|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: i mamy krakowskie oczko!!!- nastała część XXI:)
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38555034]Ojej
![]() Przykro mi... Jak się trzymasz?[/QUOTE] Dziękuję, ja dobrze, gorzej z nim W sumie to wszystko z mojej winy. Tak w skrócie, to od zawsze był dla mnie wspaniałym przyjacielem i pomimo tego, że byłam w miarę szczęśliwa, a on mega zakochany, to nie czulam w 100% chemii, z resztą chyba nieraz pisałam, że często rozmyślam o moim kumplu, który teraz dał mi znak A tż... On się upil na sylwestrze i odwalił, co mnie zmotywowało do zerwania. Narazie gadamy dużo, piszemy smsy co u nas. Uznaliśmy, że będziemy dobrymi znajomymi, bo od zawsze nimi byliśmy. Możemy na siebie liczyć w każdej sytuacji, choć zobaczymy jak to będzie na dłuższą metę. Troche to przykre, bo jest wspaniałym i dobrym człowiekiem, no ale nie ma tych iskierek chyba... Co do tamtego drugiego, to narazie wszystko dobrze, toczy się swoim tempem ;] Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2013-01-09 o 22:41 |
|
|
|
#2432 |
|
Konto usunięte
|
puder zamówiony
|
|
|
|
#2433 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Halo, Obwarzanki
Dziś zjadłam bardzo zdrową sałatkę i nie tknęłam czekolady, kupiłam buty i resztę stroju do biegania, a pan z obsługi w sklepie powiedział mi, że widać, że dużo biegam, bo mam takie umięśnione nogi... taaaaa, chyba otłuszczone, ale towar sprzedał, klientka w skowronkach, wszyscy zadowoleni Nie mam z nim kontaktu, tylko mi płaci co miesiąc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
Malla , a gdzie na jogę chodzisz?
Bo ja bym chciała chodzić jak wrócę za mies. do Kraka Chcialam chodzić na pool dance, ale nie mam na tyle siły po tych operacjach żeby się na rurce podciagac, potem myslałam o dancehallu, takie miłe machanie tyłkiem, dobrze by mi zrobiło...
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2013-01-09 o 23:06 |
|
|
|
#2435 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Dancehall jest świetny, ale o takiej koordynacji mogę sobie tylko pomarzyć...
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2437 |
|
Nie depcze krokusów
|
Tam nie ma kursów, po prostu się przychodzi.
W Sadhanie na pewno będą startować z kursem Iyengara w marcu.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2438 |
|
Konto usunięte
|
Słyszałyście o Marinie Abramović? Robi wrażenie...
|
|
|
|
#2439 |
|
Konto usunięte
|
Hiper - miałam iść na film o niej, ale jakoś tak wyszło że sie nie udało.
Ale chętnie bym ją na żywo zobaczyła. nicRu irytuje mnie Twoje kompulsywne narzekanie i wmawianie sobie i nam ż ejestes brzydka. Co się przejmujesz komentarzami buraków na ulicy typu "ta ładna a ta obok jakas płaska". Kiedyś jak szłam ze znajomą to usłyszałam na siebie że "ta ruda nicha ma oczy jak wypłosz" - odwróciłam się i powiedziałam "a ty masz długi język i małego ptaszka" - ale debil miał minę a ja ubaw haha :.
|
|
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38554517]A torebka bardzo mi się podoba
... i jest tania! To co, bierzesz? ![]() Cytat:
Wzięłam Mój się dorzucił, więc wyszło mnie taniej ![]() Teraz tylko dłuuugi okres oczekiwania do 15 dni. Jak ja to wytrzymam ;D [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38557030]Słyszałyście o Marinie Abramović? Robi wrażenie...[/QUOTE] Słyszałyśmy i czytałyśmy Jej były facet jest równie pokręcony co ona. Ineso, to krótkie opowiadanie Ostrożnie, pożądanie to przypomniałam sobie, że oglądałam na ekranie. Nakręcono film na podstawie tego opowiadania - Lust Caution (z odważną sceną seksu).
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2013-01-10 o 08:57 |
|
|
|
|
#2441 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38557030]Słyszałyście o Marinie Abramović? Robi wrażenie...[/QUOTE]
Jak dla mnie głupota .
|
|
|
|
#2443 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2) O ex facecie jeszcze nie doczytałam... A rzucisz linkiem? Bo Ty artystyczna ignorantka jesteś
|
||
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie rzucę linkiem, bo czytałam o nich w jakimś czasopiśmie.
SdC to taki nasz kominek - zawsze w opozycji
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem taka niewyspana
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38554517] WrednaMyszka 10 g - 10,59 zł możecie wpłacać kasę, zamówię jutro Hiper, mogę Ci przelać w piątek? ![]()
|
|
#2446 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2447 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
"Ale mamy dzisiaj ladny dzien" "No co ty, jest za goraco, ja nie wiem z czego tu sie cieszyc, i jeszcze trawy pyla, pff." |
|
|
|
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
wieczorem obejrzałam AdBustera konfrontującego żel pod prysznic-
![]() ![]() Hiper- rozumiem, że puder został rozebrany? SdC- wczoraj znowu spadły stopy % i usłyszałam w radio podsumowanie, że mając kredyt na 300tys. ma 30lat to po samych ostatnich obniżek (a to już jest 3cia i raczej na razie ostatnia) rata zmniejsza się o 200zł Cytat:
wygląda jak zwykłe plastikowe opakowanie takie jak np. jednorazowe opakowania na ciasto itp. szacun za wkładki- takie banalne i proste! a ja zawsze się bawiłam z milionem warstw ligniny lub papieru toaletowego, a tu proszę! podoba mi się ![]() żeby wyhodować kiełki to opakowanie musi być wyższe niż takie jak na rzeżuchę? na ja rzeżuchę to hodowałam na zwykłej styropianowej tacce [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38554517] Te psy rewelacja. Świetna akcja tak btw genialne te psy! jeszcze jaki luzak- jedna łapa na kierownicy, brakuje tylko drugiej na oknie [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38557030]Słyszałyście o Marinie Abramović? Robi wrażenie...[/QUOTE] chyba też jestem ignorantką. W ogóle tego nie rozumiem, nie wiem gdzie tu jest jakaś sztuka i co ona ma wyrażać
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38559386]Bo Ty artystyczna ignorantka jesteś
[/QUOTE]Cytat:
.To wytłumaczcie mi na czym polega sztuka (w rozumieniu artystyczny) siedzenie w jednej pozycji przez ileś czasu albo pozwolenie ludziom na robienie ze swoim ciałem czegokolwiek? |
|
|
|
|
#2450 |
|
Konto usunięte
|
ja kiedyś słyszałam wywiad z Mariną w radiowej trójce i wtedy się napaliłam na film i performance z nią w roli głównej
ja tez bardzo lubię performance i sztukę ![]() SdC - powiem tak - sztuka i analityka stoją do siebie w opozycji ![]() sztuka ma wzbudzać emocje, nie wszystko mozna przetransponować do wzorów matematycznych abo systemów 0-1 :. Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2013-01-10 o 10:23 |
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2452 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
2) Niesamowite jakie te zwierzaki są mądre. Z iloma bodźcami muszę sobie radzić i ile rzeczy ogarniać. No nic, skoro psiaki potrafią jeździć to ja też zapewne się nauczę. Tak więc postanowie na 2013 - zrobić wreszcie prawko ![]() 3) Sztuka polega na odkrywaniu i ukazaniu do czego człowiek jest zdolny nie będąc kontrolowanym. Tak naprawdę jesteśmy zezwierzęceni (choć to nie do końca dobre określenie) i jeśli tylko ktoś nam pozwoli (nie zaprostestuje, nie nałoży żadnych zakazów) to weźmiemy kijek i zgwałcimy nim kobietę. ALbo weźmiemy nóż i potniemy drugiego człowieka. A po co? Ze zwykłej ciekawości i chęci podniesienia sobie adrenaliny... Oczywiście dochądzą tu również takie aspekty jak strach i ile jesteśmy w stanie znieść czując paraliżujący strach. Ale to tylko ułamek wszystkiego. |
|
|
|
|
#2453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a też kompletnie jej nie rozumiem i do mnei nie przemawiazrozumiałam, że ma zamiar, a nie że już to zrobił [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38559936] 1) Zostało jeszcze 20 g, więc możemy się nimi podzielić 2) Niesamowite jakie te zwierzaki są mądre. Z iloma bodźcami muszę sobie radzić i ile rzeczy ogarniać. No nic, skoro psiaki potrafią jeździć to ja też zapewne się nauczę. Tak więc postanowie na 2013 - zrobić wreszcie prawko ![]() 3) Sztuka polega na odkrywaniu i ukazaniu do czego człowiek jest zdolny nie będąc kontrolowanym. Tak naprawdę jesteśmy zezwierzęceni (choć to nie do końca dobre określenie) i jeśli tylko ktoś nam pozwoli (nie zaprostestuje, nie nałoży żadnych zakazów) to weźmiemy kijek i zgwałcimy nim kobietę. ALbo weźmiemy nóż i potniemy drugiego człowieka. A po co? Ze zwykłej ciekawości i chęci podniesienia sobie adrenaliny... Oczywiście dochądzą tu również takie aspekty jak strach i ile jesteśmy w stanie znieść czując paraliżujący strach. Ale to tylko ułamek wszystkiego.[/QUOTE] 1- to daj linka do niego bo nawet nie wiem co to jest, jak cenowo wychodzi? 2- 3- ale to jest wiadomo i bez tej sztuki cóż to za "odkrycie", że człowiek jest zezwierzęcony i że nasze pierwotne instynkty trzymane są w ryzach poprzez zakazy i nakazyzakochałam się
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#2454 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
10 g wychodzi 10,59 zł z najtańszą przesyłką 2) też tak myślę ![]() 3) ze sztuką to jest tak, że albo ją czujesz, albo nie nie ma tu co brać na logikę, tylko trzeba to poczuć... |
|
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38559936]
3) Sztuka polega na odkrywaniu i ukazaniu do czego człowiek jest zdolny nie będąc kontrolowanym. Tak naprawdę jesteśmy zezwierzęceni (choć to nie do końca dobre określenie) i jeśli tylko ktoś nam pozwoli (nie zaprostestuje, nie nałoży żadnych zakazów) to weźmiemy kijek i zgwałcimy nim kobietę. ALbo weźmiemy nóż i potniemy drugiego człowieka. A po co? Ze zwykłej ciekawości i chęci podniesienia sobie adrenaliny... Oczywiście dochądzą tu również takie aspekty jak strach i ile jesteśmy w stanie znieść czując paraliżujący strach. Ale to tylko ułamek wszystkiego.[/QUOTE] Nie wiem tylko po co robić takie odkrycia (i jeszcze kasę za to zgarniać), skoro już dawno takie eksperymenty były i to udowodniły . A takie eksperymenty to raczej już dla mnie nauka i psychologia, a nie sztuka .Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2456 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No dla mnie siedzenie w jednej pozycji przez cały boży dzień samo w sobie jest nie lada sztuką ![]() Mnie bardziej interesują reakcje ludzi, którzy siadali naprzeciwko niej. Reagowali różnie, od agresji poprzez płacz. Chętnie siadłabym przed nią żeby zobaczyć w jej oczach to, co innych skłoniło do płaczu. Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38559936]2) Niesamowite jakie te zwierzaki są mądre. Z iloma bodźcami muszę sobie radzić i ile rzeczy ogarniać. No nic, skoro psiaki potrafią jeździć to ja też zapewne się nauczę. Tak więc postanowie na 2013 - zrobić wreszcie prawko ![]() 3) Sztuka polega na odkrywaniu i ukazaniu do czego człowiek jest zdolny nie będąc kontrolowanym. Tak naprawdę jesteśmy zezwierzęceni (choć to nie do końca dobre określenie) i jeśli tylko ktoś nam pozwoli (nie zaprostestuje, nie nałoży żadnych zakazów) to weźmiemy kijek i zgwałcimy nim kobietę. ALbo weźmiemy nóż i potniemy drugiego człowieka. A po co? Ze zwykłej ciekawości i chęci podniesienia sobie adrenaliny... Oczywiście dochądzą tu również takie aspekty jak strach i ile jesteśmy w stanie znieść czując paraliżujący strach. Ale to tylko ułamek wszystkiego.[/QUOTE] Cieszę się, że Cię zmotywowałam Były przeprowadzane badania na grupie przypadkowo wybranych osób (bez jakiegokolwiek klucza przy doborze), którym "oddano do dyspozycji" drugą grupę ludzi, o których powiedziano, że są chorzy (autystyczni, umysłowo chorzy - nie pamiętam). Mogli z nimi zrobić co chcieli. W miarę upływu czasu posuwali się do coraz gorszych rzeczy względem chorych. Marina i to co robili z nią ludzie, gdy tylko im pozwolono, jest tylko kolejnym przykładem na zwierzęcą naturę człowieka i zło, jakie w sobie nosi. Cytat:
|
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opowiedzieć Wam dowcip? Skręciłam nadgarstek
|
|
#2458 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
co się stało?
|
|
|
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. I oni byli zdrowi - wszyscy . I to było w ramach eksperymentu, a nie "sztuki" .Nigdy bym tej książki w taki sposób nie opisała i nie skapowała .
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

A tż... On się upil na sylwestrze i odwalił, co mnie zmotywowało do zerwania. Narazie gadamy dużo, piszemy smsy co u nas. Uznaliśmy, że będziemy dobrymi znajomymi, bo od zawsze nimi byliśmy. Możemy na siebie liczyć w każdej sytuacji, choć zobaczymy jak to będzie na dłuższą metę. Troche to przykre, bo jest wspaniałym i dobrym człowiekiem, no ale nie ma tych iskierek chyba... 
Dziś zjadłam bardzo zdrową sałatkę i nie tknęłam czekolady, kupiłam buty i resztę stroju do biegania, a pan z obsługi w sklepie powiedział mi, że widać, że dużo biegam, bo mam takie umięśnione nogi... taaaaa, chyba otłuszczone, ale towar sprzedał, klientka w skowronkach, wszyscy zadowoleni 

.
.