Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7 - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-11, 21:42   #211
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Nie bój żaby, ja wątek temu też nie miałam W sumie to zdecydowaliśmy dopiero po NR.

W sumie to ja mam pytanie jakie kwiaty są w połowie sierpnia? Chciałabym polne... albo tulipany a najlepiej te przepięknie, niebieskie storczyki singapurskie. Wiem, ze to nie sezon ale nie cierpię róż.

Właśnie my też z tego powodu rezygnujemy. Już przed zaręczynami to wiedzieliśmy. Chociaż teraz zastanawiam się nad nagraniem kawałka ceremonii - dla potomnych. I oczywiście pierwszego tańca z cyfrówki na statywie. Tż ma wujka kamerzystę - ale myślę, że nie będziemy go specjalnie fatygować. Może jakiś kolega tż się zgodzi.

Ja szukam takiego fotografa co robi dużo fajnych zdjęć właśnie z wesela. Dla mnie to jest główny warunek, który musi spełnić fotograf.

Co do tamtej piosenki na podziękowania to cały czas się zastanawiam... strasznie nie podobają mi się wszelakie pokroju "cudownych rodziców mam" było to chyba na każdym weselu, na którym byłam
Może puszczę coś Anny Jantar lub coś w ten deseń. Ważne by było po polsku i z ich czasów.
ale niebieskie? to masz do wyboru tylko ostrozke (droga) i tajlanda (mega drogi).

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Myha - właśnie powiedz mi - kwiaty na początek września, w fiolecie - oprócz kantadesek co jeszcze możesz mi polecić? Zastanawiam się nad goździkami np. jeszcze...

Amen
A moja kuzynka po swoim weselu nawet stwierdziła, że w trakcie to taki stres i emocje, że jakby nie płyta to by nic z niego nie pamiętała, dopiero jak ją oglądała to na spokojnie masę rzeczy dostrzegała

Ja to Cię w najbliższym czasie o jakąś paczkę chyba będę próbować zmolestować, da radę?

Ostatnio któraś wrzucała link do kamerzysty, który kręci też podziękowania dla rodziców, spodobał mi się ten pomysł bardzo i pooglądałam parę na necie i chciałabym coś takiego zrobić Z tym, że myślę jeszcze żeby wpleść w to jakieś urywki filmów z naszego dzieciństwa (np. dziękujemy za...podróże - filmik z wakacji jakiś czy coś), choć nie wiem czy nie pozostanę np. przy zdjęciach, bo nie chcę też przekombinować.

O coś takiego mi chodzi, http://www.youtube.com/watch?v=jIUdIPj2LZs

W ogóle - siedzę od godziny na naszym koncie na pobieramysie.pl i wklepuję listę gości
fiolet wrzesien gozdziki, roze, moga byc juz pedzone tulipany, chryzantema galazkowa, eustoma (ale slaba moze byc)
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 21:44   #212
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Boshe dziewczyny ledwo wróciłam z pracy, patrzę a tu nowy wątek i 7 stron Jak wy to robicie? :P Właśnie przeglądam sobie buty na allegro, czerwone, bo takie bym chciała
Patrzę a tu takie coś
http://moda.allegro.pl/buty-szpilki-...917879048.html
chyba te kolce po to żeby mnie nikt w tańcu nie podeptał

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 21:45   #213
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Boshe dziewczyny ledwo wróciłam z pracy, patrzę a tu nowy wątek i 7 stron Jak wy to robicie? :P Właśnie przeglądam sobie buty na allegro, czerwone, bo takie bym chciała
Patrzę a tu takie coś
ja bym chetnie miala takie
Stary 2013-01-11, 21:49   #214
poznanianka1990
Zakorzenienie

myha618, powiedz mi czy w połowie sierpnia nie będzie problemu z eustomą, goździkiem i różą? Bo właśnie z tych kwiatów chce bukiet

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 21:50   #215
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
myha618, powiedz mi czy w połowie sierpnia nie będzie problemu z eustomą, goździkiem i różą? Bo właśnie z tych kwiatów chce bukiet
nie bedzie.
Stary 2013-01-11, 21:52   #216
poznanianka1990
Zakorzenienie

to super A jak z cenami i trwałością tych kwiatów? Co jest lepsze do wpięcia we włosy - eustoma czy goździk?

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-01-11, 21:54   #217
Konto usunięte

Cytat:
to super A jak z cenami i trwałością tych kwiatów? Co jest lepsze do wpięcia we włosy - eustoma czy goździk?
cena - gozdzik 3 zl, roza zalezy od odmiany i dlugosci -od 3 do 12 zl, eustoma 5-9 zl za galazke -> cala wiazanka z tych kwiatow powinna kosztowac 200-300 zl
wpiecie we wlosy - godzik bedzie trwalszy, eustoma efektowniejsza.
trwalosc zalezy od koloru.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-11, 22:06   #218
poznanianka1990
Zakorzenienie

myha618, Jeśli chodzi o kolory to ja chcę dokładnie taki bukiet, tylko bez frezji (bo tam chyba są jeszcze frezje?): http://imageshack.us/photo/my-images...weddingbo.jpg/

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-01-11, 22:17   #219
Nati_kk
Zakorzenienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3859715 7]ale niebieskie? to masz do wyboru tylko ostrozke (droga) i tajlanda (mega drogi).

fiolet wrzesien gozdziki, roze, moga byc juz pedzone tulipany, chryzantema galazkowa, eustoma (ale slaba moze byc)[/QUOTE]

Czyli z tych co wymieniłaś to chyba tylko kantadeski i goździki mi zostają, bo róż za bardzo nie chcę, tulipany boję się, że padną, a chryzantema mnie nie przekonuje jakoś (a może się mylę?)

A jak z trwałością fioletowych odmian?

Zastanawiam się cały czas czy kulkę czy jakąś dłuższą wiązankę...Kantadeski w krótkich też dadzą radę?

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 22:21   #220
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Kochane mam 4 strony!!! Jutro Was na uczelni nadrobię

Podpisałam UMOWĘ Z FOTOGRAF Tak miła dziewczyna, że siedziałyśmy godzinę i gadałyśmy, bo TŻ musiał zostać w pracy i go nie było . Ale jaja, bo podpisałyśmy umowę dopiero gdy TŻ zadzwonił i spytał czy już załatwione

Ściskam, buźki
gratulacje ! a ile płacicie ?

myha to i ja się przy okazji zapytam a jak w sierpniu z piwoniami/hortensjami ?

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 22:25   #221
Piankka
Zadomowienie

MoTyleKsw jak przebiega ciąża?
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 22:28   #222
kulbensikowa
Wtajemniczenie

jejku, jakiesz niedobre wino piłam dziś...portugalskie...led wo wypiłam pól kielonka kolor miało jak whisky

Świadek na bank nie musi iść do spowiedzi i może być nawet niewierzący... ksiądz tylko przed ślubem się pyta czy świadkowie będą przyjmowali kominie, żeby nie było nieporozumień i tyle

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

kurde, spadam ścielić pierzynę bo tż mi zasnął na ramieniu...
dobranoc

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 22:29   #223
Piankka
Zadomowienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3859126 9]

Piankka widzialam ze Ty chcesz miec Pigalle. masz juz?[/QUOTE]

Teraz bym nie mogła ich mieć, bo bym w nich chodziła i zniszczyła
Stary 2013-01-11, 22:32   #224
Kate Noir
Zakorzenienie

dzięki myha widzę, że mam problem... muszę zmienić koncepcję.

a co sądzisz o tulipanach w tym okresie? mają szansę przetrwać?
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 22:33   #225
Piankka
Zadomowienie

_monik_ witaj
Stary 2013-01-11, 22:44   #226
tajik girl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Tylko ja pochodze z rejonow gdzie sa tylko swiadkowie. Wiec druzbowie, starostowie to dla mnie ciemna magia dlatego mi do glowy nie przychodzili Myslalam, ze tutaj MoH i BM to sa rowniez swiadkowie (czyli, ze podpisuja dokument razem z PM) a tu zonk i nie musza byc

A myslalas moze zeby ich jakos uczcic? Widzialam kilka pomysl jak np zapalenie swieczki, czy ustawienie ramek ze zdjeciami, zostawienie pustego miejsca i polozenie na nim kwiatka w kosciele.
Oooo, bardzo mi się ten pomysł spodobał, chyba go wykorzystamy Dzięki

Cytat:

Podpisałam UMOWĘ Z FOTOGRAF Tak miła dziewczyna, że siedziałyśmy godzinę i gadałyśmy, bo TŻ musiał zostać w pracy i go nie było . Ale jaja, bo podpisałyśmy umowę dopiero gdy TŻ zadzwonił i spytał czy już załatwione

Ściskam, buźki
Powiesz co to za fotograf? Bo dziś zaczęłam poszukiwania

mycha618 a powiesz mi czy w sierpniu dostępny jest wrzos albo lawenda? bardzo podobają mi się bukiety z ich dodatkiem

Edytowane przez tajik girl
Czas edycji: 2013-01-11 o 22:47
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 23:13   #227
ane3kaa
Zakorzenienie

Wy już pewnie słodko śpicie a ja próbuje napisac cos tej pracy
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 23:20   #228
Piankka
Zadomowienie

Ja zaraz umykam
Stary 2013-01-11, 23:47   #229
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

hej, witam się w nowym wątku dwa dni mnie nie było, ale już Was przeleciałam, i nawet pozwole sobie zacytować posty ze starego wątku
Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
Bry!

Nie uwierzycie - napisałam wczoraj do babki, która śpiewa i gra na skrzypcach (na ślubach). http://www.vocartia.com/pl/demo
Bierze 200zł, już ma dużo zapisów na 2013, na 2014 spokojnie mogę w maju się zgłosić. Nie wiem, czy to dużo, czy mało?
ja się już poryczałam jak dziecko jak posłuchałam tego Ave Maria w jej wykonaniu też chce mieć oprawę muzyczną na ślubie w kościele, ale z tym nie będzie problemu bo moja znajoma jest muzykiem w teatrze i ma swój zespół

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
adziia nie wiem... też coś takiego chciałam zrobić, ale chyba zrezygnuję, bo za daleko mam do kamerunów, a nie mam kamery i zresztą oni wtedy by tego przecież nie umieścili w filmiku, a fajnie jak to jest jeszcze w filmiku, nie tylko wyświetlone... No nie wiem.

Idę ogarniać mieszkanko i pochować słodycze, bo wyjeżdżam dzisiaj i dopiero w niedzielę wieczorem wracam A TŻ non stop przynosi słodycze i kawy z pracy i muszę to posegregować i pochować przed nim bo jak będzie sam to wiadomo.

Dzisiaj znalazłam PUSTE opakowanie po czekoladzie do smarowania chleba... Dostaliśmy od mamy po świętach, bo zostało po robieniu ciasta ale zabroniłam TŻtowi tego dotykać. Nie było przeźroczyste, więc wszystko wyżarł i zostawił puste. Jak wycierałam szafkę to coś za lekkie mi się wydawało. ☠☠☠☠a mać
to u nas w związku to ja tak robię żarłok ze mnie

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Kishlaczkowa dzięki

Ja ryczałam ja bóbr w czasie zaręczyn, zanosiłam się łzami jak nie wiem. Nie mogłam nawet nic powiedzieć, nawet głupiego "tak", wydukałam z siebie tylko "mhym".

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

aaaaaa dziewczyny muszę się podzielić radosną nowiną
Moi rodzice chcą się pobrać, mam mi dziś powiedziała - jeszcze rozważają stronę finansową przedsięwzięcia, ale planują w swoją 30 rocznicę (poprzedniego ślubu, bo są po rozwodzie) czyli 1.07.13
super gratki dla rodziców

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
U mnie w mieście na szczęście jest tylko 1 salon, w dodatku z kieckami rodem z lat 90-tych, więc nie kusi
Ale muszę się przejść po Poznaniu któregoś dnia, jak skończę wcześniej zajęcia, w sumie czemu nie zawsze mogę nakłamać, że biorę ślub w tym roku
o to masz fajnie. Bo ja jak jeżdze do pracy autobusem (na szczęście jednak przeważnie pieszo chodzę ) to mijam po drodze 5 salonów w tym Madonne, Fulara&Żywczyk i Anne z takich bardziej znanych
i się gapie na te suknie i mi ślinka leci ostatnio na wystawie w Annie była piękna suknia Justina Alexandra

Cytat:
chyba wiem o co ci chodzi. Dla mnie ważne jest by ludzie ładnie wychodzili a nie takie z zaskoczenia. Musimy szukać aż znajdziemy

