Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-09, 19:48   #4681
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6

co u mnie. wczoraj z TZ sie pozarlismy. najechal na mnie strasznie. dzisiaj niby sobie wyjasnilismy wszystko, ale ja jestem taka przybita tym jak sie zachowal.
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 19:58   #4682
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3855184 7]co u mnie. wczoraj z TZ sie pozarlismy. najechal na mnie strasznie. dzisiaj niby sobie wyjasnilismy wszystko, ale ja jestem taka przybita tym jak sie zachowal.[/QUOTE]

Nie martw się, każda z nas to przechodzi. Trzeba się dotrzeć. Łepek do góry

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 20:00   #4683
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
Poszło o to, że moim zdaniem on sie za bardzo nie angażuje w załatwianie wesela... Tzn. ja wszystkiego szukam, ja do wszystkich wydzwaniam, umawiam nas na spotkania, a on tylko kiwa głową czy tak, czy nie... I teraz mieliśmy ten dylemat, czy zespół czy DJ. Ja jestem bardziej za zespołem, on za DJ. W końcu po jego namowach, JA zadzwoniłam do DJa, którego najbardziej braliśmy pod uwagę, i okazało sie, że nasz termin na 90% jest zajęty... Napisałam to tżowi w smsie, nie odpisał, drugi raz - nie odp., wysłałam znak zapytania, to z łąski swojej zadzwonił i jakgdyby nigdy nic - "no to trudno"... Spytałam, co w takiej sytuacji zamierza dalej robić, czy ten zespół, czy dalej szukamy... a on, że jeszcze przecież tyle czasu mamy... tak, fakt... na sali była polowa terminów zajeta, u kam. też sporo, DJ, którego chcilismy nie ma naszego terminu
I wtedy mu powiedziałam, co mysle, że sie czuje, że sie za bardzo nie angażuje w załatwianie wesela (pomijam fakt, że w nd juz to raz mu mówiłam), że tylko ja dzwonie i załatwiam, i że gdyby nie to, że nas poumawiałam, to pewnie nic bysmy jeszcze nie mieli.. a on, że myślał, że mi to pasuje.. taaaak.. mysleć to sobie moze... nawet nie raczy nigdzie zadzwonic... eh... i dalej to by dużo pisać o co jeszcze poszło, no ale eh szkoda gadać, za bardzo wybuchłam, zamiast na spokojnie powiedzieć..
Też to przerabiałam. To ja szukałam sali, zespołu, fotografa i kamerzysty, pisałam maile, dzwoniłam, umawiałam na spotkania a TŻ nic nie działał w tym kierunku, więc w końcu go opieprzyłam, bo już mi nerwy puściły i podziałało, bo w końcu i on się wziął do roboty i zaczął szukać I teraz mamy kamerzystę którego on znalazł i do którego dzwonił żeby nas umówić na spotkanie aby obejrzeć jego filmy i później podpisać umowę

A wracając jeszcze do tematu spraw kościelnych to przy zapisywaniu się na daną godzinę ślubu trzeba wtedy coś zapłacić? Bo jestem kompletnie zielona w tym temacie i nie mam pojęcia a podejrzewam, że też już niedługo wyciągnę TŻa żeby załatwić tą sprawę.

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 20:00   #4684
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Nie martw się, każda z nas to przechodzi. Trzeba się dotrzeć. Łepek do góry
nie chodzi o docieranie sie. to juz mamy za soba. pokazal mi strone ktorej dotad nie znalam, przeprosil ale wlaczyl mi dystans. zobaczymy co bedzie jutro bo widze sie z nim na zywo
Stary 2013-01-09, 20:04   #4685
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3855217 3]nie chodzi o docieranie sie. to juz mamy za soba. pokazal mi strone ktorej dotad nie znalam, przeprosil ale wlaczyl mi dystans. zobaczymy co bedzie jutro bo widze sie z nim na zywo[/QUOTE]

Ja też mam tak za każdym razem PO, że dystansuję się na jakiś czas, dopiero później mi przechodzi.

2014

Stary 2013-01-09, 20:07   #4686
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Umieram na @ , bez kija nie podchodźcie.
Łączę się w bólu!!!

agunineczka skąd ja to znam! Kochana, na spokojnie pogadajcie, bo wiem, jak my czasem się kłócimy. Zapowiedziałam jedno - nie ma potem narzekania, bo mogłeś sam szukać. Napisz, zadzwoń i omówcie na spokojnie. Ja ze swoim byłam 300 km od siebie przez ponad rok, więc najgorsze są te kłótnie, gdy nie można pogadać twarzą w twarz...

