![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta 3d chili
Cytat:
![]() Dzisiaj zastanawiałam się nad kosztem diety i też mi wyszło jakieś 10zł na dzień. Nie liczę tego, co wydałam "na start" na przyprawy. Wynik jest trochę naciągnięty, bo przecież część kupionego jedzenia je też rodzina. Myślę, że spokojnie można się zmieścić w kwocie do 10zł dziennie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
No to mnie kochane pocieszyłyście, wielkie dzięki
![]() Wspominałyście coś o tym że duże porcje wychodzą, starczy spokojnie na 2 osoby? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
To zależy jak duże porcje zwykle jadasz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
No to już moje wątpliwości rozwiałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Drugi dzień minął
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
moi ulubieńcy to obiady: kurczak z pieczarkami w sosie jogurtowym, leczo z kurczakiem, makaron wloski. Dalej nie ogarniam omleta z otrąb
![]() ![]()
![]() |
#67 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja musze dokupić sobie przyprawy, nie mogę dostać kardamonu nigdzie... pozostaje jedynie allegro... ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Hmm... Zastanawiam się nad wielkością porcji obiadowych. Wychodzi cała patelnia. Normalnie bym tym dwie osoby obdzieliła. Wszystko jest oczywiście pyszne i do dzisiaj zjadałam wszystko (no, może troszkę dawałam mężowi
![]() A wy dajecie radę zjeść całą porcję? Waga chyba stanęła, ale nie bardzo mnie to martwi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się,ze osoby mające 1 wiadomość na koncie to jacyś szpiedzy.Myslą,że jak ktoś sie zadeklaruje do odsprzedania diety to bedzie to zlamanie umowy itd. A jeszcze osoby z mała ilością wiadomości wychwalające ta diete lub zamierzajace ja kupić to wielka zciema i reklama. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Nie jestem szpiegiem, po prostu nie korzystałam z forum nigdy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#73 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba za bardzo kombinuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam dzisiaj na obiad makaron włoski i mam błąd w przepisie, wśród składników mam podaną mozarellę a w sposobie przygotowania: dodać fetę... i bądź tu mądry ![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Ja dałam mozarellę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() to jest moja pierwsza dieta, którą próbuję i mam nadzieję, że wytrwam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mysunia85 Czas edycji: 2013-01-13 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Napojów nie przestrzegam tak rygorystycznie jak posiłków. Piję ogromne ilości czerwonej herbaty. Czasem czarną herbatę, najczęściej gdy wracam z dworu - dodaję do niej plasterek imbiru, plasterek chili, plasterek cytrynki i słodzę słodzikiem. Cudownie rozgrzewa i zaspokaja ochotę na słodkie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
marchewka z imbirem... fuj!
![]()
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
cześć
![]() ![]() Pozdrawiam dziewczyny, życzę powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#81 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dużo tu przypraw, to prawda. Nie wiem do jakiej diety chcesz wprowadzać te przyprawy, moze opisz bliżej jak mniej-wiecej ta dieta wyglada? Mi osobiscie odpowiada gotowy jadłospis na cały miesiąc, nie jestem aż tak kreatywną osobą i cierpliwą, żeby siedzieć liczyc kcal, układać menu czy cokolwiek innego... A że pracuję cały tydzien i w weekendy studiuję wiec czasu zbytnio nie mam, ale trzeba przyznac, ze przygotowanie posiłków nie zajmuje wcale dużo czasu. No i muszę przyznać, że jestem na tej diecie czwarty dzien ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
jem według takich 'ogólnych i oklepanych' racji, tj. jedzenie dość regularnie, zamiast smażonego kurczaka, gotowany, lub pieczony, do tego gotowane warzywa, zamiast białego pieczywa czy wyrobów mącznych, pełnoziarniste albo kasze, serki wiejskie, dużo owoców i warzyw, no i cukier ograniczony do prawie minimum (posłodzenie kawy łyżeczką cukru - bo nie słodzonej nie przełkne
![]() Jestem przekonana, że ten gotowy jadłospis jest bardzo wygodny, ale w moim przypadku niestety by się nie sprawdził ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Dziś mój piąty dzień dietki. Nie gotuje codziennie obiadków tylko zazwyczaj posiłki obiadowe gotuje od razu na dwa dni. Posiłki zamieniam dniami i wcinam to na co mam akurat ochotę (oczywiście wg wytycznych). Nurtuje mnie tylko jedna rzecz - czemu na drugą przekąskę jest kawusia. Chętnie wpakowałabym ją dobie jako pierwszą przekąskę - dobudziłaby mnie może
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
mam 22 lata,
średnia aktywność fizyczna ktoś chętny do wspólnego zakupu? ![]() info. na prv. Edytowane przez _moniq Czas edycji: 2013-01-14 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewzyny, jestem tu nowa
![]() Moje wrażenia: niestety mam zgagę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Witam, jestem tu nowa. Poczytałam troszkę o tej diecie i postanowiłam ją zakupić. Niedawno zakończyłam swoją przygodę z Dukanem. Nie powiem, pomogło bo w ciągu 4 m-cy schudłam 15 kg. Z 85 spadło na 70 a od świąt skoczyło na 72. Nie dałam rady dłużej jej ciągnąć bo za dużo wyrzeczeń mnie ta dieta kosztowała, mam za słabą "silną" wolę. Teraz pełna nadziei że wrócę do wagi 65 kg czekam na maila z dietką, nawet zakupiłam orbitreka żeby wzmocnić motywację do ruchu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam! A jak długo czekałyście na dietę z przesyłką pocztową? Bo ja czekam 5 dni to chyba powinnam już ją dostać a nadal nic w skrzynce nie leży!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
Hej laski, ja dziś zaczynam. Niestety na starcie z zamiennikami:/ zamiast ryżu brązowego - biały, bo nie mogłam w pobliżu dostać brązowego;o i jakis czas temu zrobilam zapas wody niestety gazowanej mam nadzieje ze nie zrobi to jakiejs wielkiej roznicy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.