|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#12541 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ebi Smolarek
Cytat:
Kiedyś czekałam ta takową i dupa, żaden jeden dzień roboczy nie szła. Wysłana była w czwartek, powinna dojść w piątek, a doszła dopiero we wtorek.
|
|
|
|
|
#12542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego trzeba by bylo aby ktoras z nas sie rozbeczala ze nie chce do domu jechac (a mamy na drugim koncu polski ) dopoki zdjecia nie dostanie, na litosc ich brac![]() ja moge isc pierwsza Tak jak sun napisal pic na wode, ja naprawde boje sie wyslac bilet ta poczta bo to jednak nie jest 2zl tylko twoje pieniadze, jak nie dojdzie to zobacz i kasa rzepadnie i mecz. a tak ja ci dorecze do rak wlasnych
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#12543 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3854365]trzeba by przyjechać na stadion przed nimi
[/QUOTE]a o ktorej pilkarze moga przyjechac? ja prawdopodobnie bylabym czaly dzien w warszawie wiec moge juz tam nad ranem z tatkie pojechac
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#12544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I z tym doręczeniem biletu, to będzie najlepszy pomysł. I tak się przecież mamy wszystkie umówić, więc spoko. Edit: Nasz sektor już cały zajęty Na Fg tylko jedno wolne miejsce, na żylecie 13 też już wszystko wypełnione.
|
|
|
|
|
#12545 |
|
Zakorzenienie
|
witam panie
za wasze udane kupno biletów |
|
|
|
#12546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak dam ci ten bilet, tylko ze ja raczej nie bede mogla spotkac sie z wami w ZT ale napewno bede na was czatowac przed stadionem (a raczej tam blizej gdzie pilkarze beda tylko nie wiem gdzie no szybciutko bilety poszly
|
|
|
|
|
#12547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się właśnie dzisiaj dowiedziałam, że 19.03 mam krótsze lekcje i bym mogła się zerwać i od rana czatować pod kasami na kupno biletów. Ale tak, to będę z wami i będzie można zorganizować lepszy doping naszym boskim chłopcom ![]() PeeS: Ja byłam tylko kilka razy na Torwarze, przy Legii
|
|
|
|
|
#12548 |
|
Konto usunięte
|
To kto w takim razie będzie w Złotych Tarasach?
Oleczka i Mes nie mogą. Magda, Tri? Będziecie? Aga? Bo sie okaże, że nikogo nie będzie ![]() a w Wawie będę jednak ok. 9 Połazimy po mieście i potem mogę przyjechać się z Wami spotkać w Złotych Tarasach Tylko musicie mi powiedzieć, o której
|
|
|
|
#12549 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3854995]To kto w takim razie będzie w Złotych Tarasach?
Oleczka i Mes nie mogą. Magda, Tri? Będziecie? Aga? Bo sie okaże, że nikogo nie będzie ![]() a w Wawie będę jednak ok. 9 Połazimy po mieście i potem mogę przyjechać się z Wami spotkać w Złotych Tarasach Tylko musicie mi powiedzieć, o której [/quote]A ja nie wiem, jaki jest plan. O której by trzeba być na stadionie? Wiecie, żeby na jakąś rozgrzewkę się załapać, popatrzeć, jak Ebi sprawdza stan murawy itp ![]() Ja będę w Wa-wie ok. 15-16, więc możemy się jeszcze spotkać w Tarasach, albo tylko po was przyjadę i razem pojedziemy na stadion. |
|
|
|
#12550 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a żeby zrobić sobie z nimi fotkę to nie wiem w Bydgoszczy przyjechali ok. 3 godz przed (tak wyczytałam w PS, chyba nawet mam jeszcze ten nr ). Mecz był o 20, rozgrzewkę mieli ok. 19, a murawę sprawdzali ok. 18.30 a ja na stadionie byłam ok. 18 podsumowując - na stadion by trzeba było przyjechać ok. 15 jeżeli chcecie fotki |
|
|
|
|
#12551 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3855094]żeby sie załapać na rozgrzewkę, sprawdzanie murawy czy coś takiego
a żeby zrobić sobie z nimi fotke to nie wiem w Bydgoszczy przyjechali ok. 3 godz przed (tak wyczytałam w PS, chyba nawet mam jeszcze ten nr ). Mecz był o 20, rozgrzewke mieli ok. 19, a murawę sprawdzali ok. 18.30 a ja na stadionie byłam ok. 18 No, to jedziemy na 16:30 Muszę się napatrzeć na jeszcze nie spoconego Ebiego |
|
|
|
#12552 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przyjade do wawy prawdopodbonie w piatek i tam przenocuje, takze cala sobote bylabym w wawie, jezeli mecz zaczyna sie o 18 to ja chyba przyjde tam o 14 i bede czatowac na pilkarzy
|
|
|
|
#12553 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#12554 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3855094]żeby sie załapać na rozgrzewkę, sprawdzanie murawy czy coś takiego
a żeby zrobić sobie z nimi fotkę to nie wiem w Bydgoszczy przyjechali ok. 3 godz przed (tak wyczytałam w PS, chyba nawet mam jeszcze ten nr ). Mecz był o 20, rozgrzewkę mieli ok. 19, a murawę sprawdzali ok. 18.30 a ja na stadionie byłam ok. 18 podsumowując - na stadion by trzeba było przyjechać ok. 15 jeżeli chcecie fotki kurde jaka dokladnosc ![]() ja wyciagne tate aby byc juz o 14 na miejscu,zajme se miejsce, porobie zdjecia przy stadionie. kurde czuje sie jak wariatka ale to moj pierwszy mecz (co ja bede liczyc osiedlowa piata lige MATKO NORMALNIE NIE WIERZE ZE ZOBACZE ICH NA ZYWO ![]() I mojego Arcziego
|
|
|
|
#12555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja już planowałam koczowanie pod Sheratonem od czwartku
|
|
|
|
|
#12556 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3855162]
no nie smiej sie potem Maciek, Jacek, Ebi Kuba i kto tam jeszcze jesy?
|
|
|
|
#12557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od dwóch tygodni już mi się to śni
|
|
|
|
|
#12558 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kiedyś musimy sie spotkac wszystkie!! Tylo gdzie?!... i kiedy...!?Tesciowie pewnie wśród VIPów.... Powiewający ponad tłumem transparetn ze stringami... Juz wiem co telewizja by pokazywała przez całą transmisję... Cytat:
Cytat:
Nie ma to jak płacz na zawołanie.... No własnie
|
|
#12559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w piatek, wydaje mi sie ze wieczorem, ale to naprawde musimy uzgodnic wiec napewno dam wam znac co i jak najwazniejsze ze mamy miejsca obok siebie wiec napewno bedziemy razem ![]() a skad wiesz ze beda w sheratonie? ![]() sun a ty z kim przyjedzasz? bo ja bede z tata czyzby on byl sam w towarzystwie kobiet?
|
|
|
|
|
#12560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najpierw Ebi, potem Ebi, jeszcze Ebi i jeszcze raz Ebi, czyli cała sesyja z Ebiszonem, a potem Matusiak, Wojtek Kowalewski (może z wyglądu nienajciekawszy, ale to świadczy o tym, że chyba musi być dobry, skoro i tak go lubię), a potem, to już nie wiem... Żewłak, Bąk, Krzynio (niech znowu przyjdzie z bułą. ja chcę zdjęcie z Krzyniem i jego bułą ), a potem reszta ekipy. I Rasiak oczywiście Z Grzesiem też by się fotka przydała |
|
|
|
|
#12561 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#12562 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#12563 | |
|
Konto usunięte
|
ee jaka tam dokładność
![]() Cytat:
![]() edit: a mi to tito z kim będę miała fotki
|
|
|
|
|
#12564 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z Ebim razy dużo... ![]() z Bąkiem z Arczmi coby kumpela zazdrościła ![]() z Żurawskim jw ![]() Z Matusiakiem I of kors Krzynio z bułą....
|
|
#12565 | |
|
Zakorzenienie
|
O, to mam pomysł! Zrobicie sobie wycieczkę do mnie i wam po meczu pokażę, gdzie Ally mieszka (rozszyfrowałam ją
)Cytat:
|
|
|
|
|
#12566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja sie tak kiedys rozbeczalam jak nie chcieli ochroniarze mnie do Kayah wpuscic Ja i moj placz + tata blagajacy o pomoc = sukces
|
|
|
|
|
#12567 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#12568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to mam widok z balkonu na ich stadion ![]() Ty To tak jak Juve we Wloszech
|
|
|
|
|
#12569 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3855311]ee jaka tam dokładność
![]() z tatą, taty znajomym z pracy i bratem ![]() edit: a mi to tito z kim będę miała fotki [/QUOTE]A ile oni mają lat? bo mozna ich posadzic kolo mojego tatusia co by tak sam nie siedzial a z nimi by se pogadal, a my jako najfajniejsze laski na meczu kolo siebie
|
|
|
|
#12570 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mój tata koło 40 (czekaj, który on był rocznik a brat to młodziak - eee chyba 11 lat albo 12? nie pamiętam ![]() a w czasie meczu to raczej nie ma czasu na rozmowy edit: my będziemy obok siebie całą grupą - ja mam miejsce 16 a oni 13,14,15
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

Kiedyś czekałam ta takową i dupa, żaden jeden dzień roboczy nie szła. Wysłana była w czwartek, powinna dojść w piątek, a doszła dopiero we wtorek. 

To lepiej, żebyśmy się właśnie całą bandą spotkały wcześniej, bo tak jak jest więcej osób, to lepsze pomysły przychodzą do głowy 

Połazimy po mieście i potem mogę przyjechać się z Wami spotkać w Złotych Tarasach
Tylko musicie mi powiedzieć, o której
w Bydgoszczy przyjechali ok. 3 godz przed (tak wyczytałam w PS, chyba nawet mam jeszcze ten nr