![]() |
#1861 | ||
sissy that walk
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Cytat:
![]() Wspominanie początków jest przyjemne, ale szczerze mówiąc jak dla mnie lepiej jest teraz niż na początku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1862 |
Zadomowienie
|
Frumoasa a ja Ci mówię kobieto, leć do niego
![]() Oj nasza historia... Tż był moją pierwszą szkolną miłością a ja jego. Miałam wtedy 13 lat i przechodziłam burzliwy okres dorastania ![]() ![]() Na opisie tej sielanki skończę bo nie chcę kłaść rysy na tej opowieści ![]() ![]() Boże... a zawsze uważałam, że nie jestem zbyt wylewną osobą. Co ta rozłąka z ludźmi robi ![]() ![]() Opowiedz o was Frumoasa jeśli to nie jest dla Ciebie zbyt bolesne. Bo znamy tylko ogólny zarys tej historii ![]()
![]() |
#1863 |
Konto usunięte
|
nerla dużo przeszliście, ale najważniejsze, że teraz jesteście razem
![]() A co do mojej historii to z góry przepraszam, bo zapewne bardzo się rozpiszę ![]() Pod koniec maja zeszłego roku zadzwoniła do mnie moja przyjaciółka, że jest wyjazd do Hiszpanii do pracy i czy jadę, bo ona tak. Zdecydowałam się natychmiast, dwa tygodnie później już byłam w Hiszpanii ![]() ![]() A teraz do rzeczy. Mojego TŻ zauważyłam niemal natychmiast, był bardzo towarzyski, praktycznie każdy go znał, na przerwach ciągle otaczało go mnóstwo osób. Przez jakieś 2 tygodnie prawie nic się nie działo, spotykałam go w soboty na imprezach u Rumunów (Polacy mieszkali w jednym domu, Rumuni w innym, a Węgrzy w jeszcze innym, a mój TŻ w ogóle w innym mieście ze swoim kuzynem), na basenie, na bazarze. Przez ten czas trochę rozmawialiśmy, zauważyłam, że codziennie w pracy czekam aż go zobaczę, widziałam, że on też szuka mnie wzrokiem, wreszcie w niedziele na bazarze podszedł do mnie, mówił, że mu się podobam itp., ale ja w to nie wierzyłam ani trochę, bo słyszałam jak inni Rumuni mówią tak praktycznie każdej dziewczynie. Wiadomo serce zabiło żywiej, ale rozum jeszcze był trzeźwy ![]() ![]() ![]() Dziewczyny mogłabym tak pisać i pisać, bo jak już zacznę to dostaję słowotoku, ale nie chcę Was zanudzić. Przeżyliśmy sporo, nie zawsze było kolorowo, ale pokonaliśmy wszystkie przeszkody. Tę rozłąke taktuję jako kolejną i wiem, że ją pokonam, mam nadzieję, że on też nie odpuści. Do tej pory czasami ciężko mi w to wszystko uwierzyć, wydaje mi się, że to był sen. Ja Polka, on Rumun i spotkaliśmy się w Hiszpanii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Zadomowienie
|
Wiesz, każdy chciałby iść do pracy z takim nastawieniem jak ty chodziłaś. I nie dziwię Ci się że chcesz tam wrócić. Musisz to bardzo miło wspominać
![]()
![]() |
#1865 |
Raczkowanie
|
Moja historia jest tak zagmatwana że szok. Mogę Wam powiedzieć że na początku w ogóle go nie chciałam. Denerwowała mnie jego postawa. Wiecie on jest taki typ którego się kocha albo nienawidzi. Szczerze na początku jak go zobaczyłam stwierdziłam że wygląda jak zabójca. Ale też niebezpiecznie pociągająco. Zawsze broniłam się przed takimi typami. Bałam sie go, w sumie jak wielu ludzi :P Potem okazało się ze sporo osób go zna i że chętnie pomaga innym, ale jest w nim coś, przez co pierwszy np wstydzisz się powiedzieć 'cześć'. Hiponotyzujący
![]() ![]() ![]() Im dalej w las tym mniej szalejemy. Ale tego początku nigdy nie zapomnę, Czasami jak oglądam komedie romantyczne, to mówię sobie: Phii i to ma być ta historia miłosna? Chyba nie widzieliście mojej ![]() Frumoasa oby Wam się udało ![]()
Zgubiłam się po drodze do miejsca, w którym teraz się znalazłam. Too much of nothing so why don't we give it try Too much of something we're gonna be living a lie... Edytowane przez magdish Czas edycji: 2013-01-10 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1866 |
Konto usunięte
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() magdish oj racja, tacy "niebezpieczni" faceci są bardzo pociągający ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,
ja może tak z innej beczki, ale zastanawia mnie coś. Dlaczego kobieta wzbudza zainteresowanie u mężczyzn gdy jest już zajęta? ![]() Właśnie mam taką sytuację. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1868 |
Raczkowanie
|
11gabriela11 hmmm nie wiem. Wiem za to że sporo dziewczyn interesuje się zajętymi chłopakami i to mnie bardziej martwi
![]()
![]() |
#1869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1871 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
Haha... mnie też to martwi, zwłaszcza, że mój TŻ wyjątkowo przyciąga jakieś siksy..
![]() ![]() A ja poznałam TŻta na portalu do nauki języków obcych. Napisał pierwszy, jak zobaczyłam jego zdjęcia to pomyślałam, oho, ładny z niego gagatek, typ playboya, pewnie przerzuca dziewczyny na prawo i lewo. ![]() ![]() lucyohlucy To prawda, w moim przypadku też jakoś wybitnie dużo facetów zauważyło, że istnieję po wiadomości, że kogoś mam (zawsze byłam typem samotnika). I te rady, że powinnam go zostawić, bo przecież to bez sensu, że jak to z innego państwa, że tutaj nie ma facetów.. Bla bla bla.. ![]()
Żyj pełnią życia i nie bój się tego co Cię spotyka. Wszystko zawsze kończy się dobrze! ![]() Edytowane przez biedronka91 Czas edycji: 2013-01-10 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1873 | |
Zadomowienie
|
magdish świetna jest wasza historia. Ale chyba musicie mieć również bardzo burzliwy związek?
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1874 |
Konto usunięte
|
Na mojego TŻ też laski lecą, strasznie mnie to wkurza jak robią do niego takie maślane oczy, ale wiem jak on na to reaguje i wiem, że mnie nie zdradzi
![]() A mi jakoś tak smutno się zrobiło. W Hiszpanii pierwszy raz usłyszałam rumuńską muzykę i się zakochałam po prostu. Zgromadziłam już sporą kolekcję i słucham jej ciągle, niedługo mnie rodzice z domu wyrzucą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
Zakorzenienie
|
Frumoasa Domnisoara Ja od chwili jego wyjazdu nie słucham żadnych smutnych piosenek. Mam jedną taką ulubioną i przesłuchałam dosłownie kilkanaście sekund po czym zaczęłam ryczeć jak głupia i szybko pocieszyłam się jakimś skocznym kawałkiem, uratowałam sytuację. Nie ryzykuję.
![]()
![]() |
#1876 |
Wtajemniczenie
|
Też miałam etap słuchania muzyki, którą mój chop lubi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1877 |
Konto usunięte
|
biedronka91 ja słucham nałogowo kilku ulubionych smętów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Zakorzenienie
|
Frumoasa Domnisoara Oj bidulko..
![]()
![]() |
#1879 |
Konto usunięte
|
Ehh czemu ten czas się tak wlecze? Czy nie mógłby już być maj?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1880 |
Zakorzenienie
|
Też bym chciała.. Chociaż pogoda byłaby piękna.
![]() I bliżej bliżej wakacji a wakacje = dłuuuugi czas z Nim. ![]()
![]() |
#1881 |
Konto usunięte
|
Nie cierpię zimy, zwłaszcza takiej jak teraz. Nie wiem jak u Ciebie biedronka91 ale u mnie jest okropnie, napadało ze 2 cm śniegu i teraz się z tego chlapa zrobiła i tak na zmianę - trochę napada i chlapa... Poza tym moje studia tak mnie dobijają, że na samą myśl, że muszę tam jechać w sobotę i niedzielę niedobrze mi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1882 |
Zakorzenienie
|
Frumoasa Domnisoara U mnie sypie, ciekawe co będzie jutro, może powinnam kupić narty do przemieszczania się?
![]() Taka plucha jest najgorsza. ![]() ![]() Dobranoc dziewczyny, śnijcie o TŻtach! ![]()
![]() |
#1883 |
Konto usunięte
|
biedronka91 u mnie też obrona zbliża się wielkimi krokami, a ja w rozsypce..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny przygarniecie ?
![]()
![]() |
#1885 |
BAN stały
|
ale się dziewczyny rozpisałyście, fajnie jest tak sobie poczytać o waszych początkach i przeżyciach
![]() u nas było dość dziwnie, bo poznałam mojego Tż'ta na weselu naszej wspólnej kuzynki, najpierw nie okazywałam zainteresowania jego osobą, a później to już sama nie wiem jakoś tak poszło ![]() ![]() faaajnie jest sobie to powspominać. ![]() co do piosenek to staram się takich przymulających i smutnych nie słuchać, a odliczać dni.. 27.. ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- oczywiście, witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1886 | |
sissy that walk
|
Jasne, witaj
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1887 |
Zakorzenienie
|
No więc, tak z tż jestem od 9 listopada tego roku, w środę wyjechał do Włoch na miesiąc, ma tam mame i chce tam pracy szukać, bo u nas w mieście ciężko z nią, jak praca się znajdzie to przyleci tu samolotem po autko swoje więc parę dni ze sobą spędzimy i później niewiadomo kiedy będziemy się widzieć. Chce tam przynajmniej rok posiedzieć, aby odłożyć coś pieniędzy, chciałby otworzyć coś swojego :P
Teraz coś o sobie, mam 23 lata i z poprzedniego związku mam synka - ma rok i 9 miesięcy, mały bardzo go polubił, i tż jego też ![]() Poznaliśmy się przez internet na regionalnym czacie :P Tęsknota mnie dobija, chodzę taka przybita, wczoraj wieczorem pisalismy troszkę na fb ale widać, że on też źle znosi rozłąke, jak przetrwamy ten miesiąc to reszta czasu zleci z górki, ewentualnie będę z małym go odwiedzać, się zobaczy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1888 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() dobrze, że Twój tż zaakceptował małego, a mały jego, więc wszystko będzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wspominał o tym żebym do niego latała w odwiedziny, a jak będzie miedzy nami dobrze, że będzie chciał mnie tak sprowadzić, narazie cisza będziemy rozmawiać o tym jak już znajdzie pracę tam ![]()
![]() |
![]() |
#1890 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() o widzisz, czyli już jakiś krok jest, teraz kwestia zamieszkania, "zadomowienia" się tam, znalezienie pracy i polecisz, tylko daj mu na to czas, bo to wymaga czasu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.