|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
Aż mam ochotę umyć włosy Pannie Joannie brrrr
|
|
|
|
#2102 |
|
Rozeznanie
|
aż weszłam zobaczyć ten filmik PannyJoanny. No cóż. Macie trochę racji. jeszcze pod koniec rozpuszcza włosy i związuje chcąc je ułożyć a tam tłuszcz. ![]() Czasem ludzie mają problem z przetłuszczającycmi się włosami. Codziennie muszą myć. Możliwe iż po prostu ona jest taką osobą i dlatego tak wyszło. Wiecie co, RLM powinna zatrudnić jakaś firma/telewizja bo ta dziewczyna ma talent. Patrzy na człowieka, widzi co ma kiepskie (np asymetryczne wargi, że jedna strona opadnięta a druga lekko uniesiona) poprawia to i wychodzi całkowicie inna osoba. Brzmi to dziwnie, wiem. Uważam, że takie osoby, takie talenty powinny mieć w życiu wieeeeeelką szansę. Nie tylko nagrywanie na yt czy praca w jakimś salonie kosmetycznym. Ona się marnuje z tym swoim talentem. Kurde. Niech ktoś ją zatrudni do charakteryzacji w jakimś filmie ![]() zawalista jest kobieta |
|
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
6:48 tym razem zabiła mnie opowieścią o psie heh
|
|
|
|
|
#2104 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
OMG! Właśnie zobaczyłam ten filmik PannyJoanny i nie podoba mi się to co ona tam pokazuje a makijaż który zrobiła ją strasznie postarzał . TAG o mnie u xbebe18 http://www.youtube.com/watch?v=TtNnz0ClKq8 Zmalowana na FB Cytat:
---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Ulubieńcy makijażowi by niessia25 http://www.youtube.com/watch?v=WxZ-SXXOISk Edytowane przez Qloui Czas edycji: 2013-01-09 o 18:58 |
||
|
|
|
#2105 | ||
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Zmalowana wypadła naprawdę autentycznie. W przeciwieństwie do filmików, które kręci w ramach współprac. Te niestety mnie wyjątkowo nie przekonują. Cytat:
.
|
|
#2106 |
|
Konto usunięte
|
Ja musze myc wlosy codziennie wiec to robie. Wieczorem, wtedy nie ma opcji, ze wstane rano i nie zdaze. Ale suchy szampon tez zawsze mam bo roznie bywa. Jak mam wolny dzien i nigdzie nie ide to nie myje wlosow tylko pryskam szamponem, w ten sposob sie troche przyzwyczajaja i mniej sie przetluszczaja, np.wytrzymaja 1,5 dnia czy cos xD czeste mycie jednak costam robi, ale takie trenowanie jest dobre na ferie czy na wakacje. Suchy szampon tez ma wytrzymalosc do paru h bo ten tluszcz w koncu sie ciagle leje niestety.
(Ah cudne czasy na izoteku kiedy sie w ogole nie przetluszczaly) |
|
|
|
#2107 |
|
Zadomowienie
|
chyba się skuszę na jej obejrzenie... od jakiegoś czasu nie oglądam jej bo zaczęło mnie denerwować jej intonacja głosu...
|
#2108 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Można teraz wywnioskować gdzie jest prawdziwa a gdzie sztuczna ( recenzje płatne) ![]() TAG o mnie szavka http://www.youtube.com/watch?v=RnJnRq5_LD0 blondieee http://www.youtube.com/watch?v=nvEe4tJzzz4 Dużo tych pytań |
|
|
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
Nieesia w ulubieńcach naprawdę ślicznie wygląda, pasuje jej taki makijaż.
|
|
|
|
#2110 |
|
Rozeznanie
|
Radzka vlog o sylwetkach : kurtki
http://www.youtube.com/watch?v=-uB0KeEuwWw cremik u vlog w łóżku ![]() http://www.youtube.com/watch?v=v3SUjMh410I ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Kto chce kupić vlogera , bardzo proszę od koloru do wyboru ![]() http://aukcje.wosp.org.pl/kup-sobie-...logera-i732513 Edytowane przez Qloui Czas edycji: 2013-01-09 o 19:48 |
|
|
|
#2111 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba ze gabuvlog bo czasem fajnie sie ja ogląda.
