|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | |
|
Copyraptor
|
Dot.: i mamy krakowskie oczko!!!- nastała część XXI:)
Cytat:
taką pełnoziarnistą tortillę możesz sobie bez wyrzutów sumienia machnąć.
|
|
|
|
|
#2372 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2373 |
|
Copyraptor
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38544499]Na tego Banana? No to ok - Ty 10 g, SdC 15 g, ja 20 g
![]() Zostało jeszcze 40. Komu, komu? Tak, na banana ( |
|
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybieram się na szybki rekonesans wyprzedażowy i coś zjeść trzeba będzie, bo w domu pusta w lodówce
|
|
|
#2375 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2377 |
|
Nie depcze krokusów
|
I to jest dieta!
![]() A ja idę do Decathlonu po outfit na bieganie. Moim postanowieniem noworocznym jest udział w półmaratonie w tym roku ![]() ...z obwarzankiem w ręku...
|
|
#2378 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38541594]Przecież ten koleś jest okropny...
[/QUOTE]dla mnie jest boski! ![]() chociaż ideałem i tak pozostanie brunet 185cm z 3dniowym zarostem bierz każdego!![]() gryzłabyś jak szynkę lizałabyś jak słony boczek itd. ![]() Cytat:
2. otóż właśnie nie. sposób narzekania nicRu jest niewiedzieć czemu bardziej drażniący niż Lenki czy Kasiencji. Lenka robi to w sposób lekki i humorystyczny, Kasiencja hmmm trochę marudzący, ale u żadnej z nich nie przebija się chęć usłyszenia "no co Ty gadasz, jesteś piękna" (Lenka, Kasiencja-milczeć! bez absorbujących postów! Cytat:
![]() już wiem jak spędzę dzisiaj wieczór Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38543890]No z tym się zgodzić nie mogę. Narzekasz często dużo i bardziej regularnie niż Ci się chyba wydaje. Mnie osobiście Twoje narzekanie bardzo drażni dlatego rzadko kiedy wchodzę z Tobą w jakąkolwiek dyskusję, bo wszystko kończy się "ja i tak jestem brzydka". Mam wrażenie, że robisz to tylko dlatego, że uwielbiasz jak Ci się mówi "nie, wcale nie, jesteś taaaaaka sliczna"... [/QUOTE] podpisuję się obiema rękami. też tak to odbieram i nie chodzi o to, że nie można komuś powiedzieć, że dobrze wygląda, albo że któraś z nas po prostu czasem potrzebuje to usłyszeć. spoko- możemy sobie czasem narzekać i czasem cukrować, ale bez przesady.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#2379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmieniłam zdanie. Nie idę na shopping, tylko przejdę się na fitness a potem zrobię zakupy w biedronce ![]() Ja miałam kilka podejść do biegania i wciąż nie załapałam zajawki. Powodzenia dla Ciebie ![]() Cytat:
Niewyżyte toto jak nie wiem co
|
|
|
#2380 |
|
Copyraptor
|
Też nigdy do biegania się nie potrafiłam przekonać, mimo, że bardzo bym chciała.
|
|
|
|
#2381 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Hiper, cudna emotka
Nie liczę na to, bo wtedy wiele osób wyszłoby na hipokrytki wpierw opisując co jest fe, a potem twierdząc, że jednak jest to ładne i wspaniałe (patrz: to, co wyłapała Malla - ponawiam ofertę totolotka! publiczne stwierdzenie, ze coś jest brzydkie, a potem beszt jak moge pisać, ze to jest u mnie brzydkie... zresztą akurat w tej kwestii tak nie uważam, bo nie podobają mi się zarysowane mięśnie).Bardziej mnie skręca jak ktoś uważa, że może mi wmawiać, ze przesadzam, wymyślam kiedy w ogóle mnie nie widział(!), widział mnie w wyciągniętym swetrze czy innym pełnym rynsztunku maskującym, z codzienną tapetą (a najlepiej tylko na zdjęciu) i nie potrafi przyjąć do wiadomości, że dokładnie wiem jak wyglądam, ile razy ryczałam po zajęciach na basenie widząc koleżanki, ile razy usłyszałam idąc z inną dziewczyną czyjeś "patrz, niezłe, szkoda tylko że ta druga taka płaska" i naprawdę nie oczekuję tego, by ktoś wysilił się na jakiś komplement; one niczego nie zmieniają w kwestii tego, co maskuję, by wyglądało na lepsze czy fajniejsze bo po zdjęciu ciuchowych/kosmetykowych protez wygląda dokładnie tak samo jak przed ich zalożeniem i nie cieszy mnie słuchanie czegoś, co w ostatecznym rozrachunku okazuje się być przekoloryzowane lub niezgodne z prawdą. I kiedy neguję jakiś "komplement" to nie z udawanej skromności, bo za te szczere i w miare obiektywne najnormalniej w świecie dziękuję. Pisałam, bo miałam szczerą potrzebę ponarzekać, a nie mam komu (eee, bratu?). Nie ma komu powiedzieć "wiesz co, czuję się dziś jak jakieś paskudztwo - nie dość, że cycki małe jak zawsze to włosy przestały mi się układać, makijaz nie wyszedł i wyglądam jak jakieś zombie, bo padam na twarz ze zmęczenia i stresu" i usłyszeć coś sensowniejszego niż "pfffff no akurat masz na co narzekać, kiedy ja jestem taka/śmaka/owaka, a ty normalnie puci-puci-puci och jak mozesz narzekać, blablabla". Są dni, kiedy po prostu potrzebuję sobie pogadać i dostać zdrowego kuksańca motywacyjnego, a nie wyłącznie krytykującego ("bo śmiesz narzekać", "bo oczekujesz na komplementy"). ![]() W każdym razie Malla - dzięki za minimalne zrozumienie, bo po nieco prześmiewczym skomentowaniu rzekomo niezgrabnych nóg Niny (czyli odkryciu, że nawet moje spoko nogi są brzydkie :P) nie sądziłam, że ktoś będzie kontynuował ten temat w taki sposób nie wyczuwając tamtej intencji, a ja sama go z mojej strony kończę, bo mnie samą mimo wszystko boli
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2013-01-09 o 16:04 |
|
|
|
#2382 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Niestety jak go poznałam parę lat temu, to mu powiedziałam, że jestem zajęta i teraz nie wiem, jak to odkręcić - napisać mu "bierz mnie"?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym mam obok domu park pełen studentów AWF i siedzenie na ławce z chipsami nie jest czynnikiem, który ich zachęci do złowienia mnie...
|
|
|
#2383 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2384 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2385 |
|
Copyraptor
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38545159]
obliczyłam, że 10g pudru kosztuje 10,60 zł już z przesyłką [/QUOTE]Szarpnę się ![]() Chociaż powinnam oszczędzać, bo nadchodzi kryzys finansowy |
|
|
|
#2386 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no nie mogę |
|
|
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38545159]
obliczyłam, że 10g pudru kosztuje 10,60 zł już z przesyłką [/QUOTE]Chyba muszę wrzucić ignora na Twoje posty Potrzebne?
|
|
#2389 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2390 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
odezwała się!
odrobiny zrozumienia, a nie nicRu po 1- nie rozumiem dlaczego piszesz na szaro ![]() po 2- nikt Ci nie próbuje wmawiać, że przesadzasz. Cóż możemy powiedzieć o Twoim wyglądzie skoro Cię nie widziałyśmy, a przynajmniej większość z nas? a więc nie krytykujemy Twojego wyglądu, ani nie prawimy Ci komplementów tylko wypowiadamy się na subiektywnym odbiorze Twoich postów na temat własnej urody po 3- ok, masz potrzebę ponarzekania na swój wygląd, rozumiem to, bo każdy czasem tak ma. Tylko powiedz co ma iść za tym ponarzekaniem? Starczy Ci fakt, że na forum wyrzucisz to z siebie czy idą za tym jakieś oczekiwania tzn. np. że usłyszysz od nas coś w stylu "eee, na pewno tak nie jest itp. itd."? Jeżeli nie oczekujesz jakiś komentarzy z naszej strony, bo i tak sama najlepiej wiesz co jest komplementem prawdziwym, a co nie to może określ to raz a porządnie i więcej takich sytuacji nie będzie? Po raz pierwszy zostało powiedziane przez kilka dziewczyn jak odbieramy Twoje posty na temat Twojego wyglądu więc nie rozumiem skąd stwierdzenie, że wyłącznie Cię krytykujemy? Poza tym jeżeli potrzebujesz czegoś motywującego to po cholerę za każdym razem to zbijasz? Jeżeli ktoś Ci pisze, że masz ładną buzię, rysy, oczy itp. to Ty odp. "eee nie, bo nogi, bo cycki, bo coś tam..." i bo Ty najlepiej wiesz jakie masz defety. A może to co dla Ciebie jest "defektem" dla kogoś, kto Cię widział jest atutem? po 4- każda z nas ma jakieś kompleksy lub coś wolałaby w sobie zmienić, każda z nas ma też gorsze dni- nie jesteś z tym sama ![]() Cytat:
albo wyślij mi screena statusu na fejsie
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38545445]Zamówię pewnie dopiero jutro w pracy, więc jest czas
Dobra, poczytałam o nim i już wiem, że chcę Pomęczę Cię trochę dwoma pytaniami:1. Jaki odcień bierzesz? Są 4, a czytałam, że cameo jest najbardziej uniwersalny. 2. Na długo może mi wystarczyć 15g? Cytat:
|
|
|
#2393 |
|
Copyraptor
|
No, prawie
Banana bierzemy
|
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa, to hiper już wybrała odcień.
hiper, nie zabijaj , nada się odcień Banana dla mnie? Jak to coś pomoże to aktualnie używam podkładu Bourjois Healthy Mix 52 vanilla
|
|
#2395 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To fajnie masz z tą dodatkową motywacją! Może jak przetrzesz szlaki, to podążę Twoją ścieżką. Póki co nie udało mi się zaszczepić w sobie bakcyla biegania ![]() Na moją w sumie też nie. Cały czas się waham, ale z drugiej strony mówię sobie, że to byłaby pierwsza moja taka dorosła torebka, bo do tej pory albo kupowałam sportowe, albo podbierałam mamie. Ta będzie tą pierwszą (jak kliknę ;p )Cytat:
Cytat:
Nie było komentarza do Twoich nóg, nikt się nie odniósł do Twojego zdjęcia. Jedynie OMD i gg wspomniały, że powinnaś popracować nad swoim myśleniem o sobie. Wyrywanie z dyskusji jednego zdania i wklejanie swojego zdjęcia w celu udowodnienia nam, że w takim razie Ty masz kolejną brzydką rzecz, jest moim zdaniem niezdrowe.
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2013-01-09 o 17:52 |
|||
|
|
|
#2396 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Dla porównania puder sypki MySecret ma 8,5 g Cytat:
Myślę, że się sprawdzi |
|||
|
|
|
#2397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38547531] Na pierwsze odpowiedź już znasz, a na drugie - 15 g to duuuużo pudru Dla porównania puder sypki MySecret ma 8,5 g HM 52 to mój odcień Bourjois i wybrałam Banana Myślę, że się sprawdzi Dzięki To ja poproszę w takim razie 10 g.
|
|
|
#2399 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

taką pełnoziarnistą tortillę możesz sobie bez wyrzutów sumienia machnąć.

[/QUOTE]
bierz każdego!

Przy czym moim towarzyszem Multi jest już przystojny góral-informatyk-muzyk-aktor ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, nada się odcień Banana dla mnie? Jak to coś pomoże to aktualnie używam podkładu Bourjois Healthy Mix 52 vanilla