|
|
#4171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 62 część Zazdrośnic:D
Cytat:
![]() Moi rodzice w sypialni i salonie mają szare ściany...na początku byłam przeciwna, ale jak zobaczyłam po remoncie to się zachwyciłam niby szare, ale mają lekki lawendowy odcień, bardzo pasuje do mebli Hemnes
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
Czy to ma być szary szary? A może by tak jedną ściane innym kolorem mschnąć.
|
#4173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
||
|
|
|
#4174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapytam
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
Bry, ledwo żyję
Wypiłam wczoraj 2 raspberry mojitos i nie mogłam się dobudzić. Ale Kiki i Tim są rewelacyjni Nasz pokój będzie wolny dopiero od 1 lutego, więc póki co zajmiemy ich pokój, bo wyjeżdżają na 4 tygodnie do Nowej Zelandii. Poza tym nie musimy nic płacić za styczeń i nie chcą depozytu ![]() Zaraz Was na szybko przelecę, a potem mam lunch z klientem. |
|
|
|
#4176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
Capri niby tak,ale jego zahcowanie jest poniżej krytyki. Raz się zapomnieć mógł teoretycznie,ale on ją już z premedytacją dardza. głupek.
|
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje
|
|
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
mam ostatnio problemy ze snem, podobno płacze przez sen, a dziś obudził mnie kaszel o 3 w nocy. Potem jak się uspokoił to bałam się zasnąć, nawet nie wiem czemu. Więc przeniosłam się do drugiego pokoju i do 6 rano książkę czytałam
|
#4180 | |
|
MBZ♥
|
dzień dobry
Oszek moja wypracowana kondycja leży i kwiczy wchodzę na 2 piętro jakbym zdobywała szczyt![]() Kawka, tak był usypiany ![]() szarości są fajne-mozna poszaleć z dodatkami, mi się podoba mglisty poranek ale już nie pamiętam czy to beckers czy dekoral czy dulux Najka śliczny ten pierścień ![]() Magda jak tam?lepiej ![]() Karmelka fajnie, że się udało ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4181 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no cudnie. fajnie jakby to była moja dłoń Cytat:
za każdym razem będzie lepiej, zobaczysz Cytat:
i też się zawzięłam teraz, bo przecież będę musiała za 15 lat jakoś wchodzić do mieszkania!Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hejloooou! Ale miałam sny - erotico!
|
||||||
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
Capri - moja przyjaciółka używa MK od jakiegoś czasu, kiedy jej ciocia zaczęła sprzedawać te kosmetyki. Lubi je, ma tusz, cienie, pomadki, podkład
jak masz jakieś pytania to mogę ją podpytać
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
Spadówa
![]() Gwizdak ale Mrówka szalała, oj szalała ![]() naj wy niedawno kupowaliście tv. Możesz polecić jakiś konkretny model? Ile cali? Przymierzamy się do kupna. |
|
|
|
#4184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz dzwonił do mnie head hunter i oferował mi stanowisko Senior Account Managera w Dublinie
Do tej pory miałam oferty tylko na Asystentkę i to w Pl.
|
|
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi gratuluję nowego lokum.
Naj śniło mi, że na napisałaś na forum o swojej ciąży. Wszystkie się jarałyśmy. I tylko dowiedziałaś się w 20 tyg bo wcześniej robiłaś betę ale źle przeczytałaś wynik i myślałaś, że nie jesteś. Mam @, umieram z bólu. |
|
|
|
#4187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo fajnie się filmy ogląda na większym ekranie ale ten, co my kupowaliśmy, ma 32 cale i do sypialni jest jak znalazł, natomiast jest spoko, bo to Samsung Smart - ma podłączenie do internetu, więc na miejscu mam bazę filmów, jest też aplikacja fitness, kominek elektroniczny YT, Facebook itp. To, na co dziś zwróciłabym uwagę, to Full HD (szczerze mówiąc, nie wiem, czy my mamy) i żeby miał WiFi (musieliśmy podłączyć kabel). Mamy wejścia USB - to też jest dość ważne.Mama ostatnio kupowała 3D, więc jak chcesz takowy, to ciekawym bajerem (aczkolwiek nie jest to jakoś MEGAwidoczne, ale zawsze coś) jest konwersja z 2D do 3D. Dla nas ważne było, by telewizor był LED-owy - zużywa dużo mniej prądu niż plazma, obraz o wiele lepszy niż zwykły LCD, a jeśli chodzi o plazmę - różnica przy FullHD gołym okiem jest niezauważalna. 100Hz to chyba idealna rozdzielczość, żeby obraz był idealny (przy 3D = 200 Hz). Nie ma co brać tv 2D w 500Hz (jeśli istnieją ), bo różnicy wielkiej nie zauważysz, a zapłacisz sporo więcej. TV w Full HD i 100Hz powinien wystarczyć do odbierania wysokiej jakości. Co sądzicie o niej? http://www.nadiaaboulhosn.com/ |
|
|
|
|
#4188 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Spójrz sobie, może Ci się spodoba
|
|
|
#4189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli jednak dół był okolookresowy ![]() ułaaa, i co? |
|
|
|
|
#4190 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Heeeej hooooooooo
Zaś mi ucięło cytowania! Skandal, kiedyś tego nie było!!Chyba zrobię dzisiaj na obiad kuraka z pomidorami i mozarellą- TŻ Najki mnie zainspirował ![]() Cytat:
Mrówka jest super, przebojowa dziewuszka!![]() Fuuuuuuuuuuuuuuuj ja bym tego nie dała na mą piękną twarzyczkę A poza tym nie mam mikrofali![]() Cytat:
Oooo widać światło w tunelu?![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale,że na wizażu?Uważaj lepiej co mówisz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wszystko jest możliwe, w końcu ona ma na imię KIKI
|
|
#4191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona dostaje je głównie na prezenty, bo sama by sobie na nie nie pozwoliła![]() my mamy samsunga smart 32 cale - najważniejsze odtwarzanie filmów z usb
|
|
#4194 |
|
MBZ♥
|
Karmelka my mamy samsunga smartowego, led 40cali
ma internet, wejścia usb, full hd, 100h, pip, można wyłączyć obraz i słuchać samej muzyki, albo dźwięku filmu.Najka ja jestem na nie
|
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
naj, mialam ostatnio wkleić jej zdjęcie, bo chciałaś zobaczyć jak na dużych biodrach wygląda baskinka
ale w końcu zapomniałam---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- też tak mam jak włączę pusta stronę telegazety
|
|
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
carmi, sprawdziłam i mamy full hd
no a ja mam mieszane uczucia do tej pani - bo wygląda okropnie w baskince właśnie i mini jej totalnie nie pasują, ale ma kilka takich stylizacji, że ach - zwłaszcza w przypadku ołówkowej spódnicy/sukienki. Podoba mi się, że grubsza osoba może fajnie wyglądać ale sama nie chcę
|
|
|
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A my wczoraj leżeliśmy w łóżku z mężem,mieliśmy głupawkę i opowiadaliśmy o zwierzętach. Mój mąż miał kiedyś takiego chomika,który żył tylko 2 tygodnie bo non stop zapierdzielał na karuzelce i w końcu w takowej padł na zawał. I ogólnie rozkminialiśmy jak technicznie wygląda rozmnażanie u owadów, ptaków i małych ssaków ![]() I według mojego męża rozmnażanie u dżdżownicy wygląda tak,że się ją przecina i wtedy są już dwie Właśnie był listonosz i przyszły mi soczewki...nie moje! Pomylili sobie i znowu będę musiała czekać, a mi się spieszy bo już źle widzę ![]() A ja nie wiem jaki mam tv. Wiem,że 42 cale i samsung.Tv pomógł nam wybrać brat-jest rodzinnym specjalistą od sprzętów wszelakich. I w sumie nie wiem jakie w tym tv są bajery.
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2013-01-09 o 12:38 |
|
|
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
Byou chodziło mi o to,że teraz zdardza ją bez żadnego ale. Raz mógł to zwalić na napływa emocji itp. Nie akcetuję zdrady,ale chodzi mi o ten wątek
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tej pani to jestem zdania, że powinna zostawić leginsy dziewczynom o mniejszych biodrach Nie wszystko dobrze wygląda przy takiej figurze.
|
|
|
|
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobry mąż ![]() kurde, ale polecieli w kulki z tymi soczewkami! :/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.

niby szare, ale mają lekki lawendowy odcień, bardzo pasuje do mebli Hemnes

z drugiej strony trochę rozumiem tą jego "słabość" do dawnej miłości....zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt jak się skończyła
Ale ogólnie było bardzo miło, babeczka świetna (odwiozła mnie do domu nawet 

wchodzę na 2 piętro jakbym zdobywała szczyt
i też się zawzięłam teraz, bo przecież będę musiała za 15 lat jakoś wchodzić do mieszkania!