![]() |
#4441 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
|
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
Raczkowanie
|
Ja dziś mam dół... jadę do domu i to nasze pierwsze rozstanie od zerwania. z jednej strony będę okropnie tęsknić i pewnie snuć się po domu,ale z drugiej może on choć troszeczkę zatęskni (w co wątpię)
![]() Jeszcze przyszedł i dał mi prezent urodzinowy zaległy... ehś ;( Edytowane przez nonaka91 Czas edycji: 2013-01-10 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Raczkowanie
|
ach jak ja to dobrze znam
|
![]() ![]() |
![]() |
#4444 |
Zakorzenienie
|
moja prośba z pw jest już nieaktualna, ale i tak dziękuję
![]()
#4445 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=XbRCWS3VumM
Zaśpiewam to mojemu EKS jak w końcu sie namyśli, uzna że jednak mnie kocha i bedzie chciał wrócić!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Zadomowienie
|
Własnie sie dowiedziałam, że moja przyjaciółka wychodzi za mąż. A ja? jestem stara i nie mam nikogo, dziwnie mi
![]() Dobrze mi samej ale na tle tych ślubów, rodzin, związków dziwnie sie czuje będąc sama
#4447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4448 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Masakra. To samo przeżywam... ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Zaprosilam "PRZYSTOJNIAKA" na urodziny.... Ciekawe czy przyjdzie...:-P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4449 |
Zakorzenienie
|
Jezuuuu.... ale jestem beznadziejna!
![]() w zeszłą niedzielę rozmawiałam z ex co z nami. Mieliśmy się spotkać w tym tygodniu ale ja miałam bardzo zawalony tydzien, wiec zostały rzucone: wtorek lub czw- ja powiedziałam, ze we wtorek na 100% nie mogę, no i że zobaczymy, zgadamy sie jakoś. W poniedziałek rozmawialiśmy przez tel godzinę o dupie marynie no i nastał CZWARTEK- DZIŚ. napisałam pół h temu czy spotkamy się dziś. I stała się rzecz przedziwna... po 3 minutach zaświecił się telefon, dryńdnął, że przyszedł sms i zrestartował się. Kiedy już się włączył, to żadnego nowego smsa nie było... Generalnie mój telefon raczej milczy, więc zakładam, ze to on coś wysłał... więc napisałam jeszcze jedno smsa czy może mi przesłać raz jeszcze co napisał, bo nie dostałam i cisza.... Jakby mu zależało to by zadzwonił czy coś... po jaką cholerę ja pisałam ![]() ![]() ![]()
#4450 | ||
Zadomowienie
|
Ja też się czuję beznadziejnie. I nic nie warta.
Idę dzisiaj potańczyć,może mi trochę "zejdzie" to uczucie. Pomyślałam sobie dzisiaj,że dobrze by było,żebym go już nigdy więcej nie spotkała.Najgorsze jest to,że jak już się odkocham to jedyny uczucie jakie będzie we mnie budził to irytacja i frustracja i żal. A potem dopiero jak to mi przejdzie to może będe w stanie mieć z nim normalne stosunki. Wiem to, bo z każdą osobą,która "opusciła" moje życie tak było. A biorąc pod uwagę to,że on był częścią mnie przez tyle lat, to ten proces będzie trwał baaaaaardzo długo. Malla, nie bij, ale napisałam do niego, kiedy się spotkamy. Nie odpisał. Jednak mnie to trochę dziwi.Miałam napisać wredny komentarz,ale własnie sobie uświadomiłam,że ciągle tak robiłam mu.Heh. Ale skoro już się łapię na tym i się powstrzymuję to to chyba jest już jakiś progres, prawda? Cytat:
Cytat:
Pogubiona, kiedy Te urodziny masz? Eks przychodzi? No ile masz lat,że tak mówisz mądralo;p?
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me. ![]() Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2013-01-10 o 18:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpisał: że raczej nie bo nie wie kiedy wróci do domu... phi...
![]() |
#4452 |
Zadomowienie
|
Mam w niedzielę za tydzień, robię w sobotę. Ex? Nie wiem. Bardzo chciał, prosił, dopytywal... Wysłałam mu jak wszystkim zaproszenie na fb ale jeszcze nie "dołączył". Wiem, że JEŚLI przyjdzie to na bardzo krótko bo właśnie i w sobotę i w niedzielę ma egzaminy na studiach... |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Masz rację, phi. ;|
![]() |
#4454 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4455 |
Raczkowanie
|
mi "nie pisanie" nawet wychodzi, nie zrobiłam tego od zerwania on też się nie odezwał. wiem, że to nic nie zmieni. gdyby zmienił zdanie odezwałby się. co oczywiście nie zmienia faktu że mi ciężko. nie wyobrażam sobie tak jak ty pogubiona88 mieć stały kontakt. chyba bym oszalała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4456 |
Zakorzenienie
|
eh... zapytałam czy on w ogóle chce się spotkać i powiedział, że nie wie..
spytałam czy może konkretnie, bo nie wiem czy mamy sobie oddać rzeczy czy jednak spróbujemy się pogodzić a on mi na to, że tu nie chodzi o pogodzenie się, tylko już wszystko w nim wygasło... w takim razie czy nie widzi już szans? Odpowiedział, że tak będzie lepiej... strasznie mi przykro... jak można przekreślić 2 letni związek w jedną noc? mieliśmy razem zamieszkać, wyjechać na wakacje, mieliśmy jakieś plany i można tak po prostu powiedzieć koniec? zapomnieć o drugiej osobie? tak strasznie mi przykro...
#4457 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiesz, mój były też napisał mi, że to ostatecznie koniec w wiadomości. Bolał mnie sam fakt zakończenia związku, ale też i to, że miał dla mnie tak mało szacunku, że nawet nie zadzwonił lub nie przyszedł. Ja miałam na tyle odwagi (chociaż było mi niedobrze ze zdenerwowania), żeby mu powiedzieć prosto w twarz o chęci naprawienia naszej relacji Będzie dobrze, nie ma innej opcji ![]()
Julian Tuwim Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego w słowa. Edytowane przez Splinter Czas edycji: 2013-01-10 o 20:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już sama nie wiem...ale dziękuję za słowo otuchy ![]() wylałam morze łez..kurcze naprawdę zawsze byłam samotna, myślałam, że i mnie spotkało wreszcie szczęście, że uda mi się w życiu a tu nie... i mam żal do całego świata, że dlaczego inne są szczęśliwe, są w fantastycznych związkach są szczęśliwe a ja nie mogę być? wiem, jestem żałosna. całe to gadanie jest żałosne, ale taka jest prawda, że tylko tutaj mogę powiedzieć to, co czuję..
Mój sutasz http://madewithmarmelade.blogspo t.com/ 06/05/2015 Nowe kolczyki : ![]() ![]() Edytowane przez Cdz Czas edycji: 2013-01-10 o 20:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Raczkowanie
|
eeeee tam żałosna....chyba wszystkie mamy takie myśli po zerwaniu, ale to tylko nasze zbolałe serducho podpowiada takie głupoty
![]() ja po rozstaniu też wszędzie widziałam szczęśliwe pary i zadawałam sobie pytanie, czemu to akurat mi trafił się felerny egzemplarz ?
![]() |
#4460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty długo jesteś sama?
![]() |
#4461 |
Raczkowanie
|
Leci 4 miesiąc
![]() Kiedyś opisywałam tutaj swoją historię, była bardzo zbliżona do sytuacji Ulicznicy. Teraz jest różnie, zależy od dnia. Miałam nawet moment, że zaczęłam się z kimś spotykać (chyba miesiąc po rozstaniu), ale było zdecydowanie za wcześnie. Nic z tego nie wyszło. Obecnie zajmuję się swoimi sprawami, staram się nie rozmyślać i jakoś iść do przodu. Nadal bardzo tęsknię, ale już nie wstaję z przeświadczeniem, że chciałabym wrócić do łóżka i przespać cały dzień
#4462 |
Zakorzenienie
|
to już kawał czasu... jednak czas potrafi leczyć rany. Wiem, że i moje wyleczy. Najgorsze jest takie czekanie, nie wiadomo na co, na kogo...
Nie wiem czy definitywnie się rozstaniemy, ale chyba na to wychodzi. Też nie chciałabym, żeby ktoś był ze mną i patrząc na mnie myślał: to nie TO.
#4463 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4464 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4465 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny! Rozmawialam przed chwilą z byłym...myślalam ze juz calkiem doszlam do siebie, ale ta rozmowa mnie rozbiła kompletnie
![]() No więc, zagadał, z początku rozmowa o niczym, miło w kazdym razie..Poźniej zacząl cos pisać, ze przeciez i tak by go juz spowrotem nie przyjęła, ze go nie chce ( ALE ON MA KOGOŚ) Pisał to tak jakby probowac wybadacz czy przyjmę go znowu...napisał ze on i moze by skonczysz swoj nowy zwiazek, ale przeciez ja go nie przyjme...i tak prawie 2 h takiego pisania...po czym zaczął pisac ze on ja kocha i w ogole dopadło go niezle, jakies szalenstwo...WTF?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wierze, że się cokolwiek ułoży... po prostu nie... ![]() Miałam zacząć sie odchudzać, ale jutro mam wolne od pracy (mieliśmy wyjechać nad morze) więc pojadę na 3 hamburgery ![]() ![]()
![]() |
#4467 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4468 |
Zadomowienie
|
A ja właśnie wróciłam z imprezy. Puscili kawałki "moje i eksa" piosenki, humor mi się spieprzył,całą drogę do domu płakałam i teraz też nie mogę się uspokoić.Tak mi go ku.rwa brakuje.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4469 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeszcze trochę poboli. Na początku miałam mega problem ze słuchaniem " Ona tańczy dla mnie", bo jest to obecnie dość popularna piosenka, wszędzie ją słychać, a eks po raz pierwszy mi ją zadedykował. ![]() Ale jakoś się z tym uporałam, chociaż łzy też się polały. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4470 |
Raczkowanie
|
ja w ogóle przestałam sluchać jakiejkolwiek muzyki, nie mam na to ochoty ..nawet radia w samochodzie nie puszczam, a kiedyś nie rozstawałam się ze słuchawkami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.