|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
Cytat:
Lśnienie pierwsza klasa, no ale ktos musi byc fanem Kinga żeby mu się podobało, ja łykam wszystko z pod jego "pióra" i co na jego podstawie nakręcili
|
|
#2522 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
Cytat:
![]() asiulka, oj ja to właściwie dopiero zaczęłam intensywnie ćwiczyć, w sumie zaczęłam spełniać powoli swoje zamierzenia z listy przedślubnej ![]() Małgoś, no pewnie że się będę z Wami dzielić rezultatami, póki co ćwiczę intensywnie na najniższych obrotach ![]() U mnie choinka też jeszcze stoi i świeci, zazwyczaj rozbiera się ją u nas ok 1-2 lutego( nienawidze rozbierania choinki |
|
|
|
|
#2523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przy okazji powiem Wam jak ksiądz był u mojej bratowej: Mój brat troche samochodów z Anglii sprowadza i zawsze na podworku stoją 3, 4. W sobotę oczywiście on w trasie a tu ksiądz przychodzi ( 12 godzina a on już w cięty był) i na wejściu tekst: Tyle samochodów koło domu a Wy same?? Bratowa w ciązy i 10 miesięczna córeczka więc na imprezę nie ma co liczyć i szybko poszedł, nawet dziecku cukierka nie dał
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iwfka - ale, że ksiądz wcięty?? Wiolinka - ja też moje buty miałam ze stronki bialebuty i mimo tego, że ich nie rozchodziłam, to były bardzo wygodne, a u mnie się to nie zdarza. Jak będziesz zainteresowana jakimś kolorem to do nich napisz, ja poprosiłam, żeby wysłali mi tak mniej więcej jakie kolory żółtego dostępne mają i okazało się, że było więcej odcieni niż ten który można było zobaczyć na stronce. Polecam ten sklep, świetny kontakt a ja za butki zapłaciłam coś koło 150zł z przesyłką. |
|
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
uff... poćwiczyłam sobie
trochę się poobijałam, bo mąż siedzi w pokoju i miejsca mi trochę mało, ale jakoś się udało zmykam pod prysznic i do spania
|
|
|
|
#2526 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie choinka też do czasu księdza a że do nas praktycznie ostatni przychodzi to jeszcze chwile postoi. Marzy mi się żywa
![]() Oj ja muszę się w końcu wziąć za siebie bo przytyłam 2 kg a ślub już w tym roku. Ale ostatnio mam jakiś taki czas lenistwa nic mi się nie chce oj masakra ciągle zmęczona chodzę. A jutro muszę na zakupy się udać bo prezent dla chrześniaka na 4 urodziny pasuje kupić oj i jak zwykle nie wiem co ale mam nadzieję, że coś wymyślę. |
|
|
|
#2527 |
|
Zadomowienie
|
Gosia, to tak bliżej wiosny się przypomnę, jakbym czasem zapomniała o tej stronce to mi odświeżycie z agą pamięć
ja to też muszę mieć wygodne butki i wcześniej rozchodzone bo zazwyczaj każde buty które bym nie kupiła to mnie obcierają itd![]() Ifwka, a u mnie ksiądz jak chodził po kolędzie jak tylko mnie zobaczył w pokoju to mówił,,o jest i mój skarbeczek co do ślubu idzie w tym roku" a pózniej cos tam się pytał czy nauki mamy zrobione, bo stwierdził że jak nie to nawet obejdzie się bez nich, bo by nam ślubu udzielił ![]() paula, a ja sobie poćwiczyłam pierwszy raz na orbim i chyba bez siniaków się nie obejdzie |
|
|
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
W sensie że po napoju pocentowym
Cytat:
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
Iwfka - na początku pomyślałam, że to twój brat był wcięty hahaha ale powiem ci że ksiądz idiota jakiś, jak nie potrafił byłej jeszcze wymazać z danych.
Siempre - spoko, ja nawet nie powiem ile przed ślubem przytyłam .... jeszcze rok wcześniej w listopadzie dużo mniej ważyłam, a potem przyszła zima, brak motywacji itd itd Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2013-01-10 o 22:55 |
|
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
mnie się Lśnienie pamiętam baaardzo podobało, ale oglądałam jeszcze liceum, więc nie wiem na ile teraz bym opinie podtrzymała
Musiałabym odświeżyć ![]() Co do akcji z księdzem - ooooo padłam lęcę na śniadanko i ubierać się Po południu jedziemy z TŻem oblookać jakieś posezonówki. Może uda się coś kupić tanio
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
Talk - po-sezonówki? ale co masz na myśli?
jak będziesz miała czas to oglądnij raz jeszcze, aż jestem ciekawa czy nadal ci się będzie podobało
|
|
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
teraz sa wszędzie wyprzedaże
Pozimowo pozimowe końcówki kolekcji... Chcę coś wyhaczyć jednak przede wszystkim idziemy za czymś dla TŻ, bo jemu się w szafie przerzedziło, a nie ma kiedy wyskoczyć na zakupy
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę, też muszę mojego dziada wyciągnąć... bo powoli mu zaczyna się też szafa przerzedzać.
Właśnie - co do TŻ i ich ciuchów - pamiętacie, jak opowiadałam, że mam plan wystroić mojego w sweter na wigilię? Tia... Sweter spakowałam w torbę, do rodziców dowiozłam. Super. Tylko niestety przy rozpakowywaniu gad skapnął się się, że sweterek przyjechał z nami. I potem dziwnym trafem sweter zaginął! Czaicie to? Skubaniec go gdzieś schował tak, że trzy dni szukałam. I nie znalazłam. Znalazł się dopiero jak się pakowaliśmy z powrotem, już w torbie. Dobry nie? |
|
|
|
#2534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak sobie dumam i dumam... te podkarpackie chłopaki są takie przystojne
|
|
|
|
|
#2535 |
|
Wtajemniczenie
|
Paula niezły ten twój. Mojego to też się trzeba czasem o prosić żeby się przebrał albo coś, zawsze z jego mamą suszymy mu głowę.
A igrzyska może stąd wysoką ocenę miały, że książka bardzo dobra była. |
|
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
Ja patrzę czasem na opinie z filmwebu (głównie na gwiazdki, bo mi napiprojekt zapisuje pod obrazkiem filmu ilość gwiazdek 0-5), ale bardziej na opisy fabuły, bo czasem ludzie plusują albo minusują filmy ot tak, bo im się nie spodobał jeden aktor. Albo odwrotnie - lubimy Arniego, więc wszystkie filmy, w których on gra mają dychę. Są i tacy
![]() Ja tam lubię filmy śmieszne (ale nie typu Scary Movie itp - takie nazywam odmóżdżaczami i oglądam jak mam dzień debila), dające do myślenia albo straszne. Do hitów minionego roku mogę np. zaliczyć Nietykalnych i Epokę lodowcową . Podobały mi się też np. The tall man, Woda dla słoni, Ryzykantka (ale to chyba starsze są...). A niektóre z nich mają słabawe noty... Ot - co kto lubi ![]() siempre - tu nie chodzi o suszenie głowy nawet, bo mój się całkiem dobrze ubiera. Tylko nienawidzi swetrów i powiedział, że w życiu swetra nie założy. A ja próbuję go delikatnie zmotywować (na szczęście ten sweter, w który próbuję go wcisnąć przytargałam z SH za kilka zł, więc mi nie szkoda, że leży w szafie ).
Edytowane przez paula54 Czas edycji: 2013-01-11 o 17:39 |
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
talk>> i jak? udało się coś kupić dla mężusia???
są jeszcze fajne rzeczy na % ?? ja i tak wole iść do sh, choć nie powiem... kupiłam sobie ramoneskę karmelową z odpinanym kozuszkiem na klapie przecnioną ze 199 na 89 ![]() paula >> to Twój wogóle sweterków nie lubi? hehe fajnie to opisałąś aż się uśmiałąm hehe ![]() ---------- odnośnie filmów to uwielbiam horrory , thilery, i takie jakieś psychologiczne. ostatnio ogladaliśmy np " czarnobyl - reaktor strachu" - polecam fajnie trzyma w napięciu ![]() ---------- p.s tylko nie śmiejcie >>>>> ostatnio cały czas nuce ta piosenkE: " bo pocałunek la laa la la..." hehe dobreeee i fajnie się to ogląda z przymrużeniem oka ![]() http://www.youtube.com/watch?v=qXqMfKHqrqo Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2013-01-11 o 18:53 |
|
|
|
#2538 |
|
Zadomowienie
|
helołł
ale mi sie dziś nic nie chce, właśnie skończyłam 45min ćwiczenia i padam... ![]() Talk pochwal się nam co tam wyczaisz fajnego na % asiulka, filmik mega hehe i piosenka też, popatrzecie na mode jaka tam panuje
|
|
|
|
#2539 |
|
Zadomowienie
|
ja tez sie wybieram na wyprzedaże ale to w przyszłym tygodniu mam nadzieje ze juz wyzdrowieje, a ja dzis kolejny dzien w domu i przy ksiazkach bo weekend pod znakiem egzaminów:/ trzymajcie kciuki jak sie uda to w poniedziałek bede juz po sesji zostanie mi tylko napisanie 2 rozdziałów pracy mgr zeby dostac zaliczenie z seminarium
|
|
|
|
#2540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do czarnobyla - mi się znowu ten film nie podobał. Jak dla mnie mocno przesadzony i taki "na siłę". Wolę oglądać zdjęcia, które kolega przywiózł z prawdziwej wycieczki do Czarnobyla ![]() Cytat:
Skoro ćwiczysz, to znaczy, że masz powera jakiegoś ![]() Ja poćwiczyłam wczoraj, dziś robię zaproszenia na bal kierunku, a jutro mam w planie Mel B i może spróbuję Tiffany na boczki (wczoraj mi dziewczyny na dopingującym wątku podrzuciły). Trzymam! Spadaj pisać :P |
||
|
|
|
#2541 |
|
Zadomowienie
|
paula pierwsze musze egzaminy zdac;p wtedy dopiero zabiore sie za pisanie pracy
|
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
egzaminy zdasz
z palcem w uchu
|
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
Aganiecha >> powodzenia, zdasz na pewno
![]() Paula >> podrzuć linka do tego wątku dopingującego ![]() Wiolinkax >> moda z l 90 . ja podziwiam dziewczyny jak prawie wszytskie ialy wtedy trwałą- masakra dla włosów hehe
Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2013-01-11 o 20:05 |
|
|
|
#2544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
moja koleżanka bardzo chwali sobie te ćwiczenia na boczki z Mel B |
||
|
|
|
#2545 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Podkarpackie dziewczyny
Przeglądałam wątki i natknęłam się na Was. ale super i czy ja mogłabym się do Was dołączyć?
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
Monik - pewnie, tylko pisz co i jak? tzn troszkę o sobie i o was
|
|
|
|
#2547 |
|
Raczkowanie
|
Super
![]() Jestem studentką III roku, w czerwcu mam obronę, a mój TŻ pracuje i uczy się. Jesteśmy już ponad 3 lata, bo zaczęło się w październiku 2009. Może jestem jedną z nielicznych tutaj , ale to nie była miłość od pierwszego wejrzenia :P. Jednak po pewnym czasie zakochałam sięW sumie jeszcze daleko do tego, ale planować coś trzeba (mamy już sale), a że ja wieczna panikara to myślę, że pomożecie mi tu ochłonąć i się opanować ![]() ![]() Na razie to powinnam myśleć o studiach
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Monik - a skąd z podkarpacia jesteś? masz jakieś wizje co do sukni, dekoracji itp?
|
|
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak teraz patrzę i przywitałam Cię już drugi raz
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-01-12 o 01:40 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

Lśnienie pierwsza klasa, no ale ktos musi byc fanem Kinga żeby mu się podobało, ja łykam wszystko z pod jego "pióra" i co na jego podstawie nakręcili
22.05.2008
14.08.2011

każdy tam ma się za krytyka filmowego.. Mnie się zdarzyło kilka razy, że film miał ocenę koło 6 , a był całkiem fajny.
. Podobały mi się też np. The tall man, Woda dla słoni, Ryzykantka (ale to chyba starsze są...). A niektóre z nich mają słabawe noty... 
, ale to nie była miłość od pierwszego wejrzenia :P. Jednak po pewnym czasie zakochałam się