|
|
#4651 | |
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
chyba że kartofli za dużo , to mi się zdarza czasem zostawić .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ziemniaki dukane wolę odsmażone na patelni a tak to na wszystkie sposoby, od dnia zależy ![]() biorę tabex od 3I 2 czy 3 dni popalałam wieczorami a teraz już nic, nie ciągnie mnie na razie ale testy będą w weekend
|
|
#4653 | |
|
Zakorzenienie
|
Spoo Ty kusicielko
ale stacjonarnie mam taniej![]() Cytat:
![]() Ja nie jestem ortodoksyjna co do składów więc zanim kupisz coś innego to poczytaj; Ależ gotowanie kartoflanki to proste jak barszcz ![]() Zmyłam ją i teraz czekam aż wyschną A i wczoraj wcierałam kozieradkę............... ...bosz..............jak to cuchnie niestety czułam ten smród przez cały dzień ale jak pomoże to i gó...wno wcierać będę
|
|
#4654 |
|
Nindżopesz
|
Eee, zwyczajnie... Kawalek kartofla, popijam herbata bo niedobry, kawalek miesa, popijam, kawalek surowki, popijam. Jesli jednak ziemniaki sa pieczone np. w cwiartkach, mieso jakies dobre np. pieczone udka i surowka typu salata, pomidorki, cebula, ogorek to zjadam bez udawania i popijania wszystko po kolei.
Ale o co chodzi z tym pytaniem? ![]() A tez tak macie, ze... - najpierw wylizujecie nachosy z przypraw a potem zjadacie? - paluszki z soli i dopiero zjadacie? - batony typu Goralka rozwalacie na wafle i jecie je pojedynczo? - serki waniliowe lepiej Wam smakuja wylizywane z opakowania niz wyjadane lyzeczka? - najpierw zjadacie bita smietane, potem lody a na koncu wafelek? - najpierw spagetti a na koncu ser z wierzchu? - najpierw czekolade z Bounty a pozniej kokosa?
|
|
|
|
#4655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O właśnie o to mi chodziło Spytałabym jeszcze jak jecie zupę... bo.. Mój Tż taki obiad zjada tak : najpierw ziemniaki, potem surówkę, potem mięso (kolejność zawsze ta sama ), a zupę.. to najpierw by wypił "wodę", a potem zjadł kluski/makaron w przypadku np pomidorowej ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-01-10 o 16:01 |
|
|
|
|
#4656 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas też fajowo, didka chodzi w moich kozakach bo takich jak Ona chce nie wyprodukowano ![]() albo wycofano z produkcji ![]() no jak, nie wiesz? ta śfinia Zima ![]()
|
|
#4657 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
no, może ćwierć centymetra lubię masło ![]() Cytat:
![]() jak byłam mała to podobno jadłam wszystko po kolei osobno, tego nie pamiętam, pamiętam za to jak w późniejszym okresie życzyłam sobie surówkę na osobnym talerzu żeby sok z niej nie mieszał się ziemniakami bo było to obrzydliwe teraz jak dorosłam, to chyba wszystko mi jedno, z tym że jak mam gulasz to zawsze obowiązkowo robię paciaję z ziemniaków i sosu Cytat:
2. wydaje mi się że czuć, bo bez pudła poznasz że to Lutek, z tym że ja tabazę lubię
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4658 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Moj dla odmiany wszystko razem miesza na breje i zjada w ten sposob, ble. Co do zupy rozumiem bo kluski lubia wypadac z lyzki i chlapac, wygodniej jest najpierw wypic "wode". |
|||
|
|
|
#4659 | |
|
Zakorzenienie
|
Już napisałam
I właśnie chodziło mi o coś podobnego o czym Ty piszesz poniżej ![]() Cytat:
2. Już ![]() 3. Czasami 4. 5. Nie, najpierw wafelek ![]() 6. 7.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4660 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ale kiedyś obgryzałam delicje naokoło galaretki a potem zjadałam galaretkę, z kanapek z chleba najpierw zjadałam skórkę a potem środek, ogólnie najpierw to co gorsze tak żeby na ostatni kęs zostawić najlepsze
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4661 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Stazjo- a to znasz? Mam ochotę zakupić.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się jeszcze nie odważyłam wącham przez opakowanie ![]() a skąd bierzecie to joico? ![]() bo widziałam w brighton w jakimś sklepie ale zamknięty był ![]() a na ealigu w zwykłym zielarskim takie cuda, że nie wiedziałam co brać, żeby na lotnisku przepuścili... i nic nie wzięłam następnym razem gonię tam na początku pobytu i robię sobie spa
|
|
#4663 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.kiedyś tak , teraz nie jadam fogle 3.zdarza się , kiedys przeważnie 4. 5.różnie , ale najczęściej wafelek na pierwszym czele , potem smietana a potem lody 6. 7. Cytat:
![]() zupę łyżką ze wszystkim w całości przyślij ją do mnie , u mnie breja ![]() Cytat:
2.paciaja z sosem rządzi 3.zdolnaś 4.uuu , to marnie , mnie tabaza zabija . Nie czuję jej tylko w Sa Majeste La Rose i A La Nuit , nawet w szpilkównie ją czuję , ale tam jest jako tako znośna .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4664 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Potem surówka i na deser mięso
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znaczy maski i odżywki przed myciem mają być bez silikonow, po myciu z silikonem a jak już bez to na wlosy tzreba wladować silikon. A myjadla mają być delikatne jaknajbarzdiej się da i bez silikonu i innych sls -ów Cytat:
Nie
|
||
|
|
|
#4666 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a moja była skomplikowana
![]() tzn. może nie tyle skomplikowana co gotowanie jej miało kilka etapów i boję się że na następny raz nie zapamietam
|
|
|
|
#4667 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
kiedyś rozczłonkowywałam wafle na listki i obgryzałam samo nadzienie , żeby wafle zostały same i dopiero je zjadałam ![]() A wyjadacie nadzienie z naleśników osobno , a naleśnika osobno ?
||
|
|
|
#4668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co najwyżej zdejmowała wędlinę z chleba i najpierw wędlinę, potem chleb (jeśli już w ogóle chleb zjadła ). Obiady normalnie ![]()
||
|
|
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może być naprawdę bardzo dobry Chociaż nie każde włosy lubia kokosa a tam go pewnie barzdo dużo będzie... Z Allegro
|
|
|
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4671 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rozgrzewam na małym gazie patelnię, topię masełko i obsmażam kromki 2 na chrupiąco-brązowo z jednej strony, przewracam na drugą i kładę na tej obsmażonej już po 2 plasterki sera salami. druga strona kromek się obsmaża a ser się topi. jak się stopi zsuwam chleb z serem na talerz, kładę następne 2 kromki i jem to co na talerzu i tak nawet 5 razy a co? ![]() Cytat:
jak nie trafiło w mój gust fogle to rozdziabuję na talerzu i wymieniam się z chuopem na jego pusty już (ale to u kogoś). Cytat:
Baru śpiesz się albowiem babka pomarańczowa domowa pysznej pyszności kończy się zaniebawem i nie wiedzą indianie kiedy się powtórzy pieczenie jej a co lepsze kiedy wyjdzie taka dobra a nie zakalec standardowy
|
|
#4672 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Moja siostra ma takie natręctwa ![]() Miałam od paru miesięcy upatrzoną marynarkę w New Looku, krążyłam koło niej jak jeszcze kosztowała 120 zł, a dziś upolowałam ją za 55 |
|
|
|
|
#4673 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() doszło do Ciebie pw wczoraj wieczorem? Cytat:
3. ![]() 4. a wiadomo tak w ogóle co za nią dokładnie odpowiada?
|
|||
|
|
|
#4674 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Zapomniałam odpisać- potwierdzam 10 ml
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
Winterko, a miałaś Vatikę kokosową?
http://allegro.pl/vatika-olejek-koko...903375967.html Bo jak mialaś i Ci nie podeszła, to ta Olimedca też może Ci nie podpasować. Barzdo podobne sa...olej kokosowy, amla, cytrusy .... |
|
|
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4677 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
nie, na to bym nie wpadła ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4678 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Nareszcie!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja uważam, że nowy nie załatwi sprawy, to stary musi wrócić Samo zdrowie: sok pomarańczowy i syrop malinowy (chyba, ze H. cichcem coś jeszcze dodaje? Ale nic więcej nie wyczaiłam) Cytat:
Cytat:
Ja z kanapki najpierw zjadam środek, a skórkę zostawiam na koniec; z bulwersujących zwyczajów dotyczących spożywania: zaczynam jeść pizzę od brzegu, właśnie w myśl zasady najlepsze na koniec. I zjadam płetwy ze smażonych rybek
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#4679 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obdzieram paluszki z soli i ją wywalam ![]() Oczywiście że rozkładam wafelki na części pierwsze ![]() Nie jem serków bo mam po nich zgagę ![]() Wafelek jem pierwszy Na spagetti nie daję sera ![]() Bounty jem całe w Kerfurze znalazłam tańszy odpowiednik![]() Cytat:
Cytat:
Nic nie tracisz ![]() Cytat:
![]() Lepiej nie Cytat:
Ale Delicje i Ptasie też jem oddzielnie
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
z dziwactw przy jedzeniu, to nigdy nie popijam w trakcie jedzenia. Dopiero jak zjem kanapkę/obiad, to wtedy wypijam szklankę herby/mleka/kompotu. Bo nie znoszę, jak mi się picie miesza w buzi z jedzeniem i taki paskudny pomieszany smak się robi fuj
![]() nie wiem, ale coś jest na rzeczy ![]() jak psiknę na łapki Chergui, Arabie czy Ambre Sultan, to po kilku godzinach nie do rozróżnienia
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-01-10 o 16:36 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

I proszę nie odpowiadać, że normalnie
I to nie jest pytanie podchwytliwe 
chyba że kartofli za dużo , to mi się zdarza czasem zostawić .

ale stacjonarnie mam taniej

w Kerfurze znalazłam tańszy odpowiednik