W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 7 części naszego wątku ??
Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.7 8 16,67%
Zima leci, Święta za nami; a na wiosnę będziemy z maluszkami. Mamy V-VI 2013 cz.7 0 0%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.7 4 8,33%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.7 3 6,25%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.7 2 4,17%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.7 2 4,17%
Pokaż kotku co masz w środku, mamusie V-VI 2013 odkrywają płeć dzieci - cz.7 5 10,42%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.7 0 0%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.7 1 2,08%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.7 5 10,42%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.7 7 14,58%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.7 2 4,17%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.7 4 8,33%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.7 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.7 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.7 2 4,17%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.7 0 0%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.7 2 4,17%
Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.7 1 2,08%
Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-10, 10:49   #3421
nuna2
Zakorzenienie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6

hump tyle ze dopiero co w sobote skończyłam brać globulki

dziś na obiad pomidorowa
Stary 2013-01-10, 10:51   #3422
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk
Dot.: W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
w koncu mi się przypomnialo co jeszcze chciałam napisać..

Przed ciążą miałam rozmiar cyców 75D. Teraz zrobiło mi się 80E.. i ostatnio mnie zaczęlo cisnąć pod cycami.. Się zaczynam rozrastać we wszystkie strony świata..
To ja przed ciaza mialam male B75,a teraz dobre D85,a juz myslalam ze wiecej rosnac nie beda i kupilam przed swietami C85...
29/10/12 Pierwsze USG
3/12/12 Pierwsze kopniaczki
Nasze Maleństwo
Inna_Uk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 10:52   #3423
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
super że to się znalazło

tak zrobię, i jak wszytsko pójdzie zgodnie z planem to w weekend będziecie mogły popatrzeć na brzuch lub tez jego brak
czemu tak późno!

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
no tak to nie ma sensu płacić, a tu jest super bo w tych 350 jest jeszcze pianistka
nieno, magicznie

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
eeej ja się nie śmieję, sama bym tak wystąpiła na cywiluz reszta ja się podobnie ubieram jak trzeba jakoś wyglądać znośniea te sukieneczki są super, takie delikatne i nie jak na co dzień, bo pozostałe (poza ostatnią czarną) t ja bym do pracy ubrała
butki zobacz w tym outlecie factory w Modlniczce, ja tam kupiłam w zeszłym roku kozaki z nubuku w Gino Rossi za 200 złnie ma zbyt wielu fajnych modeli jak to w outlecie, ale może coś Ci wpadnie w oko

a śmiejcie się śmiejcie żartuję, z butami sobie jakoś poradzę przy użyciu sprawdzonych stron
vvgh, te które podesłałaś są w porządku, ale ja chcę coś super
Stary 2013-01-10, 10:52   #3424
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady
no tak, noc poślubna wiadomo
tylko nie szalejcie za bardzo
noc i podróż
ja właśnie myślę nad jakimś krótkim wyjazdem we dwoje dopóki nie mamy dziecka na głowie

uwielbiam moich kolegów, właśnie wystrzelili z tekstem że jak mam ochotę na chipsy albo coś to oni skoczą mi kupić
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 10:54   #3425
maarchewka
Zakorzenienie

Dzisiaj jakaś jestem półprzytomna i ćwierć świadoma..

Coś miałam robić, ale nie wiem co i tak chodzę to do kuchni rozgladam się - tu chyba nic...
Potem do sypialni - moze łóżko pościelić-- nie to TŻ rozwalił (ja spałam w salonie) to niech sobie sprząta..
To do łazienki - a pierze się... niech się pierze..
Znowu do kuchni...potem do salonu zerknac na kompa.. Potem do sypialni a nie to łóżko to sprawdzałam..

Kilometrów dzisiaj narobię a nic nie zrobię..Czasami to dobrze, że nie mam dużego domu bo w takim stanie bym się zgubiła i nie wiadziała jak wrócić..

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 10:54   #3426
diabli
Zakorzenienie

dzien dobry! rozgadana pierwsza zmiana, wiec mam co nadrabiac

wklejam cos co facebook mi podeslal z rana...moze ktoras bedzie miala ochote poczytac.
http://dziecisawazne.pl/swiadomym-ma...przed-porodem/
http://gdzierodzic.info/
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 10:55   #3427
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
hump tyle ze dopiero co w sobote skończyłam brać globulki
no to najwyżej dostaniesz nową porcję. te infekcje w ciązy są na porządku dziennym, więc nie ma co się martwić

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
czemu tak późno!
bo jestem głupia i myślałam że dziś już piątek i pomyślałam że załatwię to jutro rano..
Stary 2013-01-10, 10:55   #3428
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
Uff nadrobiłam Was

a więc wczoraj napadłam znowu na mothercare:P wczoraj była nowa promocja -75% na wszystkie zabawki ELC

kupiłam dla koleżanki kilka rzeczy, dla was laktatory

a dla siebie, a raczej pączka upolowałam świetną matę edukacyjną za którą zapłaciłam 70 zł zamiast 280
http://www.mothercare.com/Blossom-Fa...html#q=playmat
upolowałam też za 9 zł poduszkę do kompletu z kubusiem i za 25 też do kompletu worek na brudne ciuszki
a tak to kupiłam jeszcze dzwoniącego kota, szeleszczącą książkę, jeszcze jeden krem do sutków

potem byliśmy na Hobbice - 3 h
TŻ zachwycony, jako, że nie moje klimaty i poszłam do towarzystwa to nawet spoko, po 2h już mi się trochę zaczęło nudzić, ale nie było źle

dzisiaj po pracy idę na jogę dla ciężarnych pierwszy raz

jutro rano badania, zdjęcia do dokumentów, notariusz, tort itp. a w sobotę wariatkowo

SZALONA a jutro to faktycznie będzie stresówka, ale nie daj się!

Cytat:
kciuki zapewnione

1. Nie podoba mi się jak się na brzuchu układa, trochę wygląda jakby na brzuchu miala bombę i miala zaraz wybuchnąć. Ale kolor bardzo ladny
2. Fajna
3. Chyba najbardziej mój typ
4. Fajna
5. Druga najfajniejsza wygląda na bardzo wygodną i spokojnie można ją nosić i nie w ciąży..
druga i trzecia są faworytami, do drugiej brak koncepcji na buty, więc chyba stanie na trzeciej.

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
VVgh! przede wszystki gratuluję Jureczka Jeśt piękny i będzie marynarzem
W Mothercare kupiłam tylko 3-pak bluzeczek w rozmiarze 62 i zapłaciłam 49zł. Nie byłam w tym likwidowanym bo nie dojechałam do Krakowa przez bezsenność

nic się nie martw, będzie dobrze

Ja dziś u lekarza tez bym czekała w kolejce do rejestracji mimo, że wisi jak wół "kobiety w ciązy zapraszamy bez kolejki", ale jakoś mi głupio się wpychać, bo ludzie to naprawdę mają na to wywalone. Ale zawołała mnie recepcjonistka, więc luzik

Dziękuję! I zazdroszczę bardzo urządzania się. Zaglądaj jka tylko będziesz miała chwilkę! Aaa, chciałam kupić wczoraj w zarze tą sukieneczkę co Ty masz, ale chciałam szarą i były tylko duże rozmiary

To jest taka rzecz, której użyjesz jak będziesz chciała odciągać mleko do butelki, bo nie będziesz mogła sama nakarmić, więc myślę, że w pierwszych dniach nie będzie aż tak potrzebne, więc można ten zakup zostawić na po porodzie (wtedy też będzie wiedziała, czy masz mleko, ile, jaki laktator byłby lepszy) choć jakbym zobaczyłam w takiej promocji to też bym się skusiła

Dziewczyneczki! Jesteśmy z Wami! I już nie możemy doczekac się relacji!

Ufff, wreszcie nadrobiłam
Byłam na badaniach i na wizycie, dostałam zwonienie bez problemu do dnia wizytu u mojej ginki więc jest luz. Póżniej, korzystając z okazji, że w okolicy przychodni jest zatrzesienie SH to wybrałam się na małe zakupy
Jak wróciłam i pokazałam mężowi to załamany powiedział : "myślałem, że wczoraj już wszystko kupiliśmy!" zaraz Wam wrzucę foteczki.

wpadła kolejna w szał zakupów też widzę biegasz Ash, jakie są w Wawie tanie taksówki, znasz może?
Stary 2013-01-10, 10:56   #3429
deb
Zakorzenienie

Jeee ja dzisiaj też jadę oglądać wózki
deb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 10:56   #3430
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
uwielbiam moich kolegów, właśnie wystrzelili z tekstem że jak mam ochotę na chipsy albo coś to oni skoczą mi kupić
no to chyba czeka Cię to co ja miałam - koledzy codziennie kupowali mi pączki, ciasta, cukierki a nawet robili kanapki na śniadanieswoją droga ciekawa definicja prawidłowej diety ciężarnej jak prawie same słodycze mi wciskali, no ale to chłopy, chcieli dobrze

Edytowane przez Lublana
Czas edycji: 2013-01-10 o 10:58
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 10:59   #3431
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lublana
no to chyba czeka Cię to co ja miałam - koledzy kupowali mi pączki, ciasta, cukierki a nawet robili kanapki na śniadanieswoją droga ciekawa definicja prawidłowej diety ciężarnej jak prawie same słodycze mi wciskali, no ale to chłopy, chcieli dobrze
no tak się interpretuje zachcianki a pączka mogłabym zjeść

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-10, 11:00   #3432
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
ja to jednak ciamajda jestem.. Zgubiłam kartę prowadzenia ciaży...

Poszłam do apteki, bo wcześniej pojechałam do lekarza bo mnie tak napiep.rz.a.ło gardło, że już nie mogłam ani spać ani pić ani życ.. Nie istotne..

W aptece stoje w okienku ale nie moglam znaleźć porfela więc poszłam do stoliczka grzebać w torebce, połowa rzeczy mi z niej w między czasie wypadła.. jakoś to pozbierałam, znalazłam portfel zapłaciłam i wyszłam..

Teraz do mnie dzwoniła jakaś babka, że znalazla moją kartę prowadzenia ciąży i że zostawiła ją w aptece.. Zdarząją się jednak kochani ludzi.. To mi trochę wiarę w świat umacnia
Zrobiłam podobnie w poniedziałek
Zostawiłąm kartę ciąży w aptece, panie z apteki zadzwoniły do mojego lekarza, a lekarz do mnie, że mam do odebrania kartę ciąży w aptece

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
to trzymam kciuki za ślubujące
albo mi si zdaje albo moje,,podwozie" znów coś nie teges sie robi
Niestety to już będzie wracać...

Mysia, v

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 11:01   #3433
deb
Zakorzenienie

A mi Inna_UK zrobiła smaka na eklerka
deb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 11:01   #3434
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Aaaa i witam się w 21 tc i dziś jest POŁOWA
Stary 2013-01-10, 11:02   #3435
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Zrobiłam podobnie w poniedziałek
Zostawiłąm kartę ciąży w aptece, panie z apteki zadzwoniły do mojego lekarza, a lekarz do mnie, że mam do odebrania kartę ciąży w aptece
v
o to dobrze, że lekarza odnalazly..Dobrze, że ten numer wpisalam

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 11:03   #3436
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Hej! Nie wiem, czy Jenny wczoraj przekazywała Wam, ale byłam na usg prywatnie i już na 100 % CHŁOPIEC!!!!!!!!!!!!!

Potem Wam pokażę zdjęcia I dostaliśmy usg zgrane na dvd i jedno zdjęcie 3D buźki Malucha
czyli jednak Jurek? super
Stary 2013-01-10, 11:03   #3437
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw
zdecydowanie muszę dopisać swój numer na karcie ciąży bo widzę że lubi się gubić
Stary 2013-01-10, 11:03   #3438
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Mysia, vangogu powodzenia w sobotę i piątek

diabli podziękował

Tylko wiecie co dziwne, że ja mam wpisany numer telefonu Dlatego się zdziwiłam, że do lekarza dzwoniły.

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Edytowane przez MoTyleKsw
Czas edycji: 2013-01-10 o 11:05
Stary 2013-01-10, 11:03   #3439
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
no tak się interpretuje zachcianki a pączka mogłabym zjeść
tylko, że ja wcale nie miałam zachcianek i nie chciałam jeść tych pączków i ciast, no ale jak postawi taki przed Tobą pączka no to jak nie zjesz jak on patrzy na Ciebie ten pączek pyszny a jak się juz tak obżarłam słodkiego w pracy to w domu juz nic nie mogłam nawet ze zdrowych słodyczy typu bakalie, bo staram się zdrowo odżywiać i nie przesadzać z cukrem a oni mi psuli koncepcję
oj zaczną Ci się jaja w pracy mówię Ci, zwłaszcza jak masz męskie towarzystwo
Stary 2013-01-10, 11:05   #3440
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Jurek - buźka i dowód jego męskości

Tak się ruszał na usg i lekarz się śmiał, że ruchliwe dziecię
cuuuudna buzka swietna pamiatka i jedno z nielicznych usg na ktorych ja cos widze

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
A wczoraj od koleżanki dostałam taki zestaw - bluzeczka i spodenki pod spodem - marynarskie I śliniaczek elegancki
piekny komplecik i ta mucha! elegancik, bedzie rwal wszystkie nasze forumowe laski
Stary 2013-01-10, 11:06   #3441
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczyny za kciuki i miłe słowa Ja już uciekam bo robię zapiekankę makaronową dla zabicia czasu.., mam nadzieję, że u mnie jednak nie będzie tragedii, dlatego kciuków nie puszczajcie, jak wrócę to postaram się nadrobić bo teraz nie ogarniam do później
Stary 2013-01-10, 11:07   #3442
Ashyshqa
Zakorzenienie

Happy, nie znam sie na taxi, za biedni jesteśmy Ale może wyszukiwarka jakdojade wystarczy, bo komunikacją wszędzie szybko dojedziesz. Twój mąż też, jestem pewna

Dobra, oto moje zakupy dzisiejsze. Taki misz masz damsko-męski Ale mam to gdzieś, te "chłopięce" rzeczy też wystylizujemy na babskie, a były w świetnym stanie. Urzełk mnie strój kompielowy (nie wiem czy wykorzystamy, ale kosztował 1zł) bo wygląda jak dla małego surfera , cieszę sie też ze sweterka (mothercare) bo też jest w bardzo dobrym stanie

No i oczywiście mam bana na zakupy do końca stycznia

Jeszcze się Wam poskarżę, że mam zgagę po śniadaniu a zjadłam kanapeczki z twarożkiem własnej produkcji...
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 11:08   #3443
Ashyshqa
Zakorzenienie

Zdjęcia się nie dodały
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0022.jpg (107,9 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0024.jpg (117,9 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0026.jpg (100,3 KB, 24 załadowań)
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-10, 11:10   #3444
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Aaaa od dziś do 13.01 dla klubowiczów kapphal jest 50 proc na przecenione już produkty A dla dzieci trochę rzeczy było, dlatego muszę namówić kogoś by mnie zawiózł, bo TŻ rano zaprowadził auto do mechaniora.

Poza tym, muszę oddać dwie pary butów na gwarancję. Na jedne jestem tak zła, że szok. Buty zamszowe, firmówki, typ sportowy i normalnie pękł zamsz ?! Ciekawe czy mi uznają, bo może powiedzą, że zahaczyłam i rozdarłam. Wściekła będę, bo kupę kasy za nie dałam :[
A drugie kozaki z deichmana, ale tam to raczej problemów nie robią.

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2013-01-10, 11:11   #3445
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj jakaś jestem półprzytomna i ćwierć świadoma..

Coś miałam robić, ale nie wiem co i tak chodzę to do kuchni rozgladam się - tu chyba nic...
Potem do sypialni - moze łóżko pościelić-- nie to TŻ rozwalił (ja spałam w salonie) to niech sobie sprząta..
To do łazienki - a pierze się... niech się pierze..
Znowu do kuchni...potem do salonu zerknac na kompa.. Potem do sypialni a nie to łóżko to sprawdzałam..

Kilometrów dzisiaj narobię a nic nie zrobię..Czasami to dobrze, że nie mam dużego domu bo w takim stanie bym się zgubiła i nie wiadziała jak wrócić..

Przepraszam...

Cytat:
Happy, nie znam sie na taxi, za biedni jesteśmy Ale może wyszukiwarka jakdojade wystarczy, bo komunikacją wszędzie szybko dojedziesz. Twój mąż też, jestem pewna

Dobra, oto moje zakupy dzisiejsze. Taki misz masz damsko-męski Ale mam to gdzieś, te "chłopięce" rzeczy też wystylizujemy na babskie, a były w świetnym stanie. Urzełk mnie strój kompielowy (nie wiem czy wykorzystamy, ale kosztował 1zł) bo wygląda jak dla małego surfera , cieszę sie też ze sweterka (mothercare) bo też jest w bardzo dobrym stanie

No i oczywiście mam bana na zakupy do końca stycznia

Jeszcze się Wam poskarżę, że mam zgagę po śniadaniu a zjadłam kanapeczki z twarożkiem własnej produkcji...
Widzę,że kompletowanie wyprawki idzie całkiem sprawnie Śliczności!!!

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 11:11   #3446
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lublana
oj zaczną Ci się jaja w pracy mówię Ci, zwłaszcza jak masz męskie towarzystwooj zaczną Ci się jaja w pracy mówię Ci, zwłaszcza jak masz męskie towarzystwo Dzisiaj 12:03oj zaczną Ci się jaja w pracy mówię Ci, zwłaszcza jak masz męskie towarzystwo Dzisiaj 12:03
no na razie pękam ze śmiechu przez ich komentarze. wróci szef, to się zabawa skońćzy ale póki co mamy nastrój mocno weekendowy
Stary 2013-01-10, 11:12   #3447
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
Zdjęcia się nie dodały
sukieneczki przepieknestój kąpileowy i rampers też super, sama bym kupiła dla córeczkija czekam z letnimi ciuszkami aż się pojawią letnie kolekcje w sklepach

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-10, 11:15   #3448
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, ja dziś się wzięłam w końcu za odkurzenie, po chyba 5 dniach obiecywania. wczoraj mąż stwierdził, że musi chyba chodzić z zamkniętymi oczami.... leż, a oczy zawsze można zamknąć
u mnie odkurzanie przejal tz.

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Hej wszystkim

Proszę o magiczne kciukersy od 14:00 , mam nadzieję, że u mnie z tymi wynikami to nic poważnego bo już jajko od wczoraj znoszę

kciuki mocno zacisniete! bedzie dobrze, nie stresuj dzieciaczka niepotrzebnie.

Cytat:
ta cena jest z kosmosu, naprawdę, za co, pytam się?
ktos sobie wymyslil sposob na biznes i sporo osob kupuje w formie wydrukowanej ksiazki. pamiatka fajna, ale mozemy sobie taka same zrobic - my pomyslowe majoweczki

Cytat:
i ja mam malutkie szanse że się czegokolwiek dowiem. za dużo tu zależy od ułożenia dziecka, a ono niechętnie układa się tak by cokolwiek było widać no ale zobaczymy. ostatnio mam dziwne przeczucia że będzie chłopiec, mimo mojego nastawienia na dziewczynkę
bylam niedawno w swojej starej pracy i tez kolezanki pytaly o plec. mowie, ze nie wiem, bo dzidzius wstydliwy i uparty, wiec nie mozemy podgladnac. i znajoma zapytala wlasnie "a jak czujesz", a ja nie czuje nie mam kobiecej, matczynej intuicji hehe. z racji wysypu chlopcow w rodzinie myslalam od poczatku, ze raczej chlopak, choc mam wielka nadzieje, ze moze jednak pierwsza wnuczka...tz na poczatku chyba troche mi na zlosc mowil, ze i tak bedzie syn i mam nie ogladac sukienek ale jak przyszlo do wyboru imion to wybral tylko dziewczynkowe i do chlopiecych juz nie wrocil. wiec chyba mamy podobnie - nastawienie na dziewczynke, ale gdzies tam w glowie chlopiec krazy. zreszta innej opcji nie moze byc

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
mozna kupić album za pięć dych i samemu wykleić
dokladnie wkleilam link, bo reklamowali sie w ddtvn, a kto jak nie my powinien byc na biezaco z takimi gadzetami? oczywiscie madre mamy podpatrza i same cos takiego wyczaruja, zamiast chowac usg gdzies do szuflady

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
Dziewczyny ktora wie jak przestawic klawiature,bo znaki mi sie poprzestawialy i zamiast y mam z i odwrotnie...Tz tlumaczyl chyba 1000razy a nie moge zapanietac
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/porada/4747,jak_uniemozliwic_zam iane_y_i_z
Stary 2013-01-10, 11:17   #3449
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Cytat:
Zdjęcia się nie dodały
Suuuper ciuszki Sukieneczki pierwsza klasa
29/10/12 Pierwsze USG
3/12/12 Pierwsze kopniaczki
Nasze Maleństwo
Inna_Uk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 11:18   #3450
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Zdjęcia się nie dodały
jejku, uwielbiam małe sukieneczki. brawa za zakupy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości