![]() |
#1831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Wróciłam !
![]()
![]() |
#1832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie czekaj. Bo czasami tak się zdarza, że poprzez uniesienie się honorem obydwóch stron, wszystko może przepaść. Na Twoim miejscu mimo wszystko napisałabym pierwsza. Bez robienia mu wyrzutów. Po prostu, napisała co czuję do niego, zwłaszcza w tej sytuacji. Powodzenia! ![]() 11gabriela11 Napawa mnie to optymizmem. ![]() Co do erasmusa, dasz radę. Ja też robię wszystko, żeby jak najszybciej połączyć nasze drogi. Zwłaszcza jeżeli chodzi o uczelnię. Doskonale Cię rozumiem i trzymam kciuki! ![]()
![]() |
![]() |
#1833 | |
BAN stały
|
Cytat:
tak jak dziewczyny Ci radziły, zajmij się codziennością, sobą, poczekaj. Wierzę że wszystko będzie dobrze! ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- a ja to właśnie wstałam, ah leń ze mnie.. mam mnóstwo roboty, pranie, sprzątanie, prasowanie i praaca... masakra. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1834 |
Konto usunięte
|
Napisał mi: "Tenemos que ablar muy serio y pienso que nos vamos a separar". Dziewczyny to koniec, dlaczego on mi to robi. Boże, tak się starałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1835 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1836 |
Zakorzenienie
|
Powiedź mu wszystko co czujesz, wszystko. Jak to możliwe, że z dnia na dzień podejmuje taką decyzję, to niemożliwe. Powodzenia!
![]() |
#1837 |
Konto usunięte
|
Jestem załamana, nie przespałam w nocy ani minuty. Ja wiem, że on mnie kocha, to ta jego zazdrość i brak zaufania (a mówił, że mi ufa!!) niszczy wszystko. A wczoraj byłam taka szczęśliwa, znalazłam nawet tani bilet do Bukaresztu i miałam zamiar go kupić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może to wszystko uda się jeszcze naprawić. Przecież jak ktoś mówi, że kocha to nie zmienia zdania w 5 minut. Spróbujcie sobie to wyjaśnić, może istnieje jeszcze szansa.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1840 |
BAN stały
|
dokładnie, decyzji o rozstaniu nie podejmuje się w 5 minut z dnia na dzień. porozmawiajcie sobie szczerze, ustalcie właśnie te granice.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1841 |
Konto usunięte
|
biedronka91 ja o tym wiem i Ty o tym wiesz, że to głupoty! Ale on jest inny, jak sobie coś ubzdura to po prostu koniec. Sprawę zazdrości i zaufania omawialiśmy już, mówił, że mi ufa, że gdyby mi nie ufał to nie byłby ze mną. A teraz? Teraz myślę, że mnie zostawi, najgorsze, że ja nic nie zrobiłam, wręcz przeciwnie, starałam się jak mogłam.
Nie będę tu zatruwać atmosfery i wylewać dalszych żali, bo to bez sensu. Odezwę się dopiero po rozmowie z nim, chociaż jej finał już raczej znam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1842 |
Zakorzenienie
|
Kurcze. Rozumiem Cię. Ciężko się bronić przed czymś, czego się nie zrobiło. Mimo wszystko, mam nadzieję, że chłopak otrzeźwieje. Być może potrzebuje czasu, żeby to przemyśleć i uświadomić sobie, że stracił cząstkę swojego życia. Nawet gdyby dzisiaj nie było najlepiej, to jeszcze nie świadczy o niczym. Czasem to właśnie czas rozwiązuje wszystkie problemy.
Po to tutaj jesteśmy, żeby siebie wzajemnie wspierać. Po prostu nie myśl za wiele i tak to nic nie zmieni. Mimo wszystko wierzę, że będzie dobrze. ![]()
![]() |
#1843 |
Konto usunięte
|
Rozmawiałam z moim TŻ właśnie, a właściwie to pisaliśmy, a nie rozmawialismy, niestety. Nie wiem o co mu chodzi, nie rozumiem, wytłumaczyłam mu wszystko, ale on nadal ma te swoje podejrzenia. Wydaje mi się, że nawet jeśli teraz będzie dobrze to za jakiś czas znów coś będzie nie tak, a w ten sposób do czerwca to zostanie ze mnie strzępek nerwów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1844 |
Raczkowanie
|
Frumoasa wszystko będzie dobrze
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- ajjj spóźniłam się, widzisz! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1845 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiem,że takie "czucie" to w sumie nic nie wnosi do Twojej sprawy,ale nie wiem jak lepiej się wysłowić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1846 |
Zakorzenienie
|
QueenBlair chciałam powiedzieć to samo. Czuję szczęśliwe zakończenie.
![]()
![]() |
#1847 |
Zadomowienie
|
Może kup ten bilet? Na pewno to że się zobaczycie pomoże pozbyć się jakichkolwiek wątpliwości. A jak nie to przynajmniej będziesz wiedziała że zrobiłaś wszystko. Na odległość wszystko przestaje być takie kolorowe...
![]() |
#1848 |
Raczkowanie
|
Frumoasa Domnisoara wiem jak się czujesz. Mnie to wszystko też męczyło. Jak np nie odebrałam telefonu i już oskarżenia że nie wiadomo co robiłam. Albo siedziałam na facebooku długo z zieloną kropką i on stwierdzał ze na pewno z kimś pisze itd. Po jakimś czasie po prostu nie chciało mi się tłumaczyć prostych rzeczy jak krowie na rowie. Generalnie teraz mu przeszło kiedy to ja nakryłam go na tym że ...to on kłamie, a nie ja
![]() Ehhh szkoda, że moje zaufanie po tym wszystkim do niego spadło i nie wiem czy kiedyś w tej kwestii będzie zdrowo między nami. Ale przynajmniej odczepił się ode mnie jak na razie, nie smęci o wyimaginowanych zdradach. W ogóle uczę się niemca. Coś tam już powiem. Jakieś przebłyski z liceum mi się pojawiają ![]()
![]() |
#1849 |
Przyczajenie
|
Czy to jakieś fatum?? Mój też najpierw stwierdził z dnia na dzień,ze chyba mnie nie kocha, ze nikogo nie pokocha. Dałam mu spokoj,a potem znowu ze nie mogl spac, wszystko przemyslal i jednak kocha! co to ma byc? Czy ja jestem jakaś dziwna, i mozna mną pomiatać? no chyba nie. a teraz znowu,ze tylko nerwy,stres przeze mnie. napisałam mu,ze jak chce moge dam mu spokoj wystarczy powiedzieć. To nic teraz nie odpisuje. Kurdę, ja się za bardzo tym przejmuje,ale juz mam taki charakter. Chodze caly czas smutna, to mnie denerwuje. Nie potrafie juz tak. chce zeby bylo okej,ale nie da rady., Co za dziwny człowiek.... jak ja chciałabym być szczęśliwa,ale jaką mam pewność że po tygodniu, dwóch znowu nie bedzie tak samo? smutnoo.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1850 |
Konto usunięte
|
Ehh Ci faceci... Ja mojemu napisałam o tym bilecie, że znalazłam tani to mi napisał żebym nie kupowała nic na razie, bo najpierw to on mi musi ufać
![]() ![]() Dzięki za wsparcie dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1851 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem ,może jutro będzie lepiej. W takiej sytaucji jaką opisałaś to lepiej za dużo nie tłumaczyć.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1852 |
Zadomowienie
|
U mnie Tż ma grype
![]()
![]() |
#1853 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie różnie. Czuję się słabo psychicznie. Powiedzmy, że TŻ się stara, ale ja już naprawdę mam zamiar się szanować. Jak robi mi problem, to po prostu kończę rozmowę i nie odzywam się sama. Kiedyś jako typowa małolata wydzwaniałam, wypisywałam do Niego. Teraz uważam, że trzeba się szanować i jeśli On teraz nie pokaże, że żałuje każdego wyrządzonego mi zła, to nie dam rady tego dłużej ciągnąć. Lata robią swoje, ale ja naprawdę postanowiłam zadbać też o siebie. Zapytałam się Go, co jeśli nie będziemy mogli mieć nigdy dzieci, a On myślę, że zachował się w porządku, bo powiedział, że niczego to między Nami nie zmieni, bo On może mieć dzieci, ale nie musi. Niby ma neutralne do tego podejście i to widać w sumie, ale ja chcę mieć chociaż jedno i załamię się, jeśli okaże się, że nigdy ich nie będę mogła mieć. ![]()
![]() |
![]() |
#1854 |
Zadomowienie
|
Cerveza dobrze robisz
![]() Ja nie umiem rozmawiać z Tżtem na skypie żeby się nie popłakać, a to dopiero kilka dni, co będzie za miesiąc ![]()
![]() |
#1855 |
Wtajemniczenie
|
Nerla, po prostu tęsknisz za nim i to zrozumiałe, że płaczesz. Czas szybko zleci, z pewnością.
Też myślę, że wreszcie postępuję lepiej.
![]() |
#1856 |
Zakorzenienie
|
My póki co piszemy na fb, pierwszą rozmową byłam załamana, teraz jest ciut lepiej, myślę, że powoli przyzwyczajamy się do sytuacji...
Najgorsze są długie wieczory samemu ![]()
![]() |
![]() |
#1857 |
BAN stały
|
Cerveza_ mój ginekolog również kiedyś podejrzewał u mnie bezpłodność, również się załamywałam, na zapas i nie potrzebnie. Dopóki nic się nie potwierdzi nie myśl o tym.
---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- to prawda, ale spróbuj sobie znaleźć coś ciekawego do roboty, nie rozmawiaj z nim ciągle, tylko zajmij się sobą, i o sobie pomyśl. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1858 |
Konto usunięte
|
Cerveza_ dziewczyny mają rację, nie ma co się zamartwiać na zapas póki diagnoza nie jest pewna. Głowa do góry i staraj się myśleć pozytywnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1859 |
BAN stały
|
Frumoasa Domnisoara a jak u was?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1860 |
Konto usunięte
|
Nie wiem sama póki co, mam nadzieję, że on się trochę opanuje i przestanie wymyślać... Wszystko byłoby inaczej gdybyśmy byli teraz razem
![]() A tak poza tym powiem Wam, że sobie w nocy wspominałam moje i TŻeta początki, jak się o mnie starał ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.