|
|
#1651 |
|
histoire abracadabrante
|
Dot.: Komplementy wywołane Waszym zapachem perfum :)
Mademoiselle przypadły do gustu mojemu tacie.
|
|
|
|
|
#1652 |
|
Raczkowanie
|
Nie otrzymuję zbyt wielu komplementów za zapachy, ale pewnie też dlatego, że trzymam ludzi na dystans.
Najczęściej otrzymuję komplementy od mojej córeczki, która mówi, że ładnie pachnę i uwielbia wtulać nos w mój szlafrok, który jest przesiąknięty wieloma zapachami. TŻ nie rozróżnia kompletnie moich ( 20 buteleczek) zapachów ,ale często przykłada noc do mojej szyi i wciąga niczym narkotyk. Jego stwierdzenie to: " nie wiem czym ale jak zwykle ładnie pachniesz". Kiedyś otrzymałam komplement od znajomej w klubie fitness za CK One Summer z 2007 - że tak ładnie świeżo pachnę ( uwielbiałam ten zapach na fitness i w gorące dni), niestety nie znalazłam zamiennika. Ostatnio natomiast koleżanka z pracy ( która wie, że kocham perfumy i ciągle pachnę czymś innym) skomplementowała CK Obsession Night -"ciekawy , intrygujący zapach". Edytowane przez milenazuzia Czas edycji: 2012-12-30 o 18:26 |
|
|
|
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamietam, ze owej nauczycielce na zakonczenie roku kiedys sprezentowalam Pleasures Estee Lauder, ale rzadko je potem nosila - moja psiapsoilka z lawki jak od niej czula te perfumy to zawsze mowila: "Ale mi sie nie podoba ten zapach" - ja robilam buraka, ale udawalam, ze nic nie wiem ani co to ani od kogo Innym razem moja wychowawczyni miala na sobie One CK, podejrzewam, ze rowniez prezent od jakiegos ucznia/rodzica. dzis zaluje, ze na zakonczenie szkoly nie sprezentowalam jej wielkiej flachy Baby doll (moich rodzicow bylo na to wtedy stac) Ja do tej pory uwielbiam robic zapachowe prezenty, zwlaszcza, jesli wiem dokladnie, o czym marzy dana osoba
|
|
|
|
|
|
#1654 |
|
Zadomowienie
|
A to mnie dzisiaj z butuf wyrwalo....stoje z chlopem przy kasie....(swoim) ,a tu babol zza kasy do mojego malza....ladnie pan pachnie i ladnie pan wyglada.................: hahaha:,ale sie chlopu fartnelo ..................Opus V
|
|
|
|
|
#1655 |
|
Przyczajenie
|
"Ślicznie pachniesz" - tż
(Nina Ricci) Co do CK Euphoria to przypomniała mi się sytuacja kiedy w jednym pomieszczeniu znalazły się 4osoby i 3 z nich szukały źródła intensywnego zapachu butwienia, którym okazał się w/w CK
|
|
|
|
|
#1656 |
|
Zadomowienie
|
komplement od kolegi za Today
|
|
#1657 |
|
Zadomowienie
|
Zarobilam kąplimenty dzis jeje
Kolezanka na uczelni: "cos mi tu ciagle tak ladnie pachnie, to Ty tak pachniesz? A co to jest?" .... "ale naprawde ladnie" Inna kolezanka: niuch niuch "Ktos tu mandarynki wsuwa?" Kuzynka, ktorej podawalam swoj plaszcz: Ale slicznie pachnie. Co to?" A w roli glownej tamtadadam...Ed Hardy Woman by Christian Audigier
|
|
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiś czas temu dwie koleżanki "ale ładnie pachniesz" - za Amor Amor Tentation, i kolega "Ty zawsze ładnie pachniesz" - jak pachniałam klasycznym Amorkiem
|
|
|
|
|
#1659 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj standardowe "pieknie pachniesz" od chlopaka za Jimmy Choo, a wczoraj siostra kolezanki zachwycala sie Angelem edp, potem powiedziala ze po moim wyjsciu pokoj pachnial do samego wieczora
|
|
|
|
|
#1660 |
|
Perfume Lover
|
Ostatnio najbardziej komplementogenne jest La Vie Est Belle. W sumie się nie dziwię, bo sama jak się czuję to krzyczę: jeny! jak ja pięknie pachnę
|
|
#1661 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1662 |
|
Perfume Lover
|
|
|
#1663 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś sie zszokowałam bo dostałam komplementy za Habanitę
Od dwóch koleżanek z pracy:1. Ależ Ty pieknie pachniesz - co to? 2. Jak weszłam do pokoju od razu wiedziałam, że tu byłaś - tak ładnie pachniało ![]() Dodam, że był to tylko 1 psik - 2 komplement około 6 godzin po aplikacji
|
|
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj kolega, który zawsze komplementuje klasycznego Amorka powiedział, że kupił swojej narzeczonej te perfumy, ale na niej pachną "inaczej" i zapytał dlaczego tak jest
|
|
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ jest od jakiegoś czasu na szkoleniu w innym mieście, po 2 tygodniach przyjechał na ten weekend.
Jesteśmy w kinie, w pewnym momencie TŻ zaczyna wąchać i komentarz: "Pięknie pachniesz... Brakuje mi tam tych Twoich perfum"
|
|
|
#1667 |
|
histoire abracadabrante
|
L'eau de Chloe zebrały dzisiaj dwa komplementy od kolegów
|
|
|
|
|
#1668 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Od koleżanki z pracy - "pięknie pachiesz" - The One
|
|
#1672 |
|
Guerlain Lover
|
W piątek w pracy pachniałam Hypnotic Poison, kilka dni wcześniej Musc Maori, koleżanki wyczuły zapachy a potem stwierdziły, że mam ładne perfumy
|
|
|
|
|
#1673 |
|
Raczkowanie
|
Roberto Cavalli EDP capnęło pochwałę od taty
|
|
|
|
|
#1674 |
|
histoire abracadabrante
|
Zebrałam pochwałę za Gucci Guilty .
|
|
|
|
|
#1675 |
|
Zadomowienie
|
Ja ostatnio otrzymałam komplement od Pani w drogerii za Aniołka, że tak pięknie, słodko delikatnie. Nie mogła uwierzyć, że to Angel Muglera może tak subtelnie pachnieć. Stwierdziła, że w życiu nie pomyślałaby, że ten zapach może pasować do takiej pastelowej blondynki jak ja, zawsze jej się kojarzył z ognistymi brunetkami
![]() Jeszcze wcześniej za Womanity od kolegi "ostatnio fajnie pachniałaś" ;D Te 2 zapachy są również notorycznie komplementowane przez TŻ, który nie ma w zwyczaju komplementować moich perfum, dla Niego wszystkie pachną ok albo w ogóle nie zwraca uwagi. Natomiast Anioła albo Womanity zawsze wyniucha i skomplementuje. Dzisiaj na Womanity : " Ale pięknie pachniesz", a ostatnio sms " Kiedy przyjedziesz, tęsknię za tym niebieskim zapachem unoszącym się w pokoju kiedy u mnie jesteś" ( oczywiście chodzi o Angel
Edytowane przez pandulek Czas edycji: 2013-01-29 o 13:17 |
|
|
|
|
#1676 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na mnie też jest ostatnio bardzo komplementogenny, w ubiegłym tygodniu uzbierałam zachwytów pełen koszyk Z tym, że ja używam Angel EDT, wersja perfumowana bardzo brzydko się na mnie rozwija, jakimś takim paskudnym, starym miodem. EDT ma z kolei na mojej skórze obłedną projekcję - według tych, którzy raczyli mnie komplementami, pachnie pralinkami (i podobno marcepanem!).
|
|
|
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
"Co to za słodki zapach ?"
Mój Ukochany o Lancome La vie est belle Ja: Ładne? On: Yyyyy słodkie, ale już się przyzwyczaiłem Ja: dla mnie za słodkie ![]() On: Ufffff..... Po jego minie to już nie wiem sama czy to potraktować jako komplement Ale tak sobie wmawiam
|
|
|
|
|
#1678 |
|
Konto usunięte
|
Dziś mnie skomplementowała kierowniczka
Sobie wchodzę do biura się zameldować i pierwsze co usłyszałem to "ale ty pięknie pachniesz. Mam katar jak diabli, ale twoje perfumy czuję, piękne" Przyznaję, że są piękne, szczególnie przez pierwsze 3-4 godziny, kiedy wyraźnie czuć lekko pikantną nutkę różowego pieprzu A w użyciu był Miyake L'Eau Bleue d'Issey PH |
|
|
|
|
#1679 |
|
Zadomowienie
|
Po ostatnim zachwycie nad Code ktore pieknie unosily sie w jednym pubie wygrzebalam dzisiaj resztki swojej flaszki gdzies z czelusci szuflady i na komplementy dlugo nie musialam czekac
najpierw zachwycala sie matka kolezanki,pozniej kolezanka jak dzwonila mowila ze jej pokoj ciagle pieknie pachnie pozniej kolega,ktorego podwozilam,gdy wsiadl do samochodu stwierdzil ze piekny zapach i pytal czy to jakis nowy odswiezacz,ja mu dam nowy odswiezacz ![]() No i potem jakis koles w sklepie do drugiego kolesia ze ktos ma ladne perfumy stwierdzil stojac za mna w kolejce Sama tez zachwycam sie nimi na nowo, dobrze nam zrobila ta roczna przerwa
|
|
|
|
|
#1680 |
|
Zadomowienie
|
A co tu taka cisza
![]() Dostalam kilka razy "ale ladnie pachniesz" od kolezanek na uczelni i wczesniej przed wyjsciem psikajac sie w jednym pokoju, brat spytal 'co tk pachnie' bedąc kilka pokoi dalej :P A wszystko to za BEZ YR (UN MATIN AU JARDIN) Edytowane przez LilyLauraIsabelle Czas edycji: 2013-02-09 o 18:52 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.

Niedawno dorwalam tester w SP i wspomnienia wrocily - jak dla mnie to radosny zapach na zime, slodki i owocowy, rzeski i kwasny zarazem. Kupilabym, ale nie ostala sie ani jedna flaszeczka...

Pamietam, ze owej nauczycielce na zakonczenie roku kiedys sprezentowalam Pleasures Estee Lauder, ale rzadko je potem nosila - moja psiapsoilka z lawki jak od niej czula te perfumy to zawsze mowila: "Ale mi sie nie podoba ten zapach" - ja robilam buraka, ale udawalam, ze nic nie wiem ani co to ani od kogo
Innym razem moja wychowawczyni miala na sobie One CK, podejrzewam, ze rowniez prezent od jakiegos ucznia/rodzica. dzis zaluje, ze na zakonczenie szkoly nie sprezentowalam jej wielkiej flachy Baby doll (moich rodzicow bylo na to wtedy stac)