|
|
#4771 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
akurat za czasów kiedy na przeciwko był burdel i panie pracownice owego nie bardzo sie orientowały jak funkcjonować w społeczeństwie, tzn że np trzeba zamykać drzwi od korytarza oraz wynosić śmieci na śmietnik a nie przed drzwi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Heloł piątek
|
|||
|
|
|
#4772 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Uwielbiam sarny. Kiedyś, galopując po lesie, całkiem szybko, zderzyłam się prawie z jeleniem. Czos dość gwałtownie zahamował, ja natomiast chciałam lecieć dalej. Dobrze, że konie mają uszy, bo na nich się zatrzymałam Ale pierwszy raz widziałam tak duże dzikie zwierzę z tak bliska. Sarny dość często spotykaliśmy, ale jeleń to rzadkość...Czekam na zastrzyk z kota...
|
|
#4773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W międzyczasie sie pojawiałam ale sporadycznie. PS. Branża ta sama zabawki inne. Wyzywam się teraz na osprzęcie medycznym i oświetleniu publicznym (AGD sporadycznie i tylko relaksacyjne np. telewizory LED, wzmacniacze, fotele do masażu )Cytat:
5 minut jak leń jest obudzony (szczotkowanie i płukanie płynem) 15 minut jak leń śpi (szczotka, nitka i płukanka) jeszcze tylko 7 godzin przetrwać ![]() ------------------------ Fitam
|
|
#4774 | ||
|
Panaroja
|
Spod nieoczekiwanego zjawiska meteorologicznego czyli słońca i błękitnego nieba
![]() Cytat:
Cytat:
coś bym mondrego rzekła ale nie mam nic do powiedzenia , chyba jest jeszcze zbyt wcześnie o , do Hebe sobie moze pójdę
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4775 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
serio, moje jakieś fcale niepłochliwe są, chyba im wszystko jedno czy na drodze stoją czy w lesie ale takie uroki mieszkania na prawiekońcuświata ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. zbyt bez kawy, zaraz to muszę nadrobić
|
|
#4776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Przeleciałam KWC i znów mnie _magnifique_ nie zawiodła:
Zapach kwiatowy , świeży. Lubię do niego powracać . Świetny dla nastolatek , do szkoły , na upalne dni . Wyczuwalna jest konwalia lilia i nie wiem dlaczego kończyną co mnie odpowiada , kojarzy mi się z czymś pięknym . Zapach jest trwały i świeży . Zdecydowanie polecam . Ja tam w Puma Woman kończyn nie czuję, ale zaiste kończyny mnie się kojarzą z czymś pięknym zwłaszcza u kobiet. Taka kobieta tez potrafi zwalić z kończyn. Ew. zwalić z kończyn potrafi tez zapach tych kończyn. Mnie natomiast z kończyn zwaliła ta recenzja ![]() Cytat:
To się nazywa byc "ogarniętym". Cytat:
takie surowe niefermentowane
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2013-01-11 o 12:22 |
||
|
|
|
#4777 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja minutę albo i to nie...działają te zastrzyki z kota? czy za wcześnie żeby coś mówić? Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
|
|
|
#4778 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nic dodać nic ująć ![]() Cytat:
![]() i słusznie, nie będziesz dwa razy tych samych klamek całował, pfff ![]() ![]() Cytat:
zatem o co kaman - mystery Cytat:
![]() bo piesek shitzu |
|||||
|
|
|
#4779 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Jeszcze nie wiadomo... W każdym bądź razie dzisiaj nie próbowałam po nich odwalić kity. A pani pielęgniarka szeptem mnie zapytała, jak mi się udało przekonać profesora do odczulania, zanim on mnie przekonał, że mam koty oddać... Pffff.... Idę na Rocket Festival!!
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
2. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-11 o 11:55 |
|
|
|
|
#4781 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Moj Kruszynka tez pachnie kończyną Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4782 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
zboczeniec ! O jusz fię co napiszę - mam na paznokciach obrzydliwy lakier , miał być słodki cynamon a jest ceglastawo-różowawy starobabski ohydny metalik evelajn dał doopy i miał pachnieć cynamonem a nie pachnie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4783 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() moze uszkadzasz zeby tymi manipulacjami? ![]() Cytat:
A ja się ostatnio natknęłam na coś w stylu "Ta perfuma spowija kobietę w całun tajemniczości" To już wole "Śliczna perfumka, podoba się mojemu Misiowi i wogle mężczyzną" niż takie silenie się na użycie trudnych wyrazów Cytat:
Zaczynam wierzyć w ten kamień
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#4784 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2. lisa ostatnio pod śmietnikiem spotkałam, ale trochę się boję wścieklizny, bo wszędzie ogłoszenia wiszą i wolałam uciec sarny moje są u się, mają do dyspozycji cały poligon i okolice i szczerze mają ludzi w dooopie, tylko niebezpieczne to jest jak nagle po ciemku przed maskę wyskakują. a jełonka spotkałam pięknego na połoninie caryńskiej Ty masz fajniej, bo domek, ja w bloku nie lubię miasta ![]() Cytat:
dinozaur Bambi
|
|
#4785 | |
|
Zakorzenienie
|
też sobie pomyślałam czy to aby na pewno dobre dla zempów - no ale rozumiem ze te 20 min to na całe celebracje z płynem płukaniem etc
ja szczotkuję ok 5 min i tyle - płukania robię pomiędzy bo tak mi dentka kazała nici nie używam bo się tnę do krwi ![]() Cytat:
zawsze na mnie działały i oby tak zostało enter ![]() piję na czczo orzech na spirycie od babci - i chyba się nakułam - ale mi lepiej
|
|
|
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie omieszkałam sprawdzić, wydrukować w kolorze i przygotować do zaniesienia do domu. ![]() Baw sie dobrze! ![]() Ale zależy jaką kończyną ![]() "Odour de Konczyna eau Fraiche" "Odour de Konczyna by Day", "Odour de Kończyna by Night", "Odour de Kończyna Essential" "Odour de Kończyna Obsession", "Odour de Kończyna Intense" czy "Odour de Kończyna Extract". Nie mówiąc juz o wersjach "24H", "48H" czy "72H".
|
|
#4787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ortografy mi działają i tłumaczenie każdego niemal teraz, że dysleksję ma, problemy ze wzrokiem ma i ani nie wie jak pisać "tym mężczyznĄ" ani nie ma potrzeby dowiedzenia się, ani nie widzi czerwonej żmii pod wyrazem z bykiem, która sugeruje, co by byka poprawić bo po co. celowość to co innego ![]() "Odour de Kończyna Intense"
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2013-01-11 o 12:44 |
|
|
|
|
#4788 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam domku. Mieszkam w bloku na małym osiedlu a obok pole (tak z 180ha). Wrzucam focie 1 to tam gdzie mieszkam z balkonem i oknami od strony pola a kropeczki to miejsca gdzie chodzą sobie zwierzaczki.
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
Magnificent!
Najlepsza wersja
|
#4792 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Gdzie to? Merci, merci beaucoup
|
|
|
|
|
#4793 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- a ja miasto o diwo lubię - uwielbiam i to centralnie ale nie znoszę osiedli z wielkiej płyty, typowego blokowiska - moim marzeneim byłoby mieszkać w kameralnych zakątkach miasta - np Katowic znam takich wiele ale dalej wszystko za drogo wciąż ![]() choć przyznam że jednak kawałka swojej ziemi nie oddam nie można mieć wszystkiego? np mieć taką metę na mieście w dzielnicy emerytów czyt. bez dzieckowej Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-11 o 13:20 |
|
|
|
|
#4795 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
muszę mieć trochę zielonego i pustego pola przed sobą, inaczej dostaję czegoś można mieć wszystko, jak się ma dużo pieniążków albo spadki
|
|
#4796 |
|
Nindżopesz
|
Ad sinupret mycia, to nie jest smieszne - no dobra jest - ale Kruszynka faktycznie kapie sie raz na trzy dni a w pozostale tylko rano myje twarz i zeby, zebow nawet wieczorem nie myje
Wasze chlopy tez tak?
|
|
|
|
#4797 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze że nie Ty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I jak można te zapachy zmieszać :mdleje :![]() I z domu nie wychodź Ja nie mam porównania bo całe życie w bloku w mieście
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie wpsomniałam o uafce - u nas obleganej przez gimnazjalnych huliganów pseudokibiców i ich starsze pokolenia też - nie wiem przyrośli do niej czy jak - na lata - tako majo z to uafko więź
|
|
|
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Net mi szaleje
![]() Czy ktoś z Was miał TE szczoteczki? ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
Ale wczoraj były Rozmowy w Toku i żona wzięła mężowi szczoteczkę do zębów do farbowania włosów bo jej nie używał
|
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, mój chuopin to w sumie powinien zwać się wydra - szorowanko zalicza za kazdym razem jak chce się odświeżyc czasem 2 razy dziennie czasem 3 - to w upały ale on to lubi - szoruje się jak szop pracz - długi włos - zawsze mam polewkę no ale pięknie się jest różnić
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

akurat za czasów kiedy na przeciwko był burdel i panie pracownice owego nie bardzo sie orientowały jak funkcjonować w społeczeństwie, tzn że np trzeba zamykać drzwi od korytarza oraz wynosić śmieci na śmietnik a nie przed drzwi 
małe i duże, szt. pięć
i pod namiot

W międzyczasie raz albo dwa gdzieś nam tu mignęłaś, tak mi się wydaje 

..i juz nawet zaczynam to robic przy kompie bo inaczej sie nudze strasznie przy tym

zatem o co kaman - mystery 

evelajn dał doopy