobrze że nie ma traumy