To jest jedyny filmik z podziękowań, który do tej pory mi się spodobał
http://www.youtube.com/watch?v=KNTsN...QJi6A79UXm1Ihg
szukam dalej
fajny my też nie chcemy kamerzysty

Cytat:
Tylko ja pochodze z rejonow gdzie sa tylko swiadkowie. Wiec druzbowie, starostowie to dla mnie ciemna magia dlatego mi do glowy nie przychodzili Myslalam, ze tutaj MoH i BM to sa rowniez swiadkowie (czyli, ze podpisuja dokument razem z PM) a tu zonk i nie musza byc

A myslalas moze zeby ich jakos uczcic? Widzialam kilka pomysl jak np zapalenie swieczki, czy ustawienie ramek ze zdjeciami, zostawienie pustego miejsca i polozenie na nim kwiatka w kosciele
myślałam o tym, bo już pomijając Babcie i Dziadków,których właściwie nie znałam nie będzie na ślubie Mój Tata, Siostra (córka Taty) i dwóch ukochanych wujków ale bardzo ich Nam brakuję, i bałabym się, że takie wolne miejsce spowodowałoby smutek u niektórych (m.in u mnie), a może nawet płacz. Także chyba się na takie coś nie zdecyduje, będą wtedy w naszych sercach (swoją drogą uwielbiam ten cytat i kazałam Go wykłuć na grobie mojego Tatusia: "zniknąłeś z naszych oczy, lecz z serc naszych nigdy")

padam po ciężkim tygodniu
ale już się nie mogę doczekać jutra bo wieczorkiem jade do TŻ i czuje że będzie się działo tymbardziej, że chcemy się jutro schlać gorzką żołądkową miętową z red bullem a po tym mamy mega powera i do rana nie śpimy

a na 11 umówiłam się z koleżanką z sąsiedniego sklepu bo porosiła mnie, żebym pomogła jej zmienić styl ubierania się i idziemy jutro na szoping

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-12, 00:45   #230
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
hej, witam się w nowym wątku dwa dni mnie nie było, ale już Was przeleciałam, i nawet pozwole sobie zacytować posty ze starego wątku

ja się już poryczałam jak dziecko jak posłuchałam tego Ave Maria w jej wykonaniu też chce mieć oprawę muzyczną na ślubie w kościele, ale z tym nie będzie problemu bo moja znajoma jest muzykiem w teatrze i ma swój zespół

to u nas w związku to ja tak robię żarłok ze mnie

super gratki dla rodziców

o to masz fajnie. Bo ja jak jeżdze do pracy autobusem (na szczęście jednak przeważnie pieszo chodzę ) to mijam po drodze 5 salonów w tym Madonne, Fulara&Żywczyk i Anne z takich bardziej znanych
i się gapie na te suknie i mi ślinka leci ostatnio na wystawie w Annie była piękna suknia Justina Alexandra

fajny my też nie chcemy kamerzysty

myślałam o tym, bo już pomijając Babcie i Dziadków,których właściwie nie znałam nie będzie na ślubie Mój Tata, Siostra (córka Taty) i dwóch ukochanych wujków ale bardzo ich Nam brakuję, i bałabym się, że takie wolne miejsce spowodowałoby smutek u niektórych (m.in u mnie), a może nawet płacz. Także chyba się na takie coś nie zdecyduje, będą wtedy w naszych sercach (swoją drogą uwielbiam ten cytat i kazałam Go wykłuć na grobie mojego Tatusia: "zniknąłeś z naszych oczy, lecz z serc naszych nigdy")

padam po ciężkim tygodniu
ale już się nie mogę doczekać jutra bo wieczorkiem jade do TŻ i czuje że będzie się działo tymbardziej, że chcemy się jutro schlać gorzką żołądkową miętową z red bullem a po tym mamy mega powera i do rana nie śpimy

a na 11 umówiłam się z koleżanką z sąsiedniego sklepu bo porosiła mnie, żebym pomogła jej zmienić styl ubierania się i idziemy jutro na szoping

To fajnie że tak będziesz miała TZcika kolo siebie nam zostaje widywanie się jedynie w weekendy ale to ja go odwiedze na pare godzin, to on mnie ale żeby u siebie nocować to nie możemy (

---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ----------

Skończyłam projekty... zostało jeszcze tylko podsumowanie pracy i finisz xDDD

Ide spać... padam (
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 04:55   #231
alloffkowa
Zakorzenienie

melduję się i ja
o kosmicznej porze bo jadę na uczelnię (
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 07:08   #232
aszuelka
Zakorzenienie

Dzien dobry spiochy wstawac

Ja sie jeszcze nad kwiatami nie zastanawialam, ale skoro suknia Dahlia to moze dalie powinnam miec? myha jak wyglada sprawa z daliami w sierpniu?

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 07:57   #233
Konto usunięte

Cytat:
myha618, Jeśli chodzi o kolory to ja chcę dokładnie taki bukiet, tylko bez frezji (bo tam chyba są jeszcze frezje?): http://imageshack.us/photo/my-images...weddingbo.jpg/
ta jasna roza moze nie dac rady i sie przebarwic. tak to frezje sa

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Czyli z tych co wymieniłaś to chyba tylko kantadeski i goździki mi zostają, bo róż za bardzo nie chcę, tulipany boję się, że padną, a chryzantema mnie nie przekonuje jakoś (a może się mylę?)

A jak z trwałością fioletowych odmian?

Zastanawiam się cały czas czy kulkę czy jakąś dłuższą wiązankę...Kantadeski w krótkich też dadzą radę?
fioletowe gozdziki i zantedeskia daja rade. zantedeskia narzuca wydluzona forme berla troche. mozna probowac zrobic z niej kulke ale kiepsko to moze wyjsc.
a jaka masz posture? jestes wysoka czy niska?

Cytat:
Napisane przez Loczek_brown Pokaż wiadomość
gratulacje ! a ile płacicie ?

myha to i ja się przy okazji zapytam a jak w sierpniu z piwoniami/hortensjami ?
piwonii nie bedzie hortensja bedzie tylko polecam kupno krzaku zamiast cietej

Cytat:
dzięki myha widzę, że mam problem... muszę zmienić koncepcję.

a co sądzisz o tulipanach w tym okresie? mają szansę przetrwać?
mysle ze dadza rade. tylko pamietaj ze nie zawsze wszystkie odmiany sa dostepne

Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
Oooo, bardzo mi się ten pomysł spodobał, chyba go wykorzystamy Dzięki

Powiesz co to za fotograf? Bo dziś zaczęłam poszukiwania

mycha618 a powiesz mi czy w sierpniu dostępny jest wrzos albo lawenda? bardzo podobają mi się bukiety z ich dodatkiem
w sierpniu wrzosu nie ma (wrzosiec moze juz byc ale ciety mega sie sypie) a lawenda powinna byc, jesli nie swieza to cieta (tez moze sie sypac)

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
Dzien dobry spiochy wstawac

Ja sie jeszcze nad kwiatami nie zastanawialam, ale skoro suknia Dahlia to moze dalie powinnam miec? myha jak wyglada sprawa z daliami w sierpniu?
spokojnie powinna byc.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-12, 08:06   #234
myboyismine
Zakorzenienie

dzieeeń doooobry a ja mam dzisiaj egzamin;/
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 08:25   #235
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Patrzę a tu takie coś
łojezusicku ale takie buty są teraz na topie... szczerze to nie kumam fenomenu
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 09:15   #236
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
MoTyleKsw jak przebiega ciąża?
Dziękuję, że pytasz
Bardzo dobrze
Jak to mój TŻ mówi wszystkim jak pytają co u mnie to "leżę i tyję"
Maluch daje o sobie znać od 31 grudnia, więc jestem spokojniejsza

Loczek_brown od ostatniej naszej rozmowy to nic nowego
Nadal nie chce mi się nic załatwiać, ale za to TŻ załatwił fotografa, ale nawet nie oglądałam jego zdjęć Muszę je oblookać...
I od wesela na sali chyba będzie cywilny z przyjęciem, tylko TŻ jeszcze nic nie wie
Śmiał się z pierścionka, że mamy taki sam

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 09:35   #237
Waniliova
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
Dla tych które poszukują jedynej niepowtarzalnej sukni ślubnej
Jak w tytule tylko dla odważnych
http://www.we-dwoje.pl/suknia;slubna...html?foto_id=2

Mam coś jeszcze http://www.slubclick.com/blogs/slub-...2011-12/09-15/ Suknia w stylu bałwanim
Jejku skąd ludzie biorą pomysły na te kiecki...
Omg co to ma być!

Cytat:

Ściskam, buźki
Super, gratuluję nie mogę się doczekać kiedy my to zrobimy

Cytat:
Napisane przez _monik_ Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny Od pewnego czasu Was "czytam" i postanowiłam założyć konto i jeśli mnie przyjmiecie to PM to bym się bardzo cieszyła )
Witaj!

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
dzieeeń doooobry a ja mam dzisiaj egzamin;/
Powodzenia!

A co do jakichś organizatorów weselnych to też uważam, że szkoda na to pieniędzy. Ja sobie zrobiłam plik w excelu

O kwiatuszkach jeszcze nie myślałam o piosence na pierwszy taniec tak samo

Edytowane przez Waniliova
Czas edycji: 2013-01-12 o 09:37
Waniliova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 09:59   #238
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
candid photos to takie gdzie np ustawiacie sie do zdjec, zeby rodzina i znajomi Wam zrobili a fotograf Was wtedy lapie pod innym katem. Albo przypadkiem cyka fotke dziecku bawiacemu sie czymstam. Takie niewymuszone fotki. Nie wiem jak to inaczej opisac
chodzi poprostu o spontaniczne zdjęcia
Cytat:
Napisane przez _monik_ Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny Od pewnego czasu Was "czytam" i postanowiłam założyć konto i jeśli mnie przyjmiecie to PM to bym się bardzo cieszyła )
witaj! Jaka część podkarpacia?
Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
mala_czarna zabij, zastrzel, bylam dzisiaj tam gdzie moglo to byc i nie sprawdzilam wybacz...
trudno, następnym razem zajrzyj
Cytat:

Ściskam, buźki
gratuluję!
Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
misiadelko, lepiej wyślij im ten filmik, bo ciężko zaczaić

Spadam, jutro cały dzień na uczelni

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
łojezusicku ale takie buty są teraz na topie... szczerze to nie kumam fenomenu
ja też nie

ale pospaliśmy ech, ale trzeba się brać do życia, na śniadako szef kuchni poleca jajecznicę na bekonie z pieczarkami, cebulką i szczypiorkiem

a na obiad chyba zrobię domową pizzę na pełnoziarnistej mące z masą dodatków

ale mam w planie dzisiaj poćwiczyć, nauczyć się na pniedziałkowe zaliczenie, pójść biegać i jeszcze impreza wieczorem a i mieszkanie zdałoby się ogarnąć

ciekawe jak to zrobię... piórko w dupę i za ojczyznę

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 10:00   #239
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

Ojej, faktycznie mogloby to byc wzruszajace dla rodziny. A moze "medaliki" ze zdjeciami albo tylko jeden zeby pamietac wszystkich, ktorych nie ma przy raczce bukietu? Wtedy wszyscy bliscy beda z Toba a nie bedzie to na tyle widoczne by kogokolwiek zasmucic ?

dziekuje za dodanie do pierwszego postu

My dzis mamy 5 rocznice wiec idziemy do kina (na Gangster Squad) i do meksykanskiej knajpy na kolacje

no i sniegiem strasza Ponoc z Rosji nadciaga jak mi zamkna lotnisko to nie bedzie ciekawie
Stary 2013-01-12, 10:02   #240
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
chodzi poprostu o spontaniczne zdjęcia

witaj! Jaka część podkarpacia?

trudno, następnym razem zajrzyj

gratuluję!

ja też nie

ale pospaliśmy ech, ale trzeba się brać do życia, na śniadako szef kuchni poleca jajecznicę na bekonie z pieczarkami, cebulką i szczypiorkiem

a na obiad chyba zrobię domową pizzę na pełnoziarnistej mące z masą dodatków

ale mam w planie dzisiaj poćwiczyć, nauczyć się na pniedziałkowe zaliczenie, pójść biegać i jeszcze impreza wieczorem a i mieszkanie zdałoby się ogarnąć

ciekawe jak to zrobię... piórko w dupę i za ojczyznę
Dobre, nie słyszałam tego jeszcze smacznego śniadanka

SimplyDivine gratuluję rocznicy i życzę udanego świętowania

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości