Rozstanie z facetem, część XXV - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-09, 21:55   #4411
kokkoszanel
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV

Mój przypadek jest troszkę inny (chcę w to wierzyć) na 3 dni przed rozstaniem, cieszył się na wspólny wyjazd na święta, byłam z nim na zakupach świątecznych, bo mnie o to prosił. Wszyscy są w szoku, że to się stało, bo mieli wrażenie, że to on jest ten bardziej "wkręcony" (mi oczywiście bardzo na nim zależało, i nadal tak jest) Kontynuując. jak już wyjechałam na święta, to mieliśmy sprzeczkę,po moim powrocie powiedział mi o swojej decyzji (nie przebierając w słowach..) Często było tak, że gdy się zdenerwował, to mówił różne rzeczy a później jakoś wracaliśmy na dobrą drogę.. jednak nigdy nie zerwaliśmy. Myślę, że może teraz czuję jakąś ulgę, wolność po 3 latach, po pierwszym poważnym związku.. ale mam nadzieję, że zatęskni.. w końcu tak dobrze było nam razem..
kokkoszanel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 22:05   #4412
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzastinaw Pokaż wiadomość
to pozwoliło mi stanac na nogi, takie rady dostałam od dwoch kolegów, dojsc do siebie bo nikt nie chce wrocic do smutasa i zniknac z pola widzenia i tego sie trzymam , niestety jeden z nich dodal ze moze sie nie udac ale to tylko onacza tyle ze nie był mnie wart ,

hymn super taki realny, prawdziwy
Masz mądrych i fajnych kolegów
Ja tej piosenki non stop słuchałam, jakby ktoś spisał to co miałam w głowie i śpiewał
Cytat:
Napisane przez pogubiona88 Pokaż wiadomość
Ba, pewnie że mi przyszło...
Ale z tym i tak nieźle sobie radzę, jak porównam stan z teraz a ze świąt.
Mi się wydaje,że bardziej fiksuję jak on się do mnie nie odzywa, niż jak się odzywa. Bo jak milczy to się czuję jeszcze bardziej ( o ile można bardziej)odrzucona i nie mogę sobie ztym poradzić.
Cytat:
Napisane przez kokkoszanel Pokaż wiadomość
Mój przypadek jest troszkę inny (chcę w to wierzyć) na 3 dni przed rozstaniem, cieszył się na wspólny wyjazd na święta, byłam z nim na zakupach świątecznych, bo mnie o to prosił. Wszyscy są w szoku, że to się stało, bo mieli wrażenie, że to on jest ten bardziej "wkręcony" (mi oczywiście bardzo na nim zależało, i nadal tak jest) Kontynuując. jak już wyjechałam na święta, to mieliśmy sprzeczkę,po moim powrocie powiedział mi o swojej decyzji (nie przebierając w słowach..) Często było tak, że gdy się zdenerwował, to mówił różne rzeczy a później jakoś wracaliśmy na dobrą drogę.. jednak nigdy nie zerwaliśmy. Myślę, że może teraz czuję jakąś ulgę, wolność po 3 latach, po pierwszym poważnym związku.. ale mam nadzieję, że zatęskni.. w końcu tak dobrze było nam razem..
Wiesz, wszystkie dziewczyny tutaj mówią,że nigdy nie jest tak,że jest bosko i nagle koniec, tylko zawsze wcześniej się psuje. True. Mi też się wydawało,że wyszliśmy z kryzysu. Jak widać nie miałam za bardzo racji. Szkoda tylko,że dopiero niedawno wyjaśniliśmy sobie wszystko. Tez bym chiała,żeby mój za mną zatęsknił.
Stary 2013-01-09, 22:11   #4413
dzastinaw
Raczkowanie

[QUOTE=Tindomerel_;3855397 0]Masz mądrych i fajnych kolegów
Ja tej piosenki non stop słuchałam, jakby ktoś spisał to co miałam w głowie i śpiewał

Edytowane przez dzastinaw
Czas edycji: 2013-01-11 o 10:54
dzastinaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 22:26   #4414
nonaka91
Raczkowanie

[QUOTE=dzastinaw;38554318]
Cytat:
Napisane przez Tindomerel_ Pokaż wiadomość
Masz mądrych i fajnych kolegów

oby ich rady poskutkowały

ja też dochodzę do takiego wniosku- nawet jeżeli on teraz już nie chce ze mną być, to jeżeli naprawdę mnie kochał to wrócimy do siebie...
nonaka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 22:33   #4415
dzastinaw
Raczkowanie

[QUOTE=nonaka91;38554793]
Cytat:

ja też dochodzę do takiego wniosku- nawet jeżeli on teraz już nie chce ze mną być, to jeżeli naprawdę mnie kochał to wrócimy do siebie...

Czas edycji: 2013-01-11 o 10:55
Stary 2013-01-09, 22:36   #4416
nonaka91
Raczkowanie

u mnie to może długo potrwać... zrozumiałam, że swoim dziecinnym zachowaniem zniechęciłam go do siebie po całości. jeżeli zobaczy, że poradziłam sobie, robię coś ze swoim życiem, to może na nowo zobaczy we mnie to co kiedyś pokochał i kochał długo? chcę w to wierzyć...
Stary 2013-01-09, 22:37   #4417
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
dziewczyny jak myślicie ile moze trwac milczenie faceta po zerwaniu zanim przemysli wszystko zateskni i sie odezwie?????:co nfused:
U mnie kontakt był najwcześniej po 2 miesiącach totalnego milczenia.
Cytat:
Napisane przez pogubiona88 Pokaż wiadomość
Do mnie dzisiaj ex znów dzwonił ...
I znów tylko w kwestii informacyjnej, miał pytanie apropos urzędu...
Zastanawiam się, czy w jego pojęciu jestem jedyną która mu odpowie na pytania o urząd, prezent dla kolegi, pismo do prawnika itp., czy traktuje to tak normalnie "bo jestem tą co może wiedzieć", czy właśnie tak szuka pretekstu do kontaktu...
Matkowałaś mu tyle czasu, że potrafi ocenić, co będziesz wiedzieć. Wiadomo, że jesteś bardziej rozgarnięta życiowo niż on.

Jakby tylko szukał pretekstu do kontaktu, to by nie zadawał takich konkretnych pytań, a rozmowa przeciągałaby się w nieskończoność, osiągając abstrakcyjne poziomy.
Cytat:
i po co on do mnie się odzywał jak nie chciał odpisać? nie rozumiem.
Nie pisze się do kogoś po to, by mu odpisać, tylko aby ta osoba odpisała Odpisałaś.
Pewnie Ci odpisze za jakiś czas, choć to też zależy, co napisałaś.
Cytat:
No właśnie jak pisze do mnie, to głównie rozmawiamy o mnie i o tym co u mnie i on mnie wypytuje co u mnie słychać, dopiero potem przechodzimy na inne tematy, on o sobie mało pisze.
Zawsze był taki mało wylewny, typ obserwatora?
Cytat:
Od rozstania minęły dwa tygodnie, zerwał on. Od tego czasu zero kontaktu. Mam chwilę słabości i chcę się odezwać, mimo, że prosił mnie, żebym tego nie robiła.. mówił, że "przemyśli" i się odezwie. Zajmuję sobie czas jak mogę, ale myśli są cały czas..
Dodam, że byliśmy prawie razem trzy lata, on nigdy nie był w takiej sytuacji i w tak długim związku.. dlatego mam nadzieję, że jakoś to naprawimy..
Po jakim czasie odezwali się wasi ex?
"Przemyślę i odezwę się" to dobry sposób na to, żeby ktoś się odczepił. Dał Ci nadzieję i nie zamknął sobie furtki - bardzo wygodnie. Ile mu dajesz czasu na myślenie?

Rozstania nie biorą się z chwili słabości, dochodzi do nich w wyniku procesu, który zaczyna się już wcześniej. Poświęć chwilę na to, by ocenić, jak Wam się układało w ostatnim czasie. Czy byliście naprawdę blisko, czy nie osiągnęliście punktu, w którym nie bardzo wiadomo, jak iść do przodu, czy miłość nie przeszła w wygodę i przyzwyczajenie...

Do mnie odzywali się po paru miesiącach imprezowania i zarywania lasek. Nagle okazywało się, że jestem idealna i bezcenna
Cytat:
Napisane przez nonaka91 Pokaż wiadomość
u mnie to może długo potrwać... zrozumiałam, że swoim dziecinnym zachowaniem zniechęciłam go do siebie po całości. jeżeli zobaczy, że poradziłam sobie, robię coś ze swoim życiem, to może na nowo zobaczy we mnie to co kiedyś pokochał i kochał długo? chcę w to wierzyć...
Albo zakocha się na nowo w Tobie... Zdecydowanie musisz coś pozytywnego ze sobą robić, to zawsze procentuje.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2013-01-09 o 22:39
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 22:43   #4418
dzastinaw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nonaka91 Pokaż wiadomość
tez w takie cos wierze ja niestety tez zachowywalam sie egoistycznie , bolesna lekscje dostałam nim to zrozumiałam

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

[QUOTE=Malla;38555118]U mnie kontakt był najwcześniej po 2 miesiącach totalnego milczenia.

po 2 miesiacach? on odezwał sie pierwszy? wrociliście do siebie?
Stary 2013-01-09, 22:47   #4419
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Nie pisze się do kogoś po to, by mu odpisać, tylko aby ta osoba odpisała Odpisałaś.Pewnie Ci odpisze za jakiś czas, choć to też zależy, co napisałaś.
Odpisałam+ zadałam kilka pytań w stylu: jak studia? co u Ciebie itp.
Cytat:
Mało wylewny- z czasem taki się zrobił,ale nigdy nie był typem,który się wyżala czy jakoś bardzo uzewnętrznia(jeszcze do mnie tak, do innych-nigdy prawie) typ obserwatora zdecydowanie, ale dziwi mnie to,bo w ostatnich 2 miesiącach naszego związku prawie w ogóle mnie nie pytał sam z siebie co u mnie słychać i co się wydarzyło, dlatego mnie tak to zastanawia,że nagle , jak już zerwaliśmy, regularnie chce wiedzieć co się dzieje w moim życiu, jakby go nagle zaczęło obchodzić.

A nie powinno, już nie ma "nas".

Edytowane przez Tindomerel_
Czas edycji: 2013-01-09 o 22:49
Tindomerel_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 23:00   #4420
kokkoszanel
Raczkowanie

Nie myślałam o tym.. zawsze dzwoniłam przy jakiś sprzeczkach, on z kolei wolał pomyśleć, pomilczeć. Teraz chciałam mu pokazać, że potrafię też dać mu czas i spokojnie poczekać.
Mieliśmy pierwszy poważniejszy kryzys kilka miesięcy temu, ale wychodziliśmy na prostą. Gdy sie rozstawaliśmy, to sam to potwierdził i powiedział, że już wszystko szło w dobrym kierunku i chciał mi kilka rzeczy w najbliższym czasie powiedzieć, bo miał sporo pozytywnych przemyśleń. Mówił mi też, że szukał prezentu na rocznicę za miesiąc.. Byliśmy blisko, najbliżej od kilku miesięcy.. nasze ostatnie spotkanie przed zerwaniem leżeliśmy razem przytuleni i szczęśliwi, śmiejąc się i szczerze rozmawiając.. nie wierzę w to wszystko...
Stary 2013-01-09, 23:19   #4421
Tindomerel_
Zadomowienie

kokkoszanel żadna z nas nie wierzy...
Stary 2013-01-09, 23:25   #4422
kokkoszanel
Raczkowanie

Dlatego nikt mnie tak nie zrozumie jak Wy)
Stary 2013-01-09, 23:32   #4423
nonaka91
Raczkowanie

Cytat:
U mnie kontakt był najwcześniej po 2 miesiącach totalnego milczenia.

Matkowałaś mu tyle czasu, że potrafi ocenić, co będziesz wiedzieć. Wiadomo, że jesteś bardziej rozgarnięta życiowo niż on.

Jakby tylko szukał pretekstu do kontaktu, to by nie zadawał takich konkretnych pytań, a rozmowa przeciągałaby się w nieskończoność, osiągając abstrakcyjne poziomy.

Nie pisze się do kogoś po to, by mu odpisać, tylko aby ta osoba odpisała Odpisałaś.
Pewnie Ci odpisze za jakiś czas, choć to też zależy, co napisałaś.

"Przemyślę i odezwę się" to dobry sposób na to, żeby ktoś się odczepił. Dał Ci nadzieję i nie zamknął sobie furtki - bardzo wygodnie. Ile mu dajesz czasu na myślenie?

Rozstania nie biorą się z chwili słabości, dochodzi do nich w wyniku procesu, który zaczyna się już wcześniej. Poświęć chwilę na to, by ocenić, jak Wam się układało w ostatnim czasie. Czy byliście naprawdę blisko, czy nie osiągnęliście punktu, w którym nie bardzo wiadomo, jak iść do przodu, czy miłość nie przeszła w wygodę i przyzwyczajenie...

Do mnie odzywali się po paru miesiącach imprezowania i zarywania lasek. Nagle okazywało się, że jestem idealna i bezcenna

Albo zakocha się na nowo w Tobie... Zdecydowanie musisz coś pozytywnego ze sobą robić, to zawsze procentuje.

Mieszkamy ze sobą, więc powinien szybko zauważyć moje zmiany... boję się tylko, że on pomyśli, że zmieniłam się na chwilę, a jak wrócimy do siebie znów stanę się taką zołzą...

kokkoszanel - mi to forum również dużo pomaga, bo tak naprawdę nie mam komu się wygadać

Edytowane przez nonaka91
Czas edycji: 2013-01-09 o 23:37
Stary 2013-01-09, 23:58   #4424
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
tez w takie cos wierze ja niestety tez zachowywalam sie egoistycznie , bolesna lekscje dostałam nim to zrozumiałam
W jakim sensie egoistycznie? Jak myślisz, z czego to wynikało? Ze zbyt słabego uczucia, zbyt małej pewności siebie?
Cytat:
po 2 miesiacach? on odezwał sie pierwszy? wrociliście do siebie?
Jak facet mnie rzuca, po pierwszym krótkim okresie burzliwego wygarniania sobie tego i owego nigdy nie odzywam się pierwsza. I co? Zawsze przylatują.
Miałam próby powrotów, a jakże. Tylko we mnie już nie było wystarczająco mocnego uczucia.
Z czasem przestaje się myśleć o eksie jak o niepowtarzalnym darze losu.
Cytat:
Odpisałam+ zadałam kilka pytań w stylu: jak studia? co u Ciebie itp.
Eeee, to facet, konkretem zarzuć, a nie ogólnikami
Cytat:
Mało wylewny- z czasem taki się zrobił,ale nigdy nie był typem,który się wyżala czy jakoś bardzo uzewnętrznia(jeszcze do mnie tak, do innych-nigdy prawie) typ obserwatora zdecydowanie, ale dziwi mnie to,bo w ostatnich 2 miesiącach naszego związku prawie w ogóle mnie nie pytał sam z siebie co u mnie słychać i co się wydarzyło, dlatego mnie tak to zastanawia,że nagle , jak już zerwaliśmy, regularnie chce wiedzieć co się dzieje w moim życiu, jakby go nagle zaczęło obchodzić.
Trudno rozgryźć taki typ, nigdy nie wiadomo co mu w głowie siedzi.
Może chce Ci wynagrodzić ból, może czuje się samotnie, może nie potrafi Cię całkiem zostawić... cholera wie...
Jeszcze nie docenił, co stracił, bo jeszcze nie stracił.
Cytat:
Mieliśmy pierwszy poważniejszy kryzys kilka miesięcy temu, ale wychodziliśmy na prostą. Gdy sie rozstawaliśmy, to sam to potwierdził i powiedział, że już wszystko szło w dobrym kierunku i chciał mi kilka rzeczy w najbliższym czasie powiedzieć, bo miał sporo pozytywnych przemyśleń. Mówił mi też, że szukał prezentu na rocznicę za miesiąc.. Byliśmy blisko, najbliżej od kilku miesięcy.. nasze ostatnie spotkanie przed zerwaniem leżeliśmy razem przytuleni i szczęśliwi, śmiejąc się i szczerze rozmawiając.. nie wierzę w to wszystko...
O co się w takim razie posprzeczaliście?
Stary 2013-01-09, 23:59   #4425
pogubiona88
Zadomowienie

Cytat:

Też prawda....Nadzieja matką głupich...
pogubiona88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 00:11   #4426
dzastinaw
Raczkowanie

Cytat:
W jakim sensie egoistycznie? Jak myślisz, z czego to wynikało? Ze zbyt słabego uczucia, zbyt małej pewności siebie?

Jak facet mnie rzuca, po pierwszym krótkim okresie burzliwego wygarniania sobie tego i owego nigdy nie odzywam się pierwsza. I co? Zawsze przylatują.
Miałam próby powrotów, a jakże. Tylko we mnie już nie było wystarczająco mocnego uczucia.
Z czasem przestaje się myśleć o eksie jak o niepowtarzalnym darze losu.
,,,,,

Czas edycji: 2013-01-11 o 10:56
Stary 2013-01-10, 09:11   #4427
de_wu
Rozeznanie

Piszę, żeby zrelacjonować co u mnie. Prawdopodobnie już jestem wyleczona z eksa Nie przeszkadza mi , że się spotyka ze swoją byłą i nie czuję żadnej zazdrości. Totalnie nic. Przeciwnie - czuję ulgę.

A tak poza tym to poznałam cudownego mężczyznę Byliśmy na randce i zaiskrzyło Może dlatego mam takie pozytywne podejście i eks już coraz bardziej staje się dla mnie obojętny.

Wiem, że teraz mogę góry przenosić
Wam też tego życzę, trzymajcie się ciepło.
de_wu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 09:50   #4428
behemotkot
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez de_wu Pokaż wiadomość
Piszę, żeby zrelacjonować co u mnie. Prawdopodobnie już jestem wyleczona z eksa Nie przeszkadza mi , że się spotyka ze swoją byłą i nie czuję żadnej zazdrości. Totalnie nic. Przeciwnie - czuję ulgę.

A tak poza tym to poznałam cudownego mężczyznę Byliśmy na randce i zaiskrzyło Może dlatego mam takie pozytywne podejście i eks już coraz bardziej staje się dla mnie obojętny.

Wiem, że teraz mogę góry przenosić
Wam też tego życzę, trzymajcie się ciepło.

jedni wołają ją szczęście niepojęte
inni pani na K."

Początki bloga
http://okiembehemotkota.blogspot.com

Moje amatorskie fotki:
http://kasita.flog.pl/
behemotkot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 10:06   #4429
Tindomerel_
Zadomowienie

Chyba zaraz będę płakać. Boże jak mi dzisiaj źle. Czuję irytację, złość i ogromny żal. Nie wiem jak się od tego uwolnić.

de_wu bardzo się cieszę!
Stary 2013-01-10, 10:12   #4430
stupify
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba zaraz będę płakać. Boże jak mi dzisiaj źle. Czuję irytację, złość i ogromny żal. Nie wiem jak się od tego uwolnić.

de_wu bardzo się cieszę!
stupify jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 10:37   #4431
dzastinaw
Raczkowanie

Cytat:

de_wu bardzo się cieszę!
trzymaj sie jakos znajdz sobie zajecie to pomaga wiem ze łatwo sie mówi a trudniej wykonac no ale próbuj

Czas edycji: 2013-01-11 o 10:56
Stary 2013-01-10, 10:44   #4432
kokkoszanel
Raczkowanie

Właściwie nie pokłóciliśmy się, mieliśmy podjąć pewien temat po tym jak on do mnie przyjedzie. Ale później stwierdził, że nie potrafię iść na kompromisy i on nie przyjedzie. Kłótnia nie była powodem, a raczej pretekstem, impulsem. Dlatego mam nadzieję, że coś zrozumie. Umówił się z naszą przyjaciółką żeby porozmawiać (poradzić się?)
Może jestem naiwna, ale póki co będę czekała.. mam kilka ważnych wydarzeń w tym roku i nie wyobrażam sobie być tam bez niego
Myślałam, że przyjdzie złość.. a Ja czuję ogromną tęsknotę, i nie mogę mu tego powiedzieć..
Stary 2013-01-10, 10:53   #4433
Onnaa88
BAN stały

Śnił mi sie były,wczoraj przegladalam zdjęcia jego dziewczyny.
Pewnie dlatego dzisiaj mi sie śnił i ta jego dziewczyna.
Sen był straszny,siedziałam z nimi.Oni sie obejmowali a ja nic nie mogłam zrobić
Jak on mógł tak szybko zakochac i zareczyc sie jej.Ja już nic nie rozumiem,co ja takiego złego zrobiłam,ze te 8 lat dla niego nic nie znaczą.Woli ja,a o mnie tak po prostu zapomniał.Dlaczego ja tak nie potrafię ?
I znów płacze,jeszcze te ich fotki gdzie są tacy szczęśliwi.Miejsca w Holandi gdzie zabierał mnie teraz zabiera ja.Znajomi którzy byli koło nas teraz są koło nich.Dlaczego on mnie nie kochał tak jak ja jego
Dlaczego zapomniał,dlaczego ja już nic dla niego nie znacze.Wszystko bez niego nie ma sensu.Było już tak dobrze i teraz znów ten durny sen
Już mnie nic dobrego nie czeka,zamknelam sie w swoim świecie do którego żadnego faceta nie dopuszcze nie umiem już nie potrafię i chyba nie chce.Tylko smutno tak samemu przez życie iść.Tylko nie mogę być z kimś na sile kochając i myśląc o byłym.
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 10:55   #4434
Malla
Nie depcze krokusów

kokkoszanel - coś mi tu wyraźnie nie gra. Nie zrywa się z tak błahego powodu. I jeszcze ta cała szopka, umawiane rozmowy z przyjaciółką, przymus oczekiwania itp. WTF?!?!
Stary 2013-01-10, 10:57   #4435
stupify
Zakorzenienie

Witam w klubie, mnie tez sie snil :/
stupify jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 10:58   #4436
tyene
Zakorzenienie

Nadrabiam wątek. 16 dni do mojej randki.
Stary 2013-01-10, 11:00   #4437
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
kokkoszanel - coś mi tu wyraźnie nie gra. Nie zrywa się z tak błahego powodu. I jeszcze ta cała szopka, umawiane rozmowy z przyjaciółką, przymus oczekiwania itp. WTF?!?!
Mój zerwał, bo uznał,że i tak byśmy zerwali wcześniej czy później,więc lepiej,żebyśmy się nie ranili(?) w przyszłości to koniec. Ogarniasz? Ja się dopiero pytam WTF? Czuję się taka... nic nie warta, bo gdybym była coś warta, to by mnie nie zostawił.

Edytowane przez Tindomerel_
Czas edycji: 2013-01-10 o 11:04
Tindomerel_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 11:00   #4438
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Napisane przez stupify Pokaż wiadomość
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 11:02   #4439
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stupify Pokaż wiadomość
Ja mam na szczęscie puki co święty spokój ze snami. Nie mam siły nawet na zapamiętywanie snów,sesja mnie wykańcza.
tyene zazdroszczę) jak już tam polecisz to musisz nam zaraz zdać relację jak się sprawy mają
Stary 2013-01-10, 11:38   #4440
kokkoszanel
Raczkowanie

Jako powód podał to, że nie potrafię iść na kompromisy i boi się, że będziemy się kłócić coraz bardziej. Ta przyjaciółka mówiła mi, że dzwonił to był smutny i powiedział, że przyjedzie porozmawiać. Ale znowu jak rozmawiał z jej narzeczonym to mówił, że w sumie dobrze, że tak wyszło.. Wolałabym, żeby takie rzeczy do mnie nie docierały.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości