Wszystko o Oriflame cz. XI - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-10, 16:11   #1381
joasia_08
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Oriflame cz. XI

Cytat:
Napisane przez 7Paulina7 Pokaż wiadomość
Czy to mozliwe ,że od wczoraj popołudnia nie dotarła wplata , która zlecałam na konto Oriflame bo mi takie bajki piszą.....
Możliwe, ja kiedyś 2 dni czekałam :/

Dziewczyny, który krem na zaczerwienienia z Bio Clinic będzie lepiej działał, na dzień czy na noc?
joasia_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 17:05   #1382
alusia1989
Rozeznanie

kasztanka3, dziękuję Ci bardzo za pomoc
alusia1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 17:39   #1383
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez alusia1989 Pokaż wiadomość
kasztanka3, dziękuję Ci bardzo za pomoc
Nie ma za co
Stary 2013-01-10, 18:42   #1384
patrznamnie
Raczkowanie

mozecie sie zalogowac?
Stary 2013-01-10, 18:43   #1385
sauer
Wtajemniczenie

GG do sauer

Cytat:
Napisane przez patrznamnie Pokaż wiadomość
mozecie sie zalogowac?
ja mogę

dziewczyny a czy teraz wszystkie wnioski rejestracyjne wysyłamy na adres ul. Wołoska 22; 02-675 Warszawa?

sauer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 18:52   #1386
7Paulina7
Zadomowienie

GG do 7Paulina7

Cytat:
Napisane przez joasia_08 Pokaż wiadomość
Możliwe, ja kiedyś 2 dni czekałam :/
Przecież żyjemy w 21 wieku gdzie przelewy ida góra 1 dzień!

Oni maja straszny bajzel w firmie dzis mija juz ponad 24 godziny od nadania przelewu a faktura nadal nie jest odznaczona!
Stary 2013-01-10, 19:15   #1387
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 7Paulina7 Pokaż wiadomość
Przecież żyjemy w 21 wieku gdzie przelewy ida góra 1 dzień!

Oni maja straszny bajzel w firmie dzis mija juz ponad 24 godziny od nadania przelewu a faktura nadal nie jest odznaczona!
To ile idzie przelew zależy od tego jak są sesje w banku nadawcy i odbiorcy, więc niekoniecznie 1 dzień.
Stary 2013-01-10, 19:53   #1388
ewa241287
Raczkowanie

Dziewczyny kupiła któraś was pędzelek

Pędzelek Giordani Gold Colour Jewels

I jak się sprawdza,warto kupić???
ewa241287 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 19:57   #1389
magdalenkl
Raczkowanie

GG do magdalenkl

Ja kiedys musialam zaplacic na poczcie. Przelew szedł 3 dni. Dlatego zawsze jak nie place e-przelewem to wysyłam im dowod wpłaty oni to odznaczaja płątność w drodze.

Pędzelek polecam
magdalenkl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 20:32   #1390
roiro
Raczkowanie

Dobrze myślę? 1.Jeżeli w "1" zarobiłam 121 pp to zamawiając z "2" mogę wziąć próbki za 50% i 10 katalogów za 7zł. 2. Zamawiając z "2" za 120 pp spełniam warunki programu lojalnościowego, ale dopiero zamawiając z "3" mogę sobie wybrać kosmetyk za 9,9 i ten produkt 90% taniej - tak?
roiro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 20:43   #1391
Li O
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewa241287 Pokaż wiadomość

Pędzelek bardzo fajny. Jest dość sztywny, dzięki czemu można w miarę precyzyjnie pomalować powiekę, ale również na tyle delikatny, że nie obsypują się z niego cienie i nie podrażnia powieki. Poza tym ładny i wydaje się solidny. Zakupiłam go kiedy pierwszy raz pojawił się w katalogu i jestem zadowolona.
Cytat:
Napisane przez roiro Pokaż wiadomość
Dobrze myślę? 1.Jeżeli w "1" zarobiłam 121 pp to zamawiając z "2" mogę wziąć próbki za 50% i 10 katalogów za 7zł. 2. Zamawiając z "2" za 120 pp spełniam warunki programu lojalnościowego, ale dopiero zamawiając z "3" mogę sobie wybrać kosmetyk za 9,9 i ten produkt 90% taniej - tak?
Zgadza się
>>> jeśli w K1 zrobiłaś >120 PP, to w K2 możesz wziąć próbki za 50% i 10 katalogów za 7 zł.
>>> jeśli w K1 i w K2 zrobisz >80 PP, to w K3 możesz wziąć produkt z PL za 9,90
>>> jeśli w K1 i w K2 zrobisz >120 PP, to w K3 możesz wziąć próbki za 50% i 10 katalogów za 7 zł oraz jeden produkt 90% taniej.
Stary 2013-01-10, 20:55   #1392
roiro
Raczkowanie

Bardzo dziękuję A co do pędzelków to ja jestem zachwycona tym: http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=24144 Węższą stronę używam do nakładania pomadki, a szerszą do ... rozcierania kredki na oku - jest super!
Stary 2013-01-10, 21:01   #1393
magdalenkl
Raczkowanie

GG do magdalenkl

Dziewczyny mam problem. W ost katalogu mialam zamowienia na 2 zestawy architekt. Jak przyszła paczka okazało sie ze przyszła sama woda. Więc zwróciłam bo klientki nie chciały samej wody bo chciały to na prezenty. Więc produkt zwróciłam. Teraz chce zrobić zamówienie i mi dodają sie dezodoranty i balsamy. Nie mogę usunąc produktów z koszyka.
Produkty sa po 0,77 zł.
magdalenkl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 21:01   #1394
Cdz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewa241287 Pokaż wiadomość

warto! mam go już ponad 3 lata, maluję się nim codziennie. Jest miękki i fajnie nakłada się nim cienie na powiekę ruchomą. Raczej nie nadaje się do cieniowania (chyba, że naprawdę jasnych cieni- daje radę)

http://madewithmarmelade.blogspo t.com/

06/05/2015 Nowe kolczyki : szalony bollywood!
Cdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 21:08   #1395
201607110949
Konto usunięte

Essence ma taki podobny, bardzo popularny i zachwalany na urodowych kanałach kulkowy pędzelek w kolorze fioletowym - czy ten z GG jest równie fajny? któraś ma może porównanie?
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 21:18   #1396
joasia_08
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patrznamnie Pokaż wiadomość
mozecie sie zalogowac?
Ostatnio na Chrome pojawia mi się jakiś błąd przy zalogowywaniu, ale jak przechodzę na Explorera, to żadnego problemu nie ma, więc nie wiem od czego to zależy...
Stary 2013-01-10, 22:40   #1397
justys1719
Raczkowanie

Ta lista z produktami co ostatnio ktoś wrzucił jednak się nie zgadza. Dziś np. była woda by Marcel.
justys1719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 23:41   #1398
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez justys1719 Pokaż wiadomość
Ta lista z produktami co ostatnio ktoś wrzucił jednak się nie zgadza. Dziś np. była woda by Marcel.
ja wrzucałam, podejrzewam, że to przez to, iż dziś miał być krem Lucia, którego już dawno u nas nie ma. A ta lista to ponoć jest podana odgórnie z Ori.
Stary 2013-01-11, 00:24   #1399
roiro
Raczkowanie

Dzisiejszy produkt się też nie zgadza. Nawiasem mówiąc jakiś czas temu w prezencie dałam znajomej te kapsułki i jest bardzo zadowolona - planuje kupować je sobie co jakiś czas
Stary 2013-01-11, 09:09   #1400
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justys1719 Pokaż wiadomość

po ile byla ta woda?

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 09:32   #1401
joasia_08
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez themonique Pokaż wiadomość

Po ile byla ta woda?
39,90 ch
Stary 2013-01-11, 14:15   #1402
Mothernight
Raczkowanie

Cieszyłam się,że wróciły kapsułki Royal Velvet,ale nie ma z czego.Kupując te z TR sądziłam,że to będą te same,tymczasem zamiast jedwabistego olejku wyciska się silikonowy glut olejki są,ale za silikonem.Teraz przed zakupem tych RV przeczytałam najpierw skład.Niestety po poprzedniej wersji nie ma śladu.Ja dziękuję za takie"innowacje"
Mothernight jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 17:43   #1403
malutka297
Raczkowanie

Hej dziewczyny/kobitki

Właśnie dostałam taka oto wiadomość

Drodzy Konsultanci Oriflame,

W Oriflame dążymy do tego, by być numerem 1 w branży sprzedaży bezpośredniej w Polsce oraz nieustannie dokładamy wszelkich starań, aby zwiększać naszą konkurencyjność. Dotyczy to nie tylko produktów i oferowanych przez nas możliwości zarobkowania, ale także umiejętności reagowania na potrzeby rynku, naszych klientów i Konsultantów w nieustannie zmieniającym się środowisku.

Od 21 lat jesteśmy obecni w Polsce i zamierzamy kontynuować naszą pełną sukcesów działalność przez kolejne długie lata.

Przewidujemy, że wzrost zamówień przez Internet i ich udział w dystrybucji będzie dominujący w nadchodzących latach, zgodnie z trendem obserwowanym w Polsce i na całym świecie. Musimy sprostać wyzwaniu, jakim jest szybkie reagowanie na potrzeby rynku i zmieniające się zwyczaje zakupowe naszych Konsultantów i ich klientów.

Wielu Konsultantów wybiera zamówienia internetowe, ze względu na ich dogodną formę tzn. możliwość łatwej i szybkiej ich realizacji bezpośrednio z domu/i z dostawą do domu, przez 24 h na dobę i 7 dni w tygodniu.

W wyniku powyższych zmian, postanowiliśmy z końcem czerwca zamknąć najmniejsze placówki Oriflame w Łodzi, Krakowie oraz Poznaniu. Rolę zamkniętych placówek przejmą w pełni Biura Regionalne, dostawa na adres domowy, oraz InPost.

Wierzymy, że powyższe zmiany przybliżą nas do naszego wspólnego celu, jakim jest osiągnięcie pozycji nr 1 wśród firm kosmetycznych sprzedaży bezpośredniej w Polsce.

Z poważaniem,
Zarząd Oriflame Poland

Czy ja dobrze rozumiem oddział w Poznaniu zamykają ??

Ja tam odbieram zamówienia jak klientkom zależy na czasie i zebym ja tez nie czekała tydzień /1,5 na kuriera gdzie i tak jestem tym zrażona bo wiecznie mam braki i pomyłki w zamówieniach poprzez neta np w poprzednich katalogach zamiast 7 wód architect dostałam 7 Giordani i niedośc ze musiałam pokryć koszty przesyłki to jeszcze płacić za bilety i jechac do Poznania to wymienić gdzie było to nie lada wyzwanie bo prawidłowo powinno byc to odesłane do Warszawy ale ja nie miałam czasu na to juz bo klientki chciały na prezent.

Nic nie mówie ale to nie pierwsza wiadomośc o zamykaniu placówek w Polsce nie wiem jak jest w pozostałych państwach ale tutaj cienko to widze niedosc ze ceny poszły w góre nie wszystkie katalogi zaskakują klientów czyms fajnym to jeszcze zamykają placówki

Ja jeździłam do Poznania nie tylko po zamówienia ale równiez zobaczyć kosmetyki powąchać perfum obejrzec biżuterie itd a do biura regionalnego kompletnie mi nie podrodze bo to w przeciwną stronę na dodatek jest ono czynne w poniedziałki i piątki tylko.. w prywatnym domu gdzie nie mam co oglądac tylko moge odebrać zamówienie

Edytowane przez malutka297
Czas edycji: 2013-01-11 o 17:47
malutka297 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 18:28   #1404
joasia_08
Rozeznanie

Dziewczyny zrobiłam dzisiaj zamówienie, z zapłatą na kredyt. Dostawę mam na środę, a w poniedziałek chciałam już zrobić zamówienie z 2, jednak uświadomiłam sobie, że mam 2 faktury niezapłacone:/ Za pierwszą fakturę muszę zapłacić dużo więcej niż mam na koncie, a nie chce mi się teraz lecieć na pocztę i dopłacać 2,5zł... Dzisiejsze zamówienie mam na ok. 30zł i zastanawiam się, czy mogę już za nie zapłacić?
Stary 2013-01-11, 18:39   #1405
aqatrojmiasto
Raczkowanie

Na pewno możesz zapłacić wcześniej, ale nie jestem pewna na którą fakturę zaksięgują pieniądze. Spróbuj w nazwie przelewu wpisać nr faktury albo zadzwoń do nich w poniedziałek i poproś, aby zaksięgowali pieniądze do drugiej faktury.
aqatrojmiasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 18:59   #1406
joasia_08
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aqatrojmiasto Pokaż wiadomość
Na pewno możesz zapłacić wcześniej, ale nie jestem pewna na którą fakturę zaksięgują pieniądze. Spróbuj w nazwie przelewu wpisać nr faktury albo zadzwoń do nich w poniedziałek i poproś, aby zaksięgowali pieniądze do drugiej faktury.
Dziękuję Właśnie dostałam mejla z info na katalog 2 i w poniedziałek składamy zamówienia od 8:00

I dodatkowo: "BIURA REGIONALNE
Informujemy, że od Katalogu 3/2013 zmieniamy zasadę dotyczącą opłat za małe zamówienie na odbiór w Biurach Regionalnych.
Do każdego zamówienia poniżej 80PP, jak dotychczas, będzie doliczana opłata w wysokości 7,90 zł. Natomiast w sytuacji, gdy w danym okresie obowiązywania Katalogu Konsultant osiągnie 80 PP, każde jego kolejne zamówienie o wartości co najmniej 40 PP będzie zwolnione z tej opłaty! Opłata za małe zamówienie nie będzie też pobierana przy zamówieniach zawierających wyłącznie produkty, które były niedostępne i oczekiwały na realizację."

Edytowane przez joasia_08
Czas edycji: 2013-01-11 o 19:02
Stary 2013-01-11, 19:06   #1407
tekla45
Zadomowienie

GG do tekla45

Czy Filię w Krakowie też zamkną?

Niezależna konsultantka firmy Mary Kay.

Przyszła Pani Kosowa (miłość znaleziona!!!)

Wielbicielka tatuaży
tekla45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 19:13   #1408
Beacia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tekla45 Pokaż wiadomość
Czy Filię w Krakowie też zamkną?
"W wyniku powyższych zmian, postanowiliśmy z końcem czerwca zamknąć najmniejsze placówki Oriflame w Łodzi, Krakowie oraz Poznaniu."

Czyli jak widać tak..
Stary 2013-01-11, 19:17   #1409
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aqatrojmiasto Pokaż wiadomość
zwykle działa to tak, że jeśli w tytule przelewu nie zaznaczysz dokładnie, którą fakturę spłacasz, pieniądze zostaną zaksięgowane na poczet najstarszej niezapłaconej
Stary 2013-01-11, 20:06   #1410
MaryAnne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Beacia Pokaż wiadomość
"W wyniku powyższych zmian, postanowiliśmy z końcem czerwca zamknąć najmniejsze placówki Oriflame w Łodzi, Krakowie oraz Poznaniu."

Czyli jak widać tak..
w Krakowie jest najmniejsza placówka? nie podoba mi się to

MaryAnne jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości