|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.2
domciatko: no tak, też fakt.. przesunięcie czasowe... aa i zmianowa praca.. znowu gdzies sie zagapiłam czytając wiadomości wcześniej.. bo wydawało mi się, że o dwóch pracach pisałas a nie o zmianowej:PP no ale cos mi sie ostatnio sie chrzani...
chyba juz czas spac... dobrej nocy
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)bo ja jeszcze do tego mam soboty w szkole )ucze jezyka polskiego dzieci polskie )a w tygodniu to w domu starcow pracuje , 30 godzin tygodniowo |
|
|
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
czyli nie jest ze mna jeszcze tak źle
))
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
Idę do łóżka, bo mnie niedobrze mi strasznie
Zamiast porannych mdłości mam wieczorne
|
|
|
|
#3005 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znajoma mi mówiła, że jej brat tak wykupił w kilku firmach ubezpieczeniowych... Ja mam tylko w jednej Cytat:
---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- No i wszystkie poszły... Idę i ja w takim razie Ale jutro na 10, więc zajrzę do was rano, bo nie mam kiedy popisać nawet![]() DOBRANOC
|
|
#3006 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3007 |
|
Konto usunięte
|
A ja miałam malutki ślub i wesele - na 25 osób (tzn. wiadomo, do kościoła przyszło więcej
). Bardzo miło wspominam W tym roku mijają 4 lata.. A związku - 12...
|
|
|
|
#3008 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny, macie zastraszające tempo ^^ proszę o przygarnięcie do grona mam ^^
Dominika 26 l, ciąża I om 29.10.12 tp 5.08.13 - wg usg tp: 10.08.13 więcej: jutro dobranoc
|
#3009 | |
|
Wtajemniczenie
|
I wszystkie śpią? Co z wami mamuśki
A tak w ogóle to dzień dobry ![]() Cytat:
|
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry z samego rana
)Cytat:
)[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38556570]A ja miałam malutki ślub i wesele - na 25 osób (tzn. wiadomo, do kościoła przyszło więcej ). Bardzo miło wspominam W tym roku mijają 4 lata.. A związku - 12...[/QUOTE]piękny staż ![]() zmykam do pracy miłego dnia!
|
|
#3011 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja już od prawie 2 godzin w pracy, a od 4 na nogach. Potrzebuję już weekendu..żeby wreszcie móc się normalnie wyspać
Wczoraj po pracy wlazłam do domu i nic nie jedząc od razu zaszyłam się pod kocykiem i drzemka. Popołudniu pojechaliśmy na żurek- moja mama zaprosiła. Wieczorem miałam ochotę na chipsiki kukurydziane o smaku serowo-keczupowym i podjadłam meżowi .. Już miałam się kłaść, kiedy poważnie mnie zemdliło i zwróciłam mix żurkowo-chipsowy.. Jedno jest pewne, chcę już do domu![]() EVAgwiazdka witaj ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kolejna udana wizyta ![]() Myszkaaaa83, alonek Witajcie Edytowane przez dzoan Czas edycji: 2013-01-10 o 07:59 |
|||
|
|
|
#3012 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witaj ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Hej dziewczyny no więc dzisiaj to moje 1 USG wkońcu ...zaraz się wybieram mam na 8,30 przyjdę to wszystko opowiem...ide niestety do innego gin. bo u mojego USG wysiadło więc zobaczymy co to za lekarz...i co mi powie słyszałam że nie miły ale wyjścia nie mam
|
|
#3013 |
|
Zakorzenienie
|
witam z rana!
już nie śpię, szykuję się do roboty )a dziś po południu idę na basen! zobaczymy jak mi pójdzie,b o nie pływałam od lat hahaha |
|
|
|
#3014 |
|
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38556570]A ja miałam malutki ślub i wesele - na 25 osób (tzn. wiadomo, do kościoła przyszło więcej
). Bardzo miło wspominam W tym roku mijają 4 lata.. A związku - 12...[/QUOTE]Ja też miałam nie duże przyjęcie ok 50 osób...po ślubie 7 lat parą byliśmy 3 lata,,,,to już 10 lat za nami w kwietniu będzie 8 lat po ślubie i 11 lat w zwiazku
|
#3015 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla wszystkich wizytujących dzisiaj również
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
ja z moim tż w sierpniu będziemy mieć 5 lat razem
|
|
|
|
#3017 |
|
Raczkowanie
|
Pisałyście coś o drętwiejących rękach. Mi też drętwieją jak śpię i przeszkadzają. Jak wczoraj rano do mnie dzwonił telefon to nie mogłam odebrać bo nie miałam czucia w ręku, dopiero drugą mi się udało złapać, ale też jakoś ciężko!
![]() Wstawiacie zdjęcia ze ślubu, piękne są! My z tż jeszcze nie braliśmy ślubu, ale mogę pokazać Wam moją wymarzoną sukienkę ![]() Boje się tylko, że jak weźmiemy ślub wiosną to mogę w takiej nieatrakcyjnie wyglądać z brzuszkiem, bo to syrenka, a po porodzie nie będę już wyglądała tak jak przed.. Cóż rowerek i może będzie dobrze!Jest piękna, mi się podobają takie skromne suknie. Nawet fryzura tej modelki jest taka jak lubię, ale na weselu pewnie szybko by się rozpadła. A propos wesela to mieliśmy robić wielkie na 200 osób, bo mamy duże rodziny, ale stwierdziliśmy, że to za duży wydatek i lepiej będzie jak wyremontujemy za te pieniądze dom. W ostateczności będzie maksymalnie 100 osób. Nawet lepiej, dla mnie może być nawet mniej! Edytowane przez Asiunia1230 Czas edycji: 2013-01-10 o 08:09 |
|
|
|
#3018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
dzoan no mam nadzieję, koleżanka mnie namówiła i mnie wyciąga.
mam nadzieję, że mój brzuch wejdzie w strój kąpielowy, hahaha )
|
|
|
|
#3020 |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana
I witam nowe mamusie A ja znów sama w domu... wolałabym chyba wrócić do pracy...
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam mogę do pracy chodzić.
oczywiście zawsze czekam na dzień wolny i urlopy, ale nie jestem taką domowniczką, aby bez pracy byc. kiedyś byłam bez pracy chyba z 2 miesiące, najgorszy okres w życiu, masakra. musi się u mnie coś dziać, muszę być zajęta )może mnie to dziecko trochę do porządku doprowadzi, hahaha |
|
|
|
#3022 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38553346]Ale świetny pomysł z tym teledyskiem
![]() W ogóle fajne zdjęcia wszystkie Mam pytanie do dziewczyn, które miały sesje "w wodzie" - nie było Wam szkoda sukienek? Tak z ciekawości pytam [/QUOTE]Ja chciałam wskoczyć do wody, ale jezioro nad którym byliśmy kwitło, było całe zielone i fotograf mi nie pozwolił powiedział, że nie wiadomo co mi po takiej wodzie wyskoczy Cytat:
Zostawiłam w salonie, z którego kupowałam ![]() Cytat:
![]() Mi w ciąży też drętwieją ![]() Chyba jak zwykle miałam więcej po cytowane ![]() Kathe i reszta wizytujących dziś
|
|
#3023 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3024 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a wczoraj tak mnie naszło i pomyślałam, że byłoby fajnie Ale nie mam stroju a kupować teraz chyba mija się z celem bo zaraz brzuch nie wejdzie a i po porodzie mogę się w niego nie zmieścić więc chyba nie będę się basenować ![]() Cytat:
![]() Tż wrócił kiedyś od znajomych w stanie bardzo wskazującym i rano jak wstał nie był w stanie ruszyć prawą ręką chodził od lekarza do lekarza a każdy miał inną sprzeczną diagnozę, w końcu chcieli go wysłać na operacje cieśni nadgarstka ale w między czasie obejrzała go znajoma lekarka i stwierdziła, że to na pewno nie to i że ma zanik nerwu ![]() Po prostu powiedziała, że za długo spał w jednej pozycji uciskając nerw, gdyby nie był pijany to by mu ręka zdrętwiała i zmieniłby pozycję a tak był nieprzytomny praktycznie i tak długo napierał na rękę ciężarem ciała, że nerw nie wytrzymał ![]() Potem miał serię elektrostymulacji i z ręką nie ma problemów ale jest trochę mądrzejszy I najważniejsze, że go nie pokroili bo nic by to nie pomogło
|
|
#3025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A mam duże zniżki ale z tego co się dowiadywałam to i tak nie wyjdzie tak tanio jak na allegro... więc chyba będe jednak zamawiać wózek z allegro A co do Navingtona, to nie słyszałam złych opini, dużo ludzi kupowało, żadnych reklamacji nie było. A co do fotelików to polecam Maxi Cabrio Fix, Lepiej wypadł od City w testach bezpieczenstwa i jest ciut większy i szerszy zatem wygodniejszy dla dzidzi
08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś Rośnij kruszynko rośnij Edytowane przez Guuusiaa Czas edycji: 2013-01-10 o 08:39 |
|
|
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pływanie w basenie w okresie ciąży jest wszędzie polecane bardzo, więc korzystaj
|
|
|
|
|
#3027 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze jest to, że chrzciny naszego dziecka będą prawie jak nasze wesele bo u rodziny tż na chrzciny nawet się ciotki zaprasza, u mnie tylko rodzeństwo, rodziców, dziadków i wiadomo rodziców chrzestnych. Więc jak nic z 50 osób wyjdzie. Cytat:
Cytat:
jak miło, że tu do nas dołączyłaś ![]() sarna405 i reszta wizytujących ![]() ![]() za wizyty
|
|||
|
|
|
#3028 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Dziewczynki jakie sliczne zdjecia ze slubu ![]() Ja rowniez mialam sesje w wodzie, pozniej suknia wisiala na sznurku i sie suszyla, a teraz lezy w szafie (nie prana), ale tez nie mam zamiaru jej sprzedawac, wiec mi nie przeszkadza.
|
|
#3029 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A musiałam iśc na L4 bo dzidzia od początku była zagrożona bo mam endometrioze i torbiel na jajniku się pojawiła, do tego zaziębiłam się... Niewiem jak wytrzymam jeszcze tylee miesięcy w domu... chyba będe znów robić aniołki z masy solnej... żeby zabić czas jak nie ma męza w domu... oby do wiosny...
|
|
#3030 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cała w koronce, podobny dekolt i w kolorze ecru. Była przepiękna, ale mnie bardziej pasował inny model, kiedyś Wam wstawię zdjęcie Cytat:
Oprócz ciąż, gdzie siedziałam/siedzę na L4. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

Zamiast porannych mdłości mam wieczorne

Wczoraj po pracy wlazłam do domu i nic nie jedząc od razu zaszyłam się pod kocykiem i drzemka. Popołudniu pojechaliśmy na żurek- moja mama zaprosiła. Wieczorem miałam ochotę na chipsiki kukurydziane o smaku serowo-keczupowym i podjadłam meżowi
No ale czas pokaże. Ja mam nadzieję, że będzie tak jak mówisz, że natura wie co robi.
Kolejna udana wizyta 
...zaraz się wybieram mam na 8,30 przyjdę to wszystko opowiem...ide niestety do innego gin. bo u mojego USG wysiadło więc zobaczymy co to za lekarz...i co mi powie słyszałam że nie miły ale wyjścia nie mam

12.06.2010