Waniliova
trzymam kciuki i główka do góry

Co do piosenek to mam jedną upatrzoną Poluzjantów i chyba ją będę chcieć...

INFO z ostatniej minuty - ZAKLEPAŁAM ZESPÓŁ!!!!!! :b ounce::slin a:
Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 20:08   #4687
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Też to przerabiałam. To ja szukałam sali, zespołu, fotografa i kamerzysty, pisałam maile, dzwoniłam, umawiałam na spotkania a TŻ nic nie działał w tym kierunku, więc w końcu go opieprzyłam, bo już mi nerwy puściły i podziałało, bo w końcu i on się wziął do roboty i zaczął szukać I teraz mamy kamerzystę którego on znalazł i do którego dzwonił żeby nas umówić na spotkanie aby obejrzeć jego filmy i później podpisać umowę

A wracając jeszcze do tematu spraw kościelnych to przy zapisywaniu się na daną godzinę ślubu trzeba wtedy coś zapłacić? Bo jestem kompletnie zielona w tym temacie i nie mam pojęcia a podejrzewam, że też już niedługo wyciągnę TŻa żeby załatwić tą sprawę
.
ja płace dopiero na samym końcu. Przy wpisywaniu na daną godzine nie będe nic płacić.
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-09, 20:10   #4688
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Myślałam, że tylko my tak się spieramy. Dotychczas widzieliśmy się niemalże codziennie, bo mieszkamy kilkanaście bloków dalej. Przez pracę zdecydowałam się na rok na przeprowadzkę 100 km i zdarzają się nieporozumienia na odległość

2014

Stary 2013-01-09, 20:11   #4689
monikkad
Wtajemniczenie

A ja z moją mamą obmyślałyśmy dziś te upominki dla gości :P Bo ja chciałam ich nie robić w ogóle, bo to dodatkowy koszt, ale moja mama mówi, że jak to nie, wypada zrobić i zrobimy, ona finansuje

Mama teraz na święta upiekła piękne pierniczki i stwierdziłam, że może upieczemy we dwie (ona mi trochę pomoże ) takie cudeńka w kształcie serduszek No i mateczka zgodziła się Zrobimy pół na pół, trochę ciasteczek, a trochę cukierków z wisieńką w środku i włożymy je do folii przewiązanej wstążeczką różową (kolor przewodni ) No i do tego bilecik się włoży

Jestem wprost boska. Zaraz egzaminy, a ja zamiast się przygotowywać to siędzę i obkminiam upominki jakie dam za 1,5 roku

Idę się uczyć, może chociaż przez godzinę coś jeszcze zrobię.
Stary 2013-01-09, 20:11   #4690
misiadelko
BAN stały

Kishlaczkowa gratuluję!!
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 20:13   #4691
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Kishlaczkowa, super Kolejna rzecz z głowy

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 20:14   #4692
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
A ja z moją mamą obmyślałyśmy dziś te upominki dla gości :P Bo ja chciałam ich nie robić w ogóle, bo to dodatkowy koszt, ale moja mama mówi, że jak to nie, wypada zrobić i zrobimy, ona finansuje

Mama teraz na święta upiekła piękne pierniczki i stwierdziłam, że może upieczemy we dwie (ona mi trochę pomoże ) takie cudeńka w kształcie serduszek No i mateczka zgodziła się Zrobimy pół na pół, trochę ciasteczek, a trochę cukierków z wisieńką w środku i włożymy je do folii przewiązanej wstążeczką różową (kolor przewodni ) No i do tego bilecik się włoży

Jestem wprost boska. Zaraz egzaminy, a ja zamiast się przygotowywać to siędzę i obkminiam upominki jakie dam za 1,5 roku

Na pewno bardzo miły gest i goście się ucieszą.

Haha ja też, wszystkie obowiązki legły w gruzach, bo omyślam ślub! Sterta sprawdzianów do sprawdzenia, materiały z podyplomówki do ogarnięcia, ale co tam... Moim zdaniem "mam czas"

Miłej nauki

2014

Stary 2013-01-09, 20:16   #4693
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Już wiem co będę robiła w najbliższym czasie Muszę kupić duuużo białego i bordowego papieru technicznego tego grubszego takiego i wstążki

Te co prawda mi nie wyszły, bo kolor papieru jakiś sraczkowaty i tasiemka taka sztywna i bez połysku (po prezentach gwiazdkowych)... Jak będą nowe tasiemki napewno wyjdzie ładnie
Ale fajna zabawa nie powiem
A na koniec tylko będzie wydrukowana karteczka z imieniem i nazwiskiem

Co myślicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0098.jpg (66,5 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0100.jpg (56,7 KB, 30 załadowań)

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding

Edytowane przez kroooliczek89
Czas edycji: 2013-01-09 o 20:18
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 20:17   #4694
poznanianka1990
Zakorzenienie

Kishalczkowa, gratuluję podpisania umowy

Cytat:
Napisane przez monikkad
Zaraz egzaminy, a ja zamiast się przygotowywać to siędzę i obkminiam upominki jakie dam za 1,5 roku
Hahaha, niemożliwa jesteś

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 20:19   #4695
Konto usunięte

Cytat:
Ja też mam tak za każdym razem PO, że dystansuję się na jakiś czas, dopiero później mi przechodzi.
ja tak pierwszy raz mam. wczoraj to myslalam ze do rana mi nie przejdzie i... ach szkoda gadac.
Stary 2013-01-09, 20:19   #4696
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:

Spoko ja też się zastanawiam jakie cukierasy w to wejdą

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 20:20   #4697
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
No, ba
Francesca Belmonte "Breathe easy" tylko i wyłącznie
Innej opcji NIE MA I NIE BĘDZIE To "nasza" piosenka
My też mamy "swoją piosenkę":
http://www.youtube.com/watch?v=ZGoWtY_h4xo
Ale poleci ona raczej w czasie wesela, a na pierwszy taniec wybierzemy coś jazzowego i zrobimy szoł
Cytat:
agunineczka, masakra, ja byłam w 2012 na 4 weselach i wszędzie były winietki, myślałam, że to już standard...
Dokładnie, ja też nie pamiętam wesela bez winietek i nie było żadnego fopa, że siedziałam obok ludzi, których nie znam/nie lubię
Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Ja ogólnie to bym chciała żeby u mnie winietki połączone były z upominkami dla gości
np takie jak te zielone, ale w bordowym kolorze
Na weselu w czerwcu zeszłego roku u mnie w rodzinie były takie paczuszki i środku cukierek.
Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
wolę słodkości niż jakieś figurki, nie lubię kurzołapów
Cytat:
Mam pytanie do Was dziewczyny. Wymarzyłam sobie zamiast standardowych zawieszek na wódkę różowe wstążeczki (takie jak w załączniku). Jednak nie będę mieć wódki finlandii tylko do wyboru jeden rodzaj z trzech: luksusowa, żołądkowa gorzka de lux, soplica. Wysyłam Wam zdjęcia butelek i powiedzcie mi, do której butelki będą najbardziej pasować takie kokardki
Dla mnie takie prezenciki dla gości w formie cukierków, czy też zawieszki na wódkę to niepotrzebny bajer Ale ja jestem minimalistką
Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Ja zmykam się położyć dziewczyny, bo powiem Wam szczerze, że co chwile chce mi się płakać a nie będę pisać o tym, bo nie mam zamiaru Was zanudzać. W ogóle od przedwczoraj na nic nie mam ochoty, nic mi radości nie sprawia

Cytat:
Wczoraj brat zadzwonił, że chciałby może pożyczyć kartę zniżkową do Apartu, bo chce kupić pierścionek i od razu przebiegła mi przez głowę myśl... Jak nam się wcisną przed nas z weselem, to nie ręczę za siebie My już od jakiegoś czasu mówimy o czerwcu-wrześniu 2014... Drugi brat lada moment czuję, że też wystrzeli z pierścionkiem.
Brat TŻ ma się zaręczyć za 3 dni, w dzień swoich urodzin... I ślub ma być podobno jeszcze w tym roku... Ale z nim to nigdy nic nie wiadomo.

Misiadełko, pokazywałam wczoraj salę Twoją TŻ i powiedział, że jakbyśmy tam zorganizowali wesele to będzie takie z pompą
Ale prawdopodobnie z niej zrezygnujemy, bo trochę daleko od 3city...
Ale i tak pojedziemy ją zobaczyć po sesji

Piszecie, że TŻci się nie angażują w przygotowania, a ja jak wczoraj pokazałam TŻ sale to powiedział, że mamy razem szukać, a nie ja sama...
Także muszę się opanować I chyba zamknąć wątek, bo my nie mamy jeszcze nic załatwione, a wy tu mi piszecie, że wszystko już pobukowane
My ogarniemy temat dopiero w połowie lutego, po sesji
Stary 2013-01-09, 20:24   #4698
poznanianka1990
Zakorzenienie

Mój C. się tylko angażował jak sali szukaliśmy. To razem potrafiliśmy przed kompem usiśść i analizować. Robiliśmy tabelkę zbiorcza i porównywaliśmy wszystko.
A teraz jak ma fotografa i kamerzystę wybierać to mówi, że dla niego są wszystkie filmy/zdjęcia takie same i on różnicy nie widzi

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 20:26   #4699
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Mój C. się tylko angażował jak sali szukaliśmy. To razem potrafiliśmy przed kompem usiśść i analizować. Robiliśmy tabelkę zbiorcza i porównywaliśmy wszystko.
A teraz jak ma fotografa i kamerzystę wybierać to mówi, że dla niego są wszystkie filmy/zdjęcia takie same i on różnicy nie widzi
U nas na razie to ja się rozglądam to tu, to tam. Mamy w ferie ustalić wreszcie konkretną datę, miejsce i zespół, ale jak będzie się zabierał jak za jeża to...
Teraz ma wymówkę, że jestem 100 km dalej, ale jak od poniedziałku wparuję ...

2014

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-09, 20:27   #4700
Kishlaczkowa
Zadomowienie

misiadelko, Shiruvii, poznanianka dziękuję!!! Aż weszłam do salonu i zaczęłam tańczyć i śpiewać "Ona tu jest"

myha jej... czas pomaga, ale musicie to obgadać... Aż nie wiem co napisać skoro aż tak to odczuwasz... Mogę tylko przytulić
Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 20:30   #4701
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Już wiem co będę robiła w najbliższym czasie Muszę kupić duuużo białego i bordowego papieru technicznego tego grubszego takiego i wstążki

Te co prawda mi nie wyszły, bo kolor papieru jakiś sraczkowaty i tasiemka taka sztywna i bez połysku (po prezentach gwiazdkowych)... Jak będą nowe tasiemki napewno wyjdzie ładnie

Co myślicie?
Ładnie Masz jakiś szablon na te pudełeczka? Podkradłabym

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 20:36   #4702
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Od początku stycznia piję na czczo ciepłą wodę z cytryną i miodem, jestem zachwycona!
Na mnie nie działała. Może robiłam coś źle ?
Jakie dajesz proporcje?

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Jak będzie u Was? bo mi teściu obiecał, że załatwi pokoje po znajomych, a resztę zamierzam wrzucić do akademika, który jest obok + jakiś hotel dla ciotek. Oczywiście opłacę pierwszą noc.
My dla Wszystkich gości coś zorganizujemy. Mamy zaklepanych 60 miejsc w domkach obok sali, resztę odwieziemy do domów, rozlokujemy w naszym mieszkaniu itp.

Cytat:
Napisane przez emilka901 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, mogę nieśmiało dołączyć do Was? Ślub będę brać 2.08.2014 r. Narzeczoną jestem od 9.10.2011, a w związku w maju stuknie 7 lat

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Przy ogromnych kosztach wesela taki jeden pokój to nie jest wielki wydatek a baaaardzo przydatny Na weselu mojej kuzynki taki pokój był i korzystały z niego babcie które robiły sobie strzały insulinowe i mamy które usypiały tam dzieci

Dokładnie tak! Na weselu z dziećmi uważam, że takie miejsce jest wręcz konieczne, jeśli chcemy żeby rodzice mogli się pobawić

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Czy tylko ja nie mam wybranej piosenki na Pierwszy taniec ?!

Spokojnie, ja też jeszcze o tym nie myślę...

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
INFO z ostatniej minuty - ZAKLEPAŁAM ZESPÓŁ!!!!!! :b ounce::slin a:

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Mój mówi tak samo Dlatego ja wybrałam, razem pojechaliśmy i zaklepaliśmy to co wybrałam

Ilonus
(przepraszam, ale dokładnie nie pamiętam nicku) włoski piekne Chyba mnie przekonałaś !
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 20:39   #4703
alloffkowa
Zakorzenienie

tempo wątku mnie wkurza, mówiąc ładnie i łagodnie
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 20:41   #4704
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Kishlaczkowa gratuluję

Myha współczuję, moze się usprawiedliwi dostatecznie

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 20:42   #4705
misiadelko
BAN stały

Dodaja łyżeczkę prawdziwego miodu i cytryny na oko, tak hmmm, że połówka takiej cytryny mi na dwa-trzy razy wystarcza. Strasznie mnie rusza do kibelka po tym, nawet bardziej niż po wiesiołku

Blondi, jedź, jedź To była moja pierwsza czy druga sala, ale z chęcią jeździłam po innych, mimo iż byłam prawie pewna, że to ta Ogólnie zobaczyłam 5 sal

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2013-01-09 o 20:44
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 20:43   #4706
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
tempo wątku mnie wkurza, mówiąc ładnie i łagodnie
zobacz u PM 2013
im więcej dziewczyn tym więcej postów, normalne
niedługo będzie jeden wątek na 5 dni, a tak koło października to dopiero będzie jazda

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 20:53   #4707
alloffkowa
Zakorzenienie

wiem, wiem dużo osób w ogóle ostatnio nas odwiedza widzę. teraz 17 osób nas przegląda. u PM 2013 w sobotę pierwszy ślub, mam nadzieję że będą pisać relacje
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 20:56   #4708
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:

Co myślicie?
masz jeszcze jakiś rok, żeby dojść do wprawy

Cytat:
Jak Wy gnacie, nie ogarniam
Ja mam cały tydzień zapieprz w szkole. Jutro znowu pobudka o 5, w domu o 21, bo jeszcze zebranie i w piątek tak samo, bo bal gimnazjalisty

Wczoraj brat zadzwonił, że chciałby może pożyczyć kartę zniżkową do Apartu, bo chce kupić pierścionek i od razu przebiegła mi przez głowę myśl... Jak nam się wcisną przed nas z weselem, to nie ręczę za siebie My już od jakiegoś czasu mówimy o czerwcu-wrześniu 2014... Drugi brat lada moment czuję, że też wystrzeli z pierścionkiem.
uu no to rodzice będą mieli wesoło ale myślę, że bracia rozsądni i Wam się nie wcisną w Wasz termin, w końcu wy byliście pierwsi

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Z Turku
Wesele w Zajeździe Europejskim na drodze Turek-Koło.
Sali z Osieka nie znam niestety Poza salą mam jezcze zespół, sektor A z Turku
mam znajomego z Turku

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Cześć

Od dziś nie rozstaję się z telefonem nawet na krok W tamtym tygodniu zadzwoniła do mnie pani z agencji pracy, że dla jednej firmy poszukują pracownika biurowego, dostali moje CV i przeprowadziła ze mną telefoniczną rozmowę kwalifikacyjną po czym powiedziała mi, że jeśli ta firma się na mnie zdecyduje to będą się ze mną w tym tygodniu kontaktować. Przedtem zostawiłam na chwilę gdzieś telefon a teraz patrzę i mam 2 nieodebrane połączenia z tego samego numeru czyli się na mnie zdecydowali a ja nie odebrałam
trzeba było oddzwonić !!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez emilka901 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, mogę nieśmiało dołączyć do Was? Ślub będę brać 2.08.2014 r. Narzeczoną jestem od 9.10.2011, a w związku w maju stuknie 7 lat
Witam
przybywa nam sierpniowych PM-ek

Krajewski, Kukulska kocham polskie utwory

"nasza" piosenka to: http://www.youtube.com/watch?v=AulbOQokMcM więc raczej pierwszego tańca z tego nie zrobimy

Ja bardzo chciałabym zatańczyć walca, ale zobaczymy co nam z tego wyjdzie

Kishlaczkowa gratuluję zespołu ! :brawo:

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 20:56   #4709
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
wiem, wiem dużo osób w ogóle ostatnio nas odwiedza widzę. teraz 17 osób nas przegląda. u PM 2013 w sobotę pierwszy ślub, mam nadzieję że będą pisać relacje
Ja już bym chciała ślub, nie chce mi się czekać tak długo Nieważne, że wszystko jeszcze do załatwienia. Jestem po prostu "w gorącej wodzie kąpana" i nie cierpię czekać.

Kładę się, bo pobudki ostatnio są ciężkie. Dobrej nocki

2014

Stary 2013-01-09, 20:58   #4710
agunineczka
Zakorzenienie

Kishlaczkowa gratki za zespół!

Cytat:

Co myślicie?
Super te pudełeczka!

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości