|
|
#4621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Obłędny jest
ale Cherqui tez przyjemne ![]() Cytat:
Ale od dziś wprowadzam Twoją metodę, może to jest patent na chuście ![]() Tylko ta bułka niedietetyczna mi nie pasuje za bardzo
|
|
|
|
|
#4622 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
żart Ci się udał ![]() Fłaśnie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4624 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Niestety to jest patent na tycie. W opcji odchudzawczej odstawilam chleb, bulki i ser
|
|
|
|
|
#4625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem na suche, czasem na wilgotne ( fajniej chyba dzialą na wilgotne, przynajmniej u mnie) ale ostatnio mieszam ją z olejem i taki mix wrzucam na wlosy. Cytat:
|
||
|
|
|
#4626 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Bo jeśli tak to jest kara, na pewno ![]() nie mów nikomu ![]() Na takiej, że gdybym była sędzią i cos takiego usłyszała, to by płacił alimenty w wysokości 150% miesięcznych dochodów ![]() Cytat:
Cichą nadzieję podzielam ![]() Cytat:
Dl mnie to synonim upieczenia sobie bułki ![]() Cytat:
![]() Podzielę się odkryciem jeśli chodzi o lekarstwo na gardło: Tequila Sunrise
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz się zastanawiam czy moja odżywka ją zmyje
|
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dobrze pójdzie, to od marca będę znowu studiować
|
|
|
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
Bym Ci chętnie troche tego śniegu zabrala, bo u mnie znowu breja paskudna... Cytat:
![]() A jaką odżywka myjesz?
|
|
|
|
|
#4631 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ja jem tak: pół centymetra chleba na to pół centymetra masła na to pół centymetra sera półcentymetry odnoszą się of kors do grubości, nie powierzchni ![]() Cytat:
u mnie z perspektywą dosyć krucho a na słupie linii wysokiego napięcia jeszcze nigdy nie siedziałam ![]() Chergui też tylko Chergui od dawna znam, Cedre to świeży zachwyt
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4632 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Tu idę.Ja mówię, że jem bułkę ![]() W 3 mieście pada deszcz ze śniegiem i wszystko się topi od razu- piękna pogoda
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4633 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze ze śniegu
![]() Cytat:
Dostałam przelew i się teraz duchowo przygotowuję do zakupu efajki ![]() A Ty palisz normalne też?
|
|
#4634 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() czemu miętosisz środek? ![]() takie trawienie pozaustrojowe? ![]() ja jem, wydawało mi się, że normalnie ![]() połówka lub 1/3 bułki lub kromka chleba, na to masło albo nie, i plasterek sera żółtego lub camemberta
|
|
#4636 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() I nigdy nie mówiłąm kartofle, zawsze ziemniaki Tak a propo dyskusji idziemy za tydzień z Mić do pyrabaru
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4637 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale tymi innymi, nie z Babasu? Czy zapas zrobiłaś? Ja drżę na myśl co będzie jak mi sie mój isankowy zapasik skończy, trzeba będzie coś inne odżywkowe do mycia poszukać.... Nie, juz ponad miesiąc nie pale normalnie ![]() Tylko e fajek. I nawet przez ten czas nie pomyślalam żeby zapalić zwyklego. A wczoraj podczas porządków znalazlam jeszcze pół paki
|
|||
|
|
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja ulubiona do mycia to kakaowa a Ty którą myjesz?Muszę kupić tego fajka tylko jakoś mi tak nie po drodze
|
|
#4639 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie o brzy dli wie jest na dworze ![]() chcem wiosnę już
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
![]() cholerne cukierki, jak żadnych nie lubie, to jedne mi podeszły w dodatku prawie pełną puszkę lalki zostawiły
|
#4641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dobra, a jak jecie obiad, o taki zestaw macie- ziemniaki (kartofle, pyry), mięso, surówka? I proszę nie odpowiadać, że normalnie I to nie jest pytanie podchwytliwe
|
|
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
a ja lato, na lato mam i się w co ubrać i butów mam sporo a na zimę nic
![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------
|
#4643 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Anastazjo, mam nowe dane n/t Joico. Odkrylam, ze to Isana czekoladowa robi mi dmuchawca (gliceryna wysoko) a Joico samo w sobie jest calkiem spoko. Chociaz nie na tyle zeby placic 60-70 zeta. Nie musze uzywac juz niczego poza nim zeby utrzymac fryz - czyli zadnych zeli lnianych, dodatkowych odzywek, kropli oleju antypuszaco itp. Wlosy maja po Joico niezla objetosc, sa miekkie, w miare wygladzone i sliskie, nie placza sie i prawie nie musze ich czesac przez nastepne dni a gumki same sie zsuwaja (bez skojarzen). Tego dnia co bylam na winku i padalo, wialo itp. to uzylam wlasnie Joico i pomimo bladzenia po miescie (klasycznie wsiadlam w zly autobus) mialam spoko fale przez caly wieczor. Minusy sa takie, ze wizualnie klaki wcale nie wygladaja na mniej przesuszone, nie sa miesiste, blyszczace ani nic i wlosy mniej sie kreca. Se mysle, ze do prostych lepiej by sie nadal. |
||
|
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na allu zamów
|
|
|
|
#4645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Babasu , zapasik mam jeszcze w postaci 3 sztuk ![]() Innych isan nie probowaląm, jak skończę rozpoczętą flachę to pewnie kupię ta kakaową ... I ostatnio scandikiem kokosowym, świetny jest do mycia. Cytat:
|
||
|
|
|
#4646 |
|
Nindżopesz
|
Bo sie robi taki fajny mieciutki jak zakalec, lubie zakalec ![]() Odsylam kelnera wielkopanskim gestem krzyczac "sciac go!" i kaze sobie podac cos smacznego. A jak nie da rady to udaje, ze jem a potem zamieniam sie z TZtem na talerze. |
|
|
|
#4647 | |
|
Zakorzenienie
|
Eee masz wszystko zjeść, bo tak to się odp nie liczy
![]() Cytat:
( nawet udając, że jesz).
|
|
|
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4649 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.a tabazą go czuć mnie od większości Lutków tabaza odstrasza , bo wyłazi i dusi ![]() Cytat:
2.cóż za wyrafinowanie ja tam jem chleb z serem bardzo prymitywnie - całą paszczą i dość szybko i chleb w postaci kromki pomaślonym jest i przykrytym plasterkiem sera i tyle . Ewętualnie na to pomidor i ogórek kiszony w plasterkach . Albo sam pomidor albo przecier w braku pomidora .Cytat:
2,.i jak ? Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

Jest jeszcze opcja na bogato czyli z keczupem (keczup preferowany ostry), ale nie robimy kanapki tylko moczymy ser w keczupie i zagryzamy pieczywem.

żart Ci się udał