|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.2
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
ta bo jestem na tyle leniwa ze jezdze autem.. :P nie mowie ze do sklepu blok albo przed blok.. ALE hahah do biedry hahahahahhaha
wiec.. moge zrobic jeszcze jeden kurs dalej to co napisz adres hahahahahhahahaha |
|
|
|
#3363 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj wpadłam na świetny pomysł Postanowiłam, że po każdej udanej wizycie będę kupować maleństwu jakieś ubranko Z racji tego, że już dłużej chyba nie dam rady się powstrzymywać (a miałam zamiar do wiosny wytrzymać) to właśnie tym sposobem jakoś się zadowolę. To będzie taka jakby nagroda za to że z dzidzią wszystko ok ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
Tuż po Trzech Królach 7 stycznia |
||
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
Łeee. Słabo dziś Wam idzie
Znam Pepco i byłam akurat wczoraj i też zerkałam na ciuszki Można kupić za grosze fajne rzeczy. Tak samo jak w Tesco z firmy F&F jak jest promocja. W Pepco uwielbiam też kupywać rzeczy do domu, są tanie, bardzo na czasie i tanie
|
|
|
|
#3365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak by wynikało z tej teorii Ja chyba będę obstawiać 9 czerwca ![]() Chociaż nie wiem, czy to Małe Niewdzięczne Matkę kopie czy matka sobie tylko wmawia bo lubi ![]() Ale zaczyna się powtarzać więc chyba Ono ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
|
|
#3366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to taki zabobon, czy co?
|
|
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=JKlPG...eature=related
Niedługo Dziewczyny będzie tak
|
#3368 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
co do luteiny dowcipnej, to ja jakoś 3,95 płaciłam ostatnio mnie niestety też chyba coś bierze, gardło boli i katar mam. Cały dzień leże w łózko i nigdzie nie wychodzę, trzeba wyzdrowieć nie ma żartów. Trzymam kciuki a resztę dzisiejszych wizyt
|
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
Margosia coś mnie ominęło? Kiedy pisałaś, że czujesz ruchy?
|
|
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha
|
|
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
Em przed 5 minutami
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
To chyba nie jeden dzidziuś, myślę, że 2 albo 3 tak rozrabia
|
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38581902]Moja mama też czyta N.Roberts
Ja też teraz czytam kryminał, "Gdzie jesteś Amando". A tak ogólnie to mam baaardzo szeroki wachlarz zainteresowań, jeśli chodzi o książki. [/QUOTE] o i zapomnialam ze kryminaly tez lubie. Ja tak jak ty mam szeroki wachlarz jesli chodzi o ksiazki. A co do autorow podalam, to co akurat mam na tapecie, ale jest tego o wiele wiecej. ja tak uwielbiam ksiazki od podstawowki - moja mama pracowala w bibliotece, wiec czesto mi donosila nowosci i to co inni chwalili. Teraz nie pracuje, ale j DO BIBLIOTEKI I TAK SMIGAMgratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, no to super
|
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
Ha ha ha
![]() Tylko nie wiem bo u mnie to nie jest tak jak opisują jakieś łaskotanie czy pływanie, bulgotanie Tylko takie delikatne puknięcia, ale co by mnie mogło pukać od środka jak męża w domu nie ma?
|
#3376 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Temperaturę mam 37,5. Słyszałam, że taka temperatura może być normalna w ciąży. Ale nie wiem, bo nie mierzyłam jej ani razu odkąd jestem w ciąży - do dzisiaj
|
||
|
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie widzialam ze piszesz o tym...?
:confuse d:jak to jest co czulas opowiadaj:Pwidzisz odrazu jak chcialam ci zakupy podrzucic to dzidziol zaczol kopac:Phaha |
|
|
|
#3378 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)) niezły tekstCytat:
no i ujędrniająco, ciało bardziej rozciągniętę, mięsnie twardsze ![]() Cytat:
Cytat:
.. regularnie kryminały..teraz trochę więcej fantastyki, literatury faktu, podróżniczych i generalnie tego, co mi ktoś poleci i dojdę do wniosku, że warto przeczytać. Jeśli miałabym podsumować - czytanie jest moim uzależnieniem i nie zasnę jesli nie przeczytam chociaż kilka stron, książke zawsze mam w torebce i czytam gdzie popadnie. Zapraszamy na mój profil na Lubimyczytac.pl - i do znajomości tam, bo chętnie podpatrzę co czytacie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
) a zastanawiałaś sie czy to na pewno dobry pomysł. Czytałam że pływanie to jedno z najbardziej polecanych form ruchu w ciąży (oczywiście jeśli nie ma przeciwskazań do aktywności fizycznej). Zazdroszczę, bo sama nie mogę się zmobilizować... przeraża mnie też to, że w 3mieście większość basenów wolnych jest ok.21-22 a dla mnie to już z lekka za późno.Cytat:
![]() U mnie póki co oprócz bezpośredniego przełożonego, dwóch koleżanek z którymi bezpośrednio siedzę przy biurku oraz kolegi z którym dojeżdżam do pracy,nikt nie wie i się póki co nie zorientował. Aktywna jestem jak byłam, troszkę mi brzuch zaczyna rysować zza swetra, ale póki co nie zauważyłam dziwnych spojrzeń itp. Ukrywać nie mam zamiaru, ale rozgłaszać też nie. Jak ktoś zapyta powiem. Osoby, które powinny być poinformowane wiedzą chociaz wydaje mi się, że lada moment się wybuchnie wieść![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3379 |
|
Raczkowanie
|
Dopóki temperatura nie podskoczy do 38 to nie będę brała żadnych leków przeciwgorączkowych. Bo być może ta temperatura to objaw ciąży. Wygrzeje się dzisiaj w łóżku. Jak nie przejdzie to jutro pojadę na pogotowie, bo przychodnia będzie zamknięta.
|
|
|
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:brzydal : |
|
|
|
|
#3381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Margosia super, ze ruchy czujesz ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
jak pisałam post to juuż zdążyłyście milion rzeczy napisać
)stokrotka: zdroowka ))margosia: bezbłędna jesteś z tymi tekstami:PPP i fajnie że już ruchy czujesz ![]() co do kofeiny i herbat w ciąży polecam artykuł: http://www.ekorodzice.pl/herbata-w-c...40,93,998.html
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale, że jakie staty? Ale, ze co? Ps. Naprawdę nie mam męża w domu
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
eveewe: spoko, no Lackberg w koncu dorwałam (u teściów) I tom tej serii , także czeka na swoją kolejkę. Mikołaj bogaty w książki był w tym roku plus zapas z bibliotek (dwie) więc jest co robić
a forum to bardziej złożenie listy książek które sie przeczytalo, czyta, chce się przeczytać plus ewentualne opinie na ten temat. Pewnie można tam pogadać, ale ja z tej opcji nie korzystam... to bardziej portal społecznościowy niż forum.Margosia: dobra dobra gaduło ))
Zawsze i na wieczność uczyńmy z życia święto https://instagram.com/rudymspojrzeniem http://www.rudymspojrzeniem.pl Galeria pazurkowa: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692 Edytowane przez elaine-blath Czas edycji: 2013-01-11 o 17:51 |
|
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
Będziemy mijać się na środku znacząco odwracając głowę w przeciwnym kierunku
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
Wyobraziłam to sobie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

Postanowiłam, że po każdej udanej wizycie będę kupować maleństwu jakieś ubranko
Z racji tego, że już dłużej chyba nie dam rady się powstrzymywać (a miałam zamiar do wiosny wytrzymać) to właśnie tym sposobem jakoś się zadowolę. To będzie taka jakby nagroda za to że z dzidzią wszystko ok
Można kupić za grosze fajne rzeczy. Tak samo jak w Tesco z firmy F&F jak jest promocja. W Pepco uwielbiam też kupywać rzeczy do domu, są tanie, bardzo na czasie i tanie 

Już wiem jak będę cierpieć... do tego zmęczenie weszło mi na oczy.
mowil, ze moze na nastepnej wizycie czyli w 20 tc.
?? ja nie jestem pewna zaraz zobacze na paragon bo zawsze biore razem z folikiem i innymi rzeczami ale jak kiedys pytalam Pani w aptece to mowila ze cos ok 20 zl...
haha