|
|
#1381 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. XI
|
|
|
|
#1382 |
|
Rozeznanie
|
kasztanka3, dziękuję Ci bardzo za pomoc
|
|
|
|
#1383 |
|
Pani Mizantrop
|
|
#1384 |
|
Raczkowanie
|
mozecie sie zalogowac?
|
#1385 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mogę
![]() dziewczyny a czy teraz wszystkie wnioski rejestracyjne wysyłamy na adres ul. Wołoska 22; 02-675 Warszawa?
|
#1386 |
|
Zadomowienie
|
Przecież żyjemy w 21 wieku gdzie przelewy ida góra 1 dzień!
Oni maja straszny bajzel w firmie dzis mija juz ponad 24 godziny od nadania przelewu a faktura nadal nie jest odznaczona!
|
#1387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1388 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny kupiła któraś was pędzelek
Pędzelek Giordani Gold Colour Jewels I jak się sprawdza,warto kupić??? |
|
|
|
#1389 |
|
Raczkowanie
|
Ja kiedys musialam zaplacic na poczcie. Przelew szedł 3 dni. Dlatego zawsze jak nie place e-przelewem to wysyłam im dowod wpłaty oni to odznaczaja płątność w drodze.
Pędzelek polecam |
|
|
|
#1390 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze myślę? 1.Jeżeli w "1" zarobiłam 121 pp to zamawiając z "2" mogę wziąć próbki za 50% i 10 katalogów za 7zł. 2. Zamawiając z "2" za 120 pp spełniam warunki programu lojalnościowego, ale dopiero zamawiając z "3" mogę sobie wybrać kosmetyk za 9,9 i ten produkt 90% taniej - tak?
|
|
|
|
#1391 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
>>> jeśli w K1 zrobiłaś >120 PP, to w K2 możesz wziąć próbki za 50% i 10 katalogów za 7 zł. >>> jeśli w K1 i w K2 zrobisz >80 PP, to w K3 możesz wziąć produkt z PL za 9,90 >>> jeśli w K1 i w K2 zrobisz >120 PP, to w K3 możesz wziąć próbki za 50% i 10 katalogów za 7 zł oraz jeden produkt 90% taniej.
|
|
#1392 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję
A co do pędzelków to ja jestem zachwycona tym: http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=24144 Węższą stronę używam do nakładania pomadki, a szerszą do ... rozcierania kredki na oku - jest super!
|
|
|
|
#1393 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam problem. W ost katalogu mialam zamowienia na 2 zestawy architekt. Jak przyszła paczka okazało sie ze przyszła sama woda. Więc zwróciłam bo klientki nie chciały samej wody bo chciały to na prezenty. Więc produkt zwróciłam. Teraz chce zrobić zamówienie i mi dodają sie dezodoranty i balsamy. Nie mogę usunąc produktów z koszyka.
Produkty sa po 0,77 zł. |
|
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1395 |
|
Konto usunięte
|
Essence ma taki podobny, bardzo popularny i zachwalany na urodowych kanałach kulkowy pędzelek w kolorze fioletowym - czy ten z GG jest równie fajny? któraś ma może porównanie?
|
|
|
|
#1396 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1397 |
|
Raczkowanie
|
Ta lista z produktami co ostatnio ktoś wrzucił jednak się nie zgadza. Dziś np. była woda by Marcel.
|
|
|
|
#1398 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1399 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiejszy produkt się też nie zgadza. Nawiasem mówiąc jakiś czas temu w prezencie dałam znajomej te kapsułki i jest bardzo zadowolona - planuje kupować je sobie co jakiś czas
|
|
|
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po ile byla ta woda?
|
|
#1401 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1402 |
|
Raczkowanie
|
Cieszyłam się,że wróciły kapsułki Royal Velvet,ale nie ma z czego.Kupując te z TR sądziłam,że to będą te same,tymczasem zamiast jedwabistego olejku wyciska się silikonowy glut
olejki są,ale za silikonem.Teraz przed zakupem tych RV przeczytałam najpierw skład.Niestety po poprzedniej wersji nie ma śladu.Ja dziękuję za takie"innowacje"
|
|
|
|
#1403 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny/kobitki
Właśnie dostałam taka oto wiadomość Drodzy Konsultanci Oriflame, W Oriflame dążymy do tego, by być numerem 1 w branży sprzedaży bezpośredniej w Polsce oraz nieustannie dokładamy wszelkich starań, aby zwiększać naszą konkurencyjność. Dotyczy to nie tylko produktów i oferowanych przez nas możliwości zarobkowania, ale także umiejętności reagowania na potrzeby rynku, naszych klientów i Konsultantów w nieustannie zmieniającym się środowisku. Od 21 lat jesteśmy obecni w Polsce i zamierzamy kontynuować naszą pełną sukcesów działalność przez kolejne długie lata. Przewidujemy, że wzrost zamówień przez Internet i ich udział w dystrybucji będzie dominujący w nadchodzących latach, zgodnie z trendem obserwowanym w Polsce i na całym świecie. Musimy sprostać wyzwaniu, jakim jest szybkie reagowanie na potrzeby rynku i zmieniające się zwyczaje zakupowe naszych Konsultantów i ich klientów. Wielu Konsultantów wybiera zamówienia internetowe, ze względu na ich dogodną formę tzn. możliwość łatwej i szybkiej ich realizacji bezpośrednio z domu/i z dostawą do domu, przez 24 h na dobę i 7 dni w tygodniu. W wyniku powyższych zmian, postanowiliśmy z końcem czerwca zamknąć najmniejsze placówki Oriflame w Łodzi, Krakowie oraz Poznaniu. Rolę zamkniętych placówek przejmą w pełni Biura Regionalne, dostawa na adres domowy, oraz InPost. Wierzymy, że powyższe zmiany przybliżą nas do naszego wspólnego celu, jakim jest osiągnięcie pozycji nr 1 wśród firm kosmetycznych sprzedaży bezpośredniej w Polsce. Z poważaniem, Zarząd Oriflame Poland Czy ja dobrze rozumiem oddział w Poznaniu zamykają ?? ![]() ![]() Ja tam odbieram zamówienia jak klientkom zależy na czasie i zebym ja tez nie czekała tydzień /1,5 na kuriera gdzie i tak jestem tym zrażona bo wiecznie mam braki i pomyłki w zamówieniach poprzez neta np w poprzednich katalogach zamiast 7 wód architect dostałam 7 Giordani i niedośc ze musiałam pokryć koszty przesyłki to jeszcze płacić za bilety i jechac do Poznania to wymienić gdzie było to nie lada wyzwanie bo prawidłowo powinno byc to odesłane do Warszawy ale ja nie miałam czasu na to juz bo klientki chciały na prezent. Nic nie mówie ale to nie pierwsza wiadomośc o zamykaniu placówek w Polsce nie wiem jak jest w pozostałych państwach ale tutaj cienko to widze niedosc ze ceny poszły w góre nie wszystkie katalogi zaskakują klientów czyms fajnym to jeszcze zamykają placówki Ja jeździłam do Poznania nie tylko po zamówienia ale równiez zobaczyć kosmetyki powąchać perfum obejrzec biżuterie itd a do biura regionalnego kompletnie mi nie podrodze bo to w przeciwną stronę na dodatek jest ono czynne w poniedziałki i piątki tylko.. w prywatnym domu gdzie nie mam co oglądac tylko moge odebrać zamówienie Edytowane przez malutka297 Czas edycji: 2013-01-11 o 17:47 |
|
|
|
#1404 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny zrobiłam dzisiaj zamówienie, z zapłatą na kredyt. Dostawę mam na środę, a w poniedziałek chciałam już zrobić zamówienie z 2, jednak uświadomiłam sobie, że mam 2 faktury niezapłacone:/ Za pierwszą fakturę muszę zapłacić dużo więcej niż mam na koncie, a nie chce mi się teraz lecieć na pocztę i dopłacać 2,5zł... Dzisiejsze zamówienie mam na ok. 30zł i zastanawiam się, czy mogę już za nie zapłacić?
|
|
|
|
#1405 |
|
Raczkowanie
|
Na pewno możesz zapłacić wcześniej, ale nie jestem pewna na którą fakturę zaksięgują pieniądze. Spróbuj w nazwie przelewu wpisać nr faktury albo zadzwoń do nich w poniedziałek i poproś, aby zaksięgowali pieniądze do drugiej faktury.
|
|
|
|
#1406 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie dostałam mejla z info na katalog 2 i w poniedziałek składamy zamówienia od 8:00 ![]() I dodatkowo: "BIURA REGIONALNE Informujemy, że od Katalogu 3/2013 zmieniamy zasadę dotyczącą opłat za małe zamówienie na odbiór w Biurach Regionalnych. Do każdego zamówienia poniżej 80PP, jak dotychczas, będzie doliczana opłata w wysokości 7,90 zł. Natomiast w sytuacji, gdy w danym okresie obowiązywania Katalogu Konsultant osiągnie 80 PP, każde jego kolejne zamówienie o wartości co najmniej 40 PP będzie zwolnione z tej opłaty! Opłata za małe zamówienie nie będzie też pobierana przy zamówieniach zawierających wyłącznie produkty, które były niedostępne i oczekiwały na realizację."
Edytowane przez joasia_08 Czas edycji: 2013-01-11 o 19:02 |
|
|
|
|
#1407 |
|
Zadomowienie
|
Czy Filię w Krakowie też zamkną?
|
|
#1408 |
|
Raczkowanie
|
"W wyniku powyższych zmian, postanowiliśmy z końcem czerwca zamknąć najmniejsze placówki Oriflame w Łodzi, Krakowie oraz Poznaniu."
Czyli jak widać tak..
|
#1409 |
|
Konto usunięte
|
zwykle działa to tak, że jeśli w tytule przelewu nie zaznaczysz dokładnie, którą fakturę spłacasz, pieniądze zostaną zaksięgowane na poczet najstarszej niezapłaconej
|
|
|
|
#1410 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie podoba mi się to
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

olejki są,ale za silikonem.Teraz przed zakupem tych RV przeczytałam najpierw skład.Niestety po poprzedniej wersji nie ma śladu.Ja dziękuję za takie"innowacje"