Rozstanie z facetem, część XXV - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-10, 11:21   #4441
Klaudiad18
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV

Cytat:
Napisane przez tyene Pokaż wiadomość
Nadrabiam wątek. 16 dni do mojej randki.
hehe już bliżej niż dalej, powodzenia
Klaudiad18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 11:34   #4442
nonaka91
Raczkowanie

Ja dziś mam dół... jadę do domu i to nasze pierwsze rozstanie od zerwania. z jednej strony będę okropnie tęsknić i pewnie snuć się po domu,ale z drugiej może on choć troszeczkę zatęskni (w co wątpię)

Jeszcze przyszedł i dał mi prezent urodzinowy zaległy... ehś ;(

Edytowane przez nonaka91
Czas edycji: 2013-01-10 o 12:00
nonaka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 12:01   #4443
dzastinaw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tindomerel_ Pokaż wiadomość
Mój zerwał, bo uznał,że i tak byśmy zerwali wcześniej czy później,więc lepiej,żebyśmy się nie ranili(?) w przyszłości to koniec. Ogarniasz? Ja się dopiero pytam WTF? Czuję się taka... nic nie warta, bo gdybym była coś warta, to by mnie nie zostawił.
ach jak ja to dobrze znam
dzastinaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 13:14   #4444
anoska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tyene Pokaż wiadomość
Nadrabiam wątek. 16 dni do mojej randki.
moja prośba z pw jest już nieaktualna, ale i tak dziękuję
Stary 2013-01-10, 14:25   #4445
stupify
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=XbRCWS3VumM
Zaśpiewam to mojemu EKS jak w końcu sie namyśli, uzna że jednak mnie kocha i bedzie chciał wrócić!!
stupify jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 14:55   #4446
asia1010
Zadomowienie

Własnie sie dowiedziałam, że moja przyjaciółka wychodzi za mąż. A ja? jestem stara i nie mam nikogo, dziwnie mi
Dobrze mi samej ale na tle tych ślubów, rodzin, związków dziwnie sie czuje będąc sama
Stary 2013-01-10, 17:37   #4447
Cdz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia1010 Pokaż wiadomość
Własnie sie dowiedziałam, że moja przyjaciółka wychodzi za mąż. A ja? jestem stara i nie mam nikogo, dziwnie mi
Dobrze mi samej ale na tle tych ślubów, rodzin, związków dziwnie sie czuje będąc sama
Mam to samo... albo same mężatki, albo zaręczone ćwierkają o przygotowaniach do ślubu... a ja? sama.

http://madewithmarmelade.blogspo t.com/

06/05/2015 Nowe kolczyki : szalony bollywood!
Cdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 17:42   #4448
pogubiona88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cdz Pokaż wiadomość
Mam to samo... albo same mężatki, albo zaręczone ćwierkają o przygotowaniach do ślubu... a ja? sama.
I jeszcze ciężarne...

Masakra. To samo przeżywam...

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Zaprosilam "PRZYSTOJNIAKA" na urodziny....

Ciekawe czy przyjdzie...:-P
pogubiona88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 18:15   #4449
Cdz
Zakorzenienie

Jezuuuu.... ale jestem beznadziejna!
w zeszłą niedzielę rozmawiałam z ex co z nami. Mieliśmy się spotkać w tym tygodniu ale ja miałam bardzo zawalony tydzien, wiec zostały rzucone: wtorek lub czw- ja powiedziałam, ze we wtorek na 100% nie mogę, no i że zobaczymy, zgadamy sie jakoś. W poniedziałek rozmawialiśmy przez tel godzinę o dupie marynie no i nastał CZWARTEK- DZIŚ.
napisałam pół h temu czy spotkamy się dziś. I stała się rzecz przedziwna... po 3 minutach zaświecił się telefon, dryńdnął, że przyszedł sms i zrestartował się. Kiedy już się włączył, to żadnego nowego smsa nie było...
Generalnie mój telefon raczej milczy, więc zakładam, ze to on coś wysłał... więc napisałam jeszcze jedno smsa czy może mi przesłać raz jeszcze co napisał, bo nie dostałam i cisza....

Jakby mu zależało to by zadzwonił czy coś... po jaką cholerę ja pisałam

Stary 2013-01-10, 18:25   #4450
Tindomerel_
Zadomowienie

Ja też się czuję beznadziejnie. I nic nie warta.
Idę dzisiaj potańczyć,może mi trochę "zejdzie" to uczucie.
Pomyślałam sobie dzisiaj,że dobrze by było,żebym go już nigdy więcej nie spotkała.Najgorsze jest to,że jak już się odkocham to jedyny uczucie jakie będzie we mnie budził to irytacja i frustracja i żal. A potem dopiero jak to mi przejdzie to może będe w stanie mieć z nim normalne stosunki. Wiem to, bo z każdą osobą,która "opusciła" moje życie tak było. A biorąc pod uwagę to,że on był częścią mnie przez tyle lat, to ten proces będzie trwał baaaaaardzo długo.

Malla, nie bij, ale napisałam do niego, kiedy się spotkamy. Nie odpisał. Jednak mnie to trochę dziwi.Miałam napisać wredny komentarz,ale własnie sobie uświadomiłam,że ciągle tak robiłam mu.Heh. Ale skoro już się łapię na tym i się powstrzymuję to to chyba jest już jakiś progres, prawda?
Cytat:
Jezuuuu.... ale jestem beznadziejna!
w zeszłą niedzielę rozmawiałam z ex co z nami. (...)
Generalnie mój telefon raczej milczy, więc zakładam, ze to on coś wysłał... więc napisałam jeszcze jedno smsa czy może mi przesłać raz jeszcze co napisał, bo nie dostałam i cisza....

Jakby mu zależało to by zadzwonił czy coś... po jaką cholerę ja pisałam
Słyszałam o takiej książce Matta Hustona "get him back forever" - podobno koleś w niej pisze,że żeby odzyskać faceta po 1 trzeba sprawić,żeby esk poczuł się tak jak Ty/my = ODRZUCONY. Przeczytałabym to z ciekawości,ale nie mogę znaleźć nigdzie.
Cytat:
Napisane przez pogubiona88 Pokaż wiadomość
I jeszcze ciężarne...
Zaprosilam "PRZYSTOJNIAKA" na urodziny....
Ciekawe czy przyjdzie...:-P
U mnie to samo, wszyscy się nagle wysr.ali z oświadczynami.W ciągu ostatniego miesiąca 3 moich znajomych Z ROKU.Ekstra.
Pogubiona, kiedy Te urodziny masz? Eks przychodzi?
Cytat:
No ile masz lat,że tak mówisz mądralo;p?

Edytowane przez Tindomerel_
Czas edycji: 2013-01-10 o 18:27
Tindomerel_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 18:29   #4451
Cdz
Zakorzenienie

Cytat:

Słyszałam o takiej książce Matta Hustona "get him back forever" - podobno koleś w niej pisze,że żeby odzyskać faceta po 1 trzeba sprawić,żeby esk poczuł się tak jak Ty/my = ODRZUCONY. Przeczytałabym to z ciekawości,ale nie mogę znaleźć nigdzie.
Pewnie coś w tym jest, ale ... ktoś mi kiedyś powiedział, że jeśli komuś na kimś naprawdę zależy to należy schować honor do kieszeni i walczyć. Oczywiście są pewne granice i nie myślę tutaj o jakimś błaganiu czy coś...

odpisał: że raczej nie bo nie wie kiedy wróci do domu... phi...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-10, 18:30   #4452
pogubiona88
Zadomowienie

Cytat:
kiedy Te urodziny masz? Eks przychodzi?

Mam w niedzielę za tydzień, robię w sobotę.

Ex? Nie wiem. Bardzo chciał, prosił, dopytywal... Wysłałam mu jak wszystkim zaproszenie na fb ale jeszcze nie "dołączył". Wiem, że JEŚLI przyjdzie to na bardzo krótko bo właśnie i w sobotę i w niedzielę ma egzaminy na studiach...
Stary 2013-01-10, 18:41   #4453
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stupify Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=XbRCWS3VumM
Zaśpiewam to mojemu EKS jak w końcu sie namyśli, uzna że jednak mnie kocha i bedzie chciał wrócić!!
Hahahha MEGA!:dd ja jeszcze nie wiem czy bym zaśpiewała "bujaj się" ale i tak chciałabym,żeby do mnie przyszedł i chciał wrócić..
Cytat:
Mam w niedzielę za tydzień, robię w sobotę.Ex? Nie wiem. Bardzo chciał, prosił, dopytywal... Wysłałam mu jak wszystkim zaproszenie na fb ale jeszcze nie "dołączył". Wiem, że JEŚLI przyjdzie to na bardzo krótko bo właśnie i w sobotę i w niedzielę ma egzaminy na studiach...
Ja to szczerze powiem,że właczył mi się jakiś strach,że spotkam eksa i że będe musiała z nim rozmawiać. Chyba zmienię miasto studiów;p
Cytat:
Pewnie coś w tym jest, ale ... ktoś mi kiedyś powiedział, że jeśli komuś na kimś naprawdę zależy to należy schować honor do kieszeni i walczyć. Oczywiście są pewne granice i nie myślę tutaj o jakimś błaganiu czy coś...
odpisał: że raczej nie bo nie wie kiedy wróci do domu... phi...
Owszem, też tak uważam.Choćby się waliło i paliło, jak się kocha i zależy to się zrobi wszystko dla tej drugiej osoby a nie zwyczajnie odpuszcza. Jak się odpuszcza to to było gówno a nie uczucie.

Masz rację, phi. ;|
Stary 2013-01-10, 18:48   #4454
pogubiona88
Zadomowienie

Cytat:
Hahahha MEGA!:dd ja jeszcze nie wiem czy bym zaśpiewała "bujaj się" ale i tak chciałabym,żeby do mnie przyszedł i chciał wrócić..

Ja to szczerze powiem,że właczył mi się jakiś strach,że spotkam eksa i że będe musiała z nim rozmawiać. Chyba zmienię miasto studiów;p

Owszem, też tak uważam.Choćby się waliło i paliło, jak się kocha i zależy to się zrobi wszystko dla tej drugiej osoby a nie zwyczajnie odpuszcza. Jak się odpuszcza to to było gówno a nie uczucie.

Masz rację, phi. ;|
Ja z nim i tak gadam... Bo dzwoni co 3 dni :P Na jedno wychodzi. A że wpadnie na chwile....
Stary 2013-01-10, 19:20   #4455
cala-w-trawie
Raczkowanie

GG do cala-w-trawie

mi "nie pisanie" nawet wychodzi, nie zrobiłam tego od zerwania on też się nie odezwał. wiem, że to nic nie zmieni. gdyby zmienił zdanie odezwałby się. co oczywiście nie zmienia faktu że mi ciężko. nie wyobrażam sobie tak jak ty pogubiona88 mieć stały kontakt. chyba bym oszalała.

cala-w-trawie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 20:10   #4456
Cdz
Zakorzenienie

eh... zapytałam czy on w ogóle chce się spotkać i powiedział, że nie wie..
spytałam czy może konkretnie, bo nie wiem czy mamy sobie oddać rzeczy czy jednak spróbujemy się pogodzić a on mi na to, że tu nie chodzi o pogodzenie się, tylko już wszystko w nim wygasło... w takim razie czy nie widzi już szans? Odpowiedział, że tak będzie lepiej...

strasznie mi przykro... jak można przekreślić 2 letni związek w jedną noc? mieliśmy razem zamieszkać, wyjechać na wakacje, mieliśmy jakieś plany i można tak po prostu powiedzieć koniec? zapomnieć o drugiej osobie? tak strasznie mi przykro...

Stary 2013-01-10, 20:36   #4457
Splinter
Raczkowanie

Cytat:
eh... zapytałam czy on w ogóle chce się spotkać i powiedział, że nie wie..
spytałam czy może konkretnie, bo nie wiem czy mamy sobie oddać rzeczy czy jednak spróbujemy się pogodzić a on mi na to, że tu nie chodzi o pogodzenie się, tylko już wszystko w nim wygasło... w takim razie czy nie widzi już szans? Odpowiedział, że tak będzie lepiej...

strasznie mi przykro... jak można przekreślić 2 letni związek w jedną noc? mieliśmy razem zamieszkać, wyjechać na wakacje, mieliśmy jakieś plany i można tak po prostu powiedzieć koniec? zapomnieć o drugiej osobie? tak strasznie mi przykro...
Przede wszystkim jak można takie coś napisać w wiadomości?! Tchórz

Wiesz, mój były też napisał mi, że to ostatecznie koniec w wiadomości. Bolał mnie sam fakt zakończenia związku, ale też i to, że miał dla mnie tak mało szacunku, że nawet nie zadzwonił lub nie przyszedł. Ja miałam na tyle odwagi (chociaż było mi niedobrze ze zdenerwowania), żeby mu powiedzieć prosto w twarz o chęci naprawienia naszej relacji

Będzie dobrze, nie ma innej opcji

Edytowane przez Splinter
Czas edycji: 2013-01-10 o 20:41
Splinter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 20:43   #4458
Cdz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Splinter Pokaż wiadomość
Przede wszystkim jak można takie coś napisać w wiadomości?! Tchórz

Będzie dobrze, nie ma innej opcji
Mieliśmy się spotkać, a nie mógł (może nie chciał) więc trochę pociągnęłam go za język... sama napisałam, że chcę wiedzieć (więc tutaj trochę go usprawiedliwiam)...

Już sama nie wiem...ale dziękuję za słowo otuchy
wylałam morze łez..kurcze naprawdę zawsze byłam samotna, myślałam, że i mnie spotkało wreszcie szczęście, że uda mi się w życiu a tu nie...
i mam żal do całego świata, że dlaczego inne są szczęśliwe, są w fantastycznych związkach są szczęśliwe a ja nie mogę być?

wiem, jestem żałosna. całe to gadanie jest żałosne, ale taka jest prawda, że tylko tutaj mogę powiedzieć to, co czuję..

Edytowane przez Cdz
Czas edycji: 2013-01-10 o 20:45
Stary 2013-01-10, 20:48   #4459
Splinter
Raczkowanie

eeeee tam żałosna....chyba wszystkie mamy takie myśli po zerwaniu, ale to tylko nasze zbolałe serducho podpowiada takie głupoty

ja po rozstaniu też wszędzie widziałam szczęśliwe pary i zadawałam sobie pytanie, czemu to akurat mi trafił się felerny egzemplarz ?
Stary 2013-01-10, 20:51   #4460
Cdz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Splinter Pokaż wiadomość
eeeee tam żałosna....chyba wszystkie mamy takie myśli po zerwaniu, ale to tylko nasze zbolałe serducho podpowiada takie głupoty

ja po rozstaniu też wszędzie widziałam szczęśliwe pary i zadawałam sobie pytanie, czemu to akurat mi trafił się felerny egzemplarz ?
zdołowałam się...

a Ty długo jesteś sama?

Stary 2013-01-10, 20:59   #4461
Splinter
Raczkowanie

Leci 4 miesiąc

Kiedyś opisywałam tutaj swoją historię, była bardzo zbliżona do sytuacji Ulicznicy. Teraz jest różnie, zależy od dnia. Miałam nawet moment, że zaczęłam się z kimś spotykać (chyba miesiąc po rozstaniu), ale było zdecydowanie za wcześnie. Nic z tego nie wyszło. Obecnie zajmuję się swoimi sprawami, staram się nie rozmyślać i jakoś iść do przodu. Nadal bardzo tęsknię, ale już nie wstaję z przeświadczeniem, że chciałabym wrócić do łóżka i przespać cały dzień
Stary 2013-01-10, 21:04   #4462
Cdz
Zakorzenienie

to już kawał czasu... jednak czas potrafi leczyć rany. Wiem, że i moje wyleczy. Najgorsze jest takie czekanie, nie wiadomo na co, na kogo...
Nie wiem czy definitywnie się rozstaniemy, ale chyba na to wychodzi. Też nie chciałabym, żeby ktoś był ze mną i patrząc na mnie myślał: to nie TO.

Stary 2013-01-10, 21:07   #4463
paputek00
Raczkowanie

GG do paputek00

Cytat:
Cytat:
Cytat:
I jeszcze ciężarne...

Cytat:
Już sama nie wiem...ale dziękuję za słowo otuchy
wylałam morze łez..kurcze naprawdę zawsze byłam samotna, myślałam, że i mnie spotkało wreszcie szczęście, że uda mi się w życiu a tu nie...
i mam żal do całego świata, że dlaczego inne są szczęśliwe, są w fantastycznych związkach są szczęśliwe a ja nie mogę być?

wiem, jestem żałosna. całe to gadanie jest żałosne, ale taka jest prawda, że tylko tutaj mogę powiedzieć to, co czuję..
Oj dziewczyny, ja mam to samo. Zresztą spłodziłam wczoraj osobnego posta na forum, więc pewnie widziałyście.
paputek00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 21:18   #4464
Vandaris
Rozeznanie

Cytat:
U mnie to samo, wszyscy się nagle wysr.ali z oświadczynami.W ciągu ostatniego miesiąca 3 moich znajomych Z ROKU.Ekstra.
U mnie na roku też 4 koleżanki się zaręczyły. Masakra. Ale nie, w ogóle nie zazdroszczę, ani trochę
Vandaris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 21:19   #4465
Princesska22
Zadomowienie

Dziewczyny! Rozmawialam przed chwilą z byłym...myślalam ze juz calkiem doszlam do siebie, ale ta rozmowa mnie rozbiła kompletnie

No więc, zagadał, z początku rozmowa o niczym, miło w kazdym razie..Poźniej zacząl cos pisać, ze przeciez i tak by go juz spowrotem nie przyjęła, ze go nie chce ( ALE ON MA KOGOŚ) Pisał to tak jakby probowac wybadacz czy przyjmę go znowu...napisał ze on i moze by skonczysz swoj nowy zwiazek, ale przeciez ja go nie przyjme...i tak prawie 2 h takiego pisania...po czym zaczął pisac ze on ja kocha i w ogole dopadło go niezle, jakies szalenstwo...WTF??
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 21:24   #4466
Cdz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paputek00 Pokaż wiadomość
spłodziłam wczoraj osobnego posta na forum, więc pewnie widziałyście.
Teraz przeczytałam. Wszystkie wpisy. Jestem ciut młodsza ale w bardzo podobnej sytuacji.. i wiesz co? Mam nadzieję, że trochę Cię te wpisy pocieszyły, bo mnie totalnie nie.
Nie wierze, że się cokolwiek ułoży... po prostu nie...
Miałam zacząć sie odchudzać, ale jutro mam wolne od pracy (mieliśmy wyjechać nad morze) więc pojadę na 3 hamburgery albo i dziesięć

Stary 2013-01-11, 01:46   #4467
pogubiona88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cala-w-trawie Pokaż wiadomość
mi "nie pisanie" nawet wychodzi, nie zrobiłam tego od zerwania on też się nie odezwał. wiem, że to nic nie zmieni. gdyby zmienił zdanie odezwałby się. co oczywiście nie zmienia faktu że mi ciężko. nie wyobrażam sobie tak jak ty pogubiona88 mieć stały kontakt. chyba bym oszalała.
Uwierz to mega ciężkie. Ale myślę, że łatwiejsze niż zero kontaktu...jak dla mnie
Stary 2013-01-11, 02:13   #4468
Tindomerel_
Zadomowienie

A ja właśnie wróciłam z imprezy. Puscili kawałki "moje i eksa" piosenki, humor mi się spieprzył,całą drogę do domu płakałam i teraz też nie mogę się uspokoić.Tak mi go ku.rwa brakuje.
Stary 2013-01-11, 08:02   #4469
de_wu
Rozeznanie

Cytat:
A ja właśnie wróciłam z imprezy. Puscili kawałki "moje i eksa" piosenki, humor mi się spieprzył,całą drogę do domu płakałam i teraz też nie mogę się uspokoić.Tak mi go ku.rwa brakuje.

Jeszcze trochę poboli.

Na początku miałam mega problem ze słuchaniem " Ona tańczy dla mnie", bo jest to obecnie dość popularna piosenka, wszędzie ją słychać, a eks po raz pierwszy mi ją zadedykował.
Ale jakoś się z tym uporałam, chociaż łzy też się polały.
de_wu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 09:46   #4470
cala-w-trawie
Raczkowanie

GG do cala-w-trawie

ja w ogóle przestałam sluchać jakiejkolwiek muzyki, nie mam na to ochoty ..nawet radia w samochodzie nie puszczam, a kiedyś nie rozstawałam się ze słuchawkami

cala-w-trawie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości