Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-11, 00:19   #2251
MirellamKoko
Rozeznanie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX

http://www.youtube.com/watch?v=spljNYgxLuU

już drugi bardzo dobry filmik u Zmalowanej. Obejrzałam do końca.
MirellamKoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 00:58   #2252
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
o te 5 x nie wolno chodzi, mowi ze nie wolno jest w miejscach publicznych, zwlaszcza jak sie ma nadwage czy jakos tak to tam bylo
A czy internet nie jest miejscem publicznym?
Czy mówienie o sobie, że się nie może schudnąć przez chorobę, a potem wrzucanie do publicznego wglądu zdjęć swojego śmieciowego, niezdrowego, tuczącego jedzenia nie jest śmieszne?

A LittleStar jest teraz sławnom modowom blogerkom.
http://stylelittlestar.blogspot.com
Popieram ideę prowadzenia takich blogów przez dziewczyny w rozmiarze 40+, bo można zawsze wziąć jakąś inspirację, przecież ludzie mają różne rozmiary. Szczególnie, że ona na zdjęciach wychodzi bardzo ładnie. Ale razi mnie, że już pierwszy post jest sponsorowany, wszystkie ciuchy - prezenty od sklepów. Zwykle modowe blogerki zaczynają inaczej, komercha wkrada się dopiero potem.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 01:08   #2253
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Popieram ideę prowadzenia takich blogów przez dziewczyny w rozmiarze 40+, bo można zawsze wziąć jakąś inspirację, przecież ludzie mają różne rozmiary. Szczególnie, że ona na zdjęciach wychodzi bardzo ładnie. Ale razi mnie, że już pierwszy post jest sponsorowany, wszystkie ciuchy - prezenty od sklepów. Zwykle modowe blogerki zaczynają inaczej, komercha wkrada się dopiero potem.
o, a tej co się stało ? Zanim odsubskrybowałam wieki temu kanał jej siostry gdzie się pojawiała to była bardzo szczupła, jest teraz mamą czy coś ?

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 01:17   #2254
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
o, a tej co się stało ? Zanim odsubskrybowałam wieki temu kanał jej siostry gdzie się pojawiała to była bardzo szczupła, jest teraz mamą czy coś ?
Nic się nie stało, mamą nie jest, po prostu przytyła.

http://3.bp.blogspot.com/-kIJ_agjhaS...0/DSC00125.JPG
Stary 2013-01-11, 01:35   #2255
MirellamKoko
Rozeznanie

hmmmm ja nie widzę aby przybrała na wadze. RGP owszem, ale Marzenka nieee... jak się ogląda filmiki gdzie jest sama twarz to nie widać wagi, często twarz jest szczupła, a reszta niet może dlatego uważacie, że przytyła.

marzenka fajna jest. Szkoda, że nie nagrywa.
MirellamKoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 02:01   #2256
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MirellamKoko Pokaż wiadomość
hmmmm ja nie widzę aby przybrała na wadze. RGP owszem, ale Marzenka nieee... jak się ogląda filmiki gdzie jest sama twarz to nie widać wagi, często twarz jest szczupła, a reszta niet może dlatego uważacie, że przytyła.

marzenka fajna jest. Szkoda, że nie nagrywa.

Masz rację, takie samo zaskoczenie było przecież z Hanią digitalgirl... Byłam w szoku widząc ją w Mistrzyni Makijażu.
Stary 2013-01-11, 07:41   #2257
othecat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Qloui Pokaż wiadomość
Raczej jak rozkapryszona diva , "nie będę dodawała filmików yyyyyy trzy razy w tygodniu yyyyy bo Wy przecież nie chcecie yyyyy...nie będę Wam się narzucać yyyy itp"
a feee jesteście Wy hejterzy wstrętni i te miny do tego

Najbardziej mnie rozwaliło jak ona mówi ile to pracy taki filmik jakby miała jakieś mega profesjonalne produkcje jak ta Karolina Baszak masakra co ona opowiada , jakby miała powycinać te yyyy z swoich filmików to by miała faktycznie ogrom roboty.
Filmik to wysiłek hmmm niesamowite a co mają powiedzieć kobiety które pracują na trzy zmiany fizycznie ,przerzucają palety w hurtowniach lub wytwórniach ,robią cały dzień na taśmie, jadą na zagranicę tyrać za grosze

Wkurzyła mnie tym filmikiem zachowała się strasznie łaskę robi dla widzów ile będzie nagrywać ,a to dzięki nim zarobiła co zarobiła.
Druga sprawa jakby było czego żałować te filmiki nie porywały ani nie urywały jakoś doopy aby można było płakać za brakiem tego .

to i jeszcze ja na koniec Zgadzam sie z Tobą przymusu w tym kraju nie ma - nie podoba jej sie to już, nie sprawia przyjemności - to ktoś jej tam napisał - to niech wraca do pracy na etat. Nie widzę żadnego problemu. Łaski niech nikomu nie robi. Ludzie mają prawo pisać że jest super i mają prawo krytykować. Koniec i kropka. Jeśli tak bardzo przeszkadza jej krytyka to niech skończy nagrywanie i przestanie tylko to zapowiadać. Zachowuje sie jak Edyta Górniak...
Jak mi coś nie odpowiada to tego nie robie - a nie robie i jęczę że mi źle. Karabin ktoś jej trzyma przy głowie żeby nagrywała ?
Nie nauczyła sie nic ze swoich tatuaży. A co z filmikami o pewności siebie ???

Edytowane przez othecat
Czas edycji: 2013-01-11 o 07:44
othecat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 09:43   #2258
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
A czy internet nie jest miejscem publicznym?
Czy mówienie o sobie, że się nie może schudnąć przez chorobę, a potem wrzucanie do publicznego wglądu zdjęć swojego śmieciowego, niezdrowego, tuczącego jedzenia nie jest śmieszne?

Ano tez prawda. Tez lubie wrzucic jakies swoje kulinarne dziela na fejsa ale na fejsie akurat milcze na temat wagi. Jakas konsekwencje trzeba miec XD Lubie poszalec w kuchni, nic nie poradze, po prostu nakladam pol porcji, zycie jest brutalne

A co do bloga- faktycznie potrzebne sa takie. Ja ogolnie mam typowa figure klepsydry i wbrew pozorom to jest najgorsza figura zeby sie ubrac. Biodra mam w rozmiarze jakos 38-40, ale wcale nie mam mega tylka ani ud, a jak zaloze cos luznego to wygladam na +15 kg. To samo z koszulkami, zeby sie zmiescil biust, zwlaszcza w takie z guzikami to musialabym L nosic, pod wzgledem brzucha to sie spokojnie w S mieszcze. Kurtka tak samo. A sklepy po prostu nie prowadza ostatnio nic innego niz XS i 28-36, jak na Chinczykow te ciuchy.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 09:59   #2259
ergesta
Raczkowanie

kilka stron temu (niestety nie mogę tego odszukać) jakaś dziewczyna podawała linka do kanału chłopaka który jest też lektorem w stacjach radiowych, może ktoś kojarzy?
ergesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 10:08   #2260
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Ano tez prawda. Tez lubie wrzucic jakies swoje kulinarne dziela na fejsa ale na fejsie akurat milcze na temat wagi. Jakas konsekwencje trzeba miec XD Lubie poszalec w kuchni, nic nie poradze, po prostu nakladam pol porcji, zycie jest brutalne

A co do bloga- faktycznie potrzebne sa takie. Ja ogolnie mam typowa figure klepsydry i wbrew pozorom to jest najgorsza figura zeby sie ubrac. Biodra mam w rozmiarze jakos 38-40, ale wcale nie mam mega tylka ani ud, a jak zaloze cos luznego to wygladam na +15 kg. To samo z koszulkami, zeby sie zmiescil biust, zwlaszcza w takie z guzikami to musialabym L nosic, pod wzgledem brzucha to sie spokojnie w S mieszcze. Kurtka tak samo. A sklepy po prostu nie prowadza ostatnio nic innego niz XS i 28-36, jak na Chinczykow te ciuchy.
A ja mam wrażenie,że rozmiarów typu L jest mnóstwo,a mojego Xs/S nie mogę znaleźć i nie jestem Chińczykiem.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 10:18   #2261
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez othecat Pokaż wiadomość
Jeśli tak bardzo przeszkadza jej krytyka to niech skończy nagrywanie i przestanie tylko to zapowiadać. Zachowuje sie jak Edyta Górniak...
Tylko, że Edyta Górniak to może się tak zachowywać
Zresztą 'spędziłam z Nią Sylwestra bo był koncercik na HBO.

A co do ubrań S i XS ... Ostatnio byłam w sklepie i dużo się przymierzało.
Mniej więcej wiem do jakiego sklepu wejść by mieć rozmiar taki jaki potrzebuje. Dużo eSek jest w Housie, Croppie, też w New Yorkerze(tutaj też dużo XS). W TALLY WEiJL ktoś noszący eSkę Croppową nie ma szans by się tam zmieścił w rozmiar 36 przekonałam się na własnej skórze
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 10:19   #2262
othecat
Raczkowanie

Cytat:

z tym sie zgodzę - klepsydrę najgorzej ubrać...kuźwa jak dopinają sie cycki do wisi Ci w pasie i na odwrót...najlepsze do ubioru to kobiety deski i bez bioder
Stary 2013-01-11, 10:46   #2263
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
A ja mam wrażenie,że rozmiarów typu L jest mnóstwo,a mojego Xs/S nie mogę znaleźć i nie jestem Chińczykiem.
Idz do New Yorkera albo Terranovy
Cytat:
z tym sie zgodzę - klepsydrę najgorzej ubrać...kuźwa jak dopinają sie cycki do wisi Ci w pasie i na odwrót...najlepsze do ubioru to kobiety deski i bez bioder
Dokladnie, albo za opiete albo ciaza
Stary 2013-01-11, 10:49   #2264
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ergesta Pokaż wiadomość
kilka stron temu (niestety nie mogę tego odszukać) jakaś dziewczyna podawała linka do kanału chłopaka który jest też lektorem w stacjach radiowych, może ktoś kojarzy?
nie było linka
wysyłam ci PW.
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 10:53   #2265
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Do Zary! Tam XS to jest chyba dla niemowlaków
Cytat:
A weź spróbuj kupić koszulę na guziki. To dopiero zabawa

Oglądam filmik theduedonne - ubolewam nad tym, że Margaretka rzadko nagrywa. Gosiu, pojawiaj się częściej

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 11:15   #2266
othecat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość

a weź idź na spotkanie w takiej koszulce - to dopiero zabawę mają faceci

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
Do Zary! Tam XS to jest chyba dla

w Zarze najleprze są jeansy -zaczynają ci sie na tyłku a nogawki kończą gdzieś koło wyjścia ze sklepu - też tak macie ? Długość nieprzeciętna a nie jestem jakimś niziołkiem
Stary 2013-01-11, 11:21   #2267
201604250941
Konto usunięte

O taa, ja ciagle chodze w tym jednym rozpietym guziku i sie dziwie, czemu tak chetnie ze mna rozmawiaja...

ostatnio mierzylam jeansy w terranovie wlasnie, jak juz znajde ten swoj rozmiar L tam, czasem maja ze dwie pary takiego, to jeszcze mi majtki wystawaly, jestem pewna, ze gdyby nie depilacja to i sporo loniakow by bylo widac
co sie stalo z normalnym stanem? jak sie nie ma plaskiego brzucha to biodorwy tylko to jeszcze podkreslaja ;/ a to to nie wiem co to bylo, chyba majtkowy
Stary 2013-01-11, 11:22   #2268
bubus900
Zakorzenienie

Szusz pojechała po bandzie z tym filmikiem - bidulka. Naprawdę myśli, że wzbudzi współczucie u kogokolwiek? Kurde, zarabia krocie na yt, jeździ na darmowe wyjazdy, dostaje kupę kosmetyków i gadżetów i się księżniczce już znudziło... Przykre.
Każdy chciałby mieć taką pracę, jak ona. Jak widać, mało kto docenia, to co ma.
Jak dla mnie, Szusz powinna pożegnać się z yt, bo się mało, że wypaliła, ale po prostu już mega przejadła tym swoim zmanierowanym, paskudnym zachowaniem.
Stary 2013-01-11, 11:23   #2269
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Tylko, że Edyta Górniak to może się tak zachowywać
Zresztą 'spędziłam z Nią Sylwestra bo był koncercik na HBO.

A co do ubrań S i XS ... Ostatnio byłam w sklepie i dużo się przymierzało.
Mniej więcej wiem do jakiego sklepu wejść by mieć rozmiar taki jaki potrzebuje. Dużo eSek jest w Housie, Croppie, też w New Yorkerze(tutaj też dużo XS). W TALLY WEiJL ktoś noszący eSkę Croppową nie ma szans by się tam zmieścił w rozmiar 36 przekonałam się na własnej skórze
Cytat:

Dokladnie, albo za opiete albo ciaza
Cytat:

Oglądam filmik theduedonne - ubolewam nad tym, że Margaretka rzadko nagrywa. Gosiu, pojawiaj się częściej
Kontynuując offtop- poza wymienioną Zarą, nie lubię i nie chodzę do wymienionych przez Was sklepów.
Ale dowiedziałam się,że mam rozmiar jak Chińczyk,w dodatku niemowlę :P
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.

Edytowane przez ladymln
Czas edycji: 2013-01-11 o 11:49
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 11:56   #2270
Adamantium01
Karo

Cytat:
O taa, ja ciagle chodze w tym jednym rozpietym guziku i sie dziwie, czemu tak chetnie ze mna rozmawiaja...

ostatnio mierzylam jeansy w terranovie wlasnie, jak juz znajde ten swoj rozmiar L tam, czasem maja ze dwie pary takiego, to jeszcze mi majtki wystawaly, jestem pewna, ze gdyby nie depilacja to i sporo loniakow by bylo widac
co sie stalo z normalnym stanem? jak sie nie ma plaskiego brzucha to biodorwy tylko to jeszcze podkreslaja ;/ a to to nie wiem co to bylo, chyba majtkowy
cipówki hehhe
ostatnio kupiłam z normalnym stanem (bo nie lubię biodrówek) w orsayu

u szusz niezła dyskusja tam wczoraj była
Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 12:08   #2271
othecat
Raczkowanie

nadal dyskusja trwa chyba sie nie spodziewała takiego ataku...
mało kto ją broni. Nawet wierne fanki piszą - Szuszi - spasuj i idź sobie na urlop.

Podobał mi sie komentarz dziewczyny która dziwiła sie skad u Vlogerek przekonanie że kręcąc filmiki prowadzą jakąś działalność misyjną i robią to tylko i wyłącznie dla nas ?! Absolutnie nie dla siebie bo to bardzo uciążliwe...te wszystkie obróbki filmów itd...
Stary 2013-01-11, 12:17   #2272
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MirellamKoko Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=spljNYgxLuU

już drugi bardzo dobry filmik u Zmalowanej. Obejrzałam do końca.
Powiem szczerze, że wcześniej nie lubiłam jej oglądać, a teraz oglądam ją z wielką przyjemnością, mimo że nie interesują mnie tematy odchudzania itd. Jest po prostu mega sympatyczna, energiczna i szczera.

Za to Szusz... Obejrzałam kawałek jej gorzkich żali i mam dość. Wg mnie nic nowego nie wnosi do youtube, ani nie umie się dobrze malować, ani ubrać. Nie rozumiem skąd u niej taka liczba subskrybentów, no nie potrafię tego ogarnąć.
Stary 2013-01-11, 13:26   #2273
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Kontynuując offtop- poza wymienioną Zarą, nie lubię i nie chodzę do wymienionych przez Was sklepów.
No wybacz, ale jesli 28-34 to nie jest chinski rozmiar to ja z moim 40 w biodrach jestem tak gruba, ze nie ma sensu dla mnie rozmiarow prowadzic w sklepach. Mysle, ze w tym kraju to troche przegiecie, wystarczy ze sie przejade pol godziny do Niemiec i juz sie mieszce w kazda S. Cos jest nie tego bo idac ulica raczej ponizej 38 to nie widze za czesto, a nawet to juz ciezko w sieciowkach dostac.

Cytat:
nadal dyskusja trwa chyba sie nie spodziewała takiego ataku...
mało kto ją broni. Nawet wierne fanki piszą - Szuszi - spasuj i idź sobie na urlop.

Podobał mi sie komentarz dziewczyny która dziwiła sie skad u Vlogerek przekonanie że kręcąc filmiki prowadzą jakąś działalność misyjną i robią to tylko i wyłącznie dla nas ?! Absolutnie nie dla siebie bo to bardzo uciążliwe...te wszystkie obróbki filmów itd...
No bo wiesz, gdyby nie recenzje to bys nie wiedziala co masz kupic, gdyby nie makijaz to bys chodzila bez, gdyvy nie ałtfit to bys chodzila nago. Jest to misja spoleczna, ale nie non-profit, ku chwale ojczyzny.
Stary 2013-01-11, 13:44   #2274
201607131106
Konto usunięte

Ahahahaha, myślałam, że tylko ja mam taki problem z ciuchami.
No bo naprawdę, większe rozmiary są szyte nieproporcjonalnie... I nie wiem na kogo to jest dobre, na osobę już naprawdę prostą, z brzuchem. A przecież jak noszę 40, czy nawet 42 to nie oznacza, że nie mam wcięcia w talii... Zakładam spodnie, tyłek dobry, w pasie mogę sobie włożyć dwie ręce i torebkę, tak odstaje. Terranovy nie skomentuję, bo tam to naprawdę na pół tyłka. Mi się udaje kupić pasujące spodnie w reserved, czasami w new yorkerze z fishbone albo amisu, czaaasaaaami w vero modzie. Z bluzkami to samo, 38-40 byłoby dobre, ale cycki nie wchodzą, spłaszcza masakrycznie, albo robią się takie dziury między guziczkami, że równie dobrze mogłabym jej nie zapinać. A jak wezmę rozmiar większe to przecież są za szerokie w ramionach za długie, całe wiszą. Dlatego szkoda, że tak mało takich dziewczyn ma szafiarskie/modowe blogi. Same chudzielce i co jakiś czas ktoś w rozmiarze 46-50 (chodzi mi raczej o zagraniczne blogerki)... A gdzie są 40 ja się pytam!

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:

No bo wiesz, gdyby nie recenzje to bys nie wiedziala co masz kupic, gdyby nie makijaz to bys chodzila bez, gdyvy nie ałtfit to bys chodzila nago. Jest to misja spoleczna, ale nie non-profit, ku chwale ojczyzny.

Nie będę słuchać jak się malować od kogoś kto preferuje glołi kejki fejs łotewa. Buntuję się.
Stary 2013-01-11, 13:50   #2275
carpaibex
Zakorzenienie

Nie wiem czy widziałyście na twitterze, ale sytuacją z Susz obudzona jest Niisia
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 13:51   #2276
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
ja też
Cytat:
No wybacz, ale jesli 28-34 to nie jest chinski rozmiar to ja z moim 40 w biodrach jestem tak gruba, ze nie ma sensu dla mnie rozmiarow prowadzic w sklepach. Mysle, ze w tym kraju to troche przegiecie, wystarczy ze sie przejade pol godziny do Niemiec i juz sie mieszce w kazda S. Cos jest nie tego bo idac ulica raczej ponizej 38 to nie widze za czesto, a nawet to juz ciezko w sieciowkach dostac.

Ja mam rozmiar 36 i strasznie ciężko czasem mi się kupuje, szczególnie w okresie wyprzedaży - wszystko w tym rozmiarze wykupione, zostają same L.... więc to nieprawda, że ubrania teraz są dla samych chudzielców (a ja nie jestem jakaś chudzina, mam kształty normalne), a w sieciówkach (oprócz TW), często rzeczy są przyduże ... to tyle na ten temat :P

LBBS nie jest taka zła - dziewczyna dosyć pozytywnie zakręcona, często hejtowana, ale oprócz dziwnego filmiku przedświątecznego, w sumie nic głupiego nie gada szusz natomiast tragedia
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 13:53   #2277
othecat
Raczkowanie

Cytat:

spodziewałąm sie właśnie ze z tą działalnością misyjną to niedługo w programie 2 TVP wylądują albo TV Trwam...Kręcą bo lubią gadać o kosmetykach ( która kobieta nie lubi? ) a przy okazji wpada kasa. Sorry. I ciężko z tego zrezygnować. Obstawiamy za ile wróci Szuszi z podkulonym ogonem mówiąc że wróciła w odpowiedzi na mase listów poparcia i tylko dla najwierniejszych fanów? - 2 tygodnie ? I zapewne z nowym tattoo hejters gona hejt na czole!

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Nie wiem czy widziałyście na twitterze, ale sytuacją z Susz obudzona jest Niisia
nie mam tweeta - dawaj, pisz !
Stary 2013-01-11, 13:54   #2278
sylwoha
Zakorzenienie

aq co myslicie o filmiku 1kasia i BBL? ja wurzucilam z subow, w ogole czyszczenie zrobilam
wyleciala oleska i kilka innych, bo nie ogladam...

a co do 1kasia, mi sie ten makijaz na BBL nie podoba...
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 14:02   #2279
carpaibex
Zakorzenienie

Proszę :

Agnieszka ‏@nissiax83 czytam komentarze pod filmikiem @szusz i jest mi strasznie, strasznie przykro ...ale wiem ze nasza Weronika jest twarda i da sobie rade
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 14:05   #2280
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Wrze na twitterze oj wrze .
Ale moim zdaniem to jakaś paranoja bo Szusz sama jest sobie winna,myśli że ludzie to przymuły i nie widzą co ona wyprawia , 3 razy robiła TAG z torebką i za każdym razem była reklama torebki i zawartości w niej , gadżety , kosmetyki itp wszystko z podarków.
Widzę jej koniec .
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości