Czekamy na święta i pierwsze dzieciaczki,wciąż na Mężów mamy smaczki - Żony 2012 czII - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-09, 10:31   #4771
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na święta i pierwsze dzieciaczki,wciąż na Mężów mamy smaczki - Żony 201

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Ja rozumiem negocjację o 200 zł ale nie zejście z kasy o połowę. Żebym jeszcze rzeczywiście jakieś wady sukni ukryła ale suknia jest bez szwanku, brak uszkodzeń, wyczyszczona itd.
malwus. dopiero idzie sezon na suknie slubne. Ja bym nie sprzedala sukni za 700 zl. Tym bardziej ze masz piekna suknie i niemało tez kosztowala. a za taka bezczelnosc na prawde nawet bym jej zlotowki nie obnizyla ze to ONA dyktuje warunki za ile odkupi. Mogla zapytac grzecznie czy opuscisz cene albo cos, a nie ze za 700 ona kupi.

a tak wogole, to oddawalas ja do pralni?

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2013-01-09 o 10:32
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 10:33   #4772
malwus20
Wtajemniczenie

Dot.: Czekamy na święta i pierwsze dzieciaczki,wciąż na Mężów mamy smaczki - Żony 201

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
ja bym nie sprzedała... ludzie sa bezczelni na prawde... dla mnie 700 zl to nie pieniadze w porownaniu do 3 tysiecy. Niech w komisie sobie szuka jak jest taka cwana..
Cena widnieje w aukcji. Chyba potrafi czytac. :P jak dla niej suknia powinna kosztowac juz 1400
Otóż to. Widnieje jak bykiem koszt sukni, to chyba nawet nielogiczne by któraś z Pań wystawiąjacych suknię zgodziła się zejść z ceny prawie o połowę. Niektóre kobiety chyba nie wiedzą na czym polega negocjacja ceny. Bo to co przeczytałam to szok a nie negocjowanie.
Stary 2013-01-09, 10:34   #4773
melod_y
Zakorzenienie

?
Cytat:
Otóż to. Widnieje jak bykiem koszt sukni, to chyba nawet nielogiczne by któraś z Pań wystawiąjacych suknię zgodziła się zejść z ceny prawie o połowę. Niektóre kobiety chyba nie wiedzą na czym polega negocjacja ceny. Bo to co przeczytałam to szok a nie negocjowanie.
sama pralas suknie, czy w pralni?

Stary 2013-01-09, 10:39   #4774
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
malwus. dopiero idzie sezon na suknie slubne. Ja bym nie sprzedala sukni za 700 zl. Tym bardziej ze masz piekna suknie i niemało tez kosztowala. a za taka bezczelnosc na prawde nawet bym jej zlotowki nie obnizyla ze to ONA dyktuje warunki za ile odkupi. Mogla zapytac grzecznie czy opuscisz cene albo cos, a nie ze za 700 ona kupi.

a tak wogole, to oddawalas ja do pralni?
Ja Cię jak najbardziej popieram Suknia jest po czyszczeniu.

Odpisałam szanownej zainteresowanej że nie zgadzam się obniżyć ceny o prawie połowę bo nie widzę ku temu powodu. Napisałam całkowitą wartość nowej sukni bo może kobieta myśli ze mnie ona mało wyniosła

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
?

sama pralas suknie, czy w pralni?
W pralni. Suknia była czyszczona chemicznie bo na metce pisało że tylko tak wolną ją czyścić.
Stary 2013-01-09, 10:43   #4775
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

W pralni. Suknia była czyszczona chemicznie bo na metce pisało że tylko tak wolną ją czyścić.
no wiec wlasnie.. nie wiem ile zaplacilas za pralnie, ale powiedzmy 200 zl, wiec co? Suknie mialabys jej sprzedac za 500 ? zart. Wyslij jej linka z sukniami za 700 zl z allegro. Niech sobie szuka w tym przedziale cenowym alez mi podniosla cisnienie... Nie lubie takich ludzi ktorzy mysle ze im sie nalezy i juz.

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Ja Cię jak najbardziej popieram Suknia jest po czyszczeniu.

Odpisałam szanownej zainteresowanej że nie zgadzam się obniżyć ceny o prawie połowę bo nie widzę ku temu powodu. Napisałam całkowitą wartość nowej sukni bo może kobieta myśli ze mnie ona mało wyniosła
.
Kochana, Ty i tak juz obnizylas cene sukni ponizej polowy wystawiajac ja za 1300 zl. Jesli nie potrzebowalabym nagle pieniedzy nigdy bym nie sprzedala tak tanio.. Tym bardziej ze ta suknia jest piekna i nie jest zniszczona!

Stary 2013-01-09, 10:46   #4776
Madziuniusia
Zakorzenienie

apropo sprzedawania sukni... ja w ogóle nie wiem za ile wystawić moją i czy pisać np o tym, że jestem drugą właścicielką tej sukni... Suknia poza tym, że jest brudna to zniszczona nie jest.
Stary 2013-01-09, 10:47   #4777
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
no wiec wlasnie.. nie wiem ile zaplacilas za pralnie, ale powiedzmy 200 zl, wiec co? Suknie mialabys jej sprzedac za 500 ? zart. Wyslij jej linka z sukniami za 700 zl z allegro. Niech sobie szuka w tym przedziale cenowym alez mi podniosla cisnienie... Nie lubie takich ludzi ktorzy mysle ze im sie nalezy i juz.
Tak naprawdę to czyszczenie kosztowało mnie 90 zł bo to w takim małym miasteczku było robione, ceny nie są wygórowane więc w koszty sukni nawet nie wliczałam czyszczenia. Moim zdaniem suknia po prostu tyle jest warta.
Za suknią też musiałam się najeździć. Ile kasy musiało pójść na paliwo, później przymiarki to wolę nie wiedzieć. Koszt sukni w takim wypadku wzrósłby o kolejne 1000 zł.
A ta mi tu jakieś warunki stawia
Stary 2013-01-09, 10:50   #4778
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
apropo sprzedawania sukni... ja w ogóle nie wiem za ile wystawić moją i czy pisać np o tym, że jestem drugą właścicielką tej sukni... Suknia poza tym, że jest brudna to zniszczona nie jest.
ja by jednak wczesniej wyprala i wowczas ocenila stan sukni... czesto po chemicznym suknie traca na jakosci niestety... Tym bardziej ze to wlasnie byloby jej drugie pranie.

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Tak naprawdę to czyszczenie kosztowało mnie 90 zł bo to w takim małym miasteczku było robione, ceny nie są wygórowane więc w koszty sukni nawet nie wliczałam czyszczenia. Moim zdaniem suknia po prostu tyle jest warta.
Za suknią też musiałam się najeździć. Ile kasy musiało pójść na paliwo, później przymiarki to wolę nie wiedzieć. Koszt sukni w takim wypadku wzrósłby o kolejne 1000 zł.
A ta mi tu jakieś warunki stawia
ooo to tania pralnie znalazlas. Ja kiedys przeczytalam ze pralnia bierze za slubne nawet 200-300 zl dlatego swojej jeszcze nie wypralam

Moim zdaniem nie masz co sie zastanawiac. I tak tania ja sprzedajesz. Ja na twoim miejscu chcialabym pewnie 1500 zl bo suknia jest wyprana, nie jest zniszczona, bylas jej pierwsza wlascicielka, coz chciec wiecej?

Stary 2013-01-09, 10:50   #4779
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja bym napisała uczciwe że jestem drugą właścicielką Koszt sukni w takim wypadku spadnie bo gdybym ja była drugą właścicielką swojej to bym ją pewnie ceniła tak jak mi dziś szanowna zainteresowana napisała.
Stary 2013-01-09, 10:56   #4780
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
nie nadrabiam jestem załamana nie to że baba się nie odzywała tyle czasu to teraz tydzień przed oddaniem pracy do dziekanatu oddała nam sprawdzone prace połowa pokreślona do poprawy ja sie załamałam siedze w łóżku płaczę nie wiem w co ręce włożyć mam dość praca projekt sesja wszystko na raz
Kochana nie przejmój się. Teraz musisz się spiąć i dopiąć wszytsko na ostani guzik.
Mój promotor zaakceptował mi całość i kazał wydrukować, oprawić i przynieść do podpisu. Idę do niego ( wogole zapomniał, że był umówiony ze mną ) a ten otwiera prace i mówi, żebym dała mu długopis i patrzę co on robi, a on dopisuje 2 zdania w 2 rozdziale na początku i mówi mi niech to pani poprawi bo zapomnieliśmy to zdanie napisać. Myślałam, że go zabije, praca oprawiona, a ja nawet nie wiedziałam, że tam ma być to napisane. Także nie ma na nich mocnych.

Cytat:
Hej.

Właśnie mi dziewczyna napisała która jest zainteresowana suknią że ją kupi jak zejdę do 700 zł Nie wiem czy niektóre kobiety są naprawdę takie durne. Suknia kosztowała mnie prawie 3000zł, wystawiona jest za 1300 i jeszcze mam jej opuścić połowę. Ona chyba żartuje i mam jej chęć tak napisać. Może powinnam jej oddać suknię za darmo.

Co mi doradzicie jej napisać bo mi ciśnienie podniosła?
Ręce opadają. Z jednej strony zawsze lepsza kasa w ręce niż suknia w szafie, ale skoro on sie nią zainteresowała to inne pewnie też się zainteresują, a zbijanie ceny do połowy to już przesada. Ja sama nie wiem czy bym sprzedała, ale chyba tak jak dziewczyny pisały chyba bym czekała aż się sezon zacznie.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 10:57   #4781
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo to tania pralnie znalazlas. Ja kiedys przeczytalam ze pralnia bierze za slubne nawet 200-300 zl dlatego swojej jeszcze nie wypralam

Moim zdaniem nie masz co sie zastanawiac. I tak tania ja sprzedajesz. Ja na twoim miejscu chcialabym pewnie 1500 zl bo suknia jest wyprana, nie jest zniszczona, bylas jej pierwsza wlascicielka, coz chciec wiecej?
Jak weszłam do pralni to tez się zdziwiłam jaka cena za parnie sukni widnieje. Po praniu jest ok, żadnych uszkodzeń bo każda pralnia ma że nie odpowiada za to jak zniszczy suknie w praniu. Tego się bałam najbardziej bo w sumie jest to jednak możliwe skoro o tym informują.

Jak mi jeszcze ta Pani coś odpiszę to naprawdę nie ręczę za siebie bo teraz napisałam jej w miarę kulturalnie.
Suknię z samego początku wystawiłam za 1500, później już po 3 wystawieniach zeszłam o 200 zł. To teraz miałabym jeszcze zejść o 600 zł.
Powiem tyle - głupich nie sieją
Stary 2013-01-09, 10:59   #4782
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Bry

Wczoraj zrobiłam:
- 100 przysiadów
- 50 brzuszków
- 50 ćwiczeń na prosty kręgosłup.
Do tego:
- odżywka na paznokcie (dzień 4)
- odżywka na rzęsy (dzień 4)
Ale masażu bańką chińską nie zrobiłam, bo bańki zostały w domu rodzinnym A jeszcze mnie naszło na hula-hop, który też tam jest i mam nadzieję, że do wakacji będę piękna, lekko umięśniona, a nie taki flak jak teraz

Dodałam przepis na muffiny na Naszego bloga, a zaraz dodam przepis na lukier

Madziuniusia- nie daj się mu, to zagranie psychologiczne...

malwus20 - ma laska tupet! Dobrze, że ją pogoniłaś...

Kicia - tyle już zrobiłaś z tą pracą to teraz się nie poddawaj tylko do poprawiania i dasz radę!

Kili- co za p*lant, że uciekł..

Motylku - z ciekawości ściągam e-booka "Historia O" i po przeczytaniu fragmentu mam co najmniej niepoprawne myśli...
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 11:03   #4783
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Bry

Wczoraj zrobiłam:
- 100 przysiadów
- 50 brzuszków
- 50 ćwiczeń na prosty kręgosłup.
Do tego:
- odżywka na paznokcie (dzień 4)
- odżywka na rzęsy (dzień 4)
No i super

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 11:04   #4784
malwus20
Wtajemniczenie

Wśród tych wszystkich moich ostatnio niezbyt dobrych wiadomości pojawiły się dobre

Mamy zarezerwowany wyjazd do Chorwacji od 28 lipca do 11 sierpnia. Będziemy chyba( domek załatwiał nam znajomy i szczegółów za bardzo nie wiem) w najpiękniejszej części Chorwacji bo w Dubrowniku

No i pogodziłam się z mężem
Stary 2013-01-09, 11:05   #4785
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
No i super
To Wy mnie motywujecie

Cytat:
Wśród tych wszystkich moich ostatnio niezbyt dobrych wiadomości pojawiły się dobre

Mamy zarezerwowany wyjazd do Chorwacji od 28 lipca do 11 sierpnia. Będziemy chyba w najpiękniejszej części Chorwacji bo w Dubrowniku

Brawo! I zazdroszczę wyjazdu
Stary 2013-01-09, 11:12   #4786
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:

Mamy zarezerwowany wyjazd do Chorwacji od 28 lipca do 11 sierpnia. Będziemy chyba( domek załatwiał nam znajomy i szczegółów za bardzo nie wiem) w najpiękniejszej części Chorwacji bo w Dubrowniku

Ja też po cichu zazdroszczę
No i fajnie, że się pogodziliście

Stary 2013-01-09, 11:16   #4787
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też po cichu zazdroszczę
No i fajnie, że się pogodziliście
Strasznie czekałam na ten wyjazd bo po ślubie nie byliśmy nigdzie. Teraz też mieszkamy w domu pełnym ludzi i już nie mogę się doczekać wyjazdu Cisza i spokój, głownie od teściowej
Stary 2013-01-09, 11:17   #4788
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
To Wy mnie motywujecie
Wszystkie nawzajem będziemy się motywować i do wiosny będziemy super laski

Stary 2013-01-09, 11:21   #4789
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
dobry ten serial?
Nie. On nie jest dobry. On jest genialny

Co do tematu sprzedawania sukni to zostawię Wam na poczcie historyjkę
Stary 2013-01-09, 11:29   #4790
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Laski POCZTA! A ta, która nie ma dostępu niech pisze do mnie PW, to też wyślę co nieco

Cytat:
Kiciunia ty nie płacz tylko zepnij się i poprawiaj, wierzę w Ciebie- dasz radę mała

No... pan kamerzysta ma farta popoprawiał wszystko Ma być gotowe jeszcze w tym tygodniu. Tylko muszę mu napisać dzisiaj smsa, żeby narazie jedną wypalił, sprawdzę i wtedy nagra resztę, bo znowu będzie cos nie tak i bez sensu się ponagrywa. Ale generalnie nie robił żadnych problemów.
Fajnie, że udało się z nim dogadać. No i widać, że koleś chce się zrehabilitować. No to masz teraz zagwozdkę. Ja miękka jestem, więc na takie coś bym poszła

Cytat:
Hej.

Właśnie mi dziewczyna napisała która jest zainteresowana suknią że ją kupi jak zejdę do 700 zł Nie wiem czy niektóre kobiety są naprawdę takie durne. Suknia kosztowała mnie prawie 3000zł, wystawiona jest za 1300 i jeszcze mam jej opuścić połowę. Ona chyba żartuje i mam jej chęć tak napisać. Może powinnam jej oddać suknię za darmo.

To już lekka przesada moim zdaniem. Chyba, że nie znajdzie się nikkt inny to wtedy możesz sprzedać, o ile zależy Ci na pozbyciu się sukni.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18

Edytowane przez gosza_m
Czas edycji: 2013-01-09 o 11:31
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 11:44   #4791
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Nie umiem się do Twojego avatarka przyzwyczaić

Micia....z dedykacją dla Ciebie, Mamusiu
hehe musiałam zmienić bo jak patrze na ten z brzuszkiem to mi sie żal robi
hahahah dzieki extra!
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Niech mi tylko spróbują nie dać Matta na Graya to nie pójde do kina! On jest idealnym Greyem w białych kołnierzykach zakochałam się w tym jak on się porusza jak by płynął, tańczył i nie wiem co jeszcze jego partner to mega szczęściarz, że ma go w łóżku
oo takk ......
Cytat:

super super!!!
i fajnie, że się pogodziliście

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 11:45   #4792
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Hej.

nie, no bez przesady, nie powinna tak obniżać.

wspaniale, że się pogodziliscie
Cytat:
A w ogóle to zapomniałam wam napisać, że nasz kamerzysta chyba obawiając się o to, że nie wypłacimy mu całości za to, że tyle czasu mu zeszło, nagrał nam to w jakości HD. Wczoraj jak u niego byliśmy to nam oznajmił, że zrobił nam prezent, bo to nie było uzgadniane i że mamy to w HD. Ja to jestem taka dupa wołowa, że przez coś takiego ciężko mi teraz będzie mu polecieć po wypłacie...
a co TŻ na to?
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 11:45   #4793
Euphoria_13
Rozeznanie

Cytat:
No i ma być czerwona. Z cellulitem trzeba ostro
Bańki kupiłam na allegro z trzy lata temu. Można je chyba w aptece też dopaść. Wyglądają tak: http://allegro.pl/banki-chinskie-ory...906221487.html

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Zasysa się je na posmarowanej oliwką skórze i masuje. Bardzo szybko rozbija te wszystkie grudki. Tylko trzeba omijać miejsca z cienką skórą, jak np. kolana, bo sobie można krzywdę zrobić
Słyszałam kiedyś o nich w pytaniu na śniadanie tylko właśnie minus taki, że szybko można sobie narobić siniaków a ja niestety mam wrażliwe ciało i na dodatek robią mi się pajączki na łydkach więc to chyba nie dla mnie a szkoda

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
hej dziewczynki siedzę w pracy, zaraz mam wywiad, tak mi się nie chce iść, że szok. U nas dziś mgła, że nic tylko wampirów wyczekiwać
Nie wiem, czy pamietacie, ale jakis czas temu miałam wypadek, koleś skasował mi auto i uciekł! Policja nie moge go odnaleźć, bo nie pamietam numerów rej. No i jestem w plecy wartosc auta, bo nie da się go zrobić wystawe na allegro sprawne części i musze kupić nowe

ojj biedna kicia
Co za gó***arz!Jak tak mozna, ze nie ma żadnych wyrzutów sumienia!

Cytat:
A w ogóle to zapomniałam wam napisać, że nasz kamerzysta chyba obawiając się o to, że nie wypłacimy mu całości za to, że tyle czasu mu zeszło, nagrał nam to w jakości HD. Wczoraj jak u niego byliśmy to nam oznajmił, że zrobił nam prezent, bo to nie było uzgadniane i że mamy to w HD. Ja to jestem taka dupa wołowa, że przez coś takiego ciężko mi teraz będzie mu polecieć po wypłacie...
Madziu nie daj się tylko w ten sposób chce Was udobruchać! Ja bym i tak coś oberwała.Jak to mówią kto ma miekkie serce musi mieć twardą d***

Cytat:

SuperI zazdroszczę wyjazdu

Cytat:
Wszystkie nawzajem będziemy się motywować i do wiosny będziemy super laski
Jak tak Was czytam to sama mam ochotę wziąć się za swoją kondycję bo na figurę nie narzekam, wręcz mnie wkurzają docinki innych, że jestem chuda czy, ze mnie wiatr przewróci mimo, że ja się za typowego chudzielca nie uważamTylko chyba brak mi motywacji żeby tak ćwiczyć w domowym zaciszu a zapisać się gdzieś raczej odpada bo nie ma nigdzie nic w pobliżu.

Kiciu dasz radę moja koleżanka 2 lata musiała poprawiać pracę zanim ją promotor dopuścił do obronyI tak to nie był jeszcze dla niego ideał

goszu zaraz wyślę pw bo niestety nie mam dostępu
Euphoria_13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 11:47   #4794
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
a co TŻ na to?
w sumie dopiero dziś smsem z nim poruszyłam ten temat, bo wczoraj nawet nic nie powiedzieliśmy jak tamten o tym powiedział i TŻ mi odp: Nie uzgadniał tego z nami, a może ja nie chciałem w HD...? także podejrzewam, że on będzie musiał gadac z nim o tym rabacie bo ja to się zaraz poddam...
Stary 2013-01-09, 12:02   #4795
Nattiv
Zakorzenienie

Zaczyna mnie brzuch pobolewać za około 4 godziny dostanę @

Stary 2013-01-09, 12:03   #4796
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Dziewczyny!
Macie całusy i uściski od Kindzi!

Miałam Wam przekazać

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 12:07   #4797
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Dziewczyny!
Macie całusy i uściski od Kindzi!

Miałam Wam przekazać
Dziękujemy i przekaż Jej również od nas...
Stary 2013-01-09, 12:19   #4798
nena1984
Zakorzenienie

Jak się tak podniecałyście tym Bomerem, to właśnie przyszło mi do głowy, że on taki gejowaty jest, no ale oczywiście strach się było przyznać, okazało się że się nie myliłam . Przykro mi, ale gustuję w bardziej męskich (vide Channing ) osobnikach płci brzydkiej

Cytat:
hej dziewczynki siedzę w pracy, zaraz mam wywiad, tak mi się nie chce iść, że szok. U nas dziś mgła, że nic tylko wampirów wyczekiwać
Nie wiem, czy pamietacie, ale jakis czas temu miałam wypadek, koleś skasował mi auto i uciekł! Policja nie moge go odnaleźć, bo nie pamietam numerów rej. No i jestem w plecy wartosc auta, bo nie da się go zrobić wystawe na allegro sprawne części i musze kupić nowe
kochana, gdzie był wypadek? w centrum miasta? czy dużo samochodów było wtedy w okolicy?
można namierzyć sprawcę po telefonie komórkowym lub nagraniach z monitoringu z okolicznych budynków.

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 12:38   #4799
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

Jak się tak podniecałyście tym Bomerem, to właśnie przyszło mi do głowy, że on taki gejowaty jest, no ale oczywiście strach się było przyznać, okazało się że się nie myliłam . Przykro mi, ale gustuję w bardziej męskich (vide Channing ) osobnikach płci brzydkiej
Mi Channing kojarzy się trochę z młokosami z krk huty Krakowianki będą wiedzieć o co chodzi no i uważam że jego kunszt aktorski nie jest zbyt... wyszukany. O to dobre słowo
Matt faktycznie ma takie naleciałości homo, ale moim zdaniem jego twarz jest idealna. A oczy... Piękne Ciało też. W ogóle mi sie podoba. Ale to chyba zauważyłyście ide się schować bo się zawstydziłam
Stary 2013-01-09, 12:55   #4800
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Mi Channing kojarzy się trochę z młokosami z krk huty Krakowianki będą wiedzieć o co chodzi no i uważam że jego kunszt aktorski nie jest zbyt... wyszukany. O to dobre słowo
Matt faktycznie ma takie naleciałości homo, ale moim zdaniem jego twarz jest idealna. A oczy... Piękne Ciało też. W ogóle mi sie podoba. Ale to chyba zauważyłyście ide się schować bo się zawstydziłam
" Gray zaczesal wlosy (...) Opadajaca grzywka na jegoi czolo (...) "
Matt to ideal a jego mimika na prawde idealnie pasuje do tej roli

luknelam na pierwszy odcinek Kolnierzyka i normalnie Aaaaaaaaaaaa szal cial

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości