|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
Nie wyobrażam sobie takiego życia z ciągłym wyrzekaniem się... choć ja długo miałam tak, że jadłam bo musiałam, a nie, że to lubiłam - choć owoce zawsze były moim ulubionym posiłkiem
|
|
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
ojj to ja własnie jakoś za owoce bym sie pokroić nie dała
Za słodycze też.. Ale jakby mi ktoś odebrał pieczywo, pizzę, frytki, chipsy, zapiekanki itp przekąski ... ojjjj byłaby wojna
|
#2493 |
|
Zadomowienie
|
Talk, qurcze myślałam, że Ty wyższa jesteś zresztą tak było widać na zdj i filmach, a Ty prawie mojego wzrostu i wagi
dasz rade niedługo przestanie boleć![]() Gosia, ciekawa historia z Twoją babcią, aż się wierzyć nie chce że tyle ważyła itd... No to teraz musisz ładnie odrobić ,,zadanie domowe" zadane przez pania gin ![]() Blue, to zrobicie super niespodziankę tym przyjazdem do PL ![]() A ja dziś jadąc rano do pracy miałam przyjemność porozmawiać z Panem policjantem, który mnie zatrzymał( pierwszy raz ) ale na szczęście to było tylko sprawdzanie kontrolne
|
|
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
Wiolinka - dobrze, że było to miłe spotkanie
A pracę domową z pewnością odrobię, w końcu to sama przyjemność
|
|
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
Wioli - ja miałam na ślubie buty na hmmm kilkunastocentymetrowym obcasie! Chyba 13 cm czy ileś :P
|
#2496 |
|
Zadomowienie
|
Talk, łolaboga i nie mów że wytrzymałaś w takich szpilach pół dnia i całą noc
ja chyba też będę musiała mieć wysokie buty do ślubu bo bym była za mała do mojego Tż-ta
|
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Wioli - u mnie w ogóle było tak, że kupiłam jedne buty, standardowe ślubne i one szubko poszły w odstawkę bo okazały się jednak nie takie wygodne. Później pojawił się zamysł czerwonych szpilek. One już były super, ale cały czas myślałam, czy czerwone szpilki i np dłuuuuugi welon, który miałam do kościoła to nie za dużo. I koniec końców postanowiłam zostawic je sobie na sesję i kupić jeszcze inne buty. Kupiłam Gino Rossi i
![]() ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- PS Mój TZ tez wysoki chyba 185 czy coś
|
#2498 |
|
Zadomowienie
|
Talk,pamiętam pisałaś o przygodzie z pończochami
ja też planuje kupić jedne buty w innym kolorze myślę nad różowymi (amarantowymi)lub srebrnymi takie mi się marza a czy znajdę takie to się okaże
|
|
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
ale do przebrania podczas zabawy czy na plener?
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
hej Małe Blue
ehhh ja własnie zobaczył, że głupi system, na którym pracuje wszystko popie*** i powystawiał nam niektóre przedmioty kilka razy... Towaru mamy na tysiące i teraz nie dość, że musimy za każde zdublowane (albo nawet potrójne) wystawienie nieźle zapłacić, to w dodatku chyba tydzień nam zajmie zanim to wszystko przeglądniemy ehhh idę zatem do pracy... Dobrze, że już dzisiaj mi lepiej
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
Talk, no to kicha... A nawet jeśli usuniesz to zdublowane to i tak będziesz musiała za to zapłacić?
Ale mnie wczoraj rodzinka przemaglowała co do przyjazdu na święta do Pl Nie wiem co im się stało, ale starałam się coś naściemniać, że jeszcze nie wiemy co z urlopem. Ale jak jeszcze raz tak pocisną, to chyba będę musiała im powiedzieć, że przylatujemy
|
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe biedna
ja jestem tak niecierpliwa, że na pewno bym już wygadała Nie umiem robić niespodzianek ![]() Nie to sa te produkty, które idą przez serwis aukcyjny ... Bez opcji. A żeby było ciekawiej dobrze, że się w ogóle zorientowałam, bo od dłuższego czasu ta sytuacja się powielała (system działa z automatu), więc płaciliśmy za nic... \\Pożegnałam się z Wami o 10:51. Jest 12:08 a ja mam za sobą (idą alfabetycznie) cyfry i jestem w połowie litery A - niech mnie ktoś zastrzeli, zanim sama to zrobię
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
Też pewnie się wygadam, jak jeszcze raz mnie ktoś zapyta czy przyjeżdżamy na Święta
![]() Współczuje takiej roboty.. Ale wspieram Cię duchowo ![]() Wzięłam się za ćwiczenia
|
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które miały usuwane 8, czy mówiono Wam ile należy unikać wysiłku po zabiegu? nie ruszałam się od miesiąca, teraz całym dniami siedzę przed komputerem i az mnie nogi bolą od tego :/ :/ :/ zrobiłabym jakies lekkie ćwiczenia, ale czytałam, że nie można ćwiczyć...
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
mnie ogólnie nie dał żądnych wytycznych, ale zaglądałam na rożne strony żeby ogarnąć co i jak i tam tak było
![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- generalnie to podobno duzy wysiłek = duże ciśnienie = otwarcie rany
|
#2508 |
|
Zadomowienie
|
Myślałam nad butami w innym kolorze już do slubu i na wesele i pozniej na plener, jakoś podoba mi się właśnie taki inny element kolorystyczny by mieć, a nie cała na biało To ładnie się Wam tam poplątało w papierkach, trzymam kciuki i życze duużo cierpliwości w pracy (ja to bym z chęcią pomogła bo lubie papierkowe roboty)Blue, ja to pewnie też bym dawno juz wypaplała, bo bardzo często mi się to zdarza ![]() Dziewczynki!!! Kupiliśmy orbitreka
|
|
|
|
#2509 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie jestem dobra w trzymaniu takich rzeczy w tajemnicy, dlatego pewnie prędzej czy później się wygadam
![]() Mam wolne dziś Manager mi napisał sms 5 minut temu 'Przepraszam, że tak późno, ale masz dziś wolne, jutro na 16' w porę się zorientował, bo za 20 min miałam wychodzić...
|
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
paula porozciągałam sie 15 minut i już mi trochę lepiej
lepiej odczekam jeszcze do jutra/pojutrza , bo po co od nowa goić wszystko
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
Talk - ale lipa z tym programem, ale mam nadzieję, że szybko ogarniecie!
Blue - masakra, bo jak tu coś zaplanować? Wiolinka - to będziesz nam zdawać relację z efektów
|
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę ruchu nikomu nie zaszkodziło
możesz się też wybrać na spacer np. do biedry po kolację A generalnie już nie boli? |
|
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() Qrcze wszystkie ćwiczycie... no no hehe ![]() a ja dzisiaj od baaardzo dawna / przed świetami ostatnio/ zrobiłam obiad z jednego gara >> czyli warzywka na parze + kurczaczek w przyprawach. +ryż stoi jeszcze u was choinka??? my jeszcze nie rozebralismy.... zaraz jakiś filmik sobie włączymy chyba, p.s poszłąbym do kina na życie PI- oglądałyście?? miłego wieczorku |
|
|
|
#2515 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie ćwiczyłam od 3 dni
bo mój tak wraca z pracy, że nie mam kiedy... a jak mam, to nie mam siły. Więc raczej się lenię ostatnimi dniami ![]() My właśnie skończyliśmy oglądać film... pokopany strasznie... Excision... skąd ludziom się biorą takie pomysły na scenariusze - nie wiem...
|
|
|
|
#2516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- u mnie choinka jeszcze stoi zawsze rozbieram ok. 2 lutego wtedy też w kosciołach zdejmują szopki, choinkija uwielbiam siedziec przy choince wiec dlatego późno rozbieramy ją |
|
|
|
|
#2517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby sprawdzić czy film nie jest czasem w tych 5% wystarczy oglądnąć zwiastun. Oglądnąłem zwiastun a właściwie jego część 20 s i to wystarczyło aby stwierdzić, że szkoda czasu.
|
|
#2518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam w Biedrze ale po pierogi na obiad ![]() U mnie już raczej ok Najważniejsze, ze głowa mnie już nie boli, bo wczorajj było dramatycznie. Teraz jeszcze właściwie zostały mi tylko problemy z otwieraniem buzi - moge tylko tyle, żeby coś zjeść, ale szerzej to jeszcze boli. A no i strzela mi w szczęce tak jak Ifwce i dodatkowo jak gryzę to po prawej stronie takie coś mi się robi.. Tak mi "chrupie" dźwięk jakby się piasek przesypywał. łokropność :P---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- btw - Paula, wiesz, że mi Biedre otworzyli pod blokiem? nie muszę już do tamtej drołować ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
każdy tam ma się za krytyka filmowego.. Mnie się zdarzyło kilka razy, że film miał ocenę koło 6 , a był całkiem fajny.
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
ja czasem lubię takie poschizowane filmy, więc stwierdziłam, że czemu nie
![]() no i faktycznie - poschizowany po całości. A my choinki nie mamy bo chyba by musiała pod sufitem wisieć na sznurku ![]() Chyba, że liczy się ta papierowo-wiklinowa, którą zaniosłam do pracy Tą będziemy komisyjnie palić w lutym
|
|
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
Ja moją choinkę też rozbiorę jak najpóźniej...
Co do filmwebu ja często korzystam z ich opinii, ale tych głosów musi być co najmniej 2tys. Nie zawsze się z nimi zgadzam, np co do wielkiego "hitu" pt Lśnienie - niestety nie rozumiem jego "fenomenu". Muzyka taka, że głowa boli. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

ja chyba też będę musiała mieć wysokie buty do ślubu bo bym była za mała do mojego Tż-ta

ehhh idę zatem do pracy... Dobrze, że już dzisiaj mi lepiej

Nie wiem co im się stało, ale starałam się coś naściemniać, że jeszcze nie wiemy co z urlopem. Ale jak jeszcze raz tak pocisną, to chyba będę musiała im powiedzieć, że przylatujemy

22.05.2008
14.08.2011
każdy tam ma się za krytyka filmowego.. Mnie się zdarzyło kilka razy, że film miał ocenę koło 6 , a był całkiem fajny.