|
|
#91 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mój vlog
Cytat:
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
znowu "on"
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#93 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#94 |
|
BAN stały
|
Mnie tam nie przeszkadza. Nikogo nie krzywdzi to mi nic do tego. Forum które napisałeś przejrzałam.Sama jednak nie zaakceptowałabym by mój partner chodził w damskich ubraniach.
Edytowane przez Frambuesas Czas edycji: 2013-01-11 o 04:54 Powód: Dopisano do obecnego postu |
|
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
Jeżeli dyskusja w Twoim przekonaniu polega na obrażaniu swoich rozmówców, którzy Tobie w żaden sposób nie ujmują, to żałuję, że się w ogóle wypowiedziałam, myślałam, że można będzie sobie porozmawiać bardziej rzeczowo.
13.03.2013 Prawo jazdy 30.03.2013 Pierwszy własny samochód Edytowane przez lagerfeldised Czas edycji: 2013-01-11 o 07:58 |
|
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
Ale w sensie, że nie mogą w Polsce męskich szpilek i spódnic kupić? Jak jest na coś duże zapotrzebowanie, to wcześniej czy później pojawiają się firmy oferujące dany towar. Przykładem mogą być kosmetyki mineralne. Było zapotrzebowanie - powstały polskie firmy. Może problemem nie jest dyskryminacja, tylko to , że przedsiębiorcy się boją, że nie zarobią lub stracą na takim biznesie (lub nawet nie mają pojęcia, że takie zapotrzebowanie istnieje). Jak jesteś taki pewny swego, to załóż działalność, zatrudnij szwaczki czy kogo tam jeszcze, sprzedawaj te męskie spódnice i zarabiaj na tym.
|
|
|
|
#97 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A już się dokopałam: Edytowane przez ulfrinn Czas edycji: 2013-01-11 o 19:36 |
|
|
|
|
#99 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
Aha
Szkoda, że nie ma wersji z napisami. Kto nie zna angielskiego, niech żałuje, bo jest komiczne ![]() I uważaj, co piszesz, bo jeszcze jedno ostrzeżenie i będzie ban więc... nerwy na wodzy... jak na mężczyznę przystało
Edytowane przez ulfrinn Czas edycji: 2013-01-11 o 19:56 |
|
|
|
#101 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#102 |
|
BAN stały
|
To jest mój ostatni post na tym forum „ever”. Na koniec chciałem oznajmić dwie rzeczy.
Po pierwsze większe chamstwo jest tylko na forach kibolskich i hiphopowych. Niektóre osoby (nie będę wskazywał palcem) po mnie jadą tylko dlatego, że jestem mężczyzną, a moderatorzy (właściwie moderatorka) nie dość, że to akceptują, to jeszcze wlepiają mi ostrzeżenia. Może Wy byście nie zdenerwowały się, gdyby ktoś wyzywał Was od k..., a Misianka, zamiast zareagować na to, banowałaby Was, ale ja nie będę tolerował tego, że jestem traktowany jak śmieć! Podejmuję jedynie kulturalne dyskusje. Tu tego nie uświadczę i dlatego odchodzę. Po drugie wypunktuję w jakich sytuacjach mężczyzna jest dyskryminowany, bo może rzeczywiście nie wiecie, mimo że chyba już w tym kraju żyjecie od jakiegoś czasu. Oto te sytuacje:
To wszystko, co miałem do napisania. Teraz możesz mnie zbanować, Misianka. Żegnam. |
|
|
|
#103 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
EDIT: choć ... ciekawie by to wypadło, biorąc pod uwagę Twoją postawę męczennika ![]() do usług
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2013-01-12 o 13:03 |
|
|
|
|
#104 |
|
BAN stały
|
Tu jest coś o dyskryminacji mężczyzn:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post38604939 . |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.