|
|
|
#2113 |
|
Konto usunięte
|
pamiętacie jakie byly jaja z MAŁĄ CZARNĄ?
kurde, jaki onia miała nick wcześniej?? |
|
|
|
#2114 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=ZlqMeh9Ni3g
|
|
|
#2115 |
|
Konto usunięte
|
mala czarna? nie?
ja przestalam juz ogladac sporo osob ostatnio bo mi sie cos znudzily, jakos tak jest ze po np. dwoch latach tego samego glosu, tla i stylu juz sie nie ma sily hehe czepiam sie glosu, ale jak sama siebie przypadkiem uslysze na nagraniu to nie wiem co jest XD chyba bylam syrenka i mi urszula ukradla glos |
|
|
|
#2116 |
|
Konto usunięte
|
Mała czarna miała kiedys inny nick na yt.
Kurde, nie przypomnę sobie. |
|
|
|
#2117 |
|
Rozeznanie
|
stylizacje2 TAG CONFESSIONS OF A BEAUTY GURU
http://www.youtube.com/watch?v=m1WwqyeUQ9g |
|
|
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2119 | |
|
now or never
|
Cytat:
ale chyba jej się przytyło ... :/
|
|
#2120 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2121 | ||
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Cytat:
)
||
|
|
|
#2122 |
|
Rozeznanie
|
omg niesamowite , jak ta coś wymyśli to zawsze mnie zaszokuje ! Polecam od 4:46
http://www.youtube.com/watch?v=0dcATqgyLpk ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Mi przez święta też
|
|
|
|
#2123 | |
|
now or never
|
Cytat:
może to tylko ustawianie kamery ? nie wiem dano jej już nie oglądałam
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam filmik Zmalowanej i owszem całkiem ok, gdyby nie jej maniera modulowania głosu. Zastanawia mnie tylko jedno: dlaczego dojrzałe kobiety nadal naiwnie czytają,wierzą i stosują takie wytwory jak dieta...jednoskładnikowa, 50 składnikowa, owocowa, taka siaka i owaka....a potem płacz zgrzytanie zębami, efekt jojo. Zdrowe odżywianie i ruch.
|
|
|
|
#2125 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to mozna podobnie pytać, dlaczego palą jak smoki, piją na umór i robią sobie liposukcje itd |
|
|
|
|
#2127 |
|
Zadomowienie
|
Chyba właśnie taki nick miała i była zazdrosna o RLM, że szybko zyskała popularność i subskrybentów a nic sobą nie prezentuje ciekawego..Oczywiście w przeciwieństwie do niej
Napisałam komentarz Pannie Joannie i chyba go skasowała, bo go nie ma... A nie napisałam nic obraźliwego! Odpowiedziałam na komentarz, w którym tłumaczy się, że TYLKO była na uczelni w tych tłustych włosach, napisała kolosa i poszła do łóżka i że współczuje tym, którzy w takich sytuacjach muszą umyć włosy. Napisałam coś w stylu, że jeszcze przy okazji pokazała się całemu światu na youtube w tych tłustych włosach ![]() Jestem oburzona, chyba pierwszy raz ktoś skasował mój komentarz
|
|
|
|
#2128 |
|
Klientka w krawacie
|
Dajcie sobie spokój z MC, bo znowu się będzie podniecać tym, że ją tu hejtują - a hejtowanie świadczy o popularności
|
#2129 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale Dukana to nie rozumiem, juz chyba wszyscy wiedza, ze to powoduje paraliz czesciowy i ze to nie zart. |
|
|
|
|
#2130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jak mam jakieś takie te zasady opisane, a najlepiej wręcz rozpisane posiłki to wytrzymuje i jestem dumna jak wytrzymuje coraz dłużej i po 2 tyg takiej diety to zapominam troszkę o słodyczach... Dla takich osób jak ja to najlepsza byłaby dieta rozpisana przez dietetyka, ale troszkę szkoda mi kasy na wizyty u dietetyka jak raczej nigdy nie chcę schudnąć ponad 5 kg
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

jeszcze pod koniec rozpuszcza włosy i związuje chcąc je ułożyć a tam tłuszcz. 
(np asymetryczne wargi, że jedna strona opadnięta a druga lekko uniesiona) poprawia to i wychodzi całkowicie inna osoba. 
z tagiem: O mnie
.

13.03